|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
22.9.2010 12:41:28   
Tejchy

kdaj pa bo prišel pikec ali pikica?

aprila... in če bo punčka... bo Lara user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
22.9.2010 12:44:32   
Tejchy

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejchy, ne se čudit, če boš spet prišla čez eno leto in bomo še kar tu... ene teme se obdržijo, pri bubiju smo že več kot 5 let čvekice user posted image
[/quote]

user posted image  user posted image  user posted image  pridne ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
22.9.2010 12:58:47   
KAHLO
Hooooooj !!

Najprej čestitam vsem septembrčkom ki so praznovali v preteklih dneh in danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejchy.....pozdravljena nazaj....in čestitke za user posted image user posted image

Tako, jaz sem v ponedeljek imela prisilni dopust, saj se zaradi poplav nisem mogla v nedeljo iz štajerja vrnit v naše domovanje, no v ponedeljek, pa nas je pričakalo to prečudovito smrdljivo blatouser posted image glede na razmere drugod se lahko mi samo sreči smejimo da smo jo tako odnesli.......blok je bil zalit do prvega nadstropja, tako da ko sma se odpravljala v ponedeljek v klet reševat kar se je reševat dalo naju je pričakala ena velika blatna kepa nasred kletiuser posted image user posted image (kleti so nam pomagali pospravljat vojaki), in ko naju vpraša vojak, kaj bova obdržala kaj gre v stran, sva se samo pogledala in user posted image user posted image user posted image .....saj nisva ničesar prepoznala, in pol sva tam po blatu rila in reševala smuči, taborniško opremo....ostalo pa je šlo na odpad........je pa blo prav zabavno pospravlat in čistit....ker smo vsi aktivno delali in hecali...in to z našimi sosedi!!!!!!!user posted image   edino kar je da nam zdaj cel blok smrdiiii po kislem in po blatu, okolica je tud vsa blatna in povsod po travi je zasušeno blato, tako da mi sploh ni da bi se z malo kje v okolici igrali. Si lahko mislite da sem v košari svojega kolesa našla jajčne lupine.......kar je prav dokaz kakšna nesnažna voda nas je poplavljala......bljeeeeeeeekuser posted image user posted image jaz sem naše zimske cune in čevlje kar vstran vrgla, ker si jih enostavno tud po neštetih pranjih ne bi na sebe dala!!!!!

drgače pa nič, včeraj je mala prišla s takim ugrizom iz vrtca, da še mi danes ni jasno kako je to.....kot da bi ji hotel otroček palec odgriznit......sicer.....nisem nič presenečena, ker vem da se to prej ali slej v vrtcu pojavi, edino (glede na to da ugriznin ne poznam), nevem če je normalno da se ji je okrog odtisa ugriza naredil tak rdeč krog, kot pri klopu!?!?!?!.......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
22.9.2010 14:13:08   
leda
pa nas je pričakalo to prečudovito smrdljivo blato

mi ga še pucamo. iz celga kletnega dela. naša mala pumpica je v soboto zvečer izgubila bitko in potem smo celo nedeljo prepričeval tavelko, da A. ne bo šla plavat v to svinjsko vodo in B. bi teoretično lahko napihnl kanu, ampak da bi midva raje mela siva in suha tla nazaj, kot da se ukvarjava s tem, da bo ona veslala po bajti.

mi je blo pa edino žal, da nisem postavila enga klobuka pred bajto, ker toliko sprehajalcev, kot je blo na sončno nedeljsko popoldne na naši zakotni ulci, pa ne pomnimo. jah, natural disaster lovers user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
22.9.2010 14:26:40   
leda
ker smo vsi aktivno delali in hecali...in to z našimi sosedi!!!!!!!

