rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Rina kaj so te razjezili na busu? Ma nekateri vozniki so prav čudni, folk pa itak.. nič novega Ko sva šli prvič na bus, je bil šofer tako prijazen, da nisem mogla verjet mi je zadaj odprl vrata in prišel nazaj, da mi je voziček gor dvigno. res me je presenetil prva vožnja je bila super, nimam kaj rečt danes pa je zjutraj bila gneča taka, da adijo , pa še bus je bil tisti za "daljše" proge (ne morem se trenutno spomnit, kak se reče ), ni bil za mestni promet - in je seveda mel fuuuull sedežev in seveda na sredini full malo placa, tak da sem komaj živa prišla do konca busa, da sem se tam vsedla z malo. ko pa sva šli nazaj, pa druga štorija mali je včeraj pravo, da peljeta 3 in 16. in da 16. gre malce prej (par minutk) in je vedno na 16. full gužva, na 3. pa ne. no, in danes midve lepo čakame, T se zbudi, malo sitkana in se pripelje 16. in seveda jaz kura čakam, čakam, čakaaaaaam, da končno pridem gor, gori seveda nabasani ko sardelice v konzervi (danes je bil kao dan brez avtomobila - ne vem, če je res vedno taka gužva ), no, stopim v Brezju dol, voziček sesatvim, dam malo not, se pripelje 3. in gor ne vem, če 5 ljudi. in še to - bila je novejša, oz. tista, da lahko greš gor z vozičkom, da ga ne rabiš zlagat joj sem bla jezna no, zdaj za drugič vem ja, o tem, da pa bi kdo pomagal, pa bog ne daj. včasih se kera stara teta ponudi, pa kaj bom revico matrala, raje sama dvignem. saj voziček ni težek, samo malo je nerodno, ko greš gor, ker je kar na tesno zdaj pa sem se res spet preveč razpisala malička je zaspala, jaz pa grem cote prebrat in poletne pospravit ta čas, ko spi IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m popoldan pa v Habakuk na podelitev T. diplome kak fajn kje je to, ko bomo mi šli
|