|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
27.9.2010 8:21:50   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Tršica, pa si zihr, de nis res tršica user posted image ? Si zrihtala srečanje 1,2,3 (datum, ura, kraj) user posted image

Saj sem. A samo na papirju. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
27.9.2010 8:31:04   
trsica

Mišyka, ja v porodnišnico v KR hodim. In je (še vedno) kriza od krize. Sem bila prva tam (pred sedmo), de bi blo ja kej hitrejš... Pa sej vodo, kri, pa pritisk in vago sem dala v 5 minutah skoz... Zdej mam pa kao ob desetih uro user posted image  pa itak bom poj spet kašno uro poj tam čakala. Za popizuser posted image  u glavnem, res ti gre ceu dopoldne.

Zanimivo. Jaz ne hodim v P, ampak v ZD in nikoli ne čakam. Še več, nosečnice imamo prednost. Na pregledu mi napiše napotnico za naslednji pregled in grem pred napisano uro v laboratorij. Pridem v čakalnico in takoj, ko dobijo izvide, grem noter.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
27.9.2010 8:35:10   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Tršica, pa si zihr, de nis res tršica user posted image ? Si zrihtala srečanje 1,2,3 (datum, ura, kraj) user posted image

Saj sem. A samo na papirju. user posted image

Pa po duši tut zgleda user posted image .
Iluzija, čaka se res noro klele. Še ena nosečnost al pa dve, se bom pa že čist navadla user posted image . Ja, jutri pa M user posted image , me že mal prpa stiska, ne znam si pomagat. Drgač pa komi čakam, ja, verjamem de ti tut. Opravile bomo pa vse OK, sej mormo, slabih novic je blo že čist preveč.
Zdej je pa že tolk ura, de upam tud kolegico mal pobetzat, pa bova šli na eno kavico (beri čvek user posted image ). Še prej pa mojima hladilnik izropam user posted image .
LP vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
27.9.2010 8:38:26   
tamy82
Jutro!
Pa smo dali skozi vsa ta praznovanja! Upam, da jih je zdej vsaj za en čas dovolj user posted image

Za srečanje 23. oktobra sem tudi jaz za! Upam, da nas bo čim več! user posted image

Glede čakanja: če grem samo k moji G, potem res malo čakam ali pa celo grem kar noter takoj. Problem je samo pri laboratoriju, kjer pa se načakaš ... user posted image Sicer tudi jaz že komaj čakam četrtek, da bom mela pregled, ker se mi zdi, da je že cela večnost od kar sem bila pri moji G user posted image

Lep dan!

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
27.9.2010 8:38:58   
tamy82
Pa srečno vsem na pregledu danes! Nina33 in ostale, držimo pesti user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
27.9.2010 8:49:04   
Mišyka

Mišyka, ja v porodnišnico v KR hodim. In je (še vedno) kriza od krize. Sem bila prva tam (pred sedmo), de bi blo ja kej hitrejš... Pa sej vodo, kri, pa pritisk in vago sem dala v 5 minutah skoz... Zdej mam pa kao ob desetih uro user posted image  pa itak bom poj spet kašno uro poj tam čakala. Za popizuser posted image  u glavnem, res ti gre ceu dopoldne. Dobr, de sta mojadva kle doma, de ju lohk poj tkole s postle mečem in na njunmu računalniku visim. Sem pa pridna user posted image , hemoglobina za izvoz, kilce sam pol gor (sem se skor čist slekla tam user posted image ), pritisk sicer mal visok zame, a zanje še čist OK, z vodo pa tut ne pričakujem kašnih težav.
Je pa zoprno, ja, če dejansko nimaš časa user posted image  čutit. Samo, sej je zihr vse OK user posted image , mame smo take, de nas skoz neki skrbi user posted image . Te kaj skrbi, kako bo Ian sprejel novo bitje? Naš mali ima spet teden iskanja identitete pa me je včas kr groza, kako bom take prenašala, ko bomo štirje user posted image . Prav dobr že zdej ne prenašam user posted image , včasih čist mal manjka, de mi pokrovke ne odnese. Je pa revež ponoč nekaj stokal pa kašljal pa take zvoke ven dajal, kt de mu je fest slabo in mu gre na bruhanje user posted image  Upam, de je sam prebava mal tko tko (se je kar konkretno grozdja najedu, to bo še sr.an.ja). Mah sej bo, mal se morm skašlat tkole.
Lep dan vsem!

Sam uro maš pa verjetno okrog 8h kot še enih 15 ostalih nosečk. Men je blo res čist mim tole v porodnišnici. Ne vem no, med čakanjem v vrsti sem parkrat skor skup padla. Potem naj pa hodim okrog po štacunah par ur, da pride ura, ko naj bi bla tam in potem čakam še dodatno. Ponavadi sem pršla domov okrog 14h, šla sem pa ob 7h.
Upam, da dobro in hitro opraviš! Katerega G pa maš?

