ababanana
|
zaljubljena23, si res zelo pridna s tole dieto oz. drugačnim načinom prehranjevanja. Kar vztrajaj... Glede tetra in mako majic: jaz sem si jih v prvo nabavila malo morje, ker so pač bile na čisto vsakem seznamu za nakupovanje za dojenčka, ampak moj miško jih je imel oblečene zgolj v porodnišnici, pa še to tiste njihove. Meni je to bla tak nepraktična zadeva, da je joj... Mi je bilo zelo težko obračati novorojenčka, da bi zavezala tisto vrvico, obenem pa paziti na glavico. V glavnem, jaz sem uporabljala samo bodyje na preklop, večinoma od h&m, in so se res super obnesli. n a n i, po moje je res kakšna viroza, upam, da je še sin ne stakne . Ker drugače v nosečnosti nisem imela slabosti... Pijem pa res kot žolna . ula77, take je v primerjavi s tistimi iz moje prve nosečnosti amerika, res. Sem pa imela tiste iz Mullerja, ki so sicer cenovno bolj ugodni, ampak . Nobene opore, pa da o obliki prsi v njih sploh ne govorim... Sem si potem vzela enega v baby centru, menda od alise, nisem pa sigurna, pa tudi ni bilo nič kaj bolje. Pa seveda vse na voljo samo v beli barvi... Cena je 25.95, meni se ne zdi pretirano, glede na to, da ga res znosiš. Pa ene 2-3 je že fajn imeti... manUr, vzela sem črnega in bordo, belih imam dovolj . Pa sta res lepa. Sta sicer višja, kot tisti push-up modrčki, so le za dojenje, ampak majičko lahko imaš oblečeno. Pač dekolte v mejah normale . Številko sem naročila po tisti tabeli na spletni strani in mi je super. Je pa ravno toliko raztegljiv, da se bo prilagodil mledu, ko pride. Je prav delan ob upoštevanju tega dejstva... Zraven pa je priložen še podaljšek za modrček, dolg nekje 6-7 cm, da si ga lahko zadaj podaljšaš... Ti kar vprašaj, če te še kaj zanima, z veseljem pomagam. Blazinic za dojenje pa je v kompletu 6... Ne morem spat... No, pa vsaj ležim, že to je dovolj...
|