|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
23.9.2010 10:02:20   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Punce hvala vsem za spodbudne besede.

Če ne vem kak ga naj odstavim.... lump noče nič jesti, samo na joški bi visel, kr majco mi povsod dol oz. gor vleče in se dere zizi zizi.....sploh ne neha- tud 2 uri se dere dokler ne doseže svojega. Jaz pa imam slabo vest če mu ne dam, ker si m islim potem vsaj to poje, ker druga noče.

Kaj pa kri,je ok,mislim,ni nic slabokrven??
Moj tudi je zelo malo jedel,pri enem letu je imel 107 zeleza, potem,po zeliscnihn kapljicah mu je naraslo na 120 in je tudi zacel malo bolj normalno jest...Mogocek druga noce,ko si zraven,ker ve,da bo slej ko prej svoje dosegel z jokom...Kaj pa,ko je kdo drug z njim, takrat pa je?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
23.9.2010 10:02:59   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Mogoče bi pomagalo, da ga daš za kak dan komu za čuvat. Pol bo sigurno kaj druga jedel, ko ne bo zizike za dobit! user posted image

smo že tud to probali čez vikend... in ne je nešta mogoče 5 žlic v celem dnevu pa fertik al pa sploh ne odpre ust sam maha z glavo in krili z rokami in tiši od ust vse... kak pa pridem jaz po njega navali na joško - te bi mogo bit v varstvu en mensec da bi mogoče kaj dosegli - pa še to je problek ker obe babici sta še v službi.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
23.9.2010 10:05:43   
elevitka
saherca ob kontroli (pri enem letu) je bil glih na meji... ne vem kolk je to vrednostno, sem pa povedala P da noče jesti in je rekla da mogoče zarad zobenja....???? zato sploh ne vem kaj naj.... je pa nasplošno taka ipika otrok da te kap.... za vsak drek tuli kot noč in sploh ne odneha dokler ne doseže svojega... user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
23.9.2010 10:18:58   
rina22
dan user posted image

ker moj spet dela v ljutomeru, sva tudi midve šle zravenuser posted image T je v vrtcu z babico, jaz pa malo na netu strašim user posted image

lenči, bravo za zobek user posted image user posted image user posted image si mela prav, ko si sumila,da bo zobekuser posted image

katy, super, da so tudi izvidi okuser posted image sem full vesela, da se je vse dobor izteklo user posted image

matcar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj, boga user posted image res čimprej do G, pa upam, da se čimprej znebiš tega vnetja.. vem kak user posted image to boli user posted image

bravo za rubin. in gajo user posted image user posted image iiiii, sem tak vesela, in tudi jaz upam, da jo bom kdaj spoznalauser posted image sem večraj gledala Svet in sem videla,da se nikamor nihče ne zgane, njim pa že prav hiša pokauser posted image ja, tudi jaz redno spremljam njeno zgodbo, ampak mi je večinoma tako hudo,da niti besed nimamuser posted image hb, da so končno dobre novičkeuser posted image upam, da bo z malo princesko vse ok in se bo lepo razvijala in da bo seveda ZDRAVA user posted image

sacherca, tudi jaz sem vesela, da sem te spoznalauser posted image user posted image čeprav nismo nič kaj mogle počvekat, ko je moj otrok samo letal okroguser posted image upam, da se kdaj bolje spoznamo user posted image user posted image

elevitka, fuuuuuull se mi smiliš user posted image joj, meni bi se že verjetno zmešalo user posted image user posted image glede dojenja ti ne morem kaj svetovat, ker sem jaz dojila samo slabih 5 tednov na žalostuser posted image imam pa eno idejo, ki bi mogoče znala delovat.. moja T tudi noče jest (se moram fajn pomatrat, da poje kaj) in jo probam zamotit tak, da ji dam v roke žličko ali kako igračko, da se zamoti in ji pol tak dam jesti in je - ker se zamoti in ni nekak osredotočena, da dejansko je. Ne vem, če bo pri vama delovalo, upam pa, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image
Rada bi še ti kaj svetovala, pa mi kaj pametnega več ne pade na pamet trenutnouser posted image Res upam, da porihtate vse in boste kmalu vsi res srečni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
23.9.2010 10:20:47   
rina22
Jaz pa študiram, da bi T prepisala k drugemu pediatru, ker še ji niti 1X niso testirali krviuser posted image Edino v B ji so, ko je bla stara dober mesec dni..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
23.9.2010 10:22:35   
Lenči_

naš je ko sva uvajala gh lepo papal, tak da sem celo 3 x zaporedoma mastitis fasala... zdaj pa je um etnost če v celem dnevu poje 5 žlic (pa mu ponujam vse mogoče od juhe do našega kosila, zelenjavih kašic, obrokov, in sadnih kašic, keksov, jabolk in drugega sadja) samo liže ali ugrizne in izpljune, kekse drobi in samo maže okoli, jaz več res ne vem kaj naj.... sem čist na dnu že!