Za Iana me zaenkrat ne skrbi, kako bo sprejel svojo sestrco oz. bratca. Verjetno bo mal ljubosumen, ampak ga počasi že zdej pripravljamo na to. Pa včasih hoče poslušat trebuh (in reče da se sliši ko vozi karjolco), pa boža, pa lupčka. Ne vem če sem omenila, ko je zadnjič vprašov, kje mam jst vrata, da bo dojenček pršu ven. Kašne jim grejo po glavi!
Sem pa zadnje čase tud jst bolj jokava, pr vsakem filmu se cmerim, kokr mi kej ni vredu, se kr neki hočem cmerit. Iana mi rajš crkljala kot da ga kregam.
Še nekej časa nazaj mi je tko hitr stopu na živc, zdej pa če ni treba (sploh če nisva sama) se kr zadržim.
Teli hormoni...

Upam da se ti mali poštima. Sem pa v vrcu prebrala obvestilo, da spet nekej razsaja. Sam če ne hodi v vrtec potem ni tolk izpostavljen. Se bomo pa zato mogle mamice nosečke tokrat mal bolj pazit, da še mi česa nevarnega za detece v trebuhu ne pokasiramo. Sam težko je ne tolažit in crklat bolnega otroka, jst sploh ne vem kako bo to, si ne predstavljam. Mislim da ne bo šlo.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
27.9.2010 8:56:24   
sara1986
23.10 ob 17.00, mi odgovarja, se vidimo user posted image
Zdaj pa se bom počasi odpravila na pregled.

Lep danuser posted image  

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
27.9.2010 10:02:40   
cukica
Vsem želim danes dobre preglede,moj cuker je izginil,jupi,sam se bom kr držala te prehrane,...

Zdaj grem pa mal ležat,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
27.9.2010 10:05:25   
hel32
Srečanje, mene ne bo, je predaleč, žaluser posted image
Pregled in M, komaj čakam, pa malo me stiska, pač tiste običajne skrbi mamice, a bo le vse v redu, čepprav sem otročka že 3x videla na UZ ampak, vseeno, me malo daje, kot vedno.

čakanje v čakalnici, mi ni preveč hudo čakat, se vsaj malo spočijem po navadi pa kr čakam od 30min do eno uro, pa mi pašššššššeeeeee.

Myšika, jaj, mi smo že dali skozi otroške bolezni, in to, obe baje, za nosečniso najhujši, imel je 5. in 6. otroško bolezen, je pa z otročkom v meni vse v redu, sem bila na enen Uz še v bolnici, in je vse, kot mora bit, no v sredo imam pa še M, ampak, me skrbi, sam, kaj hočeš, če ti otrok zboli, valda, ga boš cartlal, kaj pa druga.

Nina33, ja je hudo, ko naši tastarejši "malčki" ponoči ne spijo.Upam, da bo G pri zdravju.

Kako bo sta sprejela naša dva novega člana, me pretirano ne skrbi, mislim, da bosta kr dobro, večja je že skoraj odrasla, mali je pa še tak mali, da tudi ne bo težav, upam, vsem, ki imate danes pregled in M, dobro opravite, in kljub slabemu vremenu vam želim en lep ponedeljek.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
27.9.2010 10:15:46   
Teyla
SREČANJE
23.10.2010 ob 17h, Restavracija Argentino, Ljubljana BTC

trsica
cukica
d'ori
teyla
Nina33
tamy82
sara1986

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
27.9.2010 10:18:03   
Teyla
Sem kar naredila en začasni seznam za srečanje. Tiste, ki še niste potrdile, upam, da boste lahko prišle. Jaz sem si dan in uro že rezervirala-je napisano v koledarčku. user posted image

hel32 škoda, ker te ne bo. user posted image

cukica vse čestitke, da se tako odlično držiš diete in da je sladkor izginil. user posted image

Srečno vsem, ki imate danes pregled.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
27.9.2010 13:23:34   
ninchi9
Jeeee, super za srečanje... Potrjujem udeležbo!! user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
27.9.2010 13:32:17   
tamy82

SREČANJE
23.10.2010 ob 17h, Restavracija Argentino, Ljubljana BTC

trsica
cukica
d'ori
teyla
Nina33
tamy82
sara1986

ninchi9

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
27.9.2010 14:20:49   
FoxyLady
lep pozdrav

vidim,da se dogovarjate za srečanje. če se bo le dalo se vam pridružim,samo videt morm kak bo možek na šihtu zaradi avta.

tako da me lahko dodate na seznam ampak trenutno dajte zraven še vprašajuser posted image

vsem ki ste imele preglede ,čestitke za dobro opravjene......čukica super da je cuker zginuuser posted image ....

