lunka1
|
vidim, da nismo edini, ki ne spimo ponoči... Julia je bila že tako pridna, je lepo spala do 4,5h (od 8h zvečer), zdaj pa se zbujamo že ob polnoči, pa celo na vsako uro... ne vem, če so zobki, videt ni še nič in tudi čez dan niti ni slabe volje... smo ponoči jo nekaj daje, verjetno tudi sanja... mi je rekla ena znanka, da se je njeni ponoči zbujal do 8. leta in jokal... da otrok v bistvu sploh ni zbujen, ampak v spanju joka in da ga je potrebno zbudit... res, včasih se je jokala, kot bi jo iz kože dajali. zdaj se ponoči previjemo, da se lepo zbudi, zapojemo eno pesmico in gremo spančkat. sva jo pa imela včasih v svoji sobici (smo čisto na frišno preseljeni), a sva jo po enem tednu dala v najino sobo, ker je prenosnik celo noč javljal... proti jutru pa jo dava k sebi v posteljo, čeprav sem bila striktno proti temu, da otrok spi pri starših... ampak, ko ne morem, da je nebi dala k sebi. Julia namreč STOJI v posteljici, se drži za ograjico in me gleda vem, kot en mali psiček, pa ithi zraven... kako je ne bi vzela ven... drugače pa smo vsi malo bolni, Julia je že pozdravljena, mami in ati pa veselo šmrkata. baje da dojeni otroci dobivajo protitelesa s tem, ko je mama bolana, zato ne bom vzela nič zoper prehlad. samo veliko tekočine... GH - mi jemo vse... je ni stvari, ki bi jo zavrnila, tudi špinačko in brokoli z veseljenm popapa... drugače pa ji dam dopoldan frutolino, pa kakšno sadje še zraven (danes je dobila naribanega jabolčka), ali pa to preskočimo in dobi kosilo (včeraj je jedla kuskus s cvetačko in brokolijem)... pa čez dan ji dava kakšen piškot za cuzat... in uživa nenormalno nič, grem zdaj, je treba pospravit in pripravit za kosilo. danes bomo imeli nekaj s testeninami (špagete, njoke, raviole), ne vem še katere... malo špehca popečenega, česenček in smetanca... za mamico in atija seveda
|