|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
29.9.2010 12:55:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ooo, Nejči a boš lepa ? No, saj zdaj si tudi, samo pol boš še lepša user posted image

Sem žeeee! user posted image user posted image user posted image  Ustrižena z veliko blond prameni. user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj pa kaka slikica? Zame, ko me ni na FB?

user posted image  Pošljem na mail. Če ne danes pa jutri. Mal se mi obeta en koncert danes zvečer... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 351
29.9.2010 12:57:33   
Najaa
Tulipan, vem ja kak je, ko moraš dvigovat tako težo v nosečnosti... Eh sej jaz sploh nisem smela, pa kaj čem, je prišel trenutek ko sem pač mogla... No sej bo hitro minilo.- Ravno danes je rodila ena kolegica punčko, pa sem bila tak vesela, da mi je kar na jok šlo. user posted image user posted image

KOKICA zarad bulice boš tak dolgo v bolnici? user posted image  Drži se. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 352
29.9.2010 13:04:42   
Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ooo, Nejči a boš lepa ? No, saj zdaj si tudi, samo pol boš še lepša user posted image

Sem žeeee! user posted image user posted image user posted image  Ustrižena z veliko blond prameni. user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj pa kaka slikica? Zame, ko me ni na FB?

user posted image  Pošljem na mail. Če ne danes pa jutri. Mal se mi obeta en koncert danes zvečer... user posted image

Joksimovič & Badrič??

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 353
29.9.2010 13:07:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Joksimovič & Badrič??

JAAAAAAAAA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam še varstvo morva zrihtat... ma mislim, da bo šlo. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 354
29.9.2010 13:07:09   
Tulipan12

Tulipan, vem ja kak je, ko moraš dvigovat tako težo v nosečnosti... Eh sej jaz sploh nisem smela, pa kaj čem, je prišel trenutek ko sem pač mogla... No sej bo hitro minilo.- Ravno danes je rodila ena kolegica punčko, pa sem bila tak vesela, da mi je kar na jok šlo. user posted image user posted image

KOKICA zarad bulice boš tak dolgo v bolnici? user posted image  Drži se. user posted image

Eh, to za težo sem napisala zato, ker sem se zmotila v merski enoti!user posted image
Je pa res, da se nič ne šparam, da Lio dvigujem čisto spontano, nikoli ne razmišljam ,da je ne bi... no, potem vedno malo trepetam pred pregledom, ko pa mi reče, da je vse ok, pa sem potolaženauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 355
29.9.2010 13:11:37   
Tulipan12

Joksimovič & Badrič??

JAAAAAAAAA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam še varstvo morva zrihtat... ma mislim, da bo šlo. user posted image

Faaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuššššššššššššššš!!!!!!!!
Moj brat mi je rekel, da sta na trgu, ej, se mi tak luštata oba, da ti ne znam povedat. Za Željkota sem glih zadnjič razmišljala, da ga že dolgo ni bilo, Nino pa ujagam kakih 2x na leto, ker mi je res asica!user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za varstvo, da bosta lahko šla, da mi jutri pričaraš občutek!user posted image  Pa še toplo je danes in zvečer tut ne bo verjetno hladno, če pa bo, pa kaki kuhanček padeuser posted image  Eh, sem se vživela, ker si mi res naredila lušte!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 356
29.9.2010 13:17:49   
Najaa
Ker kuham in še Nika noče spat user posted image  - že včeri ni hotla, pa je pol okol 17h zaspala... V glavnem, ker je okol mene akcija, pol pozabim napisat. user posted image  Tisto, ko sem napisala, da kolegica rodila sem hotla še povedat, da je bil spol prav tako user posted image  zato je bila novica toliko lepša. Imata pa že enega fantka tak je zdej parček.