tudi naša soseska se je ob skupni štali dobro povezala. sama sem na primer dobila koristne informacije o ugodnem nakupu gumijastih škornjev, za katere se mi zdi, da jih bomo v tem monsunskem obdobju, ki je nadomestil letne čase, pogosto potrebovali. v petek sem se namreč znašla v centru mesta z mokrimi nogami in se (naivno) odpravila v šoping. začetek je bil kar obetaven. borovo dokazuje, da vsaj v delu svojega programa ostaja zvesto zgodovinski tradiciji. cena sitnica, dizajn pa bi se mi v osemdesetih morda zdel sprejemljiv. bi šel dobro s podloženimi rameni in ostalimi modnimi grozotami moje mladosti. na drugem postanku sem se že pridušala, da 69 evrov pa ne dam za dva kosa gume z luknjo. opa čeprav trendi. v tretji trgovini so za dva zelo lepo poslikana KOSA GUME zahtevali 100 evrov.

tko. odčofotala sem domov. drugi del s srečnim koncem sledi user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
22.9.2010 21:16:55   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

kdaj pa bo prišel pikec ali pikica?

aprila... in če bo punčka... bo Lara user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
22.9.2010 21:19:49   
Lara Croft
.saj nisva ničesar prepoznala,

Ma kak ti je to lahko smešno?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
22.9.2010 21:33:38   
Lara Croft
toliko sprehajalcev, kot je blo na sončno nedeljsko popoldne na naši zakotni ulci, pa ne pomnimo. jah, natural disaster lovers

Ma ja, ljudje smo firbčni... mene je tut tko mikalo, da bi šla pogledat, kako to v živo izgleda... Ta teden imam spet v LJ seminar, zato bi lahko... Ma se mi je vsakič mudilo po Laro.

Mi pa ni jasno, od kje pr vrabcu, se je nabralo tolk vode... pa sej je že velikokrat še bolj padalo pa ni poplavljalo... al kaj... al samo pri nas na Krasu nni... meni se res ni zdelo, da bi tku fajn padalo..

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
23.9.2010 10:07:29   
KAHLO
Lara.....ker je blo smešno......kaj se čem sekirat zarad tega, to so samo materialne stvari, zaradi katerih bomo živeli tako kot prej..........sem v življenju že preživela eni dve taki situaciji, ko sem prav zavestno rekla da mi lahko vzamejo vse kar imam samo da bi blo vse vredu....

moram pa rečt da mi je zelo grozno za vse tiste ljudi katerim je voda prišla v bivalne prostore, in tam kje se zadržuje že skoraj cel teden......ker ti pa res izgubljajo vse........včeraj ko smo še nekaj posrpovaljali je blo prav grozno k je pr enem bloku poplavilo vsa stanovanja v prtličju, ljudje so dobesedno ostali brez celotne kuhinje dnevnih prostorov in spalnih.....v enem vikendu brez vse opreme.............to je pa živa groza!!!!

kaj se pa teh firbcov tiče.....jih pa nekak ne znam opredeliti, ali se res naslajajo ob pogledu ljudi potrebnih pomoči, oz. ne zasotpim če že zja tja v nesrečo, naj vsaj pristopi in pomaga........meni so edino malo moteči ti mrhovinarji, k šarijo po teh stvareh in pobirajo kaj se jim zdi uporabnega.......sicer s tem ni nič narobe, ampak lahko bi počakali vsaj toliko da vse ven zmečeš pa se pol vsujejo na tvoje stvari......dejstvo pa je tudi da komunalnemu podjetju fino pomagajo pri čimprejšnji odstranitvi teh premočenih in blatnih stvariuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4084
23.9.2010 10:09:27   
KAHLO
meni tud ni jasno od kje se je kar naenkrat prikazala vsa ta voda.....še bolj mi pa ni jasno kako je lahko v enem popoldnevu izginila?!?!?!?......in kam?!?!?!.......svašta...... no zdaj za vikend upam da bo samo toliko padavin, da bo to blatno travo in cestišča in igrišča malo spralo........da bomo lahko spet po igrišču sproščeno skakali...user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
23.9.2010 14:54:14   
Tejchy
Kahlo - hvala za dobrodošlico in čestitke!

