|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
15.9.2010 23:11:34   
Anonimen
pa se spet malo oglašam. Prejšnji vikend je moj mali preživel brez mene. Jaz sem se z sestro, starši, dedkom in stricem odpravila v Đakovo na  poroko nekega sorodnika. BTW mi je bilo smešno ker nikogar nisem poznala, nasploh sem bila prvič tam. Saj veste kako naši južni bratje delajo ogromne ohceti in vanijo sorodnike še iz enega 5. kolena- no, tko je bilo pri nas. Moram jim pa priznat da so tile slavonci norci (v pozitivnem smislu), ker imajo neomejeno energije pri plesanju kolauser posted image , da ne govorim kako so zrihtali celotno ohcet. Sem najprej mislila kako bo vse bolj tko-tko, pa sem se hitro ugriznila v jezik, ker na tako lepi, dobro organizirani poroki nisem še bila-kapo dol. No, moj mali in moj dragi sta imela pa fantovski žur dva dni, mamici pa kljub vsemu dogajanju grozno dolgčas po sinetu (prvič ločena čez noč) šmrk, šmrk.

smo prešli na nadaljnevalno AR mleko in namesto novalaca sem mu dala babylove in po enem tednu lahko rečem da ima boljši drekec. Prej se je napenjal revež, da je bil ves rdeč, pa kakal je na dva dni, zdej kaka vsak dan, pogosto tudi 2x na dan.

aner: naš se skos tolče, po ustih, trebuhu...prov smešen je ko se takole klofa.

zoey: jst sem tudi že brez idej kaj naj mu dam. Naj mi ena ki že ima starejše otroke pove, kaj potem je, ko ima več obrokov GH na dan. No, moj zaenkrat pri 6h messecih ima dva čez glavo, ampak me zanima za vnaprej. Zdej mu dan dopoldne enkrat miks iz jabolka, hruške in banane+jogurt ali skuta (to ima itak ful rad), popoldne (kao za kosilo) pa mu dam mešano zelenjavo,+riž ali krompir+ ene 3x na teden košček mesa.

branka: mi hodimo v čatežke že kar sem bila čist majhna, pa še zdej gremo velikokrat in nam je itak super (če ne pa nebi hodili a neuser posted image ). Mami dobi hiško+ 5 kart za smešno nizko ceno prek službe.

3sonček3 in jessy: Nejc si je afte rekordno hitro pozdravil po zaslugi daktarin oralnega gela, potem je pa ratal hripav, da ga je bilo prav čudno gledat ker se je jokal, pa nobenega glasu ni bilo slišat. Sem samo upala da ne bo kej bolj resno prehlajen in se je HB pozdravil.-trkam na leeeesuser posted image
Jst mam user posted image že od aprilauser posted image ...kaj češ-mogoče je to namig da lahk na novem delava. No, zaenkrat razen če se kaj zalomi ne razmišljava o tem, ker moram jst najprej nekje šiht dobit, potem pa spet v akcijouser posted image

tanja: upam da se norice ne razvijejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...in ja, naša tema zamira...ni mi jasno, kako smo iz tistih marčevk v pričakovanju, ki so jih brale tudi druge, tako nazadovale....otroci nam dajo dela ni kejuser posted image

dans ima pa naš mali 6. mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
16.9.2010 10:42:21   
branka81
kok je naša mala smešna-je začela govorit prve zloge pa,pe,va,ava....res je pravi cukrček sam smejčka se skoz...zdej se je tud naučila iz trebuščka prkucnt nazaj na hrbetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
16.9.2010 11:31:46   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: branka81

kok je naša mala smešna-je začela govorit prve zloge pa,pe,va,ava....res je pravi cukrček sam smejčka se skoz...zdej se je tud naučila iz trebuščka prkucnt nazaj na hrbetuser posted image

