|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
25.9.2010 16:50:51   
tasa_m
daaaan.

Najaa ti pa si zgovorna user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 251
25.9.2010 18:56:22   
KOKICA32
Čer!user posted image

Kako tečno vreme!

Sedaj sem pikeca spakirrala k moji mami, midva pa počasi šibava h kolegoma na večerjo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 252
25.9.2010 20:22:27   
Najaa
Kaj naj mam sama s sabo monologe? user posted image  user posted image

No pa dejmo.
Danes smo bili cel dan skupaj in je bilo že malo tečno. Sem navajena, da smo vikende same punce... user posted image V glavnem, nikamor nismo šli, ker je deževalo, sam h tašči na palačinke. Cel dan je bilo mami mami mami, ati sploh ni dober. Tak da sem po kosilu zadremala en fajn rudno. user posted image
Jutri pa greva s Tijo gledat lutke. Komaj že čakam.

ok, bom končala ker vem, da so pon. itak ne bo odziva, sploh pa jaz niti nisem zanimiva. Še sebi ne, kaj šele drugim.user posted image

KOKICA, fajn se mejta. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 253
25.9.2010 20:44:03   
tasa_m
Najaa jah a ni to "problem" ko je dec doma in jih nismo navajene? Meni je ful.. priznam user posted image  user posted image mi gre pošteno proti večeru že na živčke user posted image  user posted image

Drugače pa je tečno tot vreme ja...meni tudi.

Kokica uživajta! Pa zdaj zvečer ne smeš preveč jest user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 254
25.9.2010 20:46:54   
Najaa
Pa ko vsaj ne bi deževalo. user posted image Pol sta ble pa še tamale res tečne na trenutke za znoret in sem že razmišljala, da gremo v kako igralnico... kaj? A viruse pobirat? že tako Nika spet kašlja user posted image tisti njen suh kašelj, ki jo ponoči zbuja in ji moram nos čistit pa kpljice v nos, pa še kak sirup... v glavnem, spet imamo noči polne kašlja. user posted image
Eh, sej ne bom jamrala, sam tak se trudim, da ja ne bi zbolele, no... Upam, da se iz kašlja ne razvije še kaj več.-

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 255
25.9.2010 21:00:15   
Tulipan12
Juhu, jaz sem tudi tu!user posted image
Dragi je šel malo ven, jaz pa mam relaxing večer s kokicami, kokosovim čajem, coca-colo in Domačica keksi - ja, kaj? Sej pa sem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image  Gledam Hitcha na POPu, ker mi je full ludi film, pri katerem ne rabim nič razmišljat - no, edino to, kak lahko Eva Mendes v VSAKEM kadru tak dobro zgleda???user posted image  No, pa še malo tu gor bluzimuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 256
25.9.2010 21:01:53   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer!user posted image

Kako tečno vreme!

Sedaj sem pikeca spakirrala k moji mami, midva pa počasi šibava h kolegoma na večerjo!user posted image user posted image user posted image

Kuluser posted image  Uživajtauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 257
25.9.2010 21:05:58   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No pa dejmo.
Danes smo bili cel dan skupaj in je bilo že malo tečno. Sem navajena, da smo vikende same punce... user posted image V glavnem, nikamor nismo šli, ker je deževalo, sam h tašči na palačinke. Cel dan je bilo mami mami mami, ati sploh ni dober. Tak da sem po kosilu zadremala en fajn rudno. user posted image

ok, bom končala ker vem, da so pon. itak ne bo odziva, sploh pa jaz niti nisem zanimiva. Še sebi ne, kaj šele drugim.user posted image

Kak si smotana, sorry, ker tak rečem! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 258
25.9.2010 21:15:36   
Tulipan12

Pa ko vsaj ne bi deževalo. user posted image Pol sta ble pa še tamale res tečne na trenutke za znoret in sem že razmišljala, da gremo v kako igralnico... kaj? A viruse pobirat? že tako Nika spet kašlja user posted image tisti njen suh kašelj, ki jo ponoči zbuja in ji moram nos čistit pa kpljice v nos, pa še kak sirup... v glavnem, spet imamo noči polne kašlja. user posted image
Eh, sej ne bom jamrala, sam tak se trudim, da ja ne bi zbolele, no... Upam, da se iz kašlja ne razvije še kaj več.-