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
27.9.2010 14:23:46   
Nina33
Helou!
Sem se načakala ja, ob desetih me seveda ni noben "iskal", poj ene 15 do enajstih šele user posted image . Za unih par minutk noter bit- ma se skor ne splača. Če ne bi vedno srčka poslušala, se sploh ne bi šla tega. Naj me kličejo, če bi blo kej narobe. Tko pa... sem slišala srčka user posted image , jeee user posted image . Vesela. Bom jutri še bolj (upam, no, de nam zdej slabe sreče kej k seb klicala). Pa tut G ni nikol prav, zdej sem se pa kao premalo zredila user posted image . Al so smotani. Imam pa Kastratijevo, dost nova kle v KR, je prevzela vse nas, ki smo ble prej pri Poljančevi (no, verjetno ne glih vseh). Mi je kar kul, mal nezgovorna, a ne komplicira preveč.
Mali pa kreha user posted image , s prebavo pa je zgleda vse +/- OK, vsaj to. Zoprno je edino, ker se je naprdnil, da noče Apisirupa (ponavadi ga je z veseljem), pa mu ga mal na silo potlačim user posted image . Upam, da si premisli glede sirupa. Sem se ponoči prav nate spomnila, Hel32, je mene tut strah kakšne 5. ali 6. bolezni, nekaj šesti podobnega je sicer že imel, ampak ni bilo za zihr to. Ker je zdej še neki flekast po obrazu(5.user posted image ), pa upam,de so "samo" komarji, so nas spet obiskali, user posted image sitni. Mah, kako se ti takole v trenutku prioritete na glavo postavijo: zdej samo upam, de bo z miškom vse OK. Si ne predstavljam, de bi ornk zbolu. Na srečo zaenkrat skori ni bil nič "bolan".
Eko, še poj kej napišem, mali rabi novo pleničko.

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 14:43:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
27.9.2010 16:29:17   
sara1986
Pozdravljene!

Morfologija, uspešno opravljena user posted image  imeli bomo fantka user posted image  user posted image  Zdej pa še mal mer:
obseg glavice 188
obseg trebuha 155
femur 33
težki smo 420gr
Zelo sem vesela, nimam kaj reči, želim da bi vse, ki še nsite dobro opravile pregled user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
27.9.2010 16:38:20   
sara1986
Aja pa zredila se nič nisem user posted image  me je ful pohvalila, za tisto ki pa bo urejela seznam, naslednji pregled 29.10..
Zdej pa grem jest user posted image  Danes si privoščim eno ornk čokoladno sladico, mmmmm

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
27.9.2010 16:45:13   
cukica
Čestitam vsem za dobro opravljene preglede,...

A ste kaj že razmišljale kam boste šle rodit in o epeduralni???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
27.9.2010 17:54:34   
lil_
tut jst danes s pregleda...spet iz porodnisnice. spet neprijazna teta, sam zdej sm vedla kaj pricakovat in sem bla pripravljena. mi je tut rekla da morm skenslat pregled pri svoji G in da nej zdej hodim sam v porodnisnico. pa ji se ful prijazno recem, ce ni vseen zdej k mam ze datum, ce grem, pa mi je rekla da ne, da nej poklicem in odpovemuser posted image no nevem se kaj bom...bom se mal razmisnla user posted image
mogla sm dat vodo in jo bom mogla, se vsak nadaljni pregled. mam pa zdej kontrole ze na tri tedne. mi je nardila UZ in premerla oba miska. zaenkrat sta enaka. tko da je zaenkrat vse ok.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
27.9.2010 18:06:41   
sara1986
lil_ , samo da je vse ok user posted image  maš pa res smolo, da naletiš na tako neprijazno osebje :(

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
27.9.2010 18:54:06   
lil_
jah to je pa ljubljanska porodnisnica...sam sej, k se navads, pol ti je cist navadnuser posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
27.9.2010 18:58:05   
cukica
lil_ sam,da je z otročkoma vse v redu,bi se pa dal napisat marsikaj o lj porodnišnici,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
27.9.2010 18:59:56   
DIANE
Dan,

o kak fajn, da ste uspešno dale skozi morfologijo superca. Jaz se bom kr načakala imam šele 15.10. ampak sej počas bo predvsem komej čakam na četrtek ko imam pregled. Zej pa že tut jaz  vsake toliko časa čutim premike.

Nč tole sm našla če bo katero zanimalo AS naprava:
http://www.bolha.com/otroska-oprema-ostalo/angelsounds-za-poslusanje-otrokovega-srcka-v-maternici-angelsound-angel-sounds-angel-sound-novo-oglas1272488744

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
27.9.2010 20:21:03   
valek
Živjo,

no , da se še jaz malo pohvalim ....tudi js sm danes ob pol štirih zjutraj prvič začutila
premikanje v trebuhu in tudi prve nežne brcike:))sem ful vesela....user posted image
Pregled imam 29.9., za morfologijo pa dobim termin v sredo.
Srečanje...mi je všeč,čeprav bi bilo super ,če bi še bilo kakšno bliže meni...na mariborskem, ptujskem koncu...kaj pravite...??
Js se moram do 6.10 . pridno učiti...tako da se javim po mojem izpitu spet...moram zdaj kar stisnit.,,mam velik snovi.user posted image ...

lepo se imejte...pa čestitam za uspešne morfologije

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.