glede te vode in poplav, se tud js sprašujem od kod se je vse to vzelo.. se mi tud ne zdi da bi tolk velik padal dež.. ampak spet lahk da je bila na drugih, teh poplavljenih območjih, čist druga zgodba.. ma upam res, da men kdaj ne bo treba kaj takega doživljat... si res ne predstavljam kako je zgubit v enmu dnevu vse user posted image

no, kaj pa drugače... od vas še aktivnih.. ima že katera drugega otročka?? user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
23.9.2010 20:43:16   
Lara Croft
ali se res naslajajo ob pogledu ljudi potrebnih pomoči,

Naslajajo? Ma res misliš, da bi se kdo naslajal? Pol se pr prometnih tut naslajajo? Ma ne vem no, jst ne mislim tko... Da bi kej takega kdo komu res privoščil?user posted image

Jst sam v živo nisem še nikol kej tazga vidla in me enostavno firbec matra.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
23.9.2010 20:46:24   
Lara Croft
no, kaj pa drugače... od vas še aktivnih.. ima že katera drugega otročka??

Ma najlepša je ta novička, da je Coco dobila sinčka konec avgusta.... user posted image
Lana Luna ima tudi sinčka, Čarli ima pupiko, Jazzy ima fantka, Meta pa pričakuje... user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
23.9.2010 20:51:28   
*bubi*
user posted image  vsem, ki so vas prizadele te poplave.

Na Štajerskem k sreči ni bilo hudega, meni je v stanovanje teklo celo manj kot pred enim mesecem user posted image  Ja, babe, to pri nas pa je druga zgodba.... blok je K+P+2+M. In ta M zgleda tako, da je manjša kot ostali blok in je nad 2. nadstropjem okoli in okoli velika terasa. Ravna streha torej. Slabo narejena user posted image . Sosedu nad mano že kar lep čas pušča, dobesedno po steni mu dol teče. Teraso na vrhu so že 6x narazen trgali. Evo, finale vsega je, da je zdaj začelo že meni tečt, čeprav sem doma v 1. nadstropju. Groza. Ta vikend mi je tudi kletno shrambo zalilo, kar se ni zgodilo že leto in pol. K sreči brez škode, ni bilo veliko vode, me pa kljub temu zelo jezi.... pri neki novogradnji človek ne pričakuje takih stvari.

In kot pravi Kahlo, to je vse materialno, dokler ne izgubiš strehe nad glavo, se ni vredno sekirat.

Tejchy, o ja, kar nekaj je takih user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
23.9.2010 22:09:28   
Čarli08

no, kaj pa drugače... od vas še aktivnih.. ima že katera drugega otročka?? user posted image

Tejchy, jaz imam pet in pol mesečno hčerkico

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
23.9.2010 22:11:11   
Čarli08

Jst sam v živo nisem še nikol kej tazga vidla in me enostavno firbec matra.

Jaz tud mislim, da gre za to.

Neposredna povezava do sporočila: 4091
23.9.2010 22:11:52   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

no, kaj pa drugače... od vas še aktivnih.. ima že katera drugega otročka??

Ma najlepša je ta novička, da je Coco dobila sinčka konec avgusta.... user posted image
Lana Luna ima tudi sinčka, Čarli ima pupiko, Jazzy ima fantka, Meta pa pričakuje... user posted image user posted image

No, je že Lara odgovorila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4092
24.9.2010 12:41:02   
Čarli08
bubi, nagradno vprašanje: kaj se je zgodilo s Toy's-em???

