|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
10.9.2010 16:37:54   
ona
No,no,sej tale slab dan že izginjauser posted image
Se mi včasih zdi,da hodijo vsi po meni in vsi bi nekaj radi....in pol valda se razjezim,najprej mi tast dvigne pritisk navsezgodaj,ko je tako firbčen,ko skoz nekaj gleda kaj delam...npr. pride v pisarno in gleda v ekran računalnika kaj pišem...joj,kot,da ne vem kaj delam...in potem sprašuje kar nekaj,ko sploh sam ne ve kaj bi rad izvedeluser posted image
No,saj ne misli nič slabega,le tak karakter je,da mora bit na tekočem in včasih izpade malo neumnouser posted image
In potem me še moj masira,ker rabi en kup dokumentov naenkrat...no,no,saj se ne pritožujemuser posted image

Sem pa prej pozabla povedat APRILČICI,da ne boš mislila,da sem pozabla na cunje,bom ob prvi priliki šla na podstrešje prebrskat,okuser posted image

A,ja ,da ne bo magari katera užaljena,ker sem aprilčici ponudila te cunje,samo imam same take male velikost,ker npr. od naše 5,5 letnice dam vse eni kolegici,ki mi itak ona da,ker ima hčer staro 10 let in potem ji jaz dam nazaj in ona ima punčko staro 3,5 let in,ko odrabi prinese meni vse nazaj,tako,da pride skoraj najbolj prav Aprilčiciuser posted image user posted image
Od MID in ONOUR,so punce večje,če me spomin ne varauser posted image

ala,zdej pa dovolj za danesuser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
10.9.2010 16:44:31   
trixi

ala,zdej pa dovolj za danesuser posted image
[/quote]

ajauser posted image , a da bi malo čvekačvek pa neuser posted image  , mogoče še kiro zbezamo na planouser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
10.9.2010 17:00:17   
onur
Zdaj zaključujem, ker sem dežurna in grem domov. Zvečer, če uspe pičiva z možekom na pizzo s prijatlji. Jutri pa še delat. Možek bo šel jutri popoldan s Petjo k našim, jo bo pustil v varstvu, ker ima sindikalni piknik. Zvečer ko končam delat (dežurstvo), pa bom še jaz šla k našim. Tak, da gremo na enodnevne počitnice.

Sem že mislila, da se ne boste več javljale. user posted image user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
10.9.2010 17:52:50   
ona
Ma kaj se ne bomo javljale ONOUR,se ti hecaš?user posted image user posted image user posted image
Evo pa smo na raportu brez kuhavniceuser posted image

TRIXI,komot lahko čvekamo,samo zdej te ne vidim goruser posted image

Peljem psa ven in,ko se vrnem,da vidimo katera je tukaj,okuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
11.9.2010 9:57:28   
onur
Živjo. No jaz že na šihtu. So napovedovali sonček danes, pa se še nič ne kaže. Jutri menda odrinemo do ZOO v Ljubljano. Drugač pa zdej neki gledam za Čatežke, da bi se prijavila preko možeka, ker imajo hiško - firma.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
11.9.2010 16:03:05   
ona
ojla!

No,kako smo na tako lep sončen dan?
Mi smo že cel dan v bajti,ker jaz skoz nekaj pospravljam in med drugim sem šla na podstrešje iskat cunje za Aprilčico in po 1 uri brskanja ugotovim,da ima še vse te cunje una moja kolegica user posted image
Jaz sem bla sigurna,da imam gor v eni škatli vse skupaj,ma ne skrbi Aprilčica,bom rekla tej,da pridem k njej iskat,ker mi je že rekla,da mi mora prinest nazaj,ok!
Joj,sem sama nase jeznauser posted image

A veste,da začnem z šolo prvi teden v oktobru,sem bla včeraj na ljudski še te formalnosti uredit glede papirjev in me je prav strah spet začet,ker trenutno se mi prav nič ne da učituser posted image
Ja,bo treba poprijet in zalaufat s polno pao,ne bo druge...

Grem dol,ker se mulca nekaj kregata že cel čas...