hm.. to pa pomoje ni vredu, da tak malo drugih stvari papca pri taki starosti. No, kot sem napisala, pomoje najboljše da ga daš nekomu za čuvat. Postopoma... pol dneva, dan, dva...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
23.9.2010 10:26:26   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Jaz pa študiram, da bi T prepisala k drugemu pediatru, ker še ji niti 1X niso testirali krviuser posted image Edino v B ji so, ko je bla stara dober mesec dni..

hm,, Pa je bil kaj bolan? Mi smo dali takrat kri, da so pogledali kaj se dogaja. Pa pri 6 m. so ji pregledali preventivno, mislim da, če je dovolj železa!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
23.9.2010 10:26:41   
elevitka
rina... smo že vse živo probali, da nam sedi v naročju, z igračami, z risankami, celo na kahli, letamo za njim z krožnikom, pa je vse bolj ali manj brez uspešno - kot pravim max. 5 žlic in to je to.

Pregled krvi je drugače mislim da okrog 6. meseca starosti in pred vstopom v vrtec (nam so še pogosteje ker je pogosto bolan) pač če bi krvna slika kaj pokazala, ker razen vročine po ceu tedn okoli 39 ni blo drugih znakov in nemirnosti.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
23.9.2010 10:29:34   
elevitka

naš je ko sva uvajala gh lepo papal, tak da sem celo 3 x zaporedoma mastitis fasala... zdaj pa je um etnost če v celem dnevu poje 5 žlic (pa mu ponujam vse mogoče od juhe do našega kosila, zelenjavih kašic, obrokov, in sadnih kašic, keksov, jabolk in drugega sadja) samo liže ali ugrizne in izpljune, kekse drobi in samo maže okoli, jaz več res ne vem kaj naj.... sem čist na dnu že!

hm.. to pa pomoje ni vredu, da tak malo drugih stvari papca pri taki starosti. No, kot sem napisala, pomoje najboljše da ga daš nekomu za čuvat. Postopoma... pol dneva, dan, dva...

vem da ni dobro da tak malo je... zato se tud sekiram, in nevem ali naj tud dojenje ukinem al ne. Za varstvo je pa tak da ga nimam kam dat, sicer hodi drugače v vrtec samo je trenutno bolan in je zato doma (v vrtcu je bil cca 14 dni pa je še vedno ponoči izsiljeval zizo, oz tud čez dan takoj ko je ob meni)

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
23.9.2010 10:57:11   
Lenči_
zelo se bojim, da me doleti isti problem user posted image

Pa ne sekiraj se. Jaz tud nisem hotla nič jest, zdaj sem pa taki jedec, da se komaj ustavim!

jooooj, kaj pa zdaj, ko mi je poštar zvonil in mi M. zbudil. Je pa prišel paket od mladinske knjige 15 eur za plačat. Kr sami nekja pošiljajo. Sem kr rekla, hvala adijjooos.. Joooj mladinska k. zaradi vas je zdaj m. auf!!! user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
23.9.2010 11:07:51   
elevitka

Pa ne sekiraj se. Jaz tud nisem hotla nič jest, zdaj sem pa taki jedec, da se komaj ustavim!

jooooj, kaj pa zdaj, ko mi je poštar zvonil in mi M. zbudil. Je pa prišel paket od mladinske knjige 15 eur za plačat. Kr sami nekja pošiljajo. Sem kr rekla, hvala adijjooos.. Joooj mladinska k. zaradi vas je zdaj m. auf!!! user posted image user posted image

ponavadi vedno neki hudič pocingla ko deca spijo... pri nas je isto ... evo T. končno zaspal.... zdaj pa nekdo v bloku vrtaa in štema ....ful bo lahko spal ne ko je že po naravi siten zdaj še to :(

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
23.9.2010 11:08:17   
Sacherca
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587779,1587779#msg-1587779

Po novem je meja
Če je potreba po železu povečana, ga je pogosto treba dodajati v obliki farmacevtskih pripravkov (če je HB nižji od 105, običajno).

