tassika
|
Ojla, da se še jaz malo javim, sem vas kar malo zanemraila Hmm kje začeti, bom pa od začetka. Zoja po novem nič več ne zaostaja v razvoju, ampak po njihovo celo malo prehiteva, tako da sva zaključili z NFT. Po pravici povedano, mi kar sede, ker zadnjih par obravav je bilo zelo mučnih, ker je tamala ves čas jokala. Ne pusti več, da delaš z njo, kar se ti zahoče. Vse hoče sama in posledično imamo že prve izpade trmice. Sploh če ji vzameš prepovedano stvar, se kar vrže nazaj in tuli ampak hitro neha, ker ne doseže nič Vstaja ob vsaki stvari, kolena so samo še za hitrejšo dosego cijla. Ob levčku (za hojo) lepo hodi, tudi če jo držiš za roke. Ob predmetih lepo prestopa, nima pa še poguma, da se spusti, saj niti ne pričakujem glede na to, da bo komaj 11m stara, mislim pa da bo do 1 svečeke hodila. V varstvo gre okoli 15.10. me že kar stiska, po drugi strani mi pa paše, da bom imela kaj časa zase. Pri varuški vem da ji ne bo hudega, za družbo bo pa imela še eno punčko. ME pa kar malo skrbi, ker je začela tepst, pride do otročka in ga udari. Tudi mene. Ne pomaga nič, ne da jo kregam, ne da ji lepo povem, da se to ne dela. Upam, da hitro mine. Ima pa zelo rada družbo otrok. V službo grem šele sredi nov. sem malo v plusu s porodniško ,ker je prej rojena, pa še dopust bom koristila. Dojiva se že lep čas ne več. Zdaj sva na KM, ki ga naravnost obožuje, je že tudi vse kar jeva midva, obožuje, ričet, ajmoht, vse kar je na žlico Ne gre ji edino kruh z namazi, kar ne zna jest, vrže na tla Zobki, smo bolj pri zadnjih ima 4, zg. in sp. enki, mislim, da dobiva sedaj še vse dvojke, vsaj sp. so že vidne. Tortico tudi že naročam. toliko zaenkrat, imam alarm iz sobe, konec frej časa