Naša se tud nekaj dere: ba ba, be be, me me, ta ta... Prav luštkani so.. Aja, poc poc (vdarja s svojo dlanjo ob mojo) sem jo že naučila, pa skrivat pol pleničko. Sem se ji sama skrivala pa pol ku ku.. no, zdaj je pa začela ponavljat za mano. Prava frajerka, mama pa ful ponosna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
16.9.2010 12:09:54   
branka81
naša je full navdušena nad igračko pametni kuža,ko začne on pesmico pet ona tko miga z ritko,pa z rokicami maha ...joj vsak dan je bolj zanimiva..res ni lepšega kot imet tako štručko user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
16.9.2010 13:30:39   
girl79
čao mamice user posted image ,

Ja mi smo seznamu zelenjave, ki je Neža ne mara dodali še špinačo user posted image user posted image Tako seznam zelenjave, ki jo Neža mara ostaja še vedno prazen....sem ji predvčerajšnjim dala tudi krompirček + korenček - jo je kar streslo, ko sem ji dala žlico v usta user posted image user posted image

No ampak vsaj pri sadju smo odkrili zmagovalno kombinacijo in sicer od Hippa breskev+banana, ali pa od mame kuhano jabolko+hruška+nektarina....je pojedla cca 70ml, kar je za nas pravi uspeh user posted image user posted image .... ja pa če ji rižek zmešam z čežano iz jabolko+hruška+nektarina, tudi poje, ampak samo pod pogojem da je toplo....samega rižka pa noče jest....

Bomo danes mogoče probali s surovim korenčkom, ker če ji ga daš v usta ga full rada cuza, ampak ko smo ji ga pa skuhali pa ni bilo navdušenja...

Se pa naša tudi tepe po nogah, trebuščku, včasih tudi po glavi.... pa že takoj zjutraj takoj ko odpre oči začne govorit....najraje bababa ali mamama...no včeraj ponoči pa je pogruntala tudi nejnejnej - saj če to ne bi bilo sredi noči bi se mi zdelo zelo simpatično, ponoči se mi pa nekako ni zdelo tako zelo simpatično user posted image user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
16.9.2010 13:53:52   
Jessy
Tobija po večini papca tisto, kar imamo mi na krožniku. Danes je jedel košček pečenega piščančka (razdrobljenega), tenstane bučke na maslu, brokoli v sopari, kuhan krompir, polit z omakco od piščančka ter okisano cvetačo. Je jedel vse.
Včeraj sem kuhala belo zelje in je tudi jedel skoraj do zadnje žlice.
Riž z raznimi omakcami so njami. Ma, ni da ni...edino svinjine mu ne dajem.

Težave imamo z malicami, saj mu sadne malice niso kaj povšeči, sploh če je sadje zmiksano. Tako mu zdaj sadje razkosavam z žličko, da dobi bolj velike koščke.
Še najbolj mu je všeč kruh s piščančjimi prsi (salama).user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
16.9.2010 14:21:31   
Lenči_
Mi tud papcamo večinoma zdaj kuhano hrano... nama z user posted image meseka spečem, M. pa skuham košček meseka (pipiko ali purančka) zraven kuhane zelenjavice.. Ji vse lepo zmlejem oz. pretlačim. Samo zdaj revica ni hotla nič jest, ker je bila bubana.. 6. otroško je fasala.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
16.9.2010 14:22:24   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Tobija po večini papca tisto, kar imamo mi na krožniku. Danes je jedel košček pečenega piščančka (razdrobljenega), tenstane bučke na maslu, brokoli v sopari, kuhan krompir, polit z omakco od piščančka ter okisano cvetačo. Je jedel vse.
Včeraj sem kuhala belo zelje in je tudi jedel skoraj do zadnje žlice.
Riž z raznimi omakcami so njami. Ma, ni da ni...edino svinjine mu ne dajem.