Jaz sem se tudi že skoraj v zid zaletavala zaradi tega vremena! Pa sem si malo razporedila dan, zjutraj sva imele TV in računalnik - plesno, pevske točke, s premori za hrano in previjanje, potem malo v Qulandijo, pa malo počivat, pa kuhat, no, potem je prišel ati, smo pojedli, je šla mami malo ležat ona2 pa malo naokoli, potem pa se je ati začel rihtat za ven, mi2 pa sva šli še malo pogledat, če imajo že kje gumi škornje št.21, pa jih ni bilo, pa domov, večerja, tuširanje, pižama, spanje! In sobote je konec!
Vreme je res za znoret! Da maš tako cel teden, se ti zmešauser posted image  Ker je jutri enako napovedano, imamo v planu en obisk in pa Bumbar.
Naja imate pa smolo s temi virusi, ker ti je res potem full mimo, da bi otroka v kako igralnico peljal, kar je v takem vremenu najboljša varianta, ker se ima on fajn, pa tebi ne skače po glavi doma. Saj bo tudi to minilo enkrat!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 259
25.9.2010 21:18:25   
Najaa
Tulipan super, lep dan sta imeli. Pa sej jaz tud ponavadi splaniram te dkupne dneve, da se čimveč dogaja. Sam danes ne vem al je polna luna kriva al kaj, ko ena megla sem bila in posledično tud tamali, itak. No na koncu ugotovim, da sem sama kriva! user posted image
Sej jutri bo bolj pestro, že komaj čakam.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 260
25.9.2010 21:19:41   
Najaa
Eh sej se ne izogibam zdej igralnic neki na veliko, sam tak. Če bi gledala na vse to, bi pa res lahk sam doma ždela. user posted image
Jaz tud malo gledam ta film na popu. Ja, zanimiv haha- user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 261
25.9.2010 21:22:35   
Tulipan12
Jaz sem se tudi že skoraj v zid zaletavala zaradi tega vremena! Pa sem si malo razporedila dan, zjutraj sva imele TV in računalnik - plesno, pevske točke, s premori za hrano in previjanje, potem malo v Qulandijo, pa malo počivat, pa kuhat, no, potem je prišel ati, smo pojedli, je šla mami malo ležat ona2 pa malo naokoli, potem pa se je ati začel rihtat za ven, mi2 pa sva šli še malo pogledat, če imajo že kje gumi škornje št.21, pa jih ni bilo, pa domov, večerja, tuširanje, pižama, spanje! In sobote je konec!
Vreme je res za znoret! Da maš tako cel teden, se ti zmešauser posted image  Ker je jutri enako napovedano, imamo v planu en obisk in pa Bumbar.
Naja imate pa smolo s temi virusi, ker ti je res potem full mimo, da bi otroka v kako igralnico peljal, kar je v takem vremenu najboljša varianta, ker se ima on fajn, pa tebi ne skače po glavi doma. Saj bo tudi to minilo enkrat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 262
25.9.2010 21:24:03   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Baterija se mi je spraznila, pa sem bila prepričana, da ni objavilouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 263
25.9.2010 21:25:55   
Najaa
Sej si dober napisala, tak da ni panike, če je večkrat objavljeno. user posted image

Kako dete? Kaj brca zdej, ko same dobrote v usta daješ? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
25.9.2010 21:29:40   
Tulipan12

Tulipan super, lep dan sta imeli. Pa sej jaz tud ponavadi splaniram te dkupne dneve, da se čimveč dogaja. Sam danes ne vem al je polna luna kriva al kaj, ko ena megla sem bila in posledično tud tamali, itak. No na koncu ugotovim, da sem sama kriva! user posted image
Sej jutri bo bolj pestro, že komaj čakam.

