Rubin.
|
Se pridružujem zvesti, nekaj malega pa bi tudi sama dodala. "Akcija" se je začela čisto spontano z Miškinim "oglasom" za tehtnico. Zato bi se najprej zahvalila miski mcc*, ki je bila toliko pogumna in odprla post. Posebna zahvala gre tudi moji dragi prijateljici v dobrem in slabem zvesti, ki mi nesebično stoji že dolgo ob strani, deli svoj čas z menoj in mi pomaga kjer le more, resnično sem hvaležna in ponosna da si moja prijateljica in seveda uškinamama, kaj bi jaz brez tebe. Zahvalila pa bi se tudi vsem, ki ste mi tako ali drugače pomagale, materialno, finančno in duševno, vsaka pomoč šteje in je enako pomembna, eno brez drugega ne gre. V čast mi je da sem vas spoznala: Rakica2007, Zmajtolovaj, Alex01, nokes, kind lady, banga, gigi1, njamka, sonček78, tassi1, vesna_b, blak, katjes, lana70, samado, Reby, felix7, gapii27, saška27, balonchy, sonček3, roži_, PSasa., saraya, Sunny morning, emaa, macko, ledenka, leda, janyna, jančika, pikica*, lenc_i, bela.kava, čebel@, romana24, klaja, shadow, mož*, skuštrana, zala01, nanicka, antilopa, fargesia, al1*, presida, pikecpokec, mlinčka, zup2, dolenjka, kinokia, mizantrop, miška73, maja1488, Ankica., paši, tofsi, tnb, darjau, eee35. pi-kica1, pija76, alenka-8, aprilčica07, sonrisa, hope2, biba007, spps, tancka79, dskubin, dadaegon, cukerček, malamedika, skačica, nmagk, frosch, tanja55, tjaša27, imee, baja*, pia*, obayifo. Od nekaterih imam samo imena in priimke te ne bi javno izpostavljala, ker verjetno niso niti prijavljene na rr, velja pa zahvala tudi njim. Iskrena hvala za vaša dobra srca, lažje mi je ker vem, da bom Gaji lahko omogočila lepšo prihodnost - z vašo pomočjo.
|