|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
20.9.2010 8:26:55   
bevcika
naty29 sej to maš čist prav...sam se mi zdi da prejšnja dva meseca nism nič opazla sprememb...razen pred tik user posted image . Orvi mesec sem imela neke čudne opažnje...sam ni bilo iz tega nič... zdaj pa se tud neki ne obremenjujem...ampak se slabo počutim... eh bo že :)

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 501
20.9.2010 9:12:19   
SRCE
Ojla...

Tole čakanje me bo čistuser posted image ...ni pa niuser posted image ...zamuja že 10 dni test pa ----.....  znakov pa nobenih......

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 502
20.9.2010 9:19:47   
mojamura
pozdravljene bejbe!!

lily32 najprej tebi čestitke za user posted image . želim ti lepo in mirno nosečnost!

vsem katere je že obiskala user posted image  pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

vse ki smo še v pričakovanju user posted image  pa pošiljam user posted image user posted image user posted image

jaz sem v četrtek bila pri ginekologinji rekla sem ji za težave. Sicer je rekla, da ji ni jasno, kako ne morem zanosit, ker mam že dva otroka in je res šlo 1. pa drugič tako rekoč takoj.
Naročila me je čez dva meseca bo mi naredila UZ, da vidi kako in kaj, pa potem se zmenive za dalje. verjetno bo moj tudi moral iti na spermiogram.

< Sporočilo je popravil mojamura -- 20.9.2010 9:21:52 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 503
20.9.2010 9:20:42   
Ula33
Jutro Punce!!
Naty29 pošiljam ti en velik user posted image !

Pri meni je še vse belo. No, moram pa z vami deliti mojo jutranjo zgodbo. Nisem več zdržala in sem šla delati test. Pomočim in gledam, kaj se bo prikazalo...No, in se prikaže samo močna testna črtica....Že dobivam vlažne oči... Postem pa sem pustila test okoli 5-7 minut pri miru in ko sem ponovno prišla v kopalnico in pogledala, je bila vidna rahla druga črtica???user posted image user posted image user posted image  Joj punce zej sem pa še bolj zmedena...Nisem ziher, ali je bil test še veljaven?? Nočem se prehitro veseliti...  Sem sklenila, da počakam še 2 dni potem pa naredim digitalni test (ta bo ziher pokazal, kaj se zares dogaja).

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 504
20.9.2010 9:22:10   
Ula33
Aja, pa prosim, če me zaenkrat pustite še neobarvano...Dokler ne bom ziher...Se res nočem prehitro veseliti...

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 505
20.9.2010 9:27:26   
Anonimen
Ula33 po moje je to to, ker saj naj bi test pokazal rezultat po 5 minutah - po 10 minutah pa naj ne bi več bil zanesljiv.
Meni je sicer test vedno ko sem bila noseča pokazal + takoj, ampak marsikaj berem tukaj gor, tako da upanje imaš - tako kot si rekla poizkusi jutri ali pa z drugim testom danes - vsaj jaz ne bi zdržala do jutri :)

(odgovor članu Ula33)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
20.9.2010 9:34:22   
mojamura
ni važna kakšna je druga črtica---VAŽNO JE DA JE ČRTICA!!! čestiiiiiiitam ula33user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 507
20.9.2010 9:34:50   
nati29
Ula33, jaz sem imela tudi tak primer, jaz mislim, da če ne bi bilo nosečniškega hormona, ne more niti rahle črtice pokazat. Jaz bi zjutraj ponovila z jutranjim urinom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
20.9.2010 9:35:51   
nati29
Ula33, sem pozabila dopisat, da takrat, ko sem bila noseča user posted image .

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 509
20.9.2010 9:45:05   
bučkabb
hojla punce !!!!

no pa sem se tudi jaz danes opogumila in naredila test in je pokazal user posted image , tako da sem v pričakovanju drugega otročka in sem zelooooo veselllllaaaaaa!!!!!user posted image user posted image

vsem user posted image  čestitam, tistim ki še čakate pa user posted image user posted image  da uspe, vsem ki pa ste se preselile v oktober pa pridem tja navijat in upam da vam čim prej uspeuser posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 510
20.9.2010 9:52:16   
nati29
Čestitke bučkabb, zdaj vas je pa že kar nekaj ta mesec user posted image .

Lepo user posted image .

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 511
20.9.2010 9:57:25   
witch

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetkauser posted image
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arualuser posted image
user posted image x.9. ana banana

user posted image x.9. SRCE
user posted image x.9. anonimna user posted image
user posted image  x.9. petrussauser posted image
user posted image 1.9. didi82user posted image

user posted image 2.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image  2.9. *viva*user posted image
user posted image 5.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorožuser posted image
user posted image 7.9. tejchy*user posted image
7.9. hanna80user posted image
user posted image  8.9. pikicaa25user posted image
user posted image  8.9. anci banciuser posted image
user posted image  10.9. Nutry
user posted image
user posted image 12.9. lily32user posted image
user posted image  13.9. coriuser posted image
user posted image 13.9. mladikauser posted image
user posted image 15.9. TEDIGOuser posted image
user posted image  16.9. Anonimna user posted image
user posted image  17.9. Ula33
user posted image  17.9. bučkabb
user posted image
user posted image  18.9. Poka
user posted image 18.9. anonimen
user posted image 21.9. nati29user posted image
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 25.9. Žirafica*
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 28.9. TMS82
user posted image 28.9. zebr4
user posted image 29.9. ribica88

user posted image 30.9. anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image  = 5

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007,
didi 82,hanna80.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 512
20.9.2010 9:58:40   
witch
twetka, anonimna in nati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bučkabb user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image

ula te še nisem pobarvala, ko dobim dovoljenje pa te bom user posted image drugače pa čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 513
20.9.2010 10:05:50   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: nati29

Ula33, jaz sem imela tudi tak primer, jaz mislim, da če ne bi bilo nosečniškega hormona, ne more niti rahle črtice pokazat. Jaz bi zjutraj ponovila z jutranjim urinom.

