|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 20:20:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
   RE: Februarke 2011
28.9.2010 20:26:45   
hayabusa

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , M: 4.10., P: 11.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P:21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , M: 5.10.

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10., P: 30.9.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M: 11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 70 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 8
user posted image : 11
user posted image : 56

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

[/quote]

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
28.9.2010 20:31:43   
meta21
Vidim, da pohištvo kupujete ...
Naša posteljica v kateri spi Lovro že 2 leti ima prestavljivo dno v 3 položaje, kar je nam prišlo zelo prav. Najprej smo ga imeli najvišje, ko pa je začel plezat pa najnižje. Stranica se tudi spušča pa pojma nimam čemu to služi. Jaz je še nikoli nisem spustila tak da prosim tiste, ki se jim to zdi nepogrešljivo, a mi napišete zakaj.
Pa še ena ideja, ki bo mogoče kateri prišla prav... Mi smo na obstoječo pisalno mizo naredili podstavek oz povišek v velikosti previjalne podloge (ca. 80x80) in tako dobili previjalno mizo. Oblačila imam pač zraven v omari.

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
28.9.2010 21:40:02   
Anonimen
ciccina Povijalna leksvikova od ikeje je skoraj iste dimenzije kot lip polčane, pa višja je, kar je veliko bolj uporabna zaradi hrbtenice.
Za shranjevanje, sem jaz fulll študirala in se tudi preko mailov ter osebno pozanimala. Če bi mi finance znesle, kar mi ne bodo user posted image Bi se odločila za: http://www.neocelica.si/
Jaz se za Muro nisem odločila, ker nima možnosti stranica športnega dela čito v ležeč položaj postaviti. Quinny freestyle, je tricikel pa je zalo stabilen, pri tri ciklu je pomembna teža, če je pa lahek pa alu in mejhna kolesa sem pa videla pri sošolki, kako se ji je nagnil in je bla zelo jedzna ker ni vzela freestyle. Ko je mojega sprobla je rekla, da je to noč pa dan. Trenutno ga ima na sposoji :) Je zelo zadovolna. Kakor jaz vem se lahko maxi-cosi lupinico kombirnira samo na maxi-cosijeve in quinnyjeve.

hayabusa za posteljo skos preganjam mojega, pa očitno nekaj okleva. Sej sem rekla, da mu bom en težak povšter dala namesto trebuha in bo lepo ustajal in spal ;) Včas sem prav tečna, ko moram po 4x na wc in mi je že buši v napoto.

Patrisha jaz sem tudi na idejo prišla komodo, da bi kupila in dala gor dilco in robni del pa peno. Pa se mi zdi da bi še najceneje prišla čes.

meta21 spuščanje stranic po višini je, zato super, saj zame saj sem zelo majhna. Vem ko sem bratranca vlekla iz posteljice, sem se dobesedno nanjo obesila. Meli so pa dno čisto spodaj, ker je Primož že veselo plezal in se dvigoval. Tako, da tiste, ki ste višina 160cm ali celo manj, mislim, da je to nepogrešljivo.

Potrebujem pa nasvet, katero varuško mi priporočate? Predvsem rabim tako, da mi bo dovolj nesla in da mi bo šel signal čez stene, ker je hiška kar dolga.

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 28.9.2010 21:43:57 >

(odgovor članu ciccina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
28.9.2010 22:25:06   
Teyla
Maxi cosi lupinica gre kar na nekaj vozičkov, samo vprašat je treba prodajalko-ona zna najbolje pvoedat. ker je najbolj uporabljena lupinica se da adapterje (cca 15€) kupit in potem naštimat lupinico na voziček. Na najine (do sedaj izbrani vozek) Hoco gre ravno maxi cosijeva lupinca, ki stane 200€. Je pa tako ali tako nimam namena dajat na voziček- je športni del popolnoma dovolj.user posted image

Glede previjalnih sva midva še v dilemi, drugače pa hvala za link Patrisha, če se bova odločila za svojo gradnjo, bo prav gotovo po tem načrtu.

