felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Evo me s kavico nazaj V ponedeljek sem imela pregled pri G., detece lepo raste, vse je ok! Včeraj sva imeli z Lio posvetovalnico in zadnje cepljenje Mere: 80cm, 10200kg. Jok 5 sekund pri cepljenju, je bilo mamici bolj hudo kot njej Je bila pa taka faca, ko sva čakali. So bili sami dojenčki v čakalnici, večina jih je jokala, pa je govorila: mami, jencek joka, pridi, boza - boza jencka! In potem si je ena mamica dala dudo v usta, da je lahko tam nekaj prestavljala, pa reče Lia: hahahah, teta ma dudo, velika teta! Pa cela čakalnica v smeh Sestra kar ni mogla verjet, da ima 17mesecev, ker je čvekala z njo kot velika in ko jo je tam nekaj spraševala kje ima pupa rokice in nogice, ji je potem opisala celo pupo in da jo verjetno zebe, ker je naga in jo bi bilo treba oblečt pa potem je doktorci rekla naj papa, ker ima žličko na mizi, pa take... No, sva šibali domov, spali 3 urce , nekih stranskih učinkov ni bilo in to je to. Zvečer sem bila s prijateljicami v kinu, prišla domov ob polnoči, danes sem rastlinica neverjetno, kako že čveka s čim jo pa hranite?