Težave imamo z malicami, saj mu sadne malice niso kaj povšeči, sploh če je sadje zmiksano. Tako mu zdaj sadje razkosavam z žličko, da dobi bolj velike koščke.
Še najbolj mu je všeč kruh s piščančjimi prsi (salama).user posted image

Vi pa ful lepo papcate.. Srečneži! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
16.9.2010 15:34:18   
Jessy
zoey, a veš, da ne vem, če upam priti v Logatec. Zdaj se vozimo le takrat, ko je njegov čas za spanje, saj v nasprotnem primeru kriči, da misliš, da ga bo konec od joka. user posted image  Pol ure takega dretja je kar dosti za moja ušesa. user posted image  Ne vem, če ne bom preskočila nekaj srečanj, da se tamauček navadi vožnje tudi v budnem stanju. user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
16.9.2010 15:59:44   
branka81
mene pa zanima a ste izgubile že vse kg iz nosečnosti..jz sm mesec po porodu imela manj kg kot pred nosečnostjo,zdej pol leta po tem sm pa pridno dobila gor 4kg...sm pa pridna za peciva pečt,kar se mi seveda lepo pozna na trebuhu hehe...če je pa tko fino papcatuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
16.9.2010 16:37:03   
lunka1
Pozdravček, nimam veliko časa, samo da se javim, ker sem na obisku pri mami, doma nimam (še) interneta..

V glavnem - SMO PRESELJENI!!!! user posted image  Končno imamo svoj domek, jupiii, Julia ima svojo sobico user posted image

Če bo katera tako prijazna in še zame vnesla podatke. Julia je imela včeraj pregled, 3. cepljenje, je bila pridna ni nič jokala! Njene nove mere pri 6 mesecih so: 9210g in 70cm, obseg glavice 44cm. Prava "devet mesečnica" user posted image  je rekla pediatrinja. Mi pa tudi že lepo sedi, se igra v sede, plazi se kot tavelika in se mi postavlja na noge... Ja, kmalu bo hodila.

Sem pa tudi jaz že dobila user posted image , in to zadnji dan na morju... Sem skoraj popenila, ker sem upala, da je še nekaj časa ne bo glede na to da dojim. Ampak, nimaš kaj...

No, se javim še kaj, ko bom dobila internet, do takrat pa PAPA!! 

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
16.9.2010 21:01:12   
Lenči_
lunka1 user posted image user posted image user posted image za nov domek in user posted image za mere. Julija je šibnila našo Marušo user posted image

branka81 jaz še vedno nosim 10 kg več, kot sem jih mela pred nosečnostjo user posted image user posted image Sem jih pa 20 dol spravla..

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
16.9.2010 21:34:48   
srečica
Hej punce

Malo mi je nerodno ampak sem se vseeno odločila, da nekaj napišem. Moram se opravičit, ker se  nisem prej nič javila.
Rodila sem 23.3. sinka Vita, težkega 3340 g in veliekga 50 cm. nasledni teden imava sistematski pregled in vam javim naše nove mere. Seveda imam tudi tiste vmesne. Pri 4,5 mes je imel 7200 g in velik 67 cm.

Še vedno se samo dojiva in kak teden počasi poskušamo zelenjavo in sadje, tako da mislim, da bova počasi zamenjala en obrok. Vito je zelo priden le ponoči se mi non stop zbuja in hoče jest. Zbuja se na 1 ali 2 uri. :(((

Tudi jaz še bijem boj s kg. Mi jih je od 20 ostalo še 10. Po prihodu iz porodnišnice jih sem izgubila samo 5. Pri prvem otroku sem jih dobila 16 in so mi v pol leta šli vsi dol.

Toliko za danes od mene, se bom poskušala bolj redno javljat.

Lepo se imejte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
16.9.2010 21:43:41   
branka81
lep dober večer tudi tebi srečicauser posted image
moja mala že dve uri zeha pa še kr nč od spanja..najbrž čaka da bo ura 22h,da pride njen ati iu službe da se mal pocartata...je čist nora na njega,tko k mami hehe....

lepo in mirno nočko vam želim,pa čim manj zbujanjauser posted image user posted image

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
17.9.2010 8:14:19   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: branka81

mene pa zanima a ste izgubile že vse kg iz nosečnosti..jz sm mesec po porodu imela manj kg kot pred nosečnostjo,zdej pol leta po tem sm pa pridno dobila gor 4kg...sm pa pridna za peciva pečt,kar se mi seveda lepo pozna na trebuhu hehe...če je pa tko fino papcatuser posted image

mah...pobožne sanje - met po porodu manj kg kot prej!!! user posted image    še kr delam na njih.. moja statistika:

