zoey
|
Čer! Ne folgam nič. Od cepljenja naprej imam novega otročka - orto zahtevnega Iz cukra je postal mali jokajoč pošastko, ki noče bit sam in na tleh, ampak samo v naročju, v katerem se pa vrti in pleza ... Pa še te zobi ga matrajo na polno, čeprav še ne vem, kateri nas bo razveselil kot 3. Prejšnji teden je bil res ubitačan, ampak tudi taki dnevi pridejo. Pa grozno je začel jest, se preoblačimo po vsakem obroku. Slinčke vleče in jih cmoka, tako da mu ga dam pač dol, potem pa je veselica z majčkami. Ampak je pa rad in veliko V sak dan pili svoje akrobacije, tudi v vozičku, zato je po tanovem privezan, kar pa mu ni preveč všeč. Ful je smešen, takoj ko se zbudi, že ponavlja vse na polno, gibe, glasove, tudi če je 4 zjutraj No, takrat mi ni smešno. Se pa meče z glavo nazaj in naprej in občasno tudi kam pribije. Se bo mogoče malo težje učil v šoli Non stop je akcija, zvečer pa potem rihtam fotke in sem res ful utrujena. Stanovanje je svinjsko, ampak ne uspem narediti skoraj nič Kosilo je čista zmaga. Zdaj je bil že 2x cel dan v varstvu in je bil ful priden. Mislim, halo No no, saj sem grozno vesela, da je bil, ampak zakaj ima za mene drugačne kriterije Ampak zvečer me pa rabi za pocackat pa zaspat, pa potem je celo noč in naslednji dan ful zahteven, potem pa že preboli Ena je spraševala za vaje za posedanje. Niso to neke vaje, gre bolj za spodbujanje občutkov in izkušenj. Pri A. je pomembno, da ga podprem v križnem delu in mu pomagam stegovat in krčit nogice, pa da se dotika stvari iz sedečega položaja. Med igro pazim, da to vklopim, drugega pa ne delam, ker ne vidim smisla v nekem forsiranju. Ko bo sam dovolj zrel, bo že sedel. Punce, kopirajte prosim zadnje sezname. Zadnjič sem jaz vnesla podatke za 3, pa jih ni na teh seznamih, ki ste jih danes delale. Zdaj pa bek tu work Lepo se imejte.