Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 8:26:55
|
|
|
|
bevcika
|
naty29 sej to maš čist prav...sam se mi zdi da prejšnja dva meseca nism nič opazla sprememb...razen pred tik . Orvi mesec sem imela neke čudne opažnje...sam ni bilo iz tega nič... zdaj pa se tud neki ne obremenjujem...ampak se slabo počutim... eh bo že :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:12:19
|
|
|
|
SRCE
|
Ojla... Tole čakanje me bo čist ...ni pa ni ...zamuja že 10 dni test pa ----..... znakov pa nobenih......
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:19:47
|
|
|
|
mojamura
|
pozdravljene bejbe!! lily32 najprej tebi čestitke za . želim ti lepo in mirno nosečnost! vsem katere je že obiskala pošiljam vse ki smo še v pričakovanju pa pošiljam jaz sem v četrtek bila pri ginekologinji rekla sem ji za težave. Sicer je rekla, da ji ni jasno, kako ne morem zanosit, ker mam že dva otroka in je res šlo 1. pa drugič tako rekoč takoj. Naročila me je čez dva meseca bo mi naredila UZ, da vidi kako in kaj, pa potem se zmenive za dalje. verjetno bo moj tudi moral iti na spermiogram.
< Sporočilo je popravil mojamura -- 20.9.2010 9:21:52 >
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:20:42
|
|
|
|
Ula33
|
Jutro Punce!! Naty29 pošiljam ti en velik ! Pri meni je še vse belo. No, moram pa z vami deliti mojo jutranjo zgodbo. Nisem več zdržala in sem šla delati test. Pomočim in gledam, kaj se bo prikazalo...No, in se prikaže samo močna testna črtica....Že dobivam vlažne oči... Postem pa sem pustila test okoli 5-7 minut pri miru in ko sem ponovno prišla v kopalnico in pogledala, je bila vidna rahla druga črtica??? Joj punce zej sem pa še bolj zmedena...Nisem ziher, ali je bil test še veljaven?? Nočem se prehitro veseliti... Sem sklenila, da počakam še 2 dni potem pa naredim digitalni test (ta bo ziher pokazal, kaj se zares dogaja).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:22:10
|
|
|
|
Ula33
|
Aja, pa prosim, če me zaenkrat pustite še neobarvano...Dokler ne bom ziher...Se res nočem prehitro veseliti...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:27:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ula33 po moje je to to, ker saj naj bi test pokazal rezultat po 5 minutah - po 10 minutah pa naj ne bi več bil zanesljiv. Meni je sicer test vedno ko sem bila noseča pokazal + takoj, ampak marsikaj berem tukaj gor, tako da upanje imaš - tako kot si rekla poizkusi jutri ali pa z drugim testom danes - vsaj jaz ne bi zdržala do jutri :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:34:22
|
|
|
|
mojamura
|
ni važna kakšna je druga črtica---VAŽNO JE DA JE ČRTICA!!! čestiiiiiiitam ula33
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:34:50
|
|
|
|
nati29
|
Ula33, jaz sem imela tudi tak primer, jaz mislim, da če ne bi bilo nosečniškega hormona, ne more niti rahle črtice pokazat. Jaz bi zjutraj ponovila z jutranjim urinom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:35:51
|
|
|
|
nati29
|
Ula33, sem pozabila dopisat, da takrat, ko sem bila noseča .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:45:05
|
|
|
|
bučkabb
|
hojla punce !!!! no pa sem se tudi jaz danes opogumila in naredila test in je pokazal , tako da sem v pričakovanju drugega otročka in sem zelooooo veselllllaaaaaa!!!!! vsem čestitam, tistim ki še čakate pa da uspe, vsem ki pa ste se preselile v oktober pa pridem tja navijat in upam da vam čim prej uspe
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:52:16
|
|
|
|
nati29
|
Čestitke bučkabb, zdaj vas je pa že kar nekaj ta mesec . Lepo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:57:25
|
|
|
|
witch
|
PRIČAKUJEMO x.9. melanija x.9. twetka x.9. Anonimna x.9. Arual x.9. ana banana x.9. SRCE x.9. anonimna x.9. petrussa 1.9. didi82 2.9. Anonimna 2.9. *viva* 6.9. Anonimna 6.9. portorož 7.9. tejchy* 7.9. hanna80 8.9. pikicaa25 8.9. anci banci 10.9. Nutry 12.9. lily32 13.9. cori 13.9. mladika 15.9. TEDIGO 16.9. Anonimna 17.9. Ula33 17.9. bučkabb 18.9. Poka 18.9. anonimen 21.9. nati29 23.9. Luna* 25.9. Monstera 25.9. witch 25.9. Žirafica* 27.9. Klaraklara30 28.9. bevcika 28.9. TMS82 28.9. zebr4 29.9. ribica88 30.9. anonimna SKUPAJ NAS JE: 39 = 5 NAVIJAČICE jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11, mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007, didi 82,hanna80.
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 9:58:40
|
|
|
|
witch
|
twetka, anonimna in nati bučkabb čestitam in lepo nosečnost ti želim ula te še nisem pobarvala, ko dobim dovoljenje pa te bom drugače pa čestitam pa lepo nosečnost ti želim
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 10:05:50
|
|
|
|
lily32
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati29 Ula33, jaz sem imela tudi tak primer, jaz mislim, da če ne bi bilo nosečniškega hormona, ne more niti rahle črtice pokazat. Jaz bi zjutraj ponovila z jutranjim urinom. Se popolnoma strinjam. Tebi nati29 pošiljam , veliko veliko sreče naslednji mesec
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 10:16:47
|
|
|
|
mojamura
|
bučkabb čestitke, prijetno nosečnost ti želim
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 11:02:01
|
|
|
|
witch
|
Klaraklara30 mogoče pa vama je le uspelo in sta prav na pravi dan Žifarica* držim pesti, da ti tvoji znakci pomