|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 28.9.2010 22:03:59
|
|
|
|
skačica
|
hej! Sem se po stotih letih spet prijavila na RR. Sicer vas redno berem, pol pa nič ne napišem. Jah, lahko bi bla bolj pridna, vem. Tud jaz sem že zaključila s porodniško, trenutno sem na dopustu, s 4. 10. pa grem v službo. HB na 4 ure, od 8- 12. Sicer pa še vedno iščem drugo službo, trenutno čakam na dve odločitvi. Razgovora sem opravila, še pisni preizkus pri enem, da sem sploh prišla do razgovora. Zdaj čakam, bili smo 4 v ožjem krogu. Sicer mi pa bolj diši druga varianta v CE. vrtec- naša Zara bo seveda še dve leti doma, čuvala jo bo moja mami, drugo leto pa tašča, če se bomo uspeli selit. Čakamo na streho pa je tko blesavo vreme, da jo delavci enostavno ne morjo narest. Mater, sem jezna. Iza je od 1. sept. v vrtcu. Po kosilu jo grem iskat in tam prav uživa. Vsak dan mi nariše nekaj risbic, je ratala prava umetnica. Sicer pa v našem vrtcu vse dobijo tam, le robčke za nos brisat moramo prinest. 100 naenkrat, potem pa ko zmanjka jovo na novo. Pa tudi otroke do tretjega leta preoblačijo v vrtčevske cunje, tako da se res domače cunje ne umažejo, strgajo,...ja, majo kar fajn. Bomo vidli kako bo drugo leto v Šmartnem. Zara je en tak mini živc, kar naprej v muvingu, hodi že dobrih 14 dni, vsak dan ji gre boljš od nog . Skoz je na nogah, vse pretakne, skratka ob njej ti ni dolgčas. Ima pa samo en zobek in sicer zg. enko. Je prov smešna. Zdaj bo vsak čas zunaj druga zg. enka, spodaj se pa tudi počasi pripravlja. Ja, res je pozna s temi zobki. Je bolj tako tako, najraje ima zelenjavne župce, pa jabolka rada gloda. No pa skutke s sadjem so tudi še ok, pol se pa že kar počasi neha. Vse ostalo poje par žlic pa konc. Sem mislila, da bo bolj pridna glede tega, že Iza je bolj mal jedla, ampak sem se uštela. Gre kar po njenih stopinjah. rizkoo- čestitke za nosečnost, super se ti je tole poklopilo. Pa groza za vaš dom, upam, da boste kmalu spet na svojem. Se pa res lahko v trenutku zgodi nesreča, človek nikoli ne ve kaj ga v življenju čaka. No, tud jaz si enkrat želim še enga otročka, ampak bo malo daljša pavza. Predvsem službo si moram pošlihtat pa bajto je treba narest in še en kup stvari. Enkrat tam do 35. leta bi blo pa fajn, da bi še enkrat bla nosečka. ninasiki- ja, je zoprno, ko zdravniki nič kaj konkretnega povejo, ti se doma glodaš in razmišljaš, ampak tudi jaz mislim, da je bolje tako, da se malo počaka. Da se vidi kaj se izcimi. Sicer imam pa res bolj malo izkušenj z boleznimi otrok, ker sta obe malo bolani. Zara še ni bila pri zdravniku zaradi bolezni, Iza pa je imela samo 1x antibiotik. Pa jima nikoli nisem dajala nobenih dodatkov oz. pripravkov za dvig imunosti. Tko pač je. Nekateri so večkrat bolani, nekateri manj pa verjetno nima veliko veze kaj z njimi počneš. Zdej sem naklofala cel roman, se bom probala večkrat javljat pa bo boljše. Lahko noč.
|
|
|