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
12.9.2010 13:50:51   
aprilčica07
Ojla

mi smo vsi bolani. Najprej Jakob, pol moj, naslednja sem bla jst in moja mama, včeraj zvečer še Julija.. danes pa še moj tata. Za se zjokat, tako hitro se ta viroza z bruhanjem širi. Sem bla slaba ko pes. Zdaj smo jst in Juli na Krasu, Jakob in moj sta šla v Solkan, ker naj bi Jakob jutri šel v vrtec. Jst bom doma, da vidim kako bo Julija. Se je že začelouser posted image user posted image user posted image user posted image Sem prav žalostna, no...

Drgači po starem... Se oglasim ko bom bolše volje in bolšega zdravja:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
13.9.2010 7:39:07   
onur
Živjo.

Pa je le sončno jutro z nami. Mi smo v soboto prespali pri naših, včeraj pa se odpravili do živalskega vrta. Bilo je prav fletno, folka veliko, vendar se razgubi. Tamala je uživala sto na uro.
Danes pa ponovno v službo in vrtec. Drugače pa nič kaj novega.

Ona, boš videla, da bo učenje zalavfalo takoj ko se ga boš lotila.

Aprilčica07, user posted image user posted image user posted image user posted image , da čim prej okrevate. Je grozno tole z bruhanjem. Jaz sem bila z našo takrat eno noč v bolnici. Vse kar je šlo noter je šlo tudi ven. Je bila prav boga, potlej pa je dobila še drisko.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
13.9.2010 22:49:09   
ona
Dober večer!

No,pa je ponedeljek za namiuser posted image
Mi smo bli včeraj na unem sejmu v celju in smo se nekako dogovorili,da bi počasi zamenjali vsa okna po bajti in dobili tudi ene,da nam pošljejo ponudbo,zdej se bomo pa še odločili.največji problem pri nas je,ker se nam ne da razbivat in renovirat,samo počasi bo treba tudi v tej smeri razmišljat,saj vsi prostori kličejo po prenovi,razen spalnic,ki so na novo porihtane,drugo je pa staro nekje 30 let od kuhinje do kopalnice in me je res strah se tega lotit prenavljat.Bomo videli sedaj kako bo z okni,da vidimo v kateri smeri gremo naprej v prenovi...
Po drugi strani pa jaz razmišljam,da je vseeno še vse dobro ohranjeno,da ni še take sile prenavljat in bomo raje še malo uživali in pohajali...user posted image dokler nam omare ne padejo na glavo user posted image

No,na sejmu ni blo nič posebnega,kot pač na vsakem sejmu,kar smo uživali je blo to,da smo skakali iz kamperja v kamper in prikolice,ker so imeli vsi odprta vrata in se je lahko šlo pogledat noter.Smo bli kar navdušeni in bi takoj vzeli kakšen kamper,samo kam naj hodimo z njim-v Sežano in nazajuser posted image user posted image
Nič,to odpade,ker spet nismo neki težki popotnikiuser posted image

Ma dan je pa minil prav fajn,ker smo se imeli vsi skupaj prav lepo in to je najvažnejše!

APRILČICA,joj,ma morate bit prav bogiuser posted image
jaz vam želim,da čimprej okrevateuser posted image user posted image user posted image

ONOUR,super ideja za živalski vrt!Mi moramo še našo tamalo kdaj peljat,ker smo bli tam enkrat z sinom,ko je imel tam 5 let in potem enkrat,ko je bila naša tamičkena še v vozičku,tako,da ni imela dosti od tega.Bi blo fajn it zdej še enkrat,ko je malo večja se meni zdi.

Ok,zdej grem počasi spat,ker sem začela malo bolj zdravo živet,hodim spat pred 23 urouser posted image user posted image
Pa zajtrk sem se lotila jest,ko ga nisem nikoli prejuser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
13.9.2010 23:40:01   
trixi
ojla,
no, mi pa smo včeraj šli na slavnik, ful dobra tura, tri družine se pravi šest odraslih in štirje otroci. Ravno prav dolgo za hodit, ravno taprav vzpon, da se človk malo zadiha in prediha, razgled do morja, gor pa njami jota in gibanica in zavitek, panine smo prinesli domov in jih pojedli danes za marendouser posted image . In če sem prejšnič napisala kako je mali jamral za hodit na kokoš, je včeraj tekel na slavnik, in je neprimerno bolj zahteven. No, saj ne cel čas, ma primerjava s prejšnjo nedeljouser posted image . Kaj dela motivacija- družba otrokuser posted image .