Glede hrambe celic pa sva midva bolj za javno kot pa zasebno. Ali katera ve, če so iz javne hrambe tudi celice drugih na voljo tebi in tvojemu otroku, v primeru da jih potrebuješ? Logično razmišljanje bi bilo, da ja, če ni garancije, da bodo tvoje celice počakale tvojega otroka. user posted image Potemtakem si šanse za ujemanje celic močno povečaš, saj celo lastne celice večkrat ne ustrezajo otročkom, ko jih rabijo. Vsekakor moram na to temo še dosti prebrat, zasebna me pa že zdaj ne mika-zaradi financ in zaradi nesigurnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
28.9.2010 22:47:47   
Anonimen
Teyla, javna hramba je fora de je brezplačna in je celica na voljo komur koli. Tudi ne donatorjem. Tako kot, darovanje organov. Je pa s temi celicami tako problem kot kostni mozek, zelo težko je najti pravega donatorja. user posted image Sem tudi jaz zelo naklonjena javni hrambi, čeprav so me prijateljice čisto napadle, češ da je to moje in samo za moje dete. Samo vemo pa vsi, da na žalost tudi izvorna celica ni primerna za otročička čeprav je njegova. Mam mnenje, če pomagaš, zakaj pa ne, mogoče bo pa ravno kdo doniral in pomagal sicer bog ne daj, da bi kdaj rabili.

Glede zasebnosti, je ta ki sem dala link najbolj varna, so pa dragi. Hranijo pa na dveh koncih, tako, da če nekje nevem slučajno kaj odpove, maš še vedno na drugem koncu, ker je veliko manj možnosti, da bi obe hrambi propadli. Majo pa možnost tudi shranjevanje placente. Je pa fora a shranjujejo kri ali prav izvorne celice, na tem področju je veliko zavajanja.

Tu si lahko prebereš o bresplačnem shranjevanju:
http://www.neocelica.si/brezplacno-shranjevanje

