|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
28.9.2010 10:43:24   
Tisia
mišyka hvala...počutim se mladouser posted image ..33 let bom novembra
sara če pa že ne boš mogla svojega  prepričat za to barvo lahko prebarvaš v pralnem stroju, samo kupi barvo za tkanine in problem rešen...
urshy čestitke za user posted image  in dobro opravljeno Muser posted image user posted image
ninchi ne skrbi za kg saj bo potem šlo vse dol ko boš dojila,če pa je tako dobra hrana sploh če ti nekaj zapaše ne moreš reči ne...a ni tako, edino sladkarij se čuvaj te hitro kg zvišajouser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
28.9.2010 10:47:03   
cukica
Najprej vsem čestitke za opravljene preglede,...
Jaz tud komaj čakam drug teden,da vidim spet našga lumpa,moram povedat,da je prov hiperaktiven,kaj šele bo,...
Na bolhi sem našla postelco z vzmetnico za 90€ in jo bova kar vzela,so jo nucal sam eno leto,...tko,da počasi se premika.čakam sam še to,da bo moj kaj doma,da mi prebeli sobo,...
ninchi9 mal se pazi zarad sladkorja,pr men zaenkrat vse o.k.,če ješ popoldan sadje ga opust in jej sam zjutraj,ker največ sranja nam ravno sadje nardi,...
Kar se tiče rdeče barve nama je obema všeč lupinca v rdečo črni barvi,pa bomo mel fanta.To je sam tisto prepričanje,da fantki niso za v rdečo barvo,...
vipercat se navadiš bit sam,...čeprav mi v tem stanju zelo manjka,...se mava zato pa še bolj rada,...pa cajta za skregat tud ni,...user posted image
dori upam,da prideš danes na predavanje,mamo pa zdravila in pa depresijo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
28.9.2010 10:50:42   
vipercat
mi smo bili letos v zoo, pa nnašega živali niti pod razno ne interesirajo... takoj  ko vidi igrišče jje konec. dobro  da imajo poleg ležalnike, da imam še jaz kaj za delat, medtem ko mali neumorno pleza user posted image

cukica - jaz sem za sestanek v lj.  super ste določle lokacijo, ker sem drugače iz most im bom samo malega vrgla ven pri babici in pridem... a v argentino imajo kakšne tortice? tam sem bila ene par let nazaj pa sploh več ne vam kako zgledal pol ljubljane odkar sem see preselila haha.

registrirana in sara tudi vama čestitke za user posted image  - sedaj pa res že krepko vodijo teli fantki

valek čestitke za brcike - tudi jaz jih sedaj že nekaj dni  čutim - zelo nežne pa vendar so

tudi jaz teh naprav nisem imela - kupila sem samo pumpico, pa še to v 7 mesecu, ker sem dobila mastitis in sem mogla pumpat mleeko - sem ga imela za nagutrat celo vas user posted image . termometer imam elektronski, pa sem vedno merila malemu pod pazduho. tudi ko je bil mali, sej se da... čepšrav bi ttudi jaz imela takega na doti ali za v uho, pa so se mi zdeli predragi user posted image

biljana glede mor smo na istem. mene so danes preganjali tigri. lovili so me po naši hiši. čisst sem se zbudila preplašena in še nekaj časa nisem mogla zaspat nazaj

urshy čestitke za user posted image user posted image

(odgovor članu ciccina)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
28.9.2010 10:54:43   
urshy*
Sara1986 ti svojemu povej da bo rdeča barva zato, če bo potem naslednja punčka in ne bo treba vozička menjat :) Hecam se! Meni je rdeča barva čisto nevtralna - imam kolegico, ki ima rdeč voziček in je pred enim tednom rodila fantka pa se nič ne sekira. Saj se bo tvoj navadil...
Vipercat tvoj malček pa je faca - bi imel punco zraven za stiskat :D Hahaha, boste še imeli dela pri hiši :D

Glede brcik jih jaz že fino čutim približno dva tedna. Itak pa mala tako brca, da če ima moj roko na trebuhu tudi on čuti. Je tako super filing, da so nam moški lahko fovš ;)

Drugače sem pa jaz v petek fasala vročino, v četrtek pa dala vodo za pregled in seveda je bil slab izvid. Tako da sem dobila Hiconcil 500mg in jih moram jest 5 dni na 8 ur. Potem pa spet dat vodo in upam, da bo v redu. So okrog mene vsi prehlajeni, pa sem očitno še jaz pokasirala svoje :( Ampak bo že, važno da je s čebelico notr vse ok.

