|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
27.9.2010 12:08:30   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Lenika: pliiis za zelo podroben in natančen opis,
kako si naredila tisto s čebulo, sirom, ...) pecivo.
. . . da bom tudi jaz razumela user posted image  user posted image  user posted image . Ni mi
jasno, kaj vzameš le kupljano testo, ga narežeš,
namažeš, posipaš in to tako zraste.

Točno tako narediš kot si napisala. In zraste tudi kar samo tako. Jaz sem zdaj zelo na tanko valjala, običajno imamo malo debelejše. Aja, če ti je všeč bolj slano, lahko še malo soliš. Meni je ok kar brez soli.

Midve sva bili pri zdravniku, ker so se ji po ustih naredili izpuščaji in se je izkazalo, da ima začetek slinavke user posted image  Kot kaže je sicer še ne boli preveč, ker nič ne sitnari. Upam da ne bo prehudo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 276
27.9.2010 12:42:03   
ninasiki
PUNCE POMEMBNO OBVESTILO ZDELE PRŠLA IZ ZDja IN SM SLIŠALA DA RASHALA OKOL PO SLO OSLOVSKI KAŠELJ KOLEGICA MI JE REKLA DA JI JE ZDRAVNICA REKLA K JE BLA Z TAMAUMU NA PREGLEDU TKO DA SE MAL MERKITE

sm pa jst dons kr obrnila se in šla domou ker je delala najinaP. samo še eno uro a pred mano jih je blo 7 user posted image  tko da mava uro jutr ob 14.30

majakla sploh ni težko listnato testo spečš ga daš v protvan pol pa v eni veliki pododi kuhaš 1.4l mleka v drugi posodi daš 2dcl mleka v katereka daš 4 pudinge 5 rumenjakov(beljake ne vržeš stra jih potrebuješ) 16 žlic cukra to zmešaš in ko ti zavre vliješ v mleko in mešaš dokler se ti ne zgorsi ko se zgosti dodaš sneg (beljaki od prejuser posted image ) in počas mešeš in ko dobro premešaš zliješ v protvan in ohladiš ko je ohlajeno dodaš 4 stepene smetane z unim fixom user posted image  na koncu še odzgori testo listnato(pečeno) in to je to sej sliš se fuuull zakompliciran in nevem kok packanja ampak če ti po pravici povem splo ni velik dela uzame ti 30-45min 

bom pa jst tud delala od lenike pecivo zelo ušeč in ni velik packanja user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 277
27.9.2010 12:50:59   
tassika
Bejbe a ste oddale vloge za otroške doklade. Meni velja samo do 30.9..

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 278
27.9.2010 15:25:42   
ninasiki
a ste vidle mamo nov rr kkkoooonnnčččnnooooo

tassika jst sm oddala

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 279
27.9.2010 21:39:54   
majakla
RR: vid'la, vid'la . . . lepo, ne?

Joj, Lenika, upam, da ne bo prehudo in držim pesti,
da hitro mine, boga Dora. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pecivo: bom začela z Lenikinim in pol tvoje Nina,
javim, kak ratalo in če, ampak to ne bo kar jutri. user posted image

Tassika: že nekaj dni "oddajam" user posted image , jutri pa res.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 280
27.9.2010 21:58:03   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: Emilly

A svojo posteljnino mora imeti?

Svojo odejico s prevleko in vzglavnik s prevleko, edino rjuhe dobijo tam. Pa prinesti moramo še plenice, vlažilne robčke in pa papirnate robčke za brisanje noskov. Copatkov pa zaenkrat ne bom označila, ker ima itak edina ala robeez, ostali imajo skoraj vsi cicibanove poletne čeveljčke.