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
28.9.2010 22:59:00   
Nina33
Čer!
Smo opravili z M, čakali debelo uro user posted image user posted image , z bodočim malim velikim bratom seveda, poj si lohk predstavljate ker vesele je biu user posted image . Že odraslemu se mal začne obračat, malemu pa sploh. Čeprav je bil zelo priden, nič kaj preveč sitnaril, sta pa poj proti koncu čakanja z user posted image zunaj imela dirke po stopnicah gor pa po stopnicah dol user posted image .
Opravili smo dobro, baje bo pa mišek veliki brat malemu bratcu user posted image user posted image . Še mal "statistike":
premer glavice 5,2 cm
obseg glavice 18,3 cm
obseg trebuščka 15,6 cm
dolžina stegnenice 3,2 cm
Teže mu ni zračunala (nč ne zamerim, je itak samo izračun user posted image ), posteljica je (spet) spredaj, organi so vsi taki kot morajo bit, tam kjer morajo bit user posted image (tut lulček baje user posted image ). Pa 20 tednov 2/7 sem user posted image . Tako,da bo spet en big giant head v familji user posted image . Bi pa lahko svoja starša držala v zmoti, sta bila zihr, de se je vidla punčka,ker sem bla tko vesela user posted image . No, sej imeni bom vseeno za oba spola probala zbrat.
Ja, pa eno tako hudo slikco mam novo user posted image . Se vidi obraz z obema učkoma in bodočimi zobki user posted image pa rebra user posted image taka heavy metal slikca user posted image . Bom poslikala jo, če se bo kej videlo, in jo dala v album. Če ne, bom pa probala poskenirat jo pr mojih dveh.
No, zdej bom pa komentirala user posted image .
Rdeča je pa ja lepa barva, spol gor al pa dol user posted image . Naš "mestni" vozek (enega imamo pr mojih starših, de ni kolobocij user posted image ) je prav nemarno rdeč, pa kupljen "šele" leto dni nazaj, ko je bilo vsem jasno, de mamo fantka user posted image .
Glede nakupov se strinjam z Jo@n, mi nič od naštetega nimamo in ne pogrešamo, nujne stvari se da itak kupit, k jih rabiš.
Posteljica: naš je še vedno v 120x60 posteljici (od Lipa), na najnižji (tretji) globini, pomične stranice tut jaz nisem nikoli rabila spuščat (pa nisem grozno veliko čez 160, al sem že zverzirana user posted image , na štartu je bil mali res nekam nizko mi), imam pa kar na posteljici previjalno, še zdaj, se zelo obnese, ker drugje itak nimamo placa zanjo. Glih takole, ima trden podn, pa zahaklje se za stranice:
http://nakup.pikapolonica.com//brevi-previjalna-blazina-rigid/2038011250203006
O vozičkih sem že napametovala kar sem se imela, nisem pa nobeni fouš izbiranja, sem prav srečna, de mi ni tega treba.
Hramba celic: teoretično za, a bolj za javno banko. Se mi zdi podobno kot banke za kri, kostni mozeg ... o privat hranjenju nisem pa niti razmišljala, bi denarnica zbežala od mene user posted image .
Varuška: imamo Tomy-jevo Walkabout Classic, se da (baje, še ni sprobano) tut pogovarjat z otrokom na daljavo prek nje. Kolk delč vleče nimam pojma, po bajti že (pa imamo veliko sten vmes in to debelih, stara hiša pač), na vrt tut, kam dal pa itak ne grem, ker - kaj mi pomaga, če sem 300m deleč, ko ga slišim tulit na vse kriplje? Al pa še kej hujšga slišat na 300m? Nisem nek šprinter, to je res, sam se mi vseen mal čudn zdi, zame je to bolj marketinški trik, kaj pa vem.
Naš mali veliki brat je pa prejšno noč zelo slabo spal zaradi krehanja in polnega noska, danes (kot že rečeno) bil izredno priden, je pa na Apisirupu (no, 3x na dan, ne skoz user posted image ), pa zvečer pred spanjem sem mu daleron dala, ne tolk zarad vročine (ki jo sicer zihr ima, pa mu je nisem merila, ker se mi zi trapasto) kot zaradi glavobola, se mi zdi, da ga je kar matralo to.
E, pa še komentar na termometre: imamo "klasičnega" za današnje pojme - elektronskega, ki (kao) v 10-ih sekundah zmeri (natančno? če verjameš), jaz mu merim po cca. minuto, ko mu merim (in se dvigne za povprečno dve desetinki v tem dodatnem času merjenja), in to v ritki, ker pod pazduho se mi zdi zelo na približno izmerjena pri tako malih. Merjenje na daljavo, prek sluhovoda ipd. je pa tut bolj tko-tko natančno, če nisi res zverziran. Mu pa ne merim za vsak d.r.e.k. Vročina do 38,5 oziroma tut 39 v ritki je pač z nekim namenom in ne kar v tri krasne, zbijaš jo, ko pretera, kar pa tut opaziš in s termometrom +/- samo preveriš. Prehitro merjenje in poj panika in zbijanje vročine, ko še niti svojega dela ni opravila, se mi zdi mal tko, no. In poj tut merjenje v ritki ni neka groza, sej ne delaš tega non-stop. Pa (po mojih/naših) izkušnjah tut moti ne pretirano (saj ne skače okoli med tem, vsaj pri visoki temperaturi ne), je pa res, da se radi pokakajo poj user posted image . Je pa res, da ne bom tako grozna izpadla user posted image , da pr starših, ki so imeli izkušnje z vročinskimi krči, tole moje nakladanje verjetno nima smisla, verjetno bi tut jaz drugače na to gledala (bolj panično pa sigurno).
Zdej pa letinm pralni stroj zalaufat, pa sebe in mojega user posted image nafutrat user posted image , poj pa mogoče celo spat user posted image . Tale nespečnost je en user posted image .

Lepe sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
28.9.2010 23:36:46   
Nina33
A ste opazile - pojavile so se JUNIJKE user posted image  user posted image Kako čas beži user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 28.9.2010 23:37:15 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
28.9.2010 23:39:53   
Nina33
No, berem, de ste ene že opazle user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
29.9.2010 6:11:21   
d3lfink4
Dobro jutro drage moje!