Ce gledam na ta podatek nama takrat P sploh ne bi predpisala Ferrum sirupa..Ni ga zelel piti,zato sem sla sama v lekarno v Avstrijo po Aktiferrin kapljice,te sem mu dajala v malo pomarancnega soka,da je spil potem. S hrano mu nisem mogla kaj ekstra dvignit,ker tudi skoraj nic ni jedel. Tudi jaz sem se glede hrane tako sekirala kot ti Elevitka.In se zivo spomnim,da sem nekje -ne vem kje,prebrala,da je za eno leto starega dovolj,da za kosilo npr poje 1 veliko zlico juhe, 1veliko zlico krompirja npr,pac za vsako leto 1 zlico,to naj bi nekje bil minimum pa mi niti toliko nismo spravili v njega. In tudi jaz samo zato,nisem prekinila dojenja.Ampak povem ti pri nas je bilo malo boljse potem,ko se mu je zelezo dvignilo in je zacel jesti malo bolj normalno...Se vedno pa ,ko je imel priliko se je priklopil...ampak je vsaj prvo nekaj drugega pojedel...

Glede ipike,kaj vem,mislim,da bos ti morala bit mocnejsa in mu dokazat,da z jokom ne doseze svojega..Ker drugace bo kmalu on tebe obracal , kako in kaj.

Bos videla,ko bo pri tebi naredilo v glavi klik,da zdaj pa se tega ne gres vec,ti ne bo problem vztrajat kljub njegovemu joku.Sicer je meni zelo pozno naredil ta klik ampak kot sem rekla,ce bi hodila v sluzbo bi ziher prej koncala.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
23.9.2010 11:09:05   
Sacherca

Potem pa ste mogoce clani Sveta knjig al kaj je ze,pa je minilo cetrtletje pa morate nekaj kupit user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
23.9.2010 11:11:56   
ly117
Dan!

Pravkar kapučino spila da pridm malo k sebi in vas prebrala. Mater ste nakloftale. user posted image
Drugač pa zjutraj L odpeljala v vrtec, pol sem mamo po nakupih peljala in ko sem prišla domov sem kr začela kuhat ( vampe ). Tak da še malo pa bo kosilo že tudi kuhano. Pralni stroj pa mi bo tudi že počasi opral perilo da ga obesim.
Zdaj pa vas še malo pokomentiram.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
23.9.2010 11:15:43   
ly117
Tasa user posted image za T. diplomo... nisem vedla da mu je uspelo! si se že poštrihala? HOČEMO SLIKE, HOČEMO SLIKE!

Bravo za T. user posted image user posted image
In jaz tudi hočem slike. user posted image Še boljše pa v živo. user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
23.9.2010 11:16:45   
ly117

eeee.. sporočam, da imamo prvi zobek.. jeeeeeeeeeeej user posted image user posted image

Bravo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
23.9.2010 11:19:26   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

http://med.over.net/forum5/read.php?46,1587779,1587779#msg-1587779

Po novem je meja
Če je potreba po železu povečana, ga je pogosto treba dodajati v obliki farmacevtskih pripravkov (če je HB nižji od 105, običajno).

Ce gledam na ta podatek nama takrat P sploh ne bi predpisala Ferrum sirupa..Ni ga zelel piti,zato sem sla sama v lekarno v Avstrijo po Aktiferrin kapljice,te sem mu dajala v malo pomarancnega soka,da je spil potem. S hrano mu nisem mogla kaj ekstra dvignit,ker tudi skoraj nic ni jedel. Tudi jaz sem se glede hrane tako sekirala kot ti Elevitka.In se zivo spomnim,da sem nekje -ne vem kje,prebrala,da je za eno leto starega dovolj,da za kosilo npr poje 1 veliko zlico juhe, 1veliko zlico krompirja npr,pac za vsako leto 1 zlico,to naj bi nekje bil minimum pa mi niti toliko nismo spravili v njega. In tudi jaz samo zato,nisem prekinila dojenja.Ampak povem ti pri nas je bilo malo boljse potem,ko se mu je zelezo dvignilo in je zacel jesti malo bolj normalno...Se vedno pa ,ko je imel priliko se je priklopil...ampak je vsaj prvo nekaj drugega pojedel...

Glede ipike,kaj vem,mislim,da bos ti morala bit mocnejsa in mu dokazat,da z jokom ne doseze svojega..Ker drugace bo kmalu on tebe obracal , kako in kaj.

