|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
21.9.2010 17:33:25   
naja17
ninočka - enako user posted image ... V C&A majo take mamaste + 350 številk prevelike... Katastrofa uglavnem... Ostajam v pajkicah user posted image ...

Ufff, ko vas takole berem, sem prav zadovoljna z našimi jeseniškimi dohtarji in njihovimi pregledi... Od prvega pregleda, ko sem letela gor zaradi krvavitve, do zadnjega včerajšnjega, torej vse skupaj 5x, sem imela UZ + na nuhalni... Pa naslednja je morfologija, tko da itak bo user posted image ....

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
21.9.2010 17:46:54   
SaMaa
ninočka a HM si pogledala? Drugače imajo v Kepici tudi nekaj, ampak je pa svinjsko drago.
naja17 ne boš verjela jaz sem pa ravno v CA dobila elegantne podaljšane hlače- take moderne za mlade, raven kroj, št.36 . Se bom potem kasneje slikala in dala fotko gor user posted image

< Sporočilo je popravil SaMaa -- 21.9.2010 17:47:16 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
21.9.2010 18:22:26   
naja17
SaMaa - elegantnih sploh nisem  gledala.... v bistvu jest iščem  kavbojke user posted image ... lepe na korenčka, ker bo zima, da jest to v škorenjčke stlačim... elegantne mam ene, ki so mi zdaj kot vlite, preh sem jih mela na ful zategnjena user posted image , pa ene sem si dala predelat... v hm-ju v avstriji sem jih našla, sam cifre ni blo... pa na nextu sem jih tud našla, sam jest to ne upam naročit, ne da bi probala user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
21.9.2010 18:26:24   
Akilene
Ojla,

da se vam javim po AC. Je mimo, sedaj pa počivam in čakala bom na izvide 3-4 tedne. Hvala za podporo!

Morfologija: 18.10

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
21.9.2010 18:28:07   
Klemy82
Ah, ja... hlače. Jaz imam ene kavboojke gledane v Popku, ampak je cena malo divja.user posted image Drugje niti še nisem bila, morda v četrtek, ko ima moj fraj, ga bom probala nahecat, da greva malo na Rudnik pogledat.
Če bi bila malo bolj po standardih narejena, bi si jih naročila prek neta, ker imajo res ful dobre modele, ma kaj, ko moram jaz vsake hlače na rit dat, da vidim, če so mi sploh prav. Če ne bo druge, si bom dala pa k teti delat kak par, da ne bom v trenirki letala po svetu.user posted image

Jst.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
21.9.2010 18:29:07   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Ojla,

da se vam javim po AC. Je mimo, sedaj pa počivam in čakala bom na izvide 3-4 tedne. Hvala za podporo!

Morfologija: 18.10

user posted image

Jst.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
21.9.2010 18:32:13   
SaMaa
naja17 ja kavbojke so pa res kar nekaj user posted image  to se pa strinjam, da so čist starinski modeli. Jaz sem ene dala kar k šivilji predelat, jih dobim še ta teden. Več jih pa najbrž sploh ne bom kupovala, ker jih zelo malo nosim. V službi sem v elegantih, doma je pa trenirka zakon user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
21.9.2010 18:40:59   
tanjusi
takole javljam se iz domače postelje posega za mano zaenkrat vse ok upam da tako ostane ...hvala za vse pozitivne misli...
sam poseg ni prijeten se pa preživiuser posted image , upam na dobre rezultate ..kolikor je zdravnik delal uz je bebi ok pa skoraj za en teden prehiteva v rasti so pa še eni podatki ki jih ne razumem... če bom malo bolj pri volji bom malo po netu prebrskala

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
21.9.2010 20:16:08   
Čebel@
čer

jaz sem imela danes NS-končnouser posted image user posted image user posted image .......vse je tko kot je trebauser posted image user posted image user posted image ......spola se ni videlo,ker je imelo dete nogice prekrižane....je pa full mahal,kolcalo se mu je,pa po glavici se je božaluser posted image user posted image

sem pa full zmatrana-tko da grem samo še via posteljauser posted image

papauser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
21.9.2010 21:12:10   
rožica86
user posted image user posted image Čebel@ čestitke za NS, jaz sem bla tud full happy....