aprilčica, kako zdravje? user posted image user posted image user posted image user posted image
onur, vi ste tudi preživeli aktiven vikend, user posted image
ona, ti si pozabila kako sem jaz jamrala uno poletje ko smo menjavali okna? Rabiš še kako ponudbouser posted image , mi in naši sosedi tle okoli imamo vsi ista okna. Ben, če ti smem eno rečt, še vedno so najlepša lesena, drugo je pole vzdrževanje. Plastika je bljak, aluminij ok, meni osebno pa najlepše in najboljše pa če še upoštevaš razmerje lepota-vzdrževanje kombinacija aluminij les. Pustmo stat cene. Lahko pa ti zrihtam da si stvar v živo ogledaš kako zgleda in čuješ tudi direktno mnenje ljudi ki to ima. Drugači pa poznam tudi jaz te hece z bajto ki ni ne stara ne nova, nas čaka kopalnica, streha zamenjat, fasado popravit. Dejmo rajši kej drugega govortuser posted image
eko, tolko od mene, se grem spravit spat, čau, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
14.9.2010 7:17:56   
onur
Živjo. Za mano pa je ena težka noč. Sem se včeraj zvečer najedla pohanih marel, potlej pa mi je hotelo želodec raznest. Bruhat nikakor ne. Malo sem se prisilila, pol si pa dala toplo termoforko na želodec in sem vendarle zadremala. Ja, bom vedla za drugič, da jih moram malo manj pojest.

Glede renoviranja, nas čaka streha.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
14.9.2010 11:39:55   
ona
Oj!

Se nisem že dolgo časa oglasilauser posted image

ONOUR,glede teh pohanih marel sem imela iste probleme,sem se jih glih tako najedla en dan proti večeru,ker so ble tako dobre in je tudi mene na srečo samo malo trebuh bolel.tako,da mislim,da ni tole hrana za pod večer.Jaz jih bom,če jih dobim delala raje za kosilo,da se fajn prebavijo!
No,ma samo,da ti ni hujšegauser posted image

TRIXI,sem že pozabla,da ste vi okna menjavaliuser posted image
Si me pa zdej spomnila še enkrat...ma kaj ste dali lesena,če prav razumem?
Saj jaz sem tudi za lesena,samo če pomislim,da mene toka vse vzdrževanje...moj dragi je tak,da ga to okrog bajte ne preveč briga in po drugi strani ima drugega dela ogromno,ne pa da bo še on škure barval...tasta lahko odpišem,ker bo v letih in ne mislim ga preganjat,da škure in okna barva...jaz sem jih predlani barvala in vam povem,da jih ne bi nikoli večuser posted image ,tako,da bomo verjetno kar pvc vzeli,je pa še vse v oblakihuser posted image
Bom prišla še po kakšen nasvet!user posted image

Nič,grem delat naprejuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
14.9.2010 18:49:43   
trixi
ojla,
hja, tudi jaz se nisem že dolgo javlauser posted image , tako da evo me.
Ajej pupe moje, k bi vi vedle, skupaj z našim jih mam štiri take fantine zdaj gor v dnevni, kocke in kompanija. Še dobro da smo tole podzemlje uredili da sem se umaknila dol- Jih pa slišim, ker imam direkt stopnice iz kleti( bivše kleti) v dnevno. Kere fore majo, se samo smejem, pa vsi majo neke vzdevke, sploh nimajo imen, no, vsaj teh, k smo jih starši izbrali. Glasovi pa taki, ma prav po moško jih je slišat, ma presneti drobižki mali ku gre hitro čas, še malo, pa bomo že taščeuser posted image
onur, ajej, gobe, je bla šola, a? Drugič previdno in manj. Si danes boljše?
aprilčica in vi, ste se pozdravli? Naši prijatelji so začeli s slabostmi in končali z angino, upam, da je šlo pri vas boljše skoz.
ona, mi imamo aluminijasta okna. Jaz se pa spomnem, da si ti barvala okna, ker sem si takrat mislila, da dobra si, da se ti da. Mi smo rajši kupili zavese, da ni bilo treba barvat, potem se je  pa moj en dan razjezil, pobral mere, naročil material, zrihtal izdelavo in so šle zavese v smeti. Smo pa barvali ja, ne samo enkrat, čaki, da seštejem- 21 oken, ene celo velike dvojne, une balkonske. In seveda, juhu škure, une, na reberčke. Ma zdaj imamo pa polne, tako, da kar jih čistim, nič več eno po eno uno lajštico, pobrišem scela in čao.
Zgleda, da je gor prišlo do kratkega stika, ma se že bojo sami zmenili, dokler ne tulijo je ok.
ala, mogoče se oglasim še zvečer, čau, čau

