hel32
|
Srečanje, mene ne bo, je predaleč, žal Pregled in M, komaj čakam, pa malo me stiska, pač tiste običajne skrbi mamice, a bo le vse v redu, čepprav sem otročka že 3x videla na UZ ampak, vseeno, me malo daje, kot vedno. čakanje v čakalnici, mi ni preveč hudo čakat, se vsaj malo spočijem po navadi pa kr čakam od 30min do eno uro, pa mi pašššššššeeeeee. Myšika, jaj, mi smo že dali skozi otroške bolezni, in to, obe baje, za nosečniso najhujši, imel je 5. in 6. otroško bolezen, je pa z otročkom v meni vse v redu, sem bila na enen Uz še v bolnici, in je vse, kot mora bit, no v sredo imam pa še M, ampak, me skrbi, sam, kaj hočeš, če ti otrok zboli, valda, ga boš cartlal, kaj pa druga. Nina33, ja je hudo, ko naši tastarejši "malčki" ponoči ne spijo.Upam, da bo G pri zdravju. Kako bo sta sprejela naša dva novega člana, me pretirano ne skrbi, mislim, da bosta kr dobro, večja je že skoraj odrasla, mali je pa še tak mali, da tudi ne bo težav, upam, vsem, ki imate danes pregled in M, dobro opravite, in kljub slabemu vremenu vam želim en lep ponedeljek.