Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:27:18
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Mmmmn, sem že pozabila kako dober je limonin čaj... Otroci po posteljah, previdevam, da bo srednja kmalu mrknila, sledila ji bo največja, mali pa bo izigraval. Jaz se pa psihično pripravljam ljubimca malce pobožat, pa se mi kar kozla. Kje so pridne pupe našega RR-ja? Tims, HD, Auroraa, RR-jevka .... na pomoč!!! jaz nič nisem pridna z likanjem, imam meterski kup. po moje ene 4 stroje... dans sem bla doma, pa nisem ene cunje zlikala. mah...jutri pride likarca, po moje jo bo kap. Seveda ne, če si pa po možu plezala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:27:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi RR... tako sem napisala, ker se spomnim, da je šla zelo hitro šarat po vrtu, pa po hiši, skratka akcija na polno... ampak vse to je bilo PO zaključku bolniške, k se mi je ulila menstra in sem šla potem v službo, nikakor ne med bolniško - še pomislt si ne upam, da bi kaj takega naredila, kaj šele, da bi to dejansko realizirala da ne bo kakšnih zmot & misunderstandings
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:28:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:30:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:31:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
doma - prava drama mož je prišel prej domov, ker se je počutil slabo - ga je mrazilo, bolelo po celem telesu - si izmeri T, pokaže 38, ok, gre v posteljo .... po nekaj urah se prebudi, mala mu nese termometer (itak cel dan z njimi ureduje - imamo 3, vsak svojega & jih zlaga v škatlice) ... pokaže 41,2°C - OMG, OMG, OMG ... je to možno ... testira z drugim, pokaže mal pod 40 ... pokliče dr., mu reče naj poje 2 Lekadola, če do ponoči ne pade, TAKOJ na urgenco ... k sreči = T padla, zdaj spi kot bomba ... ubogi moj možek ... ornk ga je usekalo & to čist na hitrco! Jutri zjutraj se mora it pokazat k svojemu dr.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:33:48
|
|
|
|
metuljcek321
|
glugluglu, Ninina izjava je odlična! neboglasnica - superca shopping, ej - bravo, bravo! Si me spomnila, da tud jaz rabim par kosov ... najprej pajkice x 2 ... potem pa naprej. modrostni zobje - opala, očitno je nalezljivo, al kako?
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:35:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:36:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: flower Pa je Lanu končno uspelo povedat, da ga kakat in kakat. Prej je namreč kakanje prihranil za pleničko. priden pri nas pa je vse na glavo obrnjeno. Iraya vedno pove za kakat in gre lepo na stranišče, redko da še kaj v pleničko naredi, lulat pa ne. lulala ne bo na stranišče, pa pika. magari zraven školjke... mi imamo še vedno pleničke za vrtec, ker ne povesta za lulat niti tam, kakat pa ja. a ni hecno no? Lan tudi ni povedal, sem rekla, da ga morajo na pol ure, 45 minut dajat. priden!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:36:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:39:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:42:53
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka malo sem mogla, da ne pozabiva kako je kaj čez dan, ker imava redko redko čas takole pa čisto drug filing je, a ne, ko ni dveh škratov zraven in imaš ljubi mir ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:43:54
|
|
|
|
Majuska
|
metuljčica, kako je z vašim atijem, že kaj bolje? čudno tole, le kaj je staknil?
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:44:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:45:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:46:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:47:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:48:31
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Zadnjič, ko sem se šla popoldan potepat pa ga je mož naučil: NE RECI NIKDAR, DA NISI LJUBILA ME... (celo kitico zna) jaooo, kar predstavljam si ga faca je mali, res
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:49:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:49:38
|
|
|
|
Majuska
|
hm ... vedno se tako lepo hvalite med sabo, pri meni pa nobena ni opazila, da sem prilezla čez 8K ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:51:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka res je. sva se pogovarjala kakšen dan nazaj, kako bi mala2 reagirala, če bi naju videla v akciji T ne vem če ne bi kr malo zajokal...mamca, mamca pikec misliš? po mojem je čisto odvisno, kako bi vidva reagirala ... sebe si sicer ne predstavljam pa vidim malega, kako naju gleda, kadar se objameva in poljubiva ... kar stoji, se smehlja in naju gleda
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:52:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:54:20
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: Majuska hm ... vedno se tako lepo hvalite med sabo, pri meni pa nobena ni opazila, da sem prilezla čez 8K ... čestitke prav gobčna si, moram rečt a res? sploh nisem opazila ...
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2010 20:54:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 20:57:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka ne vem kak bi reagirala...def. ne bi kr nadaljevala, razen če ne bi videla... hm... objem je drugačen, tam ne "spuščaš zvokov" vem vem ej pojma nimam, na srečo nisem zelo glasna po mojem bi naš fant samo tiho stal in gledal, pa nič mu ne bi bilo jasno upam samo, da mu ne bi prineslo kake travme ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 28.9.2010 21:14:58
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka neboglasnica, si pa imela konkreten šoping kolk si pa zapravla? jaz tud rabim... huh, za začetek kakšne fajn kavbojke, se mi zdi, da mam samo dvojne take, ki jih z veseljem nosim. pa nasplošno ne vem zakaj se meni vedno to dogaja. v tisti kabini v trgovini se mi vedno vse super zdi, ko pa domov prinesem in še enkrat probam, pa kr vedno nekaj najdem, da jih pol redko oblečem.... ne znam več kupovat... cca. 120 €, ma ja, saj si že olala časa nisem nič kupila, ker na svojo rit ne spravim ama ništa. Potem pa od žalosti delam am am am, začaran krog. Zimska: za Lanovo petje in kaj pravijo pri G? : nov avatar? seks? Na srečo še nikoli nič, že trkam, res pa je, da imam že kar slonja dumbo ušesa, saj veste, Sara je že velika pupa.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.