Jaoooo, danes sm pa zgodnja user posted image Rana ura, zlata ura. Pa to ... user posted image
Aja, častim kofe (1.!user posted image - in po mojem tud zadnjič, ker ponavad nisem glih pri ta zgodnjih) - user posted image

V album sem dodala še eno slikco mojega zeloooo okroglega trebuščka. Ma je res kot žoga, hehe ...
No, da še jst mal pokomentiram - sicer pa vam tole pisanje teče, kot po olju, par dni me ni pa nč več ne folgam ... tko da čist možno, da bom kej pozabla.

Termometer
za v uho in un na daljavo - nam so v MŠ ravno prejšnji teden povedli, da je zelo nezanesljiv. Da so ju tud oni v ZD in v reševalni svoj čas imeli, ampak se ni temp.nikol ujemala s tisto dejansko ... vedno +/-, tako da ga ne priporočajo.
No, na koncu koncev je itak naša odločitev, sam tolk kolk so nam povedal ...

Glede hrambe matičnih celic smo pa tudi imel prejšnji teden predavanje od Biohrambe. Za naju trenutno pač ne pride v upoštev, ker je (pre)drago, pa še dvojno bi moglo bit ... No, ampak sem za, če si le lahko privoščiš ... res je tudi, da nudijo kredit, ampak mi2 sva svojega za neki časa že pokurla ...
Poglejte si na spletu, če pa katero ful zanima pa ji lahko na mail pošljem točen postopek + pogodbo, da si preberete točno kako in kaj, potem pa če se odločite pač to sprintate in pošljete. Nam so jo vsem poslali, ker če se odločiš, je tako najhitreje ...
So nam pa toplo položli na srce, da če se ne odločimo za  zasebno hrambo, naj se za javno - je pač tako,  da več kot nas bo shranlo v javno, več možnosti bo potem tudi, da dejansko komu pomagamo ... načeloma tudi svojemu otroku. Vzame pa to po porodu cca.10-15min dodatnga časa, vendar lahko res nekomu rešiš življenje (in nekdo drug tebi/tvojemu otroku).
Tako da sva se midva že odločila, da bova celice shranila javno.

Voziček imava HB že izbran (in ga dobiva za darilo), previjalno, omaro + posteljici pa bova vzela v "kompletu" od Lip Poljčane. Previjalno preko Recinka, ki je tako ali tako od LP, ampak brez davka in zato ful cenejša.
Kako pa lahko direktno sem dodam slikce?? Sem misla dodat, ampak ne znam user posted image
No, in vse sva videla že v živo in je zelo ok. Tudi mamice, ki jih poznam imajo to previjalno in so zelooo zadovoljne, tako da sva se kr za to odločla. Pa še zelo veliko prostora ima in gre baje zelo velik stvari not, v predale.

Srečanje: jaz sem načeloma zaaaaa user posted image , same babe na kupu, itak bo fajn čvekat ...sam ne vem še kak bo s prevozom, tak da zaenkrat ne oblubim ... Bi pa res rada prišla, tko da se bom potrudla kokr bo šlo user posted image

Male dve že brcata user posted image , zgleda da bo treba neki it pojest ...
Vsem, ki ste mele preglede in M vse čestitke, pa bravo za user posted image oz.user posted image , supercaaa user posted image
Vsem, ki jih še imate pa vse dobro.

Pobožajte svoje bušije ... pa lep dan vsem!user posted image
Papa

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
29.9.2010 6:16:19   
d3lfink4
Sej sem vedla, da bom neki pozabla user posted image

Am ... ne vem katera, ena me je neki opozorila glede herpesa v nosečnosti - da niti ni tko nedolžno. Hvala. Ampak kaj točno pa? Oz. zakaj? Sem zdej kr mal prestrašena user posted image user posted image Me more bit strah? Ker sicer herpesa nimam več, imam pa še vedno mal krastasto ustnico in takšno bolečo, zatečeno. Pa vedno ko jem si nekaj ranim pa mi potem kri teče pa se itak ne more do konca zacelit ... 
Sicer sem brala na netu, da ta herpes na ustnici naj ne bi bil nevaren, un genitalni pa zelo.
Ampak to sta dve vrsti herpesa ...