Drugače smo pa mi malo bolančki user posted image  Že v petek je malo smrkala in imela popoldne malo vročine, potem v soboto naenkrat vse ok, danes popoldne pa spet vročina okrog 38. Pa sploh ne deluje, da bi bilo kaj narobe, čisto normalno se obnaša, normalno je, normalno pije user posted image   Bomo videli kaj bo jutri, če ne pa v torek k zdravniku. Pa to ravno zdaj ko se uvaja v vrtec user posted image

O, to pa prvič slišim, da je treba v kak vrtec vse svoje prinest! A potem imate polovično ceno? user posted image

Pri nas (Lj) vse dobi v vrtcu, ima samo svojo obleko (+2 rezervni), copatke, flaško in dudo; plenice, hrano, posteljnino in posteljo pa dobi tam user posted image

Drugače pa je bila danes že 4. dan v vrtcu, jaz pa prvič v službi user posted image user posted image Punca je vrtec takoj sprejela, že prvi dan nisem imela kaj početi z njo, po 10ih min so me poslali ven, vrnila sem se čez 2 uri in sploh še ni hotela it domov. 3. dan je že bila cel dan in brez prolema spala tam. Upam, da ne bo imela kasneje krize, ko bo videla, da bo vsak dan mogla it in ko se bo naveličala tamkajšnjih igrač user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 281
27.9.2010 22:07:29   
majakla
Prelepo, da bi bilo res. user posted image
Mi (štajerci) pa moramo v vrtec nosit plenice
in še kaj - "ja kaj te češ-pride tako leto". 

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 282
27.9.2010 23:37:48   
rozilu
Heeeeej bejbe! We are back! user posted image

Nekaj časa smo že v Slo, ampak sva se midve z M. zadržali kar na obali, ker nama nekako ni blo za it v posrano Ljublajano. user posted image   Zdaj je pa tati počistil kar nam je nasrala poplava (na srečo samo garažo, pa še ta bolj-manj prazna, z nekaj orodja). Upam da ste jo tudi druge odnesle kolikor toliko OK! Bolj kot razmišljam, boljše se mi zdi, da nas ni blo tu - avtov ni moglo zalit (en avto bil na dopustu z nami, drugi pa pri mojih na morju ), dvomim da bi opozorila vzeli tolko resno, da bi šli po vreče, pa samo sekirali bi se ful.... tko so nas pa obvestili ko je blo takorekoč že vsega konec.

Nisem vas brala, samo zadnji dve strani... vidim, da so vrtci fuuuul aktualni user posted image MI bomo malo pri noni, malo pri babici, na srečo sta obe v penziji. Bom pa delala skrajšano, samo 3 dni v tednu oz. ostalo doma, takrat bo mala pri babici.

V teh treh tednih je fuuuuuul napredovala, sicer še ne hodi, ampak je skoz na nogah in iz dneva v dan zna več. Kar je blo še pred dopustom varno pred njo, zdaj ni več... sem morala pospravit po mizici, kavču itd... Zelo "zabavno" je uspavanje, sploh ne vem več kaj naj počnem z njo, ker noče in noče ležat, takoj na noge itd... tako da sem jo začela pri 11m in njenih 11kg zdaj uspavat na rokah, grrrr. No posledično sem tudi jaz uničena in se ji grem pridružit.

Aja, ninasiki: paketek je prišel, se moramo kaj dobit, da bo dobil Aleksej darila user posted image

< Sporočilo je popravil rozilu -- 27.9.2010 23:38:58 >

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 283
28.9.2010 9:20:52   
ninasiki
rozilu welcome back lepo da st odnesli z majhno škodo sm se pa že spraševala ja če si slučajno ostala na morju user posted image  glede na to kaj se je dogajal in res si no ampak zdej si doma in jst že komi čakam da dobim stvari dej mi sam povej kok je blo točno + polovoco poštnine sam še de ne motim okol 35 + poštnina a je res user posted image  

no mi smo bli pr dohtarju učer zvečer ker je zbruhu vse v loku ampak to ogromno no uglaunem pridm kje povem tko k predvčerišnem sam da je več bruhanja no pa mi kreten od Dr. prbije da pije dost energije ma dost sej če pa čn ne poje ceu dan pa nč hudga ker telo bol potrebuje tekočino kot pa hrano user posted image  in da ne vidi nevarnosti sej ma otrok veliko energije user posted image  sm mu hotla rečt če je na glavo padu ampak grem jst dons k svoji ker men ni normaln da otrok iz ljubga mira popolnoma vse zbruha uglaunem bomo vidl

