Rubin.
|
Najprej eno veliko opravičilo, da se nisem javila, čas mi prehitro zbeži. Pa še slabo se počutim, ker sedaj ko vse skupaj urejam, sem manj pri Gaji in me to zelo mori. Uf ste bile ene ostre, vas bom drugič vzela zraven, ko grem v akcijo . Sicer pa je situacija taka, glede stanovanja. Mi smo ga iskali že v februarju in primernega stanovanja takrat za nas ni bilo. Tudi sedaj ga ni, pogojno bi lahko bilo eno, ampak samo za res določen čas, ker je sobica v kateri bi bila Gaja tako majhna, da gre noter samo posteljica in kakšna majhna omara. Ampak, glede na razmere, bi začasno lahko šli tudi tja, pač vzamemo samo najnujnejše. Tu pa se bojim, da se lahko ponovi lanska zgodba. Že sama selitev je stresna, ampak z njo so povezani ogromni stroški. Stanovanje je namreč popolnoma prazno, nima niti luči, niti pip, stanovanje je potrebno opremiti, nobenih priklopov, le te je potrebno iti uredit na dotične službe (elektro, vodovod, plinarna....) in jih seveda plačati. Da ne omenjam mesečne najemnine, stroškov ogrevanja, ki so doma brezplačni. Potem pa je potrebno vzdrževati še hišo, lani npr. enkrat nismo šlli zakurit, pa nam je počila centralna cev. V glavnem dvojno vzdrževanje in dvojni stroški. Tako je bilo lani. Potem pa se bojim, da nas bodo "pozabili" tako kot so nas lani, in se lahko spet vleče in vleče. To je ena slaba stran, druga pa je zdravstveno stanje Gaje. Po priporočilih zdravnika mora biti Gaja v nestresnem okolju in na svežem zraku to pa center mesta sigurno ni. Tudi lani so mi obljubili, da bo to začasno, potem pa... sej poznate zgodbo. Sicer pa k veselejši temi: Lara je včeraj dobila dva paketka, uh je bilo veselja. Banga in Imee najlepša vama hvala, da jo malce pocartata, v tem težkem obdobju. Vse skupaj je že zelo začelo vplivati na vse. Tudi Lari se že pozna, da preveč sliši, včasih kar pozabiš da je zraven. In potem je zame v skrbeh. To pa ni zdravo. Res upam, da se vse čimmprej razreši in začnemo normalno dihat. Lara je bila zelo vesela nahrbtnika in vsega kar je bilo v njem, sedaj stari več ni dober za v vrtec . In kako lepo sta ji napisali . Se je zjutraj vstala in mi pravi: mami jaz sem slabe volje. A res? Ja si moram iti roke umit. Da razložim: Imee ji je poslala milo tako za princeske in napisala: Milo pa smo dodali za tiste dni, ko boš mogoče slabe volje ti.... takrat si rokice umij in slabe volje v trenutku več ni. Zlata je. Hvala vam res, tudi baji* za lepo pisemce, ki mi je seglo v srce in sem imela vlažne oči, Lara pa je bila vesela nalepkic. Res te pohvale vredne, če ne bi bilo te težave z sanacijo plazu, bi bilo to moje najlepše obdobje v življenju. Hvala.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 24.9.2010 21:56:16 >
|