čisti začetek -                                                  58    kg
po hormonski terapiji ( tablete+ injekcije)       63    kg
rodit šla z                                                        98,5 kg
domov prišla z                                                 93,5 kg
6 mesecev po porodu                                      68,5 kg
pobožne želje pa so met spet stare kgje nazaj!!    eh,saj v bistvu met 30kg manj v 6 mesecih tud ni slabo,ampak..

tolažim se,da v bistvu nisem nič naredila za to,da shujšam razen vozičkanja  zaradi dojenja..
jem še kr nezdravo - tako kot vedno. in to je 1 do 2x na dan pa še to zvečer,ko je user posted image  doma in imava pozno kosilo ( ko gre mali spat - po 20h) user posted image

se pa definitivno več gibam kot v user posted image  !! in to mi je manjkalo..

Lin@

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
17.9.2010 9:31:24   
Jessy
Pozdravljene!

Paše malo dežja, kajne?

Če katera najde recept, kako bi otroci ponoči spali, naj se javi!!! Tudi pri nas se ponoči dojimo na 2 do 3 ure! Včeraj enkrat niti vedela nisem, kdaj sem ga vzela k sebi! user posted image  Nič čudnega, ker sem kot zombi!

Ah, ti kilogramčki!!!user posted image Jaz sem jih pridelala 26 v tej nosečnosti, pa sem jih izgubila le 12, z ostalimi se pa prepiram, pa ni nekega učinka!user posted image
Da ne govorim, da mi jih je 10 že od prve nosečnosti ostalo!!! Ajej!!! user posted image

Srečica, welcome!!!user posted image

Branka, a tako dolgo je tvoja pokonci? Joj, naš je ob 20h že koma! Nič čudnega, da je treba ob 6h vstati. user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
17.9.2010 9:40:44   
3Sonček3
Tut naša Sanja je zelo zgovorna ni da ni kaj še nismo slišali, najbl ji je pa zanimivo k govori ajde, ponavadi je to v triciklu
user posted image ko se mami pa oči ustavta ona pa z rito miga pa govori ajde, sej je smešno, kot da razume. Pa zutrej najrajš očita kliče z njenimi besedami je to da-da in če ga ne najde potem puza okol in joka in govori da-da...
lunka1 user posted image user posted image user posted image za domek, lepo se imejte v njem.
srečica dobrodošla user posted image user posted image user posted image , rada biti čestitala za izbrano otrokovo ime. Poznam samo enega Vita in ime mi je že od nekdaj ušeč a jih je res malo, saj tukej okoli nas.

Še moja statistika kg-jev (bom kr linino kopirala se mi zdi ful lepo pregledna) torej:
čisti začetek                  58 kg
rodit šla z                      71 kg
domov prišla z               60 kg
6 mesecev po porodu    56kg

js sm zadovoljna, nism nč posebnega delala na hujšanju. Na začetku usak dan 3-urni sprehod, in od samega začetka ustajanje usaj 2x na noč. Jem pa tut js ne redno mam zajtrk učasih, kosilo obvezno, pol pa mogoče kej čez dan pojem zvečer pa tut more bit večerja, čene ponoč ne ustanem iz postle, kr se mi vrti od lakote.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
17.9.2010 9:44:15   
3Sonček3
Pa še prosila bi vas za glaske
http://www.prittworld.com/svn/toystory3/galerija.html?tx_prittgallery_pi1[pointer]=0&tx_prittgallery_pi1[mode]=2&tx_prittgallery_pi1[ranking]=1&tx_prittgallery_pi1[showUid]=197&tx_prittgallery_pi1[time]=1284705572

slikica pod Sanja Zelenac

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
17.9.2010 9:56:06   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Pozdravček, nimam veliko časa, samo da se javim, ker sem na obisku pri mami, doma nimam (še) interneta..