< Sporočilo je popravil trixi -- 14.9.2010 18:50:25 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
14.9.2010 21:12:21   
onur
Živjo. Imate pa pestro trixi. Dokler ni hujšega ti kar pusti, se bodo že zmenli. user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj pa okna, ti nič ne švicajo. Jaz se spomnem, da je moja nona imela aluminjasta vrata in so ji ful švicala.

Gobe, user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes je bilo ok. So se ponoči polegle in je termoforček pomagal, ko je grel trebušček. Mi je bil pa moj tak model ponoči, Barbara kaj ti je, te peljem k zdravniku, kako ti pomagam, ... Jaz pa samo pusti me.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
15.9.2010 19:21:51   
ona
Ojla!

Evo,pa se je začelo v šoli bolj resnouser posted image Danes je bil prvi sestanek in nas že bombardirajo z vsem po vrstiuser posted image
Spet bodo šli v šolo v naravi,tokrat v Kranjsko goro na smučanje...no,saj je vse uredu in prav,samo toliko tega kot imajo zdej oni v šoli smo mi lahko samo sanjaliuser posted image
Moj sin je bil prvič za 5 dni v Kranjski gori z vrtcem,potem v 3.razredu so šli en teden v Čatežke toplice,zdej v petem so bli en teden na Rabu in v 6 gredo smučat,pa še v 7 je spet nekaj...jao,jao
Ma saj je prav,da jih vse naučijo,samo to tudi seveda nekaj staneuser posted image
Ah,saj bouser posted image

Danes je pa menda treslo našo MID,je bil potres tam okrog nje,tako,da me prav zanima iz prve roke,če je vse ok.Ala MID,javi nam,da je vse uredu!!!
Imamo mi enega delavca iz Prestranka in je rekel,da se je vse treslo,skupaj z blokom,kot,da bi bil cel blok nekje na morju in se vijugaluser posted image Ga je kar prestrašilo je rekel,ma verjamem,da jauser posted image

TRIXI;kako so preživeli mulčki,je ostalo vse na svojem mestu?user posted image

Okna sem pa ja barvala menda predlani in ti povem,da jih ne bi nikoli več,ker je res tako zamudno vse skupaj.Zdej seveda še nismo dobili ponudbe od teh iz sejma,ma upam,da nam uspe tole še letos izvesti,ker če ne drugo bo zima tik tak tukaj.

APRILČICA,kako ste z zdravjem,je boljše?Pa ONOUR,vi ste rudi zdravi?

Bodi dovolj za danesuser posted image
Lepo se imejte!

A,ja ONOUR,kako misliš ti s tem švicanjem oken?user posted image
Mi je šlo tako na smeh ko sem prebrala,ker sem si potem sama pri sebi mislila,da se tako potijo okna,da smrdijouser posted image
Ma mi pride na pametuser posted image user posted image

Mi itak rabimo okna,da nam švicajo oz. delajo vlago,ker tako suhe bajte kot imamo mi,ne vem če je še kje.Pozimi moram stalno imet brisače na radiatorjih,ker je ful suh zrak in se prav čuti,da primanjkuje vlage,tako,da jaz rabim okna,da mi delajo vlagouser posted image
Saj se smešno sliši,ma tako jeuser posted image

Ok,zdej pa res grem...

< Sporočilo je popravil ona -- 15.9.2010 19:24:26 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
16.9.2010 7:22:49   
onur
Dobro jutro.

