|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
23.9.2010 8:41:59   
matcar
Ja,sem pozabla komentirat včeraj.
Katy,še od mene user posted image user posted image user posted image za izvide in T. da je bil priden.Jaz sem pa imela pri Maksu težave z kožico,mu nikakor ni šla dol,zato sma pri 1.letu morala k urologu,da so mu tam porihtali,od takrat pa ni več težav.Pri Saš-u pa je šlo od vsega začetka lepo dol,sem pa mu pri vsakem kopanju dol potegnila,kolko je pač šlo,začela pa sem pri 3-h mesecih.Kopala pa sma se do 6-ga meseca vsaki dan,ker je le čez poletje blo,pol pa na 2-3 dni.
Elevitka,kaj ti naj rečem? Ne znam si predstavljat sebe v taki situaciji.Se mi pa res že smiliš.user posted image user posted image user posted image
Tasa,super batvo imaš,ti fuuuul paše,bolj kot ona prej.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.9.2010 8:43:04   
koala
Punce a ste vidle, da sta Rubin in Gaja včeraj šli na prvi sprehod?? Jaz sem taaaak vesela.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
23.9.2010 8:43:35   
matcar
Jaz pa se moram čimprej spravit do svoje G,ker imam fajn vnetje,me vse boli,ko user posted image .Še user posted image  ne morem,ker boli,ko sto mater.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.9.2010 8:44:21   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Punce a ste vidle, da sta Rubin in Gaja včeraj šli na prvi sprehod?? Jaz sem taaaak vesela.
Res?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi,sem vesela,si mi dan polepšala.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.9.2010 8:47:19   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Povrh vsega pa me še jezi da ko je ati doam je vse ok je dobre volje se zaigra hodi sem in tja (preden gre moj v službo in potem ko se vrne zvečer) lahko sediva oba na sedežni se bo lepo igral, kak sem pa sama z njim pa samo tuli, in cmizdri in se lepi na mene pa me za hlačnico vleče in ga morem samo nisit pa samo zizi zizi se dere..... poln kufer mam že tega dojenja!

Glede dojenja,glej,ce ga imas dovolj pa anredi temu konec. Dokler obema to odgovoraja je super...Ko sem jaz imela pol kufer sem cez noc potegnila crto..Pa,to bi ziher naredila ze prej,ce bi hodila v sluzbo.Ker se je na ta racun tam nekje po letu in pol nonstop zbujal ponoci na 2 uri!! Potem se je malo umirilo,da se je zbujal samo se cca 2krat na noc...In glede na to,da hodis poleg vsega se v sluzbo ti verjamem,da te to utrudi. Ne imej nobene slabe vesti,ko bos zacutila,da tako ne gre vec naprej,naredi temu konec!! Moj je zacel spati celo noc sele,ko sem ga odstavila.Pa je bil ze velik junec . In ja, tocno se je videlo,da je bilo zizanje ponoci stvar navade in cartanja.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.9.2010 8:48:03   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa se moram čimprej spravit do svoje G,ker imam fajn vnetje,me vse boli,ko user posted image .Še user posted image  ne morem,ker boli,ko sto mater.user posted image

Ce je tako hudo je boljse,da jo danes ze kar poklices kdaj lahko prides user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.9.2010 8:54:35   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, tiste, ki imate fantke, imam 2 vprašanja (niti malo povezana med sabouser posted image )
* kako je s kožico na lulčku. ste to vlekle dol? in če ja, kako pogosto? Ne vem, jaz kr nekak pozabim na to, pa saj to pol sami začnejo al kak?
* no, drugo vprašanje pa tiste, ki ste dale vaše junake krstit, kaj ste jim oblekle? So bili v belem? Jaz imam doma namreč en fajni, taki frajerski, nič naničkani, beli komplet, ampak se mi zdi, da bo full pretanek. user posted image

Na zacetku je to moj imel preko in mu je po vsakem kopanju on lepo potegnil dol,kolker je pac slo.Potem sem mu jaz pa vedno lepo scistla,ce je bilo kaj sircka.No zdaj pri treh letih pa mali ne sme biti brez gatik,ker ga ima non stop v rokah.Pa verjamete ali ne,sem ga ze v bani videla,da si je vlekel gor in dol - kot to delajo odrasli moski pri ......, ocitno mu pase ta obcutek....Pa naj rece,da ni to ze prirojeno...Pa ni nikogar nikol videl,da bi si ga kje......Samo ne ve kam to pripelje,ce bi dolgo delal user posted image ...