letim ker je driska

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 284
28.9.2010 10:22:33   
kalypso
ninasiki, mislim, da ima A črevesno virozo, vsaj tako vse skupaj zgleda. Če bruha, ima drisko je potem to zeeeeeeeeeelo verjetno, sploh pri malih otrocih, ki so skoz na tleh in vse dajejo v usta. Rota po moje ni, ker pol bi verjetno imel še vročino, vsekakor pa naj veliko pije in res je, tudi če ne je dosti kak dan, celo če ne je nič, je še vse OK, če le dosti pije, da ne bosta pristala na kapalni v bolnici. Moj tastarejši sin je mel te črevesne virozice vsaj 1x na leto, zelo velikokrat pa celo 2x na leto. Včasih mi po 3 dni ni jedu NIČ, je pa pil, ker sem ga sam filala z vodo in čaji.
POskusi mu dat šipkov čaj, ta iz plodov, k ga moreš precedit, tam je ziher samo šipek, ker dobro zapira, ampak naj ne bo sladkan. Ali pa čaj iz suhih borovnic. Da se kupit tud od Hidranova v lekarni, k je za nadomeščanje elektrolitov pri buhanju in driski, ampak to redko kateri otrok pije k je mal čudnega okusa.
Sej se bo poštimalo, js sem 100x slišala od zdravnikov, da če je otrok aktiven, energičen, živahen in nasploh kolkor tolko dobre volje in če pije dost, nima kaj delat pri dohterju. Sej je grozno, sam dejansko mu nimajo kaj dat, ker to pride in mine samo od sebe. Če pa bi postal zaspan in apatičen, brez volje in bi bil res nasploh bolj miren, potem pa morata do zdravnika, ker lahko dehidrira. Tko, upam, da sem te vsaj malo pomirila ;)

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 285
28.9.2010 10:29:27   
ninasiki
kalypso to so ble besede zdravnika k si jih ti zdej men napisala sam jst sm res učer misnla da sam bluzi ker se jim ne da delat reveži staukajo tko da jah pol bomo pa čakal pa upam da bo čimprej bol ker ne morm gledat da otrok poje v celmu dnevu tko k bi mogu za 1 obrok

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.9.2010 11:41:05   
frrrr
ninasiki, moj tamau je pr eni taki virozi tut po kilo izgubil. pit in pit, hrano lahko pogreši. 

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 287
28.9.2010 12:33:19   
frrrr
naša mala ima tut že 3. dan vročino. glih sem ji dala svečko. se je zbudila, ni mogla spat. izmerim temperaturo, pa je narastla na 39.4. zjutraj bili pri zdravniku. pljuča čista, grlo rahlo rdeče, ušesa ok. predvideva, da je šesta bolezen. zdaj sem klicala za krvne izvide, pa še ni vseh. crp ima nizek, kar pomeni, da ni bakterijsko. veliko pit, zbijat vročino in to je to. 

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 288
28.9.2010 12:36:03   
frrrr
super za vsa uvajanja. pri nas v vrtcu dobijo posteljnino in plenice. mokre in suhe robčke pa vsake tolk časa prinesemo. to govorim za sina, za zdaj ne vem kak sistem je, ker mala ni dobila vrtca. gre drug teden v privat varstvo, js pa počasi delat. pšrejšnji teden mi potekla porodniška, zdaj koristim dopust in 11. oktobra začnem delat. prehiter je pobegnil čas...