No, če katera ve kaj več, prosim za informacije ... Hvala!
Lp user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
29.9.2010 7:14:31   
Patrisha
Dobro jutro punce :)

z Jo@n se tudi jaz strinjam! Dan danes se prevec komplicira ampak tista ko zeli naj kr. Jaz sem rekla da definitivno bom kupila AC zaradi tega, ker imam se za nardit en kup izpitov, ki pridejo na spored glih kak tedn dva po porodu in se nprej do septembra. Tako, da, ker bom veliko casa za knjigami in otrocek bo spal dejansko sam.. in ker upam, da bo nas otrocek lepo pridn in spanckal sem rekla, da to nabavim in pika, da nebo vsakih par minut letala sem in tja. Je pa res, da tiste ko smo prvic nosece in bomo prvic imele bebeke vedno bolj kompliciramo! Tiste zverzirane imate ze zadeve v malem prstu :).

Jaz sem za tisti "link" si tudi zamislila ker imam v kopalnici susilec zraven pralnega, da bi kr na eno masino dala in cao pero. Pa se ne vem, kopalnica se mi zdi bolj primerna za previjanje, glede na to, da lahko kaj "sprica" okrog in tukaj so spet ploscice, ki se enostavno pobrisejo... Imam pa problemcek glede tus kabine! user posted image  imamo samo kabinco in se to malo! Za tisto strasno banjico na kolesckih pa sploh ne bo prostora! Sicer razmisljam, da bi dala tole vse skupaj na susilca... ampak potem spet elektrika :S ijooooooooj  zmesa se ti :) ima katera kak predlog?

Za vozicke :) ijojojojo nvem, tukaj bi lahko doktorirala resnicno! Sicer sem sla na obisk enkrat v BC in sem vidla Römer B-smart, relativno nov vozicek, vidla se ga nisem nikjer na cesti, sicer cena je cca 650, edina slabost je da so plasticne kolice user posted image .. nvem... nimam pojma! Sicer mi je MC fenomenalni, ampak je prevelika "krava" al pa se mi je samo v stacuni zdel :)

Glede pojslic, sem tudi fen takih na kolesckih! V ikeo v celovec se spraulam ze celi vecnost :), ampak vidim po komentarjih da niti nimajo :(, mogoce pa se da kupit lepo, pa kaka policka naprej se najdejo kolice, ki vrjetno pride vse skupaj ceneje... dejansko ni slaba ideja!

Mi bomo kupili samo pojstlco, vozicek in pocivalnik! Ta zadnjega, da ce glih pospraulam kaj, pa otrok se malo vec bedi, da je lepo v dnevni in gleda in se uci kako se pospravlja ;)) ( malo za salo ).

Aja je pa res, da je nas otrocek ocitno zacel delat SALTE!  mi je pa zanimivo, da zvecer ni duha ne sluha od njega, zjutraj ko se pa vsedem za mizo in cez ene 30 min zacne delat svoje akrobacije :) japaiiiiiiiii

uja cel roman sem napisala! tako, da lepo branje, jaz pa ze komaj cakam 4 .10 na morfologijo in ostale zadevscine. Vcerja sem dala kri in vodo, tako, da najhujse je za mano :))

Uzivajte pa lep dan, ceprav sem poslusala, da se dez spet zacne :S

LP

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
29.9.2010 7:55:59   
Mišyka
A ta brezplačna hramba matičnih celic je edina na Neocelica? Ko sem jst prvič rodila, ni bilo govora o nobeni brezplačni zadevi. Ostalo je pa za naše finančno stanje in stanovanjski kredit, veliko prevelik finančni zalogaj. Vsekakor sem za javno hrambo, kjer je možno pomagati tudi drugim. Če ima katera kaj več informacij glede tega (če mate kej napisanega iz MŠ ali kakšen link) se priporočam.
Pa to neseš s sabo v porodnišnico kolikor vem, da oni potem odvzamejo?

Termometer mamo mi ušesni Omron in men je super. Tud če ne pusti, tistih par sekund je takoj. Sem pa tud še v nosečnosti oklevala, naj ga kupim al ne, pa smo ga potem šele ko ga je blo treba, ko je pršla prva vročina.