V glavnem - SMO PRESELJENI!!!! user posted image  Končno imamo svoj domek, jupiii, Julia ima svojo sobico user posted image

Če bo katera tako prijazna in še zame vnesla podatke. Julia je imela včeraj pregled, 3. cepljenje, je bila pridna ni nič jokala! Njene nove mere pri 6 mesecih so: 9210g in 70cm, obseg glavice 44cm. Prava "devet mesečnica" user posted image  je rekla pediatrinja. Mi pa tudi že lepo sedi, se igra v sede, plazi se kot tavelika in se mi postavlja na noge... Ja, kmalu bo hodila.

Sem pa tudi jaz že dobila user posted image , in to zadnji dan na morju... Sem skoraj popenila, ker sem upala, da je še nekaj časa ne bo glede na to da dojim. Ampak, nimaš kaj...

Lunka, čestitke za nov domek!!!! user posted image user posted image user posted image

Julija pa resnično vse marčevce in marčevke šiba po celi črti!!! Je zelo hitra v razvoju! user posted image  user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
17.9.2010 9:58:21   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

http://www.prittworld.com/svn/toystory3/galerija.html?tx_prittgallery_pi1[pointer]=0&tx_prittgallery_pi1[mode]=2&tx_prittgallery_pi1[ranking]=1&tx_prittgallery_pi1[showUid]=197&tx_prittgallery_pi1[time]=1284705572

Glas oddan! user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
17.9.2010 10:15:58   
branka81
opa pa sej ti si zgubila 30kg v pol leta ,čestitam,jz pa dobila gor 4kg po porodu,pa polno dojim pa nč ne pomaga user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
17.9.2010 10:15:58   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Glas oddan! user posted image

Sanja se zahvaljuje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
17.9.2010 10:22:05   
branka81
ja moja gre ponavadi spat okrog 20h ali 21h in apančka do 7h,se pa včasih zgodi da pop zaspančka ob 18h tko da gre takrat ajat šele ob 22h,sej ne more skoz spančkat....no včeri je šla ajat ob 22h pa je spala do 7h,pol je bla budna do 9h,zdej pa spet aja-najbrž bo kako urco...se pa ponoč redkokdaj zbudi...zadnjič mi je spala od 21h-8h zjutri ..res se ne morm prtoževatuser posted image

grem pit kavico,jo je moj že skuhal....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
17.9.2010 17:22:41   
rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Julija pa resnično vse marčevce in marčevke šiba po celi črti!!! Je zelo hitra v razvoju! user posted image  user posted image

Vseh pa ne user posted image  Tudi naša Elica je tam. je pa res, da ma fajn inštruktorja user posted image
Drgač smo pa mi kolikor toliko ok - če seveda oštejem to, da je Videk bolan. Ga že cel teden kuha. No, vsaj operacija na jajčkih je uspela (meli marca), tak da gremo spet na pregled čez pol leta.
Aja - pa operacija "UVAJANJE V VRTEC" je tudi uspela user posted image  no, vse do bolezni user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
17.9.2010 17:46:39   
lakaya
evo se še js po doooooooooolgem času mal pofočkamuser posted image

Lunka 1 čestitke za selitev user posted image , zgleda so vse Julie tako velike in močna punce, moja je mela pri 6 mes kar 9900 g, je Tara prava lahko kategornica proti sestrci user posted image

Kilogrami en teden po porodu sm bla na -1kg, pa sem jih pol v 4 mes dojenja pridelala nazaj 4 user posted image  k sm tolk pridn papcala oz. se basala s hrano. zdej pa mamuser posted image user posted image  bom mogla ves plud dol dat predenj štartamo nardit ta tretjo bejbiko user posted image

GH končno mi je Tara začela po 2 mes uvajanje jest mal več kot 3 žličke, pa še to ne mara nobenega sadja user posted image user posted image  za kosilo ji dam tako kot Jessy to kar jemo mi, če je pa kej abstraktnega pa kakšno zelenjavno-mesno kašico od hippa, pa dodam not meo, al pa riž, al pa kus kus... Najraj pa je ta kupljene skutke, pa mati niso navdušenio ravno nad tem user posted image  sam kaj čem, to vsaj poje. Jogurte ne mara sploh, tud sadnih ne user posted image

To bi bli to, preživete lep vikend, kljub dežju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?