zdaj pa juhico jest... lep dan vam želim

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 289
28.9.2010 12:36:47   
frrrr
pa bolančki se hitr pozdravite! 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 290
28.9.2010 13:17:51   
kalypso
ninasiki js sem bla ista ko ti, ful mi je šlo na živce, vsakič ko sem prpelala malega k dohterju ista pesem: "ja, to bomo kr počakali da mine"... enkrat sem pa znorela, in se skregala, češ, kaj bomo čakali, da pridemo v bolnico al kaj?... no, pa mi je drug dohter isti reku ;)
pol pa v bistvu vidiš, da je res bolš, da mal počakaš, pa vidiš kako se otrok obnaša, pa da ga maš doma, kot pa da ga peleš tja, kjer še 3 druge viruse stakne. prisežem, moj tastarejši je ponavadi še kaj drugega dobu v čakalnicah, skor vedno, pravzaprav. tk da pol sem ga raj mela doma, če je blo pa res hudo pa sem ga pelala, enkrat pri laringitisu, ker ni mogu več dihat, tok mu je zateklo vse, je mel že plava usta, pa enkrat ko je mel roto, vsaki 2 uri v dežurno, da so ga meli na očeh zarad dehidracije, ampak je bil res tak suhec že skoz, pa bled in jih je mal skrbelo. zdej ne delam več panike, tud zdej pr tadrugem ne ;)
sej bo, samo pije naj, pa tud če pol bruha, neki sigurno ostane.
men je celo takrat pri roti rekla dežurna, da naj ga dam v bano v vodo za ene 20 min, da se tud čez kožo telo napije, če se mi bo zdelo, da je šlo preveč ven iz njega. mah, probat ni greh ;)

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 291
28.9.2010 13:28:08   
Anonimen
No pa je tudi meni po dolgem času uspelo pridet malo pokukat na naš forum...ma jaz sem čisto zadaj. Pa gremo po vrsti :):)

Vrtec : pri nas smo začeli z vrtcem 15.9., 3 dni krize in potem je 1t zalaufau, lepo spala, sama jedla z žlico, se vklopila med otroke, igrala, no ta teden smo pa doma. Pri nas moramo v vrtec prinesti vse razen posteljnine, kar se tiče robčkov, plenic, kremic,...to pa prinesemo starši. No pri nas je do vrtca bila mala zdrava ( samo 6 inf. smo preboleli ), izcedek iz noska in to je to. No 2t vrtca je bila 1 dan doma, je imela vročino od 37,6-38,5 st, bla vsa apatična, samo spala...zvečer je po mleku bruhala in še z bruhanjem na obrazu je sledil nasmešek. In potem ko sem jo umivala na previjalni smeh, čvekanje ...ne vem kaj je to bilo, ampak po bruhanju je bila kod prerojenauser posted image  Sem ji pa cel dan dajala pit čaje, tudi sokove, vodo. No v nedeljo pa je spet zbolela najprej nosek, potem kašelj. Se ji teko baše, da je slabo spala. Tako, da smo bili včeraj na pregledu : plučka, ušesa, grlo ok,...samo počivat in veliko pit ( ok pitje že gre, počivanje pa ti dopovej??user posted image ). Uglavnem nima vročine, je pa danes kar doma in bo po nasvetu pediatrinje še cel teden, da se organizem okrepi nazaj. Pa še druge malčke ne ogrožamo z prehladkom. Tako, da danes greva malo nabirat jabolka k babici, da se naužije svežega zraka.

V nedeljo je tudi naredila samostojno prve korake. Zdaj jo moraš spodbujat in potem rečeš daj hop, pa bravo bravo in ona vstane, zaploska in naredi par korakov in hop na rito :) Zanima jo pa čisto vse po hiši, spleza povsod tako, da smo res previdni kolikor moremo, pa še se izmuzne ??

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
28.9.2010 13:32:09   
Anonimen
Zobki  : imamo 4, mislim pa da zdaj glede na to, da slabo spi spet ponoči in trmari raste zgornji ali pa zgornja 2. Ne pusti, da bi pogledala :)

Februarka 08 čestitke za vadbo :):) Jaz se bom drugi teden spravila malo v gibanje ( pilates+ aerobika ), sem imela po porodu že 55kg, pa sem spet prilezla na 57,5kg, kar pri moji 156cm pride do lepega izraza :):)
Pogodbe mi niso podalšlai..same oblube in oblube tako, da iščem službo:(:( in kod veste nekatere ni kaj veliko Vsem, ki ste imeli nesrečo s poplavami pa čim več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
28.9.2010 13:36:07   
tassika
PRavoda za zg lahko tko pogledaš, da malo dvigneš ustnico, če je zatečeno potem je to to, meni tudi ne pusti gledat, ampak včasih mi jo pa uspe prepričat s kakšnim A, ima pa spo dvojki že skoraj zunaj, je že čistto napihnjeno, zg, pa ima zatečene 2 in 3-keuser posted image . Ja tko je to, najprej sp.1 pri prej kot 6m, nato do 10-ga nič, zdaj pa en za drugim. HB ni veliko sitna, je pa kakšen dan čisto serasta.
Glede služb pa ne znam nič svetovat, prijavit na čimveč oglasov in čakat, malo pojdi na zavod zatežit, mogoče ti plačajo kakšen tečaj.

