ona
|
Ojla! No,pa sem dobila te dediče,samo zdej,ko jih bo iskal in poizvedoval je pa druga štorja SNEG,tebe bom sigurno kaj kontaktirala in bi te lepo prosila,če bi mi na zs poslala še tvoj email,če bom kej rabla:) Sej telefonsko sem tud že imela nekoč,pa nimam pojma kam sem jo založila oz. prepisala,tako,da ne bi bilo slabo,če mi še številko telefona napišeš V glavnem me čaka lov za temi dediči in upam,da bo uspešen Drugače je pri nas novo to,da bo naša tamala dobila očala Smo ble danes pri okulistu in ima malo dioptrije in še astigmatizem,kot ga imam jaz.Dobro je to,da se bo njej to manjšalo,ker ima dioptrijo v plus in bo tja do 4,5 razreda že po vsej verjetnosti vrez očal!!Vsaj to,da jih ne bo celo življenje drsala Je pa to z očali sprejela kar normalno,ker itak jih imam tudi jaz,no,občasno jih tudi nimam in ji ni to nekaj novega,si je že izbrala okvir in v roku enega tedna jih dobi in že sprašuje kdaj jih bo dobila No,samo,da ni razočarana nad tem,to je že nekaj! Počasi se tudi pripravljamo na šolo,predvsem z krajšanjem dneva oz. po drugače povedano-prej v posteljo Mater,kako se sin jezi name,ker mora it spat ob 23 Danes smo nakupili še nekaj malenkosti,copate,itd... Kaj se vam zdi,da je ratalo malo mraz Sem šla zdej ven s psom in mi je blo kar mrzlo,priznam,samo rečte kar hočete,to res ni normalno,da se tako drastično menjajo temperature,nobenega prehoda ni več... In jaz sem prej bla v Sežani v japonkah in eni bluzici tanki,še dobro,da sem si dolge kavbojke dala gor in pridem v avto,mi kaže 10,5 stopinj...svašta Kje ste kej pohajale čez vikend?mi smo včeraj naredili turnejo v hoji,smo preklatili cel naš gozdni okoliš in hodili celi 2 uri in je prav pašalo ONOUR,kaj je pa blo s tvojim zdravjem...zgleda,da sem spregledala APRILČICA,kako je v službi,je kaj manj dela SNEG,ti se pa kaj večkrat javi,ok!" MID,ti tudi na raport Ala,grem,ker so mulci tako sitni,da je joj
|