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

Jaz sem za tisti "link" si tudi zamislila ker imam v kopalnici susilec zraven pralnega, da bi kr na eno masino dala in cao pero. Pa se ne vem, kopalnica se mi zdi bolj primerna za previjanje, glede na to, da lahko kaj "sprica" okrog in tukaj so spet ploscice, ki se enostavno pobrisejo... Imam pa problemcek glede tus kabine! user posted image  imamo samo kabinco in se to malo! Za tisto strasno banjico na kolesckih pa sploh ne bo prostora! Sicer razmisljam, da bi dala tole vse skupaj na susilca... ampak potem spet elektrika :S ijooooooooj  zmesa se ti :) ima katera kak predlog?

Pri prvem smo imeli mi 35 m2 veliko stanovanje, od tega kopalnico cca. 3m2. Na pralnem stroju sva imela previjalno blazino v velikosti pralnega stroja in je blo čist ok, pa dve strani sta bli pri steni. Za banjico prej nisva vedla kje bi jo meli, potem pa nama je patronažna predlagala da damo pokrov wc-ja dol in jo postavimo kar tam gor. Čist fajn je blo, sklanjat se ni blo treba... Ko je pa že sam sedel in mal šprical naokrog smo pa meli banjico v tuš kabini. Vse se da, tko da... Zdej mamo pa kopalnico veliko tolk kot je bla prej polovica stanovanja in bomo bolj komplicirali. No, upam da nam vseen uspe najdet čim manj komplicirano varianto.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
29.9.2010 8:05:19   
Patrisha
Pri prvem smo imeli mi 35 m2 veliko stanovanje, od tega kopalnico cca. 3m2. Na pralnem stroju sva imela previjalno blazino v velikosti pralnega stroja in je blo čist ok, pa dve strani sta bli pri steni. Za banjico prej nisva vedla kje bi jo meli, potem pa nama je patronažna predlagala da damo pokrov wc-ja dol in jo postavimo kar tam gor. Čist fajn je blo, sklanjat se ni blo treba... Ko je pa že sam sedel in mal šprical naokrog smo pa meli banjico v tuš kabini. Vse se da, tko da... Zdej mamo pa kopalnico veliko tolk kot je bla prej polovica stanovanja in bomo bolj komplicirali. No, upam da nam vseen uspe najdet čim manj komplicirano varianto.

mnja :) wc je super ideja, sam ko mamo wc pa kopalnico loceno :S nvem morem se malo razmislit in mozgancke napet :) je pa res da mam umivalnik tako velik, da bi ga lahko kar tam kopala :)

aja za to hrambo celic se jaz ne bom odlocla, ker prvic predrago! 2 oznam kr nekaj zdravnikov in mi noben trenutno ni znal povedati kaj zanimivega o tej stvari. Aja pa ce oni za to hrambopravijo da je lari fari potem ze nekaj drzi. Me zanima, kaj bo s temi firmami cez 20 let :) ko bi mogoce pa res kaj potreboval... nvem. Bom jaz to podarila, ce slucajno kdo kaj rabi ( ampak tale javna banka je tudi lari fari... kako ti lahko celice svojga otroka podaris drugemu??? ) vcasih res ne vem, ali jaz nic ne vem o biologiji ali samo drugi malo napihujejo..

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
29.9.2010 8:31:34   
Teyla
Dobro jutro vsem skupaj user posted image

Pilotigirl hvala za link. Vem, da večkrat tudi lastne otrokove celice niso primerne, saj ravno zaradi tega. Shranjuješ vsa leta, potem pa na koncu ugotoviš, da sploh ne pašejo- kaj pa zdaj? Pa nekje je pisalo tudi, da ne naredijo preiskav, če je krvi oz celic dovolj, tako da so lahko popolnoma neuporabne pa vseeno plačuješ. V javni pa takoj preverijo kako je s stanjem celic in jih tudi zavržejo, če jih je premalo, oz je karkoli narobe s kompletom.