2.vpr Nas je imel beli komplet..imam samo eno sliko,bom na FB dala gor...Je pa bil tak tanek material,v BC sva mu to kupila.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.9.2010 8:54:36   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Ce je tako hudo je boljse,da jo danes ze kar poklices kdaj lahko prides user posted image

Saj bom,samo komaj od 12-13 naroča po telefonu.Upam samo,da ne pozabim.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.9.2010 8:56:05   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Res sem vesela za njih in upam,da kdaj spoznam Rubin.... user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.9.2010 8:56:20   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, tiste, ki imate fantke, imam 2 vprašanja (niti malo povezana med sabouser posted image )
* kako je s kožico na lulčku. ste to vlekle dol? in če ja, kako pogosto? Ne vem, jaz kr nekak pozabim na to, pa saj to pol sami začnejo al kak?
* no, drugo vprašanje pa tiste, ki ste dale vaše junake krstit, kaj ste jim oblekle? So bili v belem? Jaz imam doma namreč en fajni, taki frajerski, nič naničkani, beli komplet, ampak se mi zdi, da bo full pretanek. user posted image

Na zacetku je to moj imel preko in mu je po vsakem kopanju on lepo potegnil dol,kolker je pac slo.Potem sem mu jaz pa vedno lepo scistla,ce je bilo kaj sircka.No zdaj pri treh letih pa mali ne sme biti brez gatik,ker ga ima non stop v rokah.Pa verjamete ali ne,sem ga ze v bani videla,da si je vlekel gor in dol - kot to delajo odrasli moski pri ......, ocitno mu pase ta obcutek....Pa naj rece,da ni to ze prirojeno...Pa ni nikogar nikol videl,da bi si ga kje......Samo ne ve kam to pripelje,ce bi dolgo delal user posted image ...

2.vpr Nas je imel beli komplet..imam samo eno sliko,bom na FB dala gor...Je pa bil tak tanek material,v BC sva mu to kupila.

To meni Maks tudi dal skozi,pa pravi zraven: Glej polžeka,zdaj ga pa ni.(ko si nazaj potegne čez)user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.9.2010 8:57:32   
Sacherca
Katy bravo za izvide seveda user posted image user posted image user posted image

Pa tule je super forum,ce te zanima kaj v zvezi z otrokovim zdarvjem... Dr Tanc je res super!

http://med.over.net/forum5/list.php?46

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.9.2010 8:58:47   
Sacherca
Rina22 vesela,da spoznala tebe in malo čmrliko user posted image

zdaj bom pa nehala s samogovori user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.9.2010 8:59:31   
Sacherca

Saj bom,samo komaj od 12-13 naroča po telefonu.Upam samo,da ne pozabim.user posted image

Naredi si opomnik na telefon!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.9.2010 9:01:07   
matcar

Naredi si opomnik na telefon!

Ja,si bom res,drugače...user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.9.2010 9:03:19   
matcar
Kavo spila,zaj pa gremo delat nekaj.user posted image Pridem še kaj pogledat sem,če bo katera tu.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
23.9.2010 9:10:31   
arabela*
Danuser posted image

spali super, M celo noč v svoji postliuser posted image ..

Zdaj pa sem že bila pridna, vse naredila....oprala perilo, obesila, pometla, pomila tla, pospravila, M že spi pridno, kuham pa zelenjavno juhouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
23.9.2010 9:11:46   
arabela*

mene tudi skozi to zeza..po malemuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
23.9.2010 9:13:50   
arabela*
ma Tai je siten kot sto hudičev. Tak kot se tvoj T. zbudi ob 3 in noče spat pa te brca dela moj že odkar ga imam , s tem da se dere kot da bi mu kožo dol vlekel. ... sam mene pa to že zelooo utruja ker to dela že dobrih 9 mesecev, nevem če lahko na prste ene roke preštejem kolkrat smo meli kolko tolko dobro noč- PRESPAL JE PA ŠE NI NIKOLI!!!

te razumem..pri nas se je zadnje mesece porihtalo, prej nismo nikoli spali...tak da sem se navadila že....če je služba, je pa velik problem....jauser posted image ..upam da se vam porihtauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
23.9.2010 9:19:20   
Lenči_
Dobro jutro!

