Rubin. -> RE: Gaja potrebuje... (7.9.2010 11:16:54)
|
Res je tako, kot je zvesta napisala, zgleda da je moj imunski sistem odpovedal od vsega hudega in dobrega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. In res je tudi, da mi tečejo solze ganjenosti. Vedno sem verjela v dobro ljudi, čeprav me zadnje čase napadajo dvomi, ampak moram ostati pozitivna za moji dve pupici in kadar pride črnogledost kukat skozi vrata, jih takoj zaprem. In evo, čeprav danes dežuje, ste mi ve polepšale dan in mi poslale sonček. Torej tehtnico potrebujem bolj zato, ker se Gaja ne sme preveč zredit, ker so potem pljučka bolj obremenjena, seveda pa s težo tudi nesme preveč nazadovat. Meni pa nekako ne uspe oceniti od oka ali je 100g + ali -. Redila naj bi se nekje 20g na dan. Razmišljala sem tudi, da bi si jo sposodila, tako kot je predlagala bučka, vendar sem si premislila iz dveh razlogov: prvi je ta, da so te tehtnice šle verjetno skozi veliko rok in ni rečeno, da so natančne. Drug pa je ta, da 10€ na mesec se ne sliši veliko, ampak če jo jaz potrebujem 1 leto, potem je isto, kot da jo kupim. Odvisno je kako dolgo jo rabiš. Skačica seveda sem ZA. In res HVALA, da si tako dobra in mi jo bi podarila, sem zelo vesela. Ti bom poslala z.s. Zvesta hvala ti za tvojo nesebično pomoč, ki mi jo nudiš že odkar se poznava. Resnično si prijateljica z veliko začetnico. Naj povem, da mi tudi pomaga okoli dopisov, ki jih pošiljam na občino in še kaj bi se našlo. In tudi to je res, da v bistvu ne vem kaj me čaka. Sedaj vse kar Gaja rabi dobi v bolnici in jaz praktično nimam stroškov. Potem bo drugače, nekatere stvari dobi na naročilnico, ampak v omejeni količini. Recimo trakec, ki drži kanilo, ji pripada 1 na tri tedne. Meni se to zdi absurd. Sej vsakokrat, ko jo kopam, ji ga moram menjat, saj se zmoči. Pa zamislite si, da imate eni in isti trak okoli vrata tri tedne. Kanila naj bi se menjala na 3 mesece. Torej naj ima kanilo, ki se ne da sčistit tri mesece, s tem da se slina, sekret ipd, nabira tako zunaj, kot znotraj. Jah, tukaj šparajo na ZZZS. Torej v bolnici se kanila menja mesečno, trakec pa vsak teden oz. po potrebi. Stvari se bodo izkristalizirale, ko bo Gaja doma, tako da sedaj težko karkoli naprej povem. Vendar ima zvesta prav, stroški vsekakor bodo. Vse podatke ima zvesta, tako da se lahko obrnete na njo. Hvala in še enkrat hvala, ker ste pripravljene pomagat.
|
|
|
|