Nina33 čestitke za user posted image   user posted image   Pa bo februarja moška populacija res številčnejša kot kaže.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

No, berem, de ste ene že opazle 

Če je blo pa tak luštno, ko sem jih zagledala. kar junijke so že. user posted image

Danes bi skoraj zaspala, zato malce hitim, se opravičujem za napake. Šibam počasi v službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
29.9.2010 8:49:16   
sara1986
Midva mava tud ful mičkeno kopalnico, ampak sej se bo že nekak uredil... Se mi zdi da učasih preveč kompliciramo.  Čestitke vsem za dobro opravljeno morfologijo

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
29.9.2010 8:54:22   
hel32
Hoj, kolk pišete, da vas ne utegnem prebrat vse ,...
Skratka, danes popoldan imam M in pregled, upam, da bo vse, kot maora bit, poročam, ko se vrnem, čav bav, in en lep sončen dan vsem.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
29.9.2010 9:04:56   
sara1986
hel32user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
29.9.2010 9:42:23   
suzy29
Najprej vsem čestitke za opravljene preglede,brcike,...
Jaz tud komaj čakam jutrišnji dan, ko bom imela M in bom spet lahko vidla našga čmrla. Morem povedat,da se mi je že večkrat naredilo, da zaradi močnih brcik nisem mogla veliko spat, kaj šele bo......ob brcikh mi moj trebušček kr vibrira...ha, ha,..
Cukica, a je res to glede sadja? Jst ga ponavadi glih popoldan ali pa zvečer jem, sladkarij pa zelo, zelo malo. Skoraj nič. Sem se pa vagala pred 2 dnevoma in me je skor kap....v 1,5 mesecu sem se zredila za 5 kguser posted image . Trenutno sem v 22T 3/7, pa sem se od samega začetka skupno zredila že za celih 9 kg. Če bo šlo tako naprej se bojim, da bom do konca pridobila več kot 20kguser posted image .

Evo še eno jutranjo user posted image  iz moje strani....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
29.9.2010 9:53:51   
suzy29
Kako daste slike  direktno pod besedilo in ne v album user posted image  

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
29.9.2010 9:59:37   
Teyla
hel32 srečno na pregledu. prav tako srečno sem ostalim. user posted image user posted image

suzy29  slikico na forum daš tako, da jo najprej shraniš na nek spletni shranjevalec (npr. shrani.si)  Potem pa takm dobiš kodo za forum, ki izgleda nekako takole [img]http//:blabla...[/img]. Upam, da si to mislila. user posted image

Aja, če kode ni, vzameš samo link in pred in za linkom dodaš [img] in [/img]. V tem je vsa umetnost.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 29.9.2010 10:01:02 >

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
29.9.2010 10:02:44   
HoneybeeMaja
Nina33 čestitke za malega metalca! user posted image Kot kaže boš kraljevala med tremi dedci,lucky you!user posted image

Kar se tiče termometrov...saj so digitalni super,pa hitri pa priročni,tudi v bolnici jih uporabljajo,AMPAK,ko digitalni termometer pokaže preisoko telesno temperaturo,VEDNO preverijo z navadnim,klasičnim,živosrebrnim.Prav tako pri povišani temperaturi (ki lahko pri dojenčku predstavlja urgentno stanje) merijo temperaturo rektalno (v ritko),saj merjenje v uho,pod pazduho,na čelu ali v ustih ni dovolj natančno.Za merjenje rektalne temperature je priporočljiv digitalni rektalni termometer,ki ima mehko in upogljivo konico,temperaturo pa izmeri v zelo kratkem času.

hel32 user posted image da bo vse tako kot mora biti!

Midva bova posteljici najverjetneje kupila v Ikeji,prav tako vzmetnice,posteljnino,brisačke,imava že zdaj 90% opreme ta stanovanje od tam,meni je nasplošno zelo všeč Ikejin koncept,zadeve so preposte,funkcionalne, pa brez težav jih lahko kombiniraš,predvsem mi je pa všeč,da ni čakalnih dob...ko sva pri nas spraševala za kuhinjo,je bilo potrebno čakati vsaj 3 mesece user posted image ,medtem ko so mi iz Ikeje kuhijo pripeljali in sestavili v manj ko tednu dni.