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
28.9.2010 10:56:39   
Teyla

SREČANJE
23.10.2010 ob 17h, Restavracija Argentino, Ljubljana BTC

trsica
cukica
d'ori
teyla
Nina33
tamy82
sara1986

ninchi9
vipercat

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
28.9.2010 10:59:32   
cukica
Ja neki sem gledala in majo neki sladic,hvala bogu bo to po mojmu testu za sladkor,tko,da si bom prvoščla kaj,...user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
28.9.2010 11:01:24   
Teyla
vipercat seveda, da imajo tortice, tukaj je pa ponudba celotnih sladic. Meni se že zdaj sline cedijo. user posted image

Lahko naredimo še eno srečanje na štajerskem koncu. lahko bi še tja prišla-moj je itak iz Celja, ampak bi bil moj zraven, če je to kak problem. Vidim pa da itak nismo definirale al gredo naše boljše polovice zraven ali ne. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
28.9.2010 11:07:38   
cukica
Ja moj bo prišel z mano,...če vam je prav,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
28.9.2010 11:10:55   
tamy82

SREČANJE
23.10.2010 ob 17h, Restavracija Argentino, Ljubljana BTC

trsica
cukica
d'ori
teyla
Nina33
tamy82
sara1986

ninchi9
vipercat
FoxyLady (?)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
28.9.2010 11:12:39   
tamy82
Mojemu sicer nisem še nič rekla glede srečanja ... tako da ne vem če bo za user posted image tolk žensk na kupu, pa še nosečih user posted image ne vem če bo zdržal user posted image
Po mojem naj naredi vsak kot ji paše.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
28.9.2010 11:14:06   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Ja moj bo prišel z mano,...če vam je prav,...

men je kul. Mogoče še svojega prepričam, da se pridruži. Sam ne vem, če bom pol lahko tortico jedla. To zna bit problem.. user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
28.9.2010 11:14:35   
hayabusa
tamy čestitam za brceuser posted image
urshy čestitke zauser posted image
registrirana in sara tudi vama čestitke zauser posted image
upam da sem vas vse naštela:)

evo jaz sem s pregleda, naredili morfologijo, vse je v redu in po UZ imam rok en teden prej kot PDP ampak je bilo tako že prvič, pa je prišla še z zamudo. Vse je v najlepšem redu le malo sem razočarana ker mi je G. povedal spol jaz pa sem si zelo želela da bi bilo presenečenje :( bo pa za "cel svet" presenečenje, se bom še naprej obnašala da ne vemo ;)
Sem pa bila celo pohvaljena ker sem se zredila celih 10dag. user posted image čudeži se dogajajo user posted image

Angel care - dane pozabim, mi imamo to varuško in smo jo uporabljali od prvega dne, živimo v hiši in smo imeli vklopljeno varuško zmeraj ko nisva bila pri otroku.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
28.9.2010 11:18:48   
tamy82
Teyla a tako je strog tvoj? Kdaj bi si želela, da bi bil tudi moj tak. On pa se mi samo smeje, ko spet jem user posted image

hayabusa važno, da je vse ok user posted image a zdej niti z nami ne boš delila spola? user posted image No, po želji vsekakor user posted image Pa pridna kar se kg tiče! user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
28.9.2010 11:20:27   
cukica
teyla bosta šla z mojim drugam sedet,da nebomo pod nadzorom,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
28.9.2010 11:40:59   
Ribi Bibi
Hej punce!

Prave čveke ste!user posted image  Vas sploh en dohajam, tako da berem bolj na hitro, ampak napisat vam pa moram kaj.user posted image

Hvala vsem, ki ste držale pesti za M. Vse izgleda ok, imeli bomo pa menda fantka! Naslednji pregled imam 22. 10. - za seznam. Pa še prosila bi za enega vražička, tisto, ki bo urejala seznam. Naša mala je namreč prejšnji teden začela hodit v vrtec, kjer je vse super in rada gre, popoldan doma je pa res ko en vražiček. Samo vreščanje in metanje stvari okrog, sploh se ne da z njo pogovorit - sploh en veva kako naj reagirava, ko je bla vedno taka zlatka mala. A je katera imela podobno situacijo? Vsak nasvet je dobrodošel user posted image

Čestitke tudi vsem ostalim, ki ste imele morfologijo, tistim, ki še čakate nanjo naj pa dnevi čim hitreje tečejo.

Bom poskusla kaj bolj pridno brat kaj pišete, potem bom mogoče celo uspela normalno poklepetat, ne pa da samo o sebi pišem kar naprejuser posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
28.9.2010 11:48:47   
tamy82
nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , M: 4.10., P: 11.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P:21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , M: 5.10.

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10., P: 30.9.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M: 11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 70 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 7
user posted image : 11
user posted image : 57

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil tamy82 -- 28.9.2010 11:49:50 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
28.9.2010 11:52:52   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

teyla bosta šla z mojim drugam sedet,da nebomo pod nadzorom,...

Dobra ideja, ja. user posted image   Moški in ženski kotiček.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
28.9.2010 11:59:11   
Anonimen
Ojla moje user posted image !

No pa sem našla čas, da sem prišla malo pogledati. Delava zgornji štuk in še faks, tako, da me je samo v posteljo položilo. Vidim, da se veliko hitreje zmatram kot prej :(
Vidim, da ste veliko napisale. In da se obeta srečanje. Upam, da mi bo uspelo priti, bi vas rada tudi v živo spoznala!

