Jessy
|
Vidim, da so več ali manj povsod težave s spanjem. Jaz sem že drugo noč zadevco začela nekako reševati in ga podojim pred spanjem (ob 8h), nato se običajno zbudi čez 3 ure, ko ga spet podojim, potem ga nočem nič več do jutra. Včerajšnjo noč sem mu vztrajno dajala dudo enih 20 minutk in je zaspal, današnjo noč pa kar 1,5 ure, da je zaspal, ampak podojila ga pa nisem. Sem vztrajala. Tudi on ni prav hudo jokal, ampak je bolj jamral. Ko se je zjutraj zbudil, sploh ni hotel mleka. Nisem mogla verjeti. Šele po pol ure čebljanja ga je pil. Tako nekako sem splanirala, da mu najprej ukinem eno dojenje, čez nekaj dni pa bom skušala noč preživeti tako, da ga dejansko podojim le pred spanjem in nato šele zjutraj. Bomo videli, če bom uspešna. Rada bi, da nam uspe, ker bo že čas, da gre v sobo k sestrici, jaz pa si ne predstavljam po 10x vstajat in hoditi tja. Je zdaj lažje, ker je blizu. V teh dveh dnevih se je zbudil le 2x na noč, prej pa na uro in pol. Da se ti zmeša! Sem res morala nekaj ukreniti. Drugače se že plazi naokrog. Vleče se z rokami. Vseeno trenira stanje na vseh štirih, a se ne premakne v takem položaju. Tudi jaz ga ne pazim, da ne bi kam ruknil, saj imamo na tleh blazine in kaj hujšega ne bi smelo biti, tudi če rukne ob tla. No, zaenkrat še ni, se kar pazi. Na nogah še ne stoji, se pa stalno opira nanje, če le ima možnost. Ko se usedem na tla, ga dam sedeti na moje stegno tako, da ima nogici do tal. Takrat se tako odriva, da ne moreš verjeti. Tudi, če ga imamo v naročju in z nogami pride do neke opore, se bo sigurno odrinil. Se mi zdi, da je en velik skokec. Malce me že skrbi, kako bo vnaprej, ker je že zdaj neprimerno bolj živahen kot je bila hči. Mislim, da nam ne bo dolgčas. Še to moram povedat, da je začel na glas cmokati, kadar je lačen. Full je hecen! Nosecka24, a mu meso daješ samo kuhano? Našemu kuhano tudi ni šlo v slast, zdaj ko mu dajem pečeno meso, pa ga zeloooo rad papca. Lorelaj, nič ne ustavljaj svoje deklice. Očitno zmore in če zmore, ji to omogoči. Nimaš kaj! Eni so hitrejši, drugi malo manj. Je treba slediti njihovi naravi. Aner, Kljukec je v Logatcu. Znajo ti naši mulčki res v neprimernem trenutku sitnariti! Običajno res ravno v trgovini. Jaz sem to težavo rešila, ker ga po novem dajam sedet v nakupovalni voziček. Je ves zadovoljen in gleda naokrog, da mu še na misel ne pade, da bi sitnaril. Pri nas za kosilo je tisto, kar jemo mi. Če pa jemo kaj takega, česar še ne sme (svinjino, fižolovko, ali kaj podobnega), pa skuham posebej zanj. Največkrat mu pripravim krompir še z eno zelenjavo (blitva, korenje, cvetača, brokoli), ali pa kuskus z zelenjavo. zoey, jaz še nisem za Kljukca. Po moje sem do pomladi kar zaključila s samostojnimi pohajanji. No, saj bom videla sproti, kako se bo kaj obnašal. Morda pa se privadi prej, kot mislim. Tudi jaz sem mnenja, da se sir lahko da. 3Soncek3, saj ne morem verjeti, kar vidim! 1 liter čaja ti spije???? WAAAAW!!!! Meni spije do 1,5 dl, pa sem čisto srečna!