Vozički...ta del mi je pa najmanj všeč user posted image ,ker sem videla v glavnem vse kar imaš na izbiro pri dvojčkih,pa me noben ne navduši...kot kaže se bom odločala glede na funkcionalnost,če mi bo všeč ali ne user posted image .

Sicer sem pa po novem v staležu,danes je že drugi dan,pa moram priznati,da niti ni tako slabo user posted image ,včeraj sem celo naredila album tukaj na RR,pa vas večino poklikala za prijateljstvo,če katere slučajno nisem,brez zamere,ni bilo grdo mišljeno,naj me prosim sama doda,hvala.

Lepo se imejte,pa čudovit sončen dan!

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
29.9.2010 10:03:05   
tamy82
Jutro punce!
Ste se pa res načvekale od kar sem bila včeraj tu user posted image

MoSoNi čestitke za M! user posted image

Shranjevanje matičnih celic meni se je to zdela najprej super ideja, ampak potem sem izvedela za ceno ... user posted image sicer je res, da svojemu user posted image privoščiš samo najboljše ampak ... O tej javni hrambi pa nisem še nič razmišljala, ker se potem sploh nisem več ukvarjala s tem. Mogoče je res ta varijanta boljša, glede na to, da nimaš nobene garancije, da bodo celice tvojega user posted image ustrezale ... Se je pa treba verjetno kar fajn pozanimat, ker itak bi vsi radi zaslužili s tem.

Posteljica midva jo bova dobila - nima pojma kakšna je user posted image Imava pa v planu, da bo user posted image spal z nama, če bo to le izvedljivo.

Sicer pa tudi midva nimava dosti prostora in ne vem še kam naj dam previjalno, ker v kopanici res ni prostora. user posted image Pralni in sušilni stroj imam drugje, vendar je tam strop spuščen in ni placa, da bi dala gor še previjalno. user posted image Tako da se mi zdi dobra ideja Nine33, da bi dala previjalno kar na posteljico. Za banjico pa tudi ne vem, mogoče bo res še najbolj uporabno tole, da bi jo kar na wc dala ... user posted image

Vozički -  midva ga bova verjetno kupila šele po rojstvu, ker bova vsaj poskusila s slingom. Se nama pa najbolj dopade PP GT3. Sva pa oba pristaša trikolesnikov, tako da štirikolesniki sploh ne pridejo v poštev, če bova že kupovala voziček. user posted image

Nina33 čestitke za M! user posted image Bodo res sami user posted image februarja. Me prav zanima kaj bo meni ju3 rekla G user posted image

Termometri - pojma nimam o tem, tako da vi kar pišite o tem, da vsaj kaj izvem user posted image

Pa srečno vsem danes na pregeldih in morfologijah! Držimo pesti! user posted image Jaz mam pa ju3 takoj zjutraj že ob 7.45 user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
29.9.2010 10:08:11   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4

Sej sem vedla, da bom neki pozabla user posted image

Am ... ne vem katera, ena me je neki opozorila glede herpesa v nosečnosti - da niti ni tko nedolžno. Hvala. Ampak kaj točno pa? Oz. zakaj? Sem zdej kr mal prestrašena user posted image user posted image Me more bit strah? Ker sicer herpesa nimam več, imam pa še vedno mal krastasto ustnico in takšno bolečo, zatečeno. Pa vedno ko jem si nekaj ranim pa mi potem kri teče pa se itak ne more do konca zacelit ... 
Sicer sem brala na netu, da ta herpes na ustnici naj ne bi bil nevaren, un genitalni pa zelo.
Ampak to sta dve vrsti herpesa ...

No, če katera ve kaj več, prosim za informacije ... Hvala!
Lp user posted image

Vem, da sem zasledila v reviji nosečnost to temo. Bom jo probala poiskat, pa ti potem kaj več napišem.

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
29.9.2010 10:09:09   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , M: 4.10., P: 11.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P:21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , user posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , M: 5.10.

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10., P: 30.9.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M: 11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 70 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 8
user posted image : 12
user posted image : 55

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.