Ona, ja v šoli je zdaj svega in svašta, seveda pa s tem v povezavi tudi finance. Glede potresa - naši so doma blizu Prestranka in so rekli, da je zjutraj ful treslo, jih je zbudilo. Drugač pa sem jaz včasih živela v Prestranku. Kje pa MID živi?
Vrata so pa noni tako švicala, da je bilo z notranje strani po vratih vse mokro, so bile kar kapljice vlage po vratih.

Zdravje trkam. Možek je prehlajen.

Druagč pa sem včeraj likala, možek pa je šel s Petjo ven. Pa še cunje sem dala ene trikrat prat. Eno ? kako dajete prat, če imate ful različnih barv perila, počakate, da se nabere veliko?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
17.9.2010 9:27:51   
ona
Oj!

Ravnokar sem se vrnila iz deževnega sprehoda po naraviuser posted image
Samo,če verjamete ali ne,mi najbolj paše hodit okrog,ko je bolj hladno in seveda mimogrede pogledam za gobe,samo menda bom mogla počakat do ponedeljka,da bo kakšna zrastlauser posted image
Eno vprašanje:Kdaj začnejo "štorovke" rast?Počasi bi menda že mogle,kajne?

Pol peljem sina k okulistu v Izolo in,če bo kaj časa,grem malo še za cunje pogledat,predvsem za tamalo,ker rabi par stvari...
K okulistu pa hodimo na kontrole,ker je naš fant nosil očala,ko je bil majhen za eno leto in še vedno kontrolirajo vid...za moje pojme je odveč,ma  škodit nima kaj!

ONOUR,jaz imam 8 kilski stroj,ki ima pametno doziranje vode,tako,da lahko operem samo ene gate ali 8 kg robeuser posted image Ti ne vem,prej,ko nisem imela tega stroja sem počakala,da se nabere,samo pri nas smo v 4-ih,tako,da se hitro nabere,mogoče ti bo kakšna druga znala svetovatuser posted image

Ok,grem še malo delat,javte se kej,ok!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
17.9.2010 10:56:36   
aprilčica07
onur: jst nič ne čakam, da se stroj napolni... kr flikenm vse notri in vržem listke za preventivo, da se mi ne razbarva vse skupaj.. zaenkrat mi kr greuser posted image user posted image user posted image

sem v gužvi, letim:.............

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
17.9.2010 12:23:50   
onur
Pr nas tudi v službi ludnica. user posted image user posted image user posted image user posted image  Midve pa greva s Petjo danes k našim prespat (možek jutri dela cel dan), ker pride tudi sestra s tamalima dvema in da bo malo družbe za naše. Jutri ostaneva še cel dan, zvečer pa se vrneva nazaj, ko možek pride iz dela. Se bomo veselili po hiši, ker bo itak dež. Uliva ko zmešano.

Ona, za gobe ne me vprašat. Ponavadi jih nabere od sestre možek in prinese - jurčke, ker so strastni gobarji. Ali pa tašča kakšno obere.

Aprilčica07, kako vaše zdravje?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
19.9.2010 16:26:45   
ona
Oj!

Ma kaj ni za se zmešat tem ljudem v poplavahuser posted image user posted image
ta vikend samo tole spremljam kaj se dogaja po Sloveniji in me kar srece zaboli,ko gledam te poplave in boge ljudiuser posted image user posted image
Res,kaj takega baje,da ne pomnijo niti najstarejši ljudjeuser posted image

Kako je pa z vami,ste vse uredu??
Prej sem gledala posnetke iz Mirna,Renč in je prava katastrofauser posted image
Dejte se javit,če se lahko,še posebej TRIXI,ker ti si tam doli pri Vipaviuser posted image Pa APRILČICA,če si slučajno v doliniuser posted image

Nič,gremo malo ven in potem pospravljat delavnico,ker je tudi mojemu dragemu zalilo neko orodje in v moji pisarnici je voda udarla skozi streho,ker je neredono narejena in se v eni luknji vedno nabere voda in potem kaplja v pisarno,tako,da moram it počistit...