Se popolnoma strinjam.

Tebi nati29 pošiljam user posted image , veliko veliko sreče naslednji mesec

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 514
20.9.2010 10:16:47   
mojamura
bučkabb čestitke, prijetno nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 515
20.9.2010 11:02:01   
witch
Klaraklara30 mogoče pa vama je le uspelo in sta prav na pravi dan user posted image

Žifarica* držim pesti, da ti tvoji znakci pomenijo pikico na pravem mestu user posted image

mladika saj moram priznati, da sem bila ko si ti čakala bolj nestrpna kot sem zdaj ko sama čakam kaj bo user posted image user posted image hvala ti za pesti user posted image user posted image user posted image sama pa veš, da tudi jaz močno navijam za tebe, da bo G povedala dobre novičke in da bo oktobra že plusek user posted image user posted image user posted image

bevcika viroze ne maramo, tak da upam, da je pikica prišla na obisk user posted image tetka viroza pa naj kar lepo pakira kufre in gre drugam user posted image

SRCE oj joj tebe tudi heca ta M ali pa pikica user posted image jaz držim pesti, da če je pikica da se pokaže, če je pa ni, pa naj pride M, da lahko greš v nove boje user posted image user posted image user posted image

mojamura super da se nekaj premika user posted image jaz pa vseeno upam, da boš takrat na pregled prišla že s pikico v trebuščku user posted image user posted image

Ula33 jaz mislim, da je tista črtica prava. Ti pa kar ponovi testek, da boš res prepričana user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 516
20.9.2010 11:31:49   
mojamura
witch ja, tudi jaz tako upam. verjamem v tvoje uroke. upam pa, da boš tudi sama sebi kaj nakuhalauser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 517
20.9.2010 12:44:04   
SRCE
Pri meni se je nekaj pokazalo in zgleda,da bo prišla tečkauser posted image .....user posted image ...tako,da grem tudi med oktober-ke.....pa gremo naprejuser posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 518
20.9.2010 14:06:18   
mojamura
SRCEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 519
20.9.2010 18:26:59   
smeška83
Čestitke vsem nosečkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 520
21.9.2010 8:16:28   
witch
SRCE user posted image user posted image user posted image

Ka je zdaj punce? Kako vam kaže? Ula si še lulala? Poka, anonimen, anonimna user posted image kako je pri vas?

Meni je moja BT danes padla za 0,2 stopinje. Ampak še vedno ni pod črto. Tak da malo upanja pa še je... Me je pa začelo že včeraj zvečer malo bolj boleti v spodnjem delu trebuha. No saj bomo videli...

< Sporočilo je popravil witch -- 21.9.2010 8:20:10 >

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 521
21.9.2010 8:50:15   
mojamura
včeraj so se mi zaluštale testenine z bolonjsko omako....jih naredim, potem pa ko sem dala prvo žlico v usta je bil okus bljaaaaaaaaakuser posted image . mislila sem da zaradi sira ki sem si ga malce potresla po testeninah.nato sem si naredila čokoladne kosmiče....mi tudi niso teknili. laačna pa ko pes. poskusila sem si narediti sendvič s pariško....bruuhuhuuu. ma kar koli sem si dala v usta je imelo nek čuden okus. ne vem kaj mi je...ali sem user posted image  ali pa se mi je totalno sufuzlalouser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 522
21.9.2010 8:59:08   
lananai
mojamura, upam, da je to nosečnost! user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 523
21.9.2010 9:00:35   
Ula33
Jutro punce! kako ste kaj?

Bučkab! Čestitam!!! Lepo user posted image !!

Srce user posted image !

Vseh pa hvala za vzpodbudne besede!!! Si seveda nisem mogla pomagat in sem danes ob 1 h ponoči šla delat nov test (tokrat Baby Check). Ja, je spet pokazal rahlo drugo črtico -sicer vidno, vendar ni bila nič bolj močna kot v ponedeljkem. Očitno imam še bolj malo hormona. Verjetno je pri mojih nerednih ciklih bolj težko vedeti, koliko mi sploh zamuja. Nekako vedno bolj verjamem, da sem res user posted image . Upam samo, da bo čez par dni res močan user posted image !  No, pol pa od vznemirjenosti sploh nisem mogla spat celo noč...Pa danes sem se peljala parkirat v 3 nadstropje, namesto v 2 user posted image .

No, samo da še omenim, da mi ravno ta mesec O testi sploh niso pokazali dveh črtic. Sem bla že ziher, da sploh nisem imela O. Sam sva bla res pridna in skozi cel cikel na dva dni user posted image ...

Witch drugače pa jaz tudi že teden dni čutim rahlo bolečino v sp. delu trebuha. Ne pa tako močno kot pri teti.... Res bi ti iz srca bi ti privoščila, da ugledaš user posted image .  No, prav vsaki od vas!!

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 524
21.9.2010 9:06:27   
mojamura
Ula33 zelo sem vesela zate. hehehe, a kar v 3. nadstropje si se odpeljala? to bo najbrž posledica tega, da so tvoje misli bile povsem nekje drugje.user posted image

povej, kako pa je tvoj user posted image  reagiral na novičko?

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?