Telovadba, začnem z aerobiko v oktobru. Sem pa na približno istem kot ti. Dokler sem dojila kile dol, zdaj pa samo še gor, jah kaj če se ne morem torticam pa piškotkom upretuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 28.9.2010 13:37:15 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
28.9.2010 13:46:16   
Anonimen
:):) jap sem se kr prjavla na zavod, mi še pripada 3m nadomestila..vsaj to. Tud za tečaje bom zatežila ( mogoče za upravni postopek ) bom vidla. Pravjo, da je s 7 st. oz. po novem 6/2 težko službo dobit...ja hvala no ?? mislem..

Evo se je lihk zbudila, pogledala sm mal gor, mi je celo pustila potipat in je res otečeno na enem mestu. Pri nas je bilo tudi tako pr 6m 2 sp. zobka potem pa do 11m nič, sedaj pa 2zg pred 3t ( za enega je bla cela kriza, krvaivtve, vnetja ).

Letim se oglasim, upam, da bolj redno :)

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
28.9.2010 18:15:51   
Februarka08
Hojla,
pravoda, lepo te je brat user posted image ja, telovadba... še dons grem, v čet. ne morem, ker nimam varstva, potem pa mi ne bo več sfolgalo še hodit naprej, ne finančno, ne časovnouser posted image tko jeuser posted image
Smo izkoristili vreme, bli skoz zunaj, zdaj pa še mal igranja in počasi večerjat... pol pa ninat, mami pa švicatuser posted image
Pa saj ne morm nič pisat, imam oba zraven, en je na meni, drugi pod manouser posted image šibam, preden mi spet lump rač. izklopiuser posted image

Papa!
Aja, bolančni pozdravite seuser posted image user posted image user posted image mi smo ok, že trkam!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.9.2010 22:03:59   
skačica
hej!

Sem se po stotih letih spet prijavila na RR. Sicer vas redno berem, pol pa nič ne napišem. Jah, lahko bi bla bolj pridna, vem.
Tud jaz sem že zaključila s porodniško, trenutno sem na dopustu, s 4. 10. pa grem v službo. HB na 4 ure, od 8- 12. Sicer pa še vedno iščem drugo službo, trenutno čakam na dve odločitvi. Razgovora sem opravila, še pisni preizkus pri enem, da sem sploh prišla do razgovora. Zdaj čakam, bili smo 4 v ožjem krogu. Sicer mi pa bolj diši druga varianta v CE.

vrtec- naša Zara bo seveda še dve leti doma, čuvala jo bo moja mami, drugo leto pa tašča, če se bomo uspeli selit. Čakamo na streho pa je tko blesavo vreme, da jo delavci enostavno ne morjo narest. Mater, sem jezna.
Iza je od 1. sept. v  vrtcu. Po kosilu jo grem iskat in tam prav uživa. Vsak dan mi nariše nekaj risbic, je ratala prava umetnica. Sicer pa v našem vrtcu vse dobijo tam, le robčke za nos brisat moramo prinest. 100 naenkrat, potem pa ko zmanjka jovo na novo. Pa tudi otroke do tretjega leta preoblačijo v vrtčevske cunje, tako da se res domače cunje ne umažejo, strgajo,...ja, majo kar fajn. Bomo vidli kako bo drugo leto v Šmartnem.