Ponedeljek oče iz bolnice prišel, tako da smo sedaj vsi.

Moram malo za nazaj prebrati, kaj ste kaj lepega napisali :)

Upam, da izvem spol v petek user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3393
28.9.2010 12:33:57   
sara1986
PilotGirl7 user posted image user posted image dobrodošla

Jaz bom pa kar sama prišla na srečanje, ker je moj bolj sramežljiv kar se takih zadev tiče user posted image

Sm pa mal prej gledala ponudbo, ki izgleda odliična!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
28.9.2010 12:37:08   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Ribi Bibi

Naša mala je namreč prejšnji teden začela hodit v vrtec, kjer je vse super in rada gre, popoldan doma je pa res ko en vražiček. Samo vreščanje in metanje stvari okrog, sploh se ne da z njo pogovorit - sploh en veva kako naj reagirava, ko je bla vedno taka zlatka mala. A je katera imela podobno situacijo? Vsak nasvet je dobrodošel user posted image

Ja, tud tam smo bli. In pri nas je to trajalo do 2. leta. Res dolgo in naporno obdobje, ampak mine. Zdej seveda še so dnevi, tedni, ko trmari, ampak to se da pregurat. In ravno zaradi tega dolgega in napornega obdobja nisva tolk časa mela želje po še enem user posted image . Zdej se mu pa da že dost dopovedat, ampak morš bit tud vztrajen in dosleden. Seveda je to razlog za upor, ampak dolgoročno pa je rezultat.
Želim ti, da pri vas to trmarjenje ne bo trajalo predolgo.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
28.9.2010 12:40:57   
Mišyka
PilotGirl dobrodošla nazaj! Smo upale, da ni blo kej hujšega, ker se nisi nč oglasila. Če gre vse na bolje in če zarad tega nimaš tolk časa, ti pa mislim da lahko oprostimo.

Glede srečanja, nisem čist sigurna če bo uspel. Sigurno pa, če pridem, pridem sama. Res tolk žensk na kupu, pa za povrh vsega še user posted image , tolk enih hormonov na enem mestu, ne vem če bi blo pametno da so moški zraven. Če pridem, bo mož itak varuška ane.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
28.9.2010 12:58:12   
vipercat
haha tudi jaz bi prišla na štajersko na kakšen sestanek pa sem isto kot teyla - moj je iz mb, tako da bi bil zraven ali pa bi me samo dostavil in z malim šel k dediju na obisk

me smo v prvi nosečnosti dobile v nb - s seboj smo imele tudi druge (ne bom napisala boljše  user posted image ) polovice in otročke. bilo je super, ker so izbrale neko picerijo ki ima veliko igralnico, tako da smo jedli in se igrali haha

joj  a veste da me je kar malo  strah. jaz imam sicer spomin kot crknjen konj - dobesedno - po navadi je to kar luštno saj vsak dan zvem kaj novega in spoznam koga na novo user posted image user posted image , ampak pojavi pa se problem, ko se takole dobimo s kom. jaz sigurno ne bom vedela katera je katera, kaj je katera napisala, kaj imate doma in kaj v trebuščku... pa upam da mi ne boste zamerile, če vas bom parkrat vprašala kateri nick je vaš... imejte potrplenje z menoj user posted image user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
28.9.2010 12:59:12   
valek
HoneybeeMaja in Teyla!

....super smo že tri,upam da se še katera javi za srečanje v Mariboru.Kaj pravite na datum in lokacijo?

Mislim da bi bilo najbolj pametno enkrat od sredine oktobra dalje,kak petek proti večeru okol 17:00, v Europarku kak lokalček
...pa imamo tud parking...

Kaj pravite Štajerke?
lp

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
28.9.2010 13:05:07   
Teyla
Hehe, jaz sicer nisem štajerčka, sem čistokrvna žabarka in tudi živim tu že od nekdaj. user posted image Na drugo srečanje pridem, če le ne bom zasedena takrat. Jaz bom tudi po moje spraševala vsako kaj je že tvoj nick. Mogoče je bolje, da si kar kartonček z imenom in nickom zataknemo na majico. user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
28.9.2010 13:11:36   
Anonimen
Mišyka, za to pa res ne rabte zamerid. Mamo hiško v 4. gradbeni in nam še rok fali za delat, oče.... Imela sem še druge težave in ne znese vse.

Trsica prosim dodaj me v FaceBooku.

sara1986 tudi, jaz bom sama prišla, ker je moj sramežljiv in ni za take podvoge, se je čist zasekiral, ko sem mu omenila.

Sva pa ravno 23. 10. planirala v Karlovac na shoping, baje se tam veliko caneje dobi oprema in oblekice za bebike.
Drugače, če bo na štajerskem koncu srečanje pa ke pridem, se mi ni problema zapeljati ;)

Se opravicujem za skrbi, ker se nisem oglasila, samo ni zneslo user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 28.9.2010 13:13:27 >

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.