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
25.9.2010 15:31:11   
Lara Croft
Spoštovani gospod župnik,
jaz sem Vaš faran, Polde. Pišem Vam, ker me je minuli konec tedna doletela poplava. Kot veste, hodim redno vsak teden k maši, in ni nedelje, ko ne bi prispeval kak Evro v skrinjico. Vedno ste dejali, da na nas verujoče pazi Bog. Nikoli ni bilo razloga, da Vam ne bi verjel. Zato mi ni bilo nikoli težko prispevati kaj za cerkev ne v denarju, lesu ali delu. Tako sem moral pač vsak darujoči privarčevati drugje. Ko sem sklepal zavarovanje za kmetijo sem sklenil le osnovno zavarovanje, ki ni vključevalo poplave, potresa, padca meteorja na hišo ipd, ker sem vedel da me pazi Bog. Poslušal sem Vaš nauk, da vse kar se zgodi je božja volja, vedel sem, kar ste povedali, da je Bog prijazen in dober z nami, torej živel sem v veri in prepričanju, da sem v dobrih rokah, zato sem vsako nedeljo pri maši tudi kaj prispeval... Sedaj pa se je zgodilo, celo kmetijo je poplavilo, vse je bilo pod vodo. Včeraj sem šel na zavarovalnico, da bi prijavil škodo, pa so mi dejali, da to kar se mi je zgodilo, je razlog višje sile, ki pa jo zavarovalnica ne krije. Kaj je to višja sila, sem vprašal pa mi niso hoteli povedat, po razmisleku sem ugotovil: VIŠJA SILA JE BOG!!! Seveda, saJ vse, kar se zgodi na tem svetu, je božja volja, to ste nam Vi zaupali. Zato se obračam na Vas, da mi povrnete škodo, ki mi jo je naredil Bog. V kolikor mi škode ne boste povrnili, bom prisiljen tožiti Vas, oziroma škofijo ali pa papeža, ki zastopa Boga na zemlji, kot ste nam Vi povedali. Prosim Vas, da mojo zahtevo o povračlilo škode, ki jo je naredil Bog, katerega zastopate, rešite v roku 15 dni, sicer bom prisiljen poseči po omenjeni sodni poti.
Lep pozdrav, Vaš veren faran Polde
P.S. Takoj, ko bo rešena moja prošnja, Vam pošljem zaklanega pujceka (nemastnega, takega okrog 90 kg, kot ga imate radi).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
26.9.2010 22:07:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

bubi, nagradno vprašanje: kaj se je zgodilo s Toy's-em???

user posted image

Verjetno si čudežno našla čas, da si ga obiskala, potem pa še enkrat več ugotovila, da je to trgovina, iz katere enostavno ne moreš..... user posted image  in ki prazni denarnico user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
26.9.2010 22:15:08   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bubi, nagradno vprašanje: kaj se je zgodilo s Toy''s-em???

user posted image

Verjetno si čudežno našla čas, da si ga obiskala, potem pa še enkrat več ugotovila, da je to trgovina, iz katere enostavno ne moreš..... user posted image  in ki prazni denarnico user posted image

... v katero ne moreš, ker je ni več, na vhodnih je trak ... so se selili???

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
28.9.2010 19:32:34   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bubi, nagradno vprašanje: kaj se je zgodilo s Toy''s-em???

user posted image

... v katero ne moreš, ker je ni več, na vhodnih je trak ... so se selili???

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa si bila pri Toysu? v West centru? Pa zdaj je zraven na novo še Baby1one.

Ali si bila v Seiersbergu, tam ko je bila trgovina TRIO..... ker te pa že lep čas ni več user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
28.9.2010 20:58:42   
Čarli08

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa si bila pri Toysu? v West centru? Pa zdaj je zraven na novo še Baby1one.

Ali si bila v Seiersbergu, tam ko je bila trgovina TRIO..... ker te pa že lep čas ni več user posted image

V West Centru. Potem sem šla v Baby1one in tam nabavla nekaj malega, samo to ni to. Toy'sa pa žal ni user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
28.9.2010 22:13:19   
Lara Croft
Kako mami pokvariti dan... user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=CGnfKnfY6EM

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
30.9.2010 14:18:01   
*bubi*

V West Centru. Potem sem šla v Baby1one in tam nabavla nekaj malega, samo to ni to. Toy'sa pa žal ni user posted image

Tega pa sploh nisem vedela. Si preverila, če so se kam selili? Ali obnavljajo?
Na spletni strani še vedno piše, da je trgovina v Centru West user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.