No zdej pa pri poplavah.... jaz sem doma za vodo... bila je katastrofa, vkleščeni smo bli v hišo in na dvorišče od petka do popoldneva v nedeljo... bilo je grozno in tega nočem več doživet...

Punce upam, da se vse počutite maximmmummmmm super....

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
21.9.2010 21:12:10   
rožica86
user posted image user posted image Čebel@ čestitke za NS, jaz sem bla tud full happy....

No zdej pa pri poplavah.... jaz sem doma za vodo... bila je katastrofa, vkleščeni smo bli v hišo in na dvorišče od petka do popoldneva v nedeljo... bilo je grozno in tega nočem več doživet...

Punce upam, da se vse počutite maximmmummmmm super....

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
21.9.2010 22:43:45   
_sanja_*
Z zdravniki mislim da smo opravili za vse večne čase, kar se lepega odnosa tiče mislim. Nikol se jih ni bal, res je bil še premali, ampak se je vedno smejal, ni jokal med cepljenjem, niti ko so mu vzeli kri, nič.

Zdaj ga bom pa težko navadla na njih.

Pa to me trenutno ne skrbi, ker mamo druge težave. Komaj eno uro spi, pa se je že tako dušil prejle, da sva ga mislila že na urgenco peljat. Komaj sva ga porihtala. Pa nobene pumpice nismo dobili, nič. Berem, da ponavadi dobijo pumpico... Jutri jo bom šla kupit. Joj, kje je še jutrouser posted image

Upam da nam ne bo treba v bolnico.user posted image

Pa jutri mam pregled, mislite name, trenutno nisem z mislimi tam.

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
22.9.2010 7:53:13   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2 , 0 , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 70 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 9
št. user posted image
user posted image : 52 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
22.9.2010 7:53:35   
tanjusi
Oh Sanja saj bouser posted image jaz sem bila z mojim pri šestih mesecih v bolnici zaradi hudega bronhitisa, pa sma kar preživela je pa zanimivo, da potem od takrat ni bil nikoli več tako bolan, sva dobila pumpico ki je nikoli potem nisva več potrebovala...

Aja jaz sem še včeraj pod vtisi včerajšnjega dne... zdravnik je napisal v knjižico da je posteljica zadaj...kako si ve to predstavljate kje jeuser posted image ...jaz mam tak občutek da zaradi tega še tudi ne čutim tako intenzivnih gibov saj me tu pa tam poboža samo glede na to da je velik že skoraj za 18 tednov bi ga po moje mogla bolj čutituser posted image

(a camus)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
22.9.2010 7:55:22   
naja17
Jutro....

sanja - upam, da ste vsaj kej spali in da je z Nalom vse vredu... Pa srečno na pregledu, da ne boš zdej vsa pretresena tam!

rožica - upam, da niste preveč nastradali user posted image ...
In kje je maja1985? Upam, da ni pri njih kaj hudega, se mi zdi, da se od sobote ni več javljala user posted image ??
tanjusi in akilene - vidve kar počivajta, da bo le vse vredu user posted image

hlače user posted image  - SaMaa - ene ste res košarkašice tu, pa lahko nosite elegantne hlače na balerine, jaz moram pa to na pete nosit, pa nisem tak fan pet user posted image
in Klemy82 - jap, tud jest nisem lih po standardu, zato pa ne upam naročvat... Jaz sem jih sicer gledala še v Zari, samo so 85 € user posted image  Če nau šlo drgač, jih bom šla nazaj probat...
Sem pa našla ene doma, sicer dokaj nove, ampak če ne bom našla kavbojk zase, bom te dala predelat, tko da mi bojo kul....