Jaaaa, nisem vedla, da je danes. To je baje "otvoritev" oz. zabava za Pink tv v Slo. Na Prešercu in zastonj... ouje, upam da nama rata it. user posted image  Jaz sem bila 3x na Joksimoviću koncertu, on je res car, super no. In ravno včeri sva s sestrično obujale spomine na koncert v Celju, ko je bil v parku. 1x sem bila pa v MB v dvorani Tabor. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 357
29.9.2010 13:35:00   
Najaa
Evo zmenjeno za zvečer. user posted image  Tulipan te pokličem s koncerta kakor me ja zadnjič tasa s Čukov? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 358
29.9.2010 13:39:23   
KOKICA32

Evo zmenjeno za zvečer. user posted image  Tulipan te pokličem s koncerta kakor me ja zadnjič tasa s Čukov? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 359
29.9.2010 13:41:19   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image  Mi je že bratec obljubil 'predvajanje v živo!user posted image
Uživajta!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 360
29.9.2010 13:44:14   
KOKICA32

Ja, ker je ta bulica na vratu in sedaj meri že cca 5 cm!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 361
29.9.2010 13:48:52   
Tulipan12

5cm pa že več ni bulicauser posted image , je že kr bula! Prav da greš to rezat, nikol ne veš kaj je, čeprav so ponavadi neke nedolžne stvari, ki jih pač telo ustvari - nihče ne ve zakaj. Malo pametujem, ker sem imela letos tudi jaz poseg, pa so mi kr dosti delali, da so ugotovili kaj je, zakaj je in kako ne varno je in me o tem tudi podučili. No, če ne bi imela tistega lipoma, bi imeli verjeno zdaj že dva otročka, ker sva se odločila, da začneva delat, ko dam skozi operacijo!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 362
29.9.2010 13:50:49   
Tulipan12
Spps ko pač prideš mimo, večraj sem bila s tvojo sorodnico (mislim, da je sorodnica od tvojega dragega) in njeno mamo v kinuuser posted image  No, bilo nas je 8 žensk, oni2 sta bili dve izmed.

Neposredna povezava do sporočila: 363
29.9.2010 13:50:50   
KOKICA32

5cm pa že več ni bulicauser posted image , je že kr bula! Prav da greš to rezat, nikol ne veš kaj je, čeprav so ponavadi neke nedolžne stvari, ki jih pač telo ustvari - nihče ne ve zakaj. Malo pametujem, ker sem imela letos tudi jaz poseg, pa so mi kr dosti delali, da so ugotovili kaj je, zakaj je in kako ne varno je in me o tem tudi podučili. No, če ne bi imela tistega lipoma, bi imeli verjeno zdaj že dva otročka, ker sva se odločila, da začneva delat, ko dam skozi operacijo!user posted image

Vem ja...pač tako rečem.user posted image Ja, nikoli ne veš...pa imam že male težave pri požiranju. Kje pa si ti imela lipom?

Neposredna povezava do sporočila: 364
29.9.2010 13:51:48   
KOKICA32

Spps ko pač prideš mimo, večraj sem bila s tvojo sorodnico (mislim, da je sorodnica od tvojega dragega) in njeno mamo v kinuuser posted image  No, bilo nas je 8 žensk, oni2 sta bili dve izmed.

Kaj pa ste gledale? Predvidevam, da ne ZF ali trilerja?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 365
29.9.2010 13:53:06   
Tulipan12

Vem ja...pač tako rečem.user posted image Ja, nikoli ne veš...pa imam že male težave pri požiranju. Kje pa si ti imela lipom?

Na nogi, na zgornjem delu stopala proti nartu. jaz sem imela pa že težave z obutvijo. Mi pa je ta bulica rastla 2 leti, pa me kot čisto mala ni motila, potem pa sem bila noseča in itak bi vsak poseg, ki ni nujen, odpadel, no, zdaj pa je ni več!user posted image  Pa niti malo me ni bolelo okrevaje - če te je kaj strah, pa če te to malo potolažiuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 366
29.9.2010 13:54:13   
Tulipan12

Kaj pa ste gledale? Predvidevam, da ne ZF ali trilerja?user posted image user posted image user posted image

Jej, moli, ljubi!
Sem prebrala knjigo, ki mi je bila fantastična, film me ni tak fejst navdušil, ampak mi je bil ok - dolg pa kot ponedeljekuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 367
29.9.2010 14:13:37   
KOKICA32

Jej, moli, ljubi!
Sem prebrala knjigo, ki mi je bila fantastična, film me ni tak fejst navdušil, ampak mi je bil ok - dolg pa kot ponedeljekuser posted image

To pa je čista klasika!

