trixi
|
ojla, hja, tudi jaz se nisem že dolgo javla , tako da evo me. Ajej pupe moje, k bi vi vedle, skupaj z našim jih mam štiri take fantine zdaj gor v dnevni, kocke in kompanija. Še dobro da smo tole podzemlje uredili da sem se umaknila dol- Jih pa slišim, ker imam direkt stopnice iz kleti( bivše kleti) v dnevno. Kere fore majo, se samo smejem, pa vsi majo neke vzdevke, sploh nimajo imen, no, vsaj teh, k smo jih starši izbrali. Glasovi pa taki, ma prav po moško jih je slišat, ma presneti drobižki mali ku gre hitro čas, še malo, pa bomo že tašče onur, ajej, gobe, je bla šola, a? Drugič previdno in manj. Si danes boljše? aprilčica in vi, ste se pozdravli? Naši prijatelji so začeli s slabostmi in končali z angino, upam, da je šlo pri vas boljše skoz. ona, mi imamo aluminijasta okna. Jaz se pa spomnem, da si ti barvala okna, ker sem si takrat mislila, da dobra si, da se ti da. Mi smo rajši kupili zavese, da ni bilo treba barvat, potem se je pa moj en dan razjezil, pobral mere, naročil material, zrihtal izdelavo in so šle zavese v smeti. Smo pa barvali ja, ne samo enkrat, čaki, da seštejem- 21 oken, ene celo velike dvojne, une balkonske. In seveda, juhu škure, une, na reberčke. Ma zdaj imamo pa polne, tako, da kar jih čistim, nič več eno po eno uno lajštico, pobrišem scela in čao. Zgleda, da je gor prišlo do kratkega stika, ma se že bojo sami zmenili, dokler ne tulijo je ok. ala, mogoče se oglasim še zvečer, čau, čau
< Sporočilo je popravil trixi -- 14.9.2010 18:50:25 >
|