Laaačččnaaaa.... So včeraj v isti stavbi kjer delam, odprli novo pekarno... Mnjamiii user posted image ...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
22.9.2010 7:57:43   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

zdravnik je napisal v knjižico da je posteljica zadaj...kako si ve to predstavljate kje jeuser posted image ...jaz mam tak občutek da zaradi tega še tudi ne čutim tako intenzivnih gibov saj me tu pa tam poboža samo glede na to da je velik že skoraj za 18 tednov bi ga po moje mogla bolj čutituser posted image

To je meni tud Pušenjak rekel, da je maternica bolj nazaj potisnjena, temu pravijo, da nosiš zadaj, zna bolj hrbet bolet, pa trebuh je baje s tega razloga manj viden in tudi jaz mislim, da iz tega razloga še nič ne čutim user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
22.9.2010 8:04:28   
5ra8

user posted image

user posted image

*piškotek* - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Klemy81 - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
Musty - 05.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
jasa - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10
Sitnoba - 11.10
maja1985 - 12.10
libna - 13.10
netopirček - 18.10
rožica86 - 21.10
naja17 - 25.10

user posted image

tarikata - 29.09
Musty - 11.10
tanjusi - 13.10
daissy - 14.10
Akilene - 18.10
emilija2008 - 18.10
naja17 - 25.10
discoamela - 27.10
SaMaa - 29.10
rožica86 - 18.11

user posted image

Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
22.9.2010 8:05:49   
5ra8
Jutroooo

Jst sm pa učer dobila AS k sm ga naročila preko ebaya. In zvečer sva že poslušala user posted image  kako lepo srček bijeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image

aja pa dober tek
user posted image

Klemy82 - srečno na NS danes user posted image
pikachu, sanja, Eva07 - srečno na pregledih user posted image

sanja, držimo pestke tudi za Nal-a user posted image

Tako, Klemy82 bo danes zaključila z NS...vse smo jo dale uspešno čez...no vsaj tiste, ki redno pišemo user posted image  user posted image user posted image user posted image  in tudi Klemy jo bo dala uspešno čez user posted image

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
22.9.2010 8:09:05   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

hlače user posted image  - SaMaa - ene ste res košarkašice tu, pa lahko nosite elegantne hlače na balerine, jaz moram pa to na pete nosit, pa nisem tak fan pet user posted image
in Klemy82 - jap, tud jest nisem lih po standardu, zato pa ne upam naročvat... Jaz sem jih sicer gledala še v Zari, samo so 85 € user posted image  Če nau šlo drgač, jih bom šla nazaj probat...
Sem pa našla ene doma, sicer dokaj nove, ampak če ne bom našla kavbojk zase, bom te dala predelat, tko da mi bojo kul....

tok berem o teh hlačah ko ste se učer menile, da sem ponoč sanjala hlače. bemo.
Da sem jih dobila z nexta, da so mi bile prav, samo prekratke user posted image user posted image  pa nism neka košarkašica, še bol pr tamalih, sm 165 mam...in mi ni blo jasno kako so mi lahko prekratke. grozno mi je blo. in pol sem študirala kako jih bom doštukala spodi. groza no user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
22.9.2010 8:36:04   
inia
jutro

pikachu, sanja, Eva07  user posted image  user posted image  user posted image

Čebel@ čestitke

Sanja upam, da stekaj spali ponoči.

jaz sem doktorirala iz teh hlač. Iskala povsod. No na koncu sem si jih pa itak v H&M kupila. Imem pa ene kavbojke, ene športne hlače in dve trenirki. In vse res fajn nosim. In tudi dolge so, ker imam tudi jaz ponavadi probleme z dolžino. Sicer sem velika  170, ampak imam bolj dolge noge pa nikoli nisem našla prave dolžine. 
Drugače še pa res kake pajkice in kakšen pulover pride v poštev, čeprav mi je že zdaj tak hecn občutek, ko imam tiste pajkice pod trebuhom.

Postlico imam tudi jaz zadaj. Prvič sem jo imela spredaj in zadaj user posted image . Križ me ni nič matral ali da bi imela kakšne probleme. Samo med porodom se je tisti, ki je bil zadaj nekje zadaj zataknil in se ni hotel spustiti v kanal. Tako mi je babica rekla, kaj pa to pomeni pa nimam pojma. user posted image  ampak to je verjetno že drugače, ker sta bila dva.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
22.9.2010 9:09:05   
tanjusi
še dobro da imam mini prenosnik in ga lahko imam s sabo v posteljiuser posted image ...Danes mirujem in to v spalnici v postelji, ker če grem iz spalnice vidim DELO in postanem živčna in sem se odločila da bo delo počakalo user posted image , upam da bo kdo tudi kaj namesto mene nardil... Kuhala bo menda tašča ,mož je dal perilo prat ...jaz pa ajam user posted image
Je pa bilhec zjutraj , navadno jaz spravim otroke v šolo in danes jih je mož in potem gledam mleko v lončku ki se je zažgalo pa pravi možek ja lonček je bil kriv, da se je zažgalo, aha če bi se meni to zgodilo, bi bla sigurno jaz krivauser posted image ...moški...