Neposredna povezava do sporočila: 368
29.9.2010 14:14:28   
KOKICA32

Na nogi, na zgornjem delu stopala proti nartu. jaz sem imela pa že težave z obutvijo. Mi pa je ta bulica rastla 2 leti, pa me kot čisto mala ni motila, potem pa sem bila noseča in itak bi vsak poseg, ki ni nujen, odpadel, no, zdaj pa je ni več!user posted image  Pa niti malo me ni bolelo okrevaje - če te je kaj strah, pa če te to malo potolažiuser posted image

Hvala!user posted image Samo jaz bom imela prerezan vrat. Veš, kak bom lepa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 369
29.9.2010 14:34:19   
Tulipan12
Kokica brazgotine so seksi!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 370
29.9.2010 14:36:54   
KOKICA32

Kokica brazgotine so seksi!user posted image

haha  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 371
29.9.2010 14:37:36   
Tulipan12
Bejbe, jaz grem počasi, ker danes ni kaj za delat, pa za brat na RR tut ne! Grem na Si.mobil, da vidim kaj so naredili z mojim telefonom, ki je bil na popravilu, mogoče si bom celo novega izbrala, ne vem. Potem pa kuhat, danes bo sečuanskauser posted image
Uživajte, se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 372
29.9.2010 15:16:45   
felix7

Felix iščem ime brez šumnikov - don t ask!!!user posted image
Persida Rene JE favorit, sam ko bi vedela kak se moj piše, bi tak dol padla kak gre to skupajuser posted image
No, da še kr favorite napišem: Luka, Lukas, Zak, Rene, Vito, Nik, Nino... eh, ko gledam ta imena, sem že tak naveličana onega listka na hladilniku, da bo na koncu kak Aleksanderuser posted image  

aja, na šumnike še pomislila nisem user posted image  pri nas pravzaprav nihče nima šumnika, razen mojega brata.
Drugače pa mi je všeč Luka, Aleksander pa sploh. To pa je res tako "močno ime", jaz bi takoj dala fantku tako ime, ampak druga polovica glasovalnega telesa ni za user posted image  Pa Filip mi je tudi všeč, pa imamo enak problem kot pri Aleksandru. Pišuka, sej zdej ko to berem, piše, kot da bi bla v ene 7. mesecu in mam že vsa imena naštudirana user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 373
29.9.2010 15:16:57   
felix7

Evo me s kavico nazajuser posted image
V ponedeljek sem imela pregled pri G., detece lepo raste, vse je ok!user posted image
Včeraj sva imeli z Lio posvetovalnico in zadnje cepljenjeuser posted image  Mere: 80cm, 10200kg. Jok 5 sekund pri cepljenju, je bilo mamici bolj hudo kot njejuser posted image
Je bila pa taka faca, ko sva čakali. So bili sami dojenčki v čakalnici, večina jih je jokala, pa je govorila: mami, jencek joka, pridi, boza - boza jencka!user posted image user posted image user posted image  In potem si je ena mamica dala dudo v usta, da je lahko tam nekaj prestavljala, pa reče Lia: hahahah, teta ma dudo, velika teta! Pa cela čakalnica v smehuser posted image
Sestra kar ni mogla verjet, da ima 17mesecev, ker je čvekala z njo kot velika in ko jo je tam nekaj spraševala kje ima pupa rokice in nogice, ji je potem opisala celo pupo in da jo verjetno zebe, ker je naga in jo bi bilo treba oblečtuser posted image user posted image  pa potem je doktorci rekla naj papa, ker ima žličko na mizi, pa take... No, sva šibali domov, spali 3 urceuser posted image , nekih stranskih učinkov ni bilo in to je to.
Zvečer sem bila s prijateljicami v kinu, prišla domov ob polnoči, danes sem rastlinicauser posted image

user posted image user posted image user posted image  neverjetno, kako že čveka user posted image  s čim jo pa hranite? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 374
29.9.2010 15:17:06   
felix7

Ja, imam neko bulico na vratu, pa jo bodo raje odstranili, dokler je še bp!user posted image Bom pa kar nekaj časa v UKC, slab teden, če ne bo zapletov.user posted image

Ja, tudi upam, da je to to, kot ugotavljaš sama.user posted image

cel teden te bodo notri držali? ojoj, boš zdržala brez Valentinčka? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?