Jaz sem bila v začetku tega tedna taka, da sem že mislila, da sem v neki depresiji, same neke bedne misli, pa utrujena, pa nisem mogla spat, potem pa preveč razmišljam, pa me mori to, da imam občutek, da sem premalo z Lio in strah kak bo šele ko pride user posted image , pa vsak dan mi zmanjkuje časa, da bi posodo pospravila kaj šele kaj drugega... imam pa še nešteto idej za otroško sobico, ki jo moramo še zrihtat in se še niti barvat nisva spravila, ker T. full dela, jaz pa ne morem tega pohištva vlačit s trebuhom in nasplošno je vse eh in bljehuser posted image , če se poglobim, zato pa počakam, da me negativne misli minejo, se malo spravim k sebi in je ok!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 265
25.9.2010 21:33:08   
Tulipan12

Sej si dober napisala, tak da ni panike, če je večkrat objavljeno. user posted image

Kako dete? Kaj brca zdej, ko same dobrote v usta daješ? user posted image

Haha, dobre mu skoz dajem, imam taki apetit, da me je kr malo strah na vago stopituser posted image  Brca pa full, dosti bolj od Lie, pri njej sem se morala koncentrirat, da sem naštela gibe, pri tem pa mi trebuh kr non-stop valovi, še ko hodim po trgovini ali pa ko čistim, mi je kr malo smešno, da je non-stop akcijauser posted image  Pravijo, da bo potem bolj miren, hahahahaha in jaz naivnica, ki imam turbobejbija doma, jim verjamemuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 266
25.9.2010 21:39:04   
Tulipan12

No pa dejmo.

Misliš, da Niki še ne bi bilo zanimivo?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.9.2010 21:42:47   
Tulipan12
Punce, rabim ime za fantkaaaaaa!!! Sej ne rečem, da bo user posted image , ampak nimamo sploh imena!user posted image  Če bo punčka, imava nekak v ožjem izboru Tara (je na T kot dragi, ker je Lia na L kot jaz, pa vedno mi je bilo všeč), češrav sem danes videla še eno ime, ki mi je padlo v oči - Kali. Ne vem zakaj, nekak me je potegnilo. V glavnem, pubec pa bo kr pubec, ker nimamo imena, tak!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
25.9.2010 21:55:42   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

Vadba zaradi praznika odpade 1.11.2010. V času krompirjevih počitnic bo vadba potekala normalno.   Lepo vabljeni!

kakšnih počitnic? KROMPIRJEVIH?!!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ne poznaš tega izraza? user posted image

neeee...kaj je to??user posted image

To je uraden naziv za počitnice od 25.10 dalje, ker se takrat pobira krompir.user posted image

kdaj se pobira krompir? user posted image user posted image user posted image  a to resno? Pol mate pa pozen krompir, ker pri nas se ga sredi avgusta user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.9.2010 21:56:02   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Vi pa nisete bili Titovi pionirčki!user posted image
user posted image

jaz sem bila prva generacija, katera ni bila ne user posted image

jaz pa zadnja, ki je še bila user posted image  nisi nič zamudila, don't worry user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.9.2010 21:56:03   
Najaa
Uf, si se razpisala... a ne gledaš filma? user posted image
Ne vem, če bi Niko lutke zanimale al ne, sam po moje ne. Vsaj risank ne gleda še tak zavzeto kot Tija. Pa tudi fajn mi je, da greva s Tijo včasih kam same. Ker ona to ful rabi. Odkar je Nika, je hočeš nočeš vedno druga na vrsti. Ne me narobe razumet, ampak sej veš - dojenček vedno rabi prvi hrano, pa vse ostalo... Zdej šele, ko je Nika malo večja, se začenja tisti fer play... ma ne znam razložit, sam fajn mi je, da sva včasih s Tijo sami ins e ji res 100% posvetim.
Ja, tako pride pol, nimaš kaj. Zdej se sekiraš, sam pol boš pa hitro notri padla in boš vidla, da boš do obeh enaka, sam Lia se bo mogla navadit, da je tu še eno malo dete, ki pa še malo bolj rabi mamico kakor ona. Ne se tak bat, vse bo ok. user posted image
Joj ime za fantka... še dobro, da mamo same pupe, ker za fantka sva tud midva mela problem pri iskanju imena... Ne vem, ma po moje bo še ena pupa. user posted image Tara je pa ful lepo ime.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 271
25.9.2010 21:56:43   
felix7

