Nina33
|
Čer! V soboto 23.10. ob 17-i v Argentinu? Sliši se zelo obetavno, se bom potrudila, dobra ideja . MoSoNi čestitke za brcike . Se mi zdi, da v drugi rajš s krilci mahajo pr men v 1. tut niso, smo bili direkt na brcah, verjetno res še ne vemo bodoče mame takrat kaj sploh čutiti . Pa tista fobija, de bo kej narobe, če se "prehitro" kej kupi je tut mene v 1. morila. V naslednje bo bolš glede tega vsega . Cukica -žurerka . Pa dobra ideja, kot sem že napisala . Tršica, pa si zihr, de nis res tršica ? Si zrihtala srečanje 1,2,3 (datum, ura, kraj) Sara, za "celodnevne" brcke . Kar naj trenira za atija . Vozički: jaz sem presrečna, de ga že imamo. Vsi, ki jih vseeno pogledam , so skori obvezno trokolesniki (ki mi nekak ne sedejo, brez kašnega pametnega razloga) al pa majo male gume (ki jih pa videt ne morem, iz zelo praktičnega razloga). Pri tistih, ki ostanejo, pa se tut kej kar mi ni všeč najde. Tko de... sem srečna, de mi ga ni treba kupovati. Vsem s pregledi in morfologijami ta teden (Suzy29, Oxer, Ninchi9, MoSoNi, sara1986, vrtnica21, honeybeeMaja, Juxy, hayabusa, Tamy82, iluzija, Hel32 - upam, de je G pr zdravju, Jo@n, Registrirana, valek, PilotGirl7 - javi se nam kej, že zaradi FB skupine , pa upam, da je vse OK pri vas , lil_ in tarikata - madonca nas je , pa še verjetno kera je zraven, pa ni datuma sporočila), vsem miljontavžent in . Mene še nič ne stiska, kar mi je čudno, upam, de to ne pomeni nč slabga (nikol mi ni prav ). Pa skoz bolj me firbec matra, kdo raste v meni, no bolj kerga spola je, ostalo bomo že poj počasi ugotavljali . Pa sem bila tolk proti - zarečen kruh pa to. Pa če sama sebe citiram: nikol mi ni prav - če se bo videlo in bomo izvedeli, mi zihr neki ne bo čist kul (a''''''''la ker firbec sem pa karakter pa take ), če se pa ne bo vidl... bom pa mal žalostna. Mal. Imeni bom itak za oba spola zbrala, tut če se bo videlo . Pa rebeka84 čestitke za fantka ! Če sem pa že čestitala, poj pa dvojno, me resno zmedenost daje - se pozna, da sem na zavodu in mam možgane čist na off zgleda. Tamy, naj te brcike ali "vsaj" razveselijo pred pregledom, de bo lažje čakat . Pa meni se tut skoz bol zdi, de je punčka tista, ki raste v bauhu . Mi je sicer čisto vseeno, bi pa zdej res rada vedla, de ne bom bogemu detetu celo na punčko prigovarjala, poj bo pa poba . Kao. Sam me res firbec daje. Zdej pa počas v mižole, morm jutri bit zgodnja, de nam spet celo dopoldne v P visela . Čeprav bom verjetno vseen, sem si pa en kup opravkov zmislila, pa kavico pa tako... Pa nč mojmu povedala . Itak ne verjame, de bom pred poldnevom nazaj, pa lohk mal izkoristim vse skupi . Sej si zaslužim. Včeri sem dnevno sobo v otroško spremenila (no, dragi je večji omari po mojih navodilih pretavil, ostalo sem pa sama), zdej samo še finese manjkajo pa si bom zanje cajt vzela, ker mi je to tko fletn počet. Pa dons sem (poleg mnogih stvari ane ) spelka in višnjevo torto (mišek obožuje višnje) in pehtranove mafine (moji najljubši). se morm mal hvalit, se mi velikrat zdi, de ni nč z mene. Lepe sanje vsem!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 26.9.2010 22:50:25 >