Danes pa ste zgovorne user posted image .

Ful lepo, da je bila včeraj Gaja prvič na sprehoduuser posted image user posted image . Žalostno, da komaj zdaj, ampak kooončno! Ubogo dete! user posted image user posted image user posted image user posted image

matcar, upam, da se čim prej losaš tega vnetja! Zna bit res neprijetno user posted image

Katyka tebi pa žal ne vem glede lulčna nič svetovati!

Danes grem kupit ogrlico iz jantarja, ker se mala zbuja cele noči zaradi zobkov. Upam, da bo pomagala, če ne pa v sob. pičim v avstrijo po homeopatske globule. Z mojim sva oba taka zombija že. Nikol ni tako slabo spala. Zaspi pa tudi komaj ob 10 zvečer, če imamo srečno. Se je zgodlo, da je šla tud že ob pol 12. user posted image

NIč, grem si zdaj privoščit eno vlko kavo, da pridem k sebi!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
23.9.2010 9:48:19   
elevitka
Punce hvala vsem za spodbudne besede.

Če ne vem kak ga naj odstavim.... lump noče nič jesti, samo na joški bi visel, kr majco mi povsod dol oz. gor vleče in se dere zizi zizi.....sploh ne neha- tud 2 uri se dere dokler ne doseže svojega. Jaz pa imam slabo vest če mu ne dam, ker si m islim potem vsaj to poje, ker druga noče.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
23.9.2010 9:50:10   
elevitka
Aja še glede lulčka- tudi jaz mu pri kopanju dol potegnem ampak ne gre niti do polovice in kožica vedno poči- bomo videli kaj bo rekla P - nazadnje ko mu je pogledala je blo isto pa je rekla samo aha se počasi odpira, pa da še ma čas, naj samo v topli vodi dol vlečem pri kopanju, pa pazim da tud vedno nazaj potegnem.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
23.9.2010 9:55:32   
Lenči_

Punce hvala vsem za spodbudne besede.

Če ne vem kak ga naj odstavim.... lump noče nič jesti, samo na joški bi visel, kr majco mi povsod dol oz. gor vleče in se dere zizi zizi.....sploh ne neha- tud 2 uri se dere dokler ne doseže svojega. Jaz pa imam slabo vest če mu ne dam, ker si m islim potem vsaj to poje, ker druga noče.

Elevitka kolko je pa star tvoj? Naša m. tudi vidi samo mojo joško. Stara pa je 6,5 m. Goste hrane skoraj nič ne poje. Če poje vse skupaj 2 mali žlički je že dosežek. Sem pa ugotovila, da ko me ni in jo kdo drug hrani (partner, moja mama, tašča) da dosti več poje. Pri meni se pa dere in dere, dokler zize ne isprosi. Zgleda boma mogle bit močne, da bova dosegle iz zize spravit user posted image .

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
23.9.2010 9:56:39   
elevitka
Lenči... včeraj je dopolnil 14 mesecev

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
23.9.2010 10:00:10   
Lenči_
Mogoče bi pomagalo, da ga daš za kak dan komu za čuvat. Pol bo sigurno kaj druga jedel, ko ne bo zizike za dobit! user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
23.9.2010 10:00:15   
elevitka
naš je ko sva uvajala gh lepo papal, tak da sem celo 3 x zaporedoma mastitis fasala... zdaj pa je um etnost če v celem dnevu poje 5 žlic (pa mu ponujam vse mogoče od juhe do našega kosila, zelenjavih kašic, obrokov, in sadnih kašic, keksov, jabolk in drugega sadja) samo liže ali ugrizne in izpljune, kekse drobi in samo maže okoli, jaz več res ne vem kaj naj.... sem čist na dnu že!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?