Bos videla,ko bo pri tebi naredilo v glavi klik,da zdaj pa se tega ne gres vec,ti ne bo problem vztrajat kljub njegovemu joku.Sicer je meni zelo pozno naredil ta klik ampak kot sem rekla,ce bi hodila v sluzbo bi ziher prej koncala.

ful hvala za tole user posted image si me vsaj malo potolažila ko vem da si bila nekje na istem vsaj glede hrane in dojenja... pa je zdaj bolje, upam da bo tudi pri nas tako...vsaj tu če že pri njegovi trmi in grizenju ne ... se mi zdi da vse kaj pogledam gre narobe... ne uboga, ne je ne spi, samo joka in izsiljuje, grize in tepe.... mhm... res upam da se to kdaj spremeni ker če ne me bo pobralo !

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
23.9.2010 11:19:38   
Sacherca
matcar  v Lidlu lahko placas z diners kartico??

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
23.9.2010 11:21:52   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Zdaj čakam dragega, sva se danes zmenla, da si bova po dolgem času privoščla malo skupnega kpanja v bani, pa mogoče kaki rdeči vinček. user posted image To sva prej, preden sem zanosla full pogosto prakticirala. user posted image

Sem ti kuj malo faušna. user posted image Midva imama pa samo tuš kabino pa še to ne vem če bi se lahko obadva not zgužvala.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
23.9.2010 11:22:33   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Punce a ste vidle, da sta Rubin in Gaja včeraj šli na prvi sprehod?? Jaz sem taaaak vesela.

Ne ker od kar hodim v službo nisem na tekočem z ničemer. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
23.9.2010 11:23:36   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Zdaj čakam dragega, sva se danes zmenla, da si bova po dolgem času privoščla malo skupnega kpanja v bani, pa mogoče kaki rdeči vinček. user posted image To sva prej, preden sem zanosla full pogosto prakticirala. user posted image

Sem ti kuj malo faušna. user posted image Midva imama pa samo tuš kabino pa še to ne vem če bi se lahko obadva not zgužvala.

jaz sicer imam bano... sam za take podvige bi rabila čas in mir.... tega pa nimam ti privoščim katy in hkrati zavidam..... jaz bi tudiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
23.9.2010 11:23:50   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Punce a ste vidle, da sta Rubin in Gaja včeraj šli na prvi sprehod?? Jaz sem taaaak vesela.
Res?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi,sem vesela,si mi dan polepšala.user posted image

PODPIS. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
23.9.2010 11:25:22   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ce nimata bane pa gresta kdaj na kaksno kopel v dvoje
http://www.sloveniaholidays.com/oaza-miru-wellness-center?ID=1

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
23.9.2010 11:26:23   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

aja, tiste, ki imate fantke, imam 2 vprašanja (niti malo povezana med sabouser posted image )
* kako je s kožico na lulčku. ste to vlekle dol? in če ja, kako pogosto? Ne vem, jaz kr nekak pozabim na to, pa saj to pol sami začnejo al kak?
* no, drugo vprašanje pa tiste, ki ste dale vaše junake krstit, kaj ste jim oblekle? So bili v belem? Jaz imam doma namreč en fajni, taki frajerski, nič naničkani, beli komplet, ampak se mi zdi, da bo full pretanek. user posted image

Na zacetku je to moj imel preko in mu je po vsakem kopanju on lepo potegnil dol,kolker je pac slo.Potem sem mu jaz pa vedno lepo scistla,ce je bilo kaj sircka.No zdaj pri treh letih pa mali ne sme biti brez gatik,ker ga ima non stop v rokah.Pa verjamete ali ne,sem ga ze v bani videla,da si je vlekel gor in dol - kot to delajo odrasli moski pri ......, ocitno mu pase ta obcutek....Pa naj rece,da ni to ze prirojeno...Pa ni nikogar nikol videl,da bi si ga kje......Samo ne ve kam to pripelje,ce bi dolgo delal user posted image ...

2.vpr Nas je imel beli komplet..imam samo eno sliko,bom na FB dala gor...Je pa bil tak tanek material,v BC sva mu to kupila.

To meni Maks tudi dal skozi,pa pravi zraven: Glej polžeka,zdaj ga pa ni.(ko si nazaj potegne čez)user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
23.9.2010 11:30:15   
ly117

matcar  v Lidlu lahko placas z diners kartico??

Kolko jaz vem, ne.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?