Zara je en tak mini živc, kar naprej v muvingu, hodi že dobrih 14 dni, vsak dan ji gre boljš od noguser posted image . Skoz je na nogah, vse pretakne, skratka ob njej ti ni dolgčas. Ima pa samo en zobek in sicer zg. enko. Je prov smešna. Zdaj bo vsak čas zunaj druga zg. enka, spodaj se pa tudi počasi pripravlja. Ja, res je pozna s temi zobki.
Je bolj tako tako, najraje ima zelenjavne župce, pa jabolka rada gloda. No pa skutke s sadjem so tudi še ok, pol se pa že kar počasi neha. Vse ostalo poje par žlic pa konc. Sem mislila, da bo bolj pridna glede tega, že Iza je bolj mal jedla, ampak sem se uštela. Gre kar po njenih stopinjah.

rizkoo- čestitke za nosečnost, super se ti je tole poklopilo. Pa groza za vaš dom, upam, da boste kmalu spet na svojem. Se pa res lahko v trenutku zgodi nesreča, človek nikoli ne ve kaj ga v življenju čaka.

No, tud jaz si enkrat želim še enga otročka, ampak bo malo daljša pavza. Predvsem službo si moram pošlihtat pa bajto je treba narest in še en kup stvari. Enkrat tam do 35. leta bi blo pa fajn, da bi še enkrat bla nosečka.

ninasiki- ja, je zoprno, ko zdravniki nič kaj konkretnega povejo, ti se doma glodaš in razmišljaš, ampak tudi jaz mislim, da je bolje tako, da se malo počaka. Da se vidi kaj se izcimi. Sicer imam pa res bolj malo izkušenj z boleznimi otrok, ker sta obe malo bolani. Zara še ni bila pri zdravniku zaradi bolezni, Iza pa je imela samo 1x antibiotik. Pa jima nikoli nisem dajala nobenih dodatkov oz. pripravkov za dvig imunosti. Tko pač je. Nekateri so večkrat bolani, nekateri manj pa verjetno nima veliko veze kaj z njimi počneš.

Zdej sem naklofala cel roman, se bom probala večkrat javljat pa bo boljše.
Lahko noč.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.9.2010 23:31:42   
majakla
Ne morš verjet, nooo!
Jutri zadnji dan za oddajo OD, moj pa ne najde
dohodninskega izračuna. Sem bla ziher, da bom
jaz spet iskala, sem začuda ga imela na pravem
mestu, kot moj ponavadi, njegovega pa nikjer.
Kaj zdaj? user posted image

Nič gremo spat, bomo jutri reševali. user posted image

LAHKO NOČ
(pa eno bolho user posted image  za pomoč)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 298
29.9.2010 7:36:32   
Anonimen
Dobro jutro, upam, da ste vsi dobro spali ? Mi smo kar vredu, se je zbudila za 1h s presledki, ampak ni bilo kakega dretja tako, da je bila kar mirna noč. Nosek ima še malo zabasan, občasno zakašla tako, da bo kar doma še 2 dni, v petek pa za 4h pogledat v vrtec. Tiste, ki imate več izkušenj ali ve otroke ko imajo prehlad ( brez vročine ) date v vrtec ? Naša je sedaj  doma, sicer je že čisto aktivna, nosek ne pušča več, saj pravim samo za hrope občasno pa za kašla ( ene 5x v celem dnevu ).

No se je pa prehlad kod kaže lotil mene, so me ponoči tako bezgavke bolele ( sploh ne vem če so me že kdaj ), danes se pa zbudim z bolečim grlom...grrr.

Danes imam tudi prvi rod. ses., moj bo doma pazil na malo, jaz pa v akcijo v vrtec :)

Februarka08 tud mene zanima čist točna cena vadbe pri nas, ampak smo v manjšem kraju in ponavadi ni bilo drago. Mislim da bo  nekje okoli 25-30 € / m za 2x na teden.

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
29.9.2010 8:24:28   
otek
Pozdravljene mamice!

Sicer se spadam med vašo rubriko (sem novemberka), ampak ker ste trenutno v uvajanju v vrtec me zanima, kako ste rešile z cepljenjem OMR (ošpice, mumps in rdečke). Ste jih cepile dosti prej ali še jih niste, ker je predpisano po 12. mesecu? Meni pediatrinja ne želi dati potrdila brez cepljenja in jo želi cepiti en dan preden greva prvič v jasli in pri 11.mesecih. Ste tudi ve tako naredile?

Lp
Janja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?