(a camus)

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
22.9.2010 9:12:50   
*piškotek*
Dobro jutro punce user posted image

Jaz že pridno delam v službi... ampak sem vas mogla prit malo prebrat.

Mene danes vse boli, celo telo, sem čist "pomečkana" kot da bi me en fejst prebunkov user posted image  Pa nism čisto nič takega delala... Drugače pa ne vem katera je že spraševala za špikanje po trebuhu - ja tudi mene občasno špika po levi ali desni strani, odvisno od gibov.

Sanja: upam da je z Nalom kaj boljše in da ste vsaj kaj spali. Drugače pa mu delaj vlažne inhalacije pa vzglavje mu fejst podloži ko spi, da lažje diha.

Hlače: vidim da imate res vse probleme s hlačami, no sej jih imam tudi jaz user posted image  Samo jaz imam problem, ker ful težko dobim veliko številko, predolge pa so mi potem itak vse hlače. Sem jh pa ene v prvi nosečnosti kupila v Kepici, dvoje pa v H&M v Avstriji, pa sem bila z vsemi zelo zadovoljna, tako da jih mislim tudi tokrat ponucat, in nič novega kupovat ker so drage ko žefran.

A je še keri še vedno slabo? Pri meni je blo že malo boljše (čeprav bruhala nism nikoli) in sem že lažje jedla, zdej pa mi je spet začelo vse toooollllkkkkkkk smrdet, da se kosilu z lahkoto odpovem in moram bit že res lačna da spravim kaj vase. Edino jogurti (1001 okus) so mi šli v slast pa kruh (1001 okus) zraven, zdej mi pa še to ne diši več user posted image

Vse ki imate preglede danes : veliko sreče user posted image user posted image user posted image
Jaz pa komaj čakam na moj jutrišnji pregled user posted image
O user posted image  pa pri meni še ni ne duha ne sluha, tako da še vedno čakammmmm user posted image

Lep dan vam želim

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
22.9.2010 9:19:42   
Akilene
Počivam tudi jaz, ja sem kar v postelji, ker kot je napisala tanjusi odhod iz spalnice opomne na DELO, ki bi ga bilo potrebno postoriti. Sicer pa mi je mama včeraj posesala vso stanovanje, pomila po tleh in skuhala kosilo. Tudi danes še ne bom kuhala. Sam poseg je bil zoprn, posebej, ko ti igla predre maternico in ko ti vlečejo ven plodovnico. Še čutim, da je razbolelo, ampak, če ne bokaj hujšega, je to še najmanj. Posteljico imam nizko in spredaj (nazadnje je bila zadaj) in danes zjutraj sem dobila par konkretnih brcikuser posted image , o kako je bilo luštno!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
22.9.2010 9:34:42   
inia
Akilene in Tanjusi čimhitrejše okrevanje in resnično upam, da bo vse ok.

Glede slabosti..meni je tako čisto malo slabo še čez dan, malo bolj zvečer, ampak po tisti slabosti prve mesece je to nič. Samo da ni tistega bruhanja in vrtenja v glavi.

Jaz sem pa spet pri vozičkih. user posted image  Kar gledam in gledam. Kupovala še itak ne bom, ampak gledam kaj bi prav prišlo, pa nimam nobenega, da bi pa rekla, da to je pa res to.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
22.9.2010 10:02:52   
Klemy82
user posted image hvala punce. Evo, pijem čajčka pa odštevam do 12.30, da bo moj doma in pičiva... po vseh prestavljanjih termina, bomo izgleda le dočakali. Držite pesti, da bo vse kul! Se javim, ko bom doma!user posted image

Jst.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......