|
RE: Mariborčanke, 13. del 23.9.2010 8:56:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, tiste, ki imate fantke, imam 2 vprašanja (niti malo povezana med sabo ) * kako je s kožico na lulčku. ste to vlekle dol? in če ja, kako pogosto? Ne vem, jaz kr nekak pozabim na to, pa saj to pol sami začnejo al kak? * no, drugo vprašanje pa tiste, ki ste dale vaše junake krstit, kaj ste jim oblekle? So bili v belem? Jaz imam doma namreč en fajni, taki frajerski, nič naničkani, beli komplet, ampak se mi zdi, da bo full pretanek. Na zacetku je to moj imel preko in mu je po vsakem kopanju on lepo potegnil dol,kolker je pac slo.Potem sem mu jaz pa vedno lepo scistla,ce je bilo kaj sircka.No zdaj pri treh letih pa mali ne sme biti brez gatik,ker ga ima non stop v rokah.Pa verjamete ali ne,sem ga ze v bani videla,da si je vlekel gor in dol - kot to delajo odrasli moski pri ......, ocitno mu pase ta obcutek....Pa naj rece,da ni to ze prirojeno...Pa ni nikogar nikol videl,da bi si ga kje......Samo ne ve kam to pripelje,ce bi dolgo delal ... 2.vpr Nas je imel beli komplet..imam samo eno sliko,bom na FB dala gor...Je pa bil tak tanek material,v BC sva mu to kupila. To meni Maks tudi dal skozi,pa pravi zraven: Glej polžeka,zdaj ga pa ni.(ko si nazaj potegne čez)
|