rina22
|
dan ker moj spet dela v ljutomeru, sva tudi midve šle zraven T je v vrtcu z babico, jaz pa malo na netu strašim lenči, bravo za zobek si mela prav, ko si sumila,da bo zobek katy, super, da so tudi izvidi ok sem full vesela, da se je vse dobor izteklo matcar joj, boga res čimprej do G, pa upam, da se čimprej znebiš tega vnetja.. vem kak to boli bravo za rubin. in gajo iiiii, sem tak vesela, in tudi jaz upam, da jo bom kdaj spoznala sem večraj gledala Svet in sem videla,da se nikamor nihče ne zgane, njim pa že prav hiša poka ja, tudi jaz redno spremljam njeno zgodbo, ampak mi je večinoma tako hudo,da niti besed nimam hb, da so končno dobre novičke upam, da bo z malo princesko vse ok in se bo lepo razvijala in da bo seveda ZDRAVA sacherca, tudi jaz sem vesela, da sem te spoznala čeprav nismo nič kaj mogle počvekat, ko je moj otrok samo letal okrog upam, da se kdaj bolje spoznamo elevitka, fuuuuuull se mi smiliš joj, meni bi se že verjetno zmešalo glede dojenja ti ne morem kaj svetovat, ker sem jaz dojila samo slabih 5 tednov na žalost imam pa eno idejo, ki bi mogoče znala delovat.. moja T tudi noče jest (se moram fajn pomatrat, da poje kaj) in jo probam zamotit tak, da ji dam v roke žličko ali kako igračko, da se zamoti in ji pol tak dam jesti in je - ker se zamoti in ni nekak osredotočena, da dejansko je. Ne vem, če bo pri vama delovalo, upam pa, da bo Rada bi še ti kaj svetovala, pa mi kaj pametnega več ne pade na pamet trenutno Res upam, da porihtate vse in boste kmalu vsi res srečni
|