Anonimen
|
pa se spet malo oglašam. Prejšnji vikend je moj mali preživel brez mene. Jaz sem se z sestro, starši, dedkom in stricem odpravila v Đakovo na poroko nekega sorodnika. BTW mi je bilo smešno ker nikogar nisem poznala, nasploh sem bila prvič tam. Saj veste kako naši južni bratje delajo ogromne ohceti in vanijo sorodnike še iz enega 5. kolena- no, tko je bilo pri nas. Moram jim pa priznat da so tile slavonci norci (v pozitivnem smislu), ker imajo neomejeno energije pri plesanju kola , da ne govorim kako so zrihtali celotno ohcet. Sem najprej mislila kako bo vse bolj tko-tko, pa sem se hitro ugriznila v jezik, ker na tako lepi, dobro organizirani poroki nisem še bila-kapo dol. No, moj mali in moj dragi sta imela pa fantovski žur dva dni, mamici pa kljub vsemu dogajanju grozno dolgčas po sinetu (prvič ločena čez noč) šmrk, šmrk. smo prešli na nadaljnevalno AR mleko in namesto novalaca sem mu dala babylove in po enem tednu lahko rečem da ima boljši drekec. Prej se je napenjal revež, da je bil ves rdeč, pa kakal je na dva dni, zdej kaka vsak dan, pogosto tudi 2x na dan. aner: naš se skos tolče, po ustih, trebuhu...prov smešen je ko se takole klofa. zoey: jst sem tudi že brez idej kaj naj mu dam. Naj mi ena ki že ima starejše otroke pove, kaj potem je, ko ima več obrokov GH na dan. No, moj zaenkrat pri 6h messecih ima dva čez glavo, ampak me zanima za vnaprej. Zdej mu dan dopoldne enkrat miks iz jabolka, hruške in banane+jogurt ali skuta (to ima itak ful rad), popoldne (kao za kosilo) pa mu dam mešano zelenjavo,+riž ali krompir+ ene 3x na teden košček mesa. branka: mi hodimo v čatežke že kar sem bila čist majhna, pa še zdej gremo velikokrat in nam je itak super (če ne pa nebi hodili a ne ). Mami dobi hiško+ 5 kart za smešno nizko ceno prek službe. 3sonček3 in jessy: Nejc si je afte rekordno hitro pozdravil po zaslugi daktarin oralnega gela, potem je pa ratal hripav, da ga je bilo prav čudno gledat ker se je jokal, pa nobenega glasu ni bilo slišat. Sem samo upala da ne bo kej bolj resno prehlajen in se je HB pozdravil.-trkam na leeees Jst mam že od aprila ...kaj češ-mogoče je to namig da lahk na novem delava. No, zaenkrat razen če se kaj zalomi ne razmišljava o tem, ker moram jst najprej nekje šiht dobit, potem pa spet v akcijo tanja: upam da se norice ne razvijejo ...in ja, naša tema zamira...ni mi jasno, kako smo iz tistih marčevk v pričakovanju, ki so jih brale tudi druge, tako nazadovale....otroci nam dajo dela ni kej dans ima pa naš mali 6. mesecev
|