Zdaj glih berem, kako so ene neumne, da grejo pod svojim nickom napisat kaj naj naredijo, da bodo imele večji OD ali naj začne hlinit enostarševsko družino ali kaj. user posted image Mislim, piši pod anonimno, če že misliš kaj takega naret.

In pol se najde par pametnih buč, katere bi vse kaznovale katere hlinijo (-mo) enostarševsko družino. OKej, samo prvo je potrebno kaznovat sodišče, katero mi je izdalo odložbo za preživnino, ne mene. Tak.

ma, vsak se po svoje znajde. Vsak, ki ima možnost, to izkoristi, normalno. Kriva je država, ki ne naredi reda oz. to dopušča. Isto kot si privatniki nakazujejo minimalne plače, pol pa na vse možne načine vlečejo denar iz firme. Sej bi bili neumni, če bi državi dajali še kaj več denarja, kot ga že sama požre... Pa ne me narobe razumet, nikakor ne podpiram goljufij in kriminala, ampak v tej mačehovski državi se mora vsak po svoje znajt.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.9.2010 21:58:07   
felix7

Punce, rabim ime za fantkaaaaaa!!! Sej ne rečem, da bo user posted image , ampak nimamo sploh imena!user posted image  Če bo punčka, imava nekak v ožjem izboru Tara (je na T kot dragi, ker je Lia na L kot jaz, pa vedno mi je bilo všeč), češrav sem danes videla še eno ime, ki mi je padlo v oči - Kali. Ne vem zakaj, nekak me je potegnilo. V glavnem, pubec pa bo kr pubec, ker nimamo imena, tak!user posted image

pa boš vprašala za spol al se boš pustila presenetit? user posted image
predlogov za imena pa niti ne bom naštevala, ker vidim, da imava preveč različen okus glede tega user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 273
25.9.2010 21:58:28   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Vi pa nisete bili Titovi pionirčki!user posted image
user posted image

jaz sem bila prva generacija, katera ni bila ne user posted image

jaz pa zadnja, ki je še bila user posted image  nisi nič zamudila, don't worry user posted image

Jaz pa prva, ki ni bila več mladinka. user posted image
Kaj ni nič zamudila? Modre kapice in rdeče rutke ni dobila! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 274
25.9.2010 21:58:48   
felix7

Uf, si se razpisala... a ne gledaš filma? user posted image
Ne vem, če bi Niko lutke zanimale al ne, sam po moje ne. Vsaj risank ne gleda še tak zavzeto kot Tija. Pa tudi fajn mi je, da greva s Tijo včasih kam same. Ker ona to ful rabi. Odkar je Nika, je hočeš nočeš vedno druga na vrsti. Ne me narobe razumet, ampak sej veš - dojenček vedno rabi prvi hrano, pa vse ostalo... Zdej šele, ko je Nika malo večja, se začenja tisti fer play... ma ne znam razložit, sam fajn mi je, da sva včasih s Tijo sami ins e ji res 100% posvetim.
Ja, tako pride pol, nimaš kaj. Zdej se sekiraš, sam pol boš pa hitro notri padla in boš vidla, da boš do obeh enaka, sam Lia se bo mogla navadit, da je tu še eno malo dete, ki pa še malo bolj rabi mamico kakor ona. Ne se tak bat, vse bo ok. user posted image
Joj ime za fantka... še dobro, da mamo same pupe, ker za fantka sva tud midva mela problem pri iskanju imena... Ne vem, ma po moje bo še ena pupa. user posted image Tara je pa ful lepo ime.user posted image

o Nejč user posted image  a dežuraš? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?