< Sporočilo je popravil ona -- 19.9.2010 16:27:12 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
19.9.2010 21:30:21   
onur
Živjo. Jaz spet med vami. Danes sva s Petjo sami, možek dela nočno. Dež smo preživeli, je pa žalostno ko gledaš, kaj je naredilo okoli. V soboto smo s Petjo prišle od naših, smo tam prespale. Danes pa bili zunaj, pa zajčkam pucali, pa se trmarili, pa ne hoteli spat popoldan - potem je mama popenila.
Me pa daje že jesenska utrujenost. Sem danes podaljšala do 10 in šla še s Petjo popoldan spat.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
19.9.2010 22:51:39   
trixi
ojla,
ona, hvala za skrb, mi smo v redu in na suhem, smo pa imeli delo na domu od mojga, oni so čisto ob vipavi. Ma katastrofa res, " na srečo" jim je poplavilo le klet, dve garaže- eno imajo namreč naknadno prizidano na drugi strani hiše. Sej če je kera gledala 24 ur na popu je bil moj tast, pa brat od mojga. Mah, takrat je bilo itak že najhujše mimo. No, v tej tanovi garaži je bilo vode kaj jaz vem, tam okrog meter, pač višina vipave, v starem delu hiše so pa garažna vrata zdržala in so sproti črpali vodo ven, da se ni zviševala, no skozi šipo vrat je bilo pa videt kot v akvarij, baje da je ponoči prineslo mimo celo eno ribo. Naši so dežurali celo noč, moj je šel pred pol ure spat, pokonci so bili vsi od včeraj zjutraj in to tako aktivno. Grem zdaj gledat poročila pa pridem še nazaj.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
19.9.2010 23:19:11   
trixi
...no, da nadaljujem, sem še enkrat prebrala, kar sem napisala, ma kar neki, je poznat, da mi misli prehitevajo, pa tudi meni manjka spanca. No, zdaj sem si v bistvu pogledala prva poročila od včeraj in moram priznat, da smo jo kar dobro odnesli v primerjavi z ostalo slovenijo, samo moj je rekel, da mu to kaj malo pomaga, on je stal cel dan, celo noč, pa spet cel dan v vodi, moker, hlače so se mu kar sproti sušile kar oblečene, še dobro da so ribiči pri hiši, pa so imeli obute one škornje do riti. Zdaj se mora vse skupaj posušit, potem pa dalje, pospravljanje in čiščenje, ne bo dolgčas.
Tako, zdaj grem iskat še on poročila od popa, potem pa spat, ker se mi že malo blede. Kakšen čvek pa en drug dan, ko se vode umirijo. Čau in mirno noč vam želim

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
20.9.2010 20:28:26   
ona
Ojla!

TRIXI,samo,da je vse ok in,da nimate prevelike škode,ker bolj,ko gledam televizijo,bolj mi je hudo pri srcu za vse te ljudi in si ne predstavljam biti v njihovi koži v tej vodiuser posted image
Res so bogi user posted image

Pri nas je vse po starem,nič se ne dogaja,kar bi blo zanimivega za napisat...jaz veselo gledam po gozdu za gobe in čakam na te štorovke in baje,da bodo kmalu kaj ven pokukale,mogoče drugi tedenuser posted image
Se že veselim jih dajat v paketke in v skrinjo user posted image

Nič,grem likat,ker sem že zjutraj nekaj začela,zdej pa moram dokončat,ker,če ne me bo pekla vestuser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
22.9.2010 7:13:41   
onur
Živjo. Včeraj se mi ni dalo pisat, sem vas samo na hitrco prebrala. Bila sem odsotna cel dan, ker sem bila na seminarju.
Petja je ratala cela lumpačina, zgleda, da tudi v vrtcu. Je prišla pred dnevom domov z ugrizem na licu. Ja, je prijateljčka udarila in porinla in se je branil, da jo je ugrizel. Je pa rekla vzgoljiteljica, da zna kar pokomandirat tiste, ki se ji pustijo. Joj, ..... Drugač pa imamo jutri tudi roditeljski.
Danes mislijo naši trgat belo, jutri pa še črno grozdje, ker je pričelo kar gniti.

Trixi, samo, da ni bilo hujšega s temi poplavami. Tega res ne privoščim nikomur.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.