|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 30.9.2010 11:00:36
|
|
|
|
Rižkoo
|
Punce pozdravljene! Pišem preko gsm-ja in upam, da bo oblika kolikor toliko ok. Da se bo dalo prebrati. Zahvalila sem se itaq že za vsako besedo, ki ste jo namenile meni, moji družinici. Pa še se bom... , vsak dan se, ko pomislim koliko podpore in vsega sem bila deležna. No, kljub vsemu je vse skupaj prišlo za menoj. O podrobnostih ne bi... , sem pa dobesedno pobegnila z malim v Lj., k moji zlati mamici. Nisem več mogla bit v temni, utesnjeni sobi... s taščo,tastom.., ki sta se odločla nam prat možgane, ne nism mogla, nism hotla. Sm šla. Ati naš sicer zlo žalosten ampak prihaja k nama vsak dan na obisk in tko je vsaj čas, ko smo skupaj postal kvaliteten. Prej je bil vse prej kot to. Postal je eno samo odtujevanje, jaz pa en kup zaspanega, utrujenega, zamorjenega osebka. NE, sm rekla... , jst grem stran, poskrbet za sebe, sinka in malo pikico v bušiju. In, skrbim. No, zame pa moja mami. Prv razvaja me. Mislim, da se zadnjih 10 dni počutim staro 10 let. :-) Naj omenim, da so mi vlomili v avto, ukradli avtosedež in par zadevc..., hm??? Me tepe ta september!!!! Lansko leto sama sreča, to leto sama nesreča. No.., ni me potrlo. Se pa vrnem k vprašanju, pa kaj sm komu hudga nardila??! Sm šla refreshat cel svoj lajf, pa sm ugotovila, da sm bla jezna, zlobna pa nikol!!! :-) Uglavnem, ne vem. Do danes e iz vsega tega nism naučila, nism dojela nič... upam, da kdaj bom. Zaenkrat ... sem na točki, ko si želim spravit svojo družino v neko harmonijo..., no najprej sebe seveda... Liamu je lepo, hodi ko pijanček. Je kr naenkrat shodil, kr en večer se je odločil in zdej ga špancira. Čeprav ugotavljam, da je mal lenuha, pa gre še vseen raj po vseh štirih. :-) Uglavnem... on je res moja sreča, edini razlog za smeh v vsem tem. Če nebi blo njega, bi se vlegla in si privoščila dolg spaneeeeec :-). Uglavnem, stanje pri nas tako. Streha naj bi bila že skoraj končana, mal nam jo je vreme zagodlo, knauf se tud že neki dela.... skratka, je naš ati tko pospešil, da ne bomo več tolk dolg begunci :-) Res sm pa bolj ne dreužaben človeček te zadnje dni.... ma ne vem, sem prvič v taki situaciji, pa ne znam iz nje. Pa se sestavljam. Sama. Naju ne bo na tortici..., ko se sestavim, pa prideva. Ok? Pa pridem mal večja :-) Lepo bodite, pa uživajte v sončku, ki se kaže... Ajaaa..še neki. Sm mela nuhalno. Sm bla zihr, da bova zvedla spol in nisvaa. Tko da, ne vemo.... :-) Je pa nuhalna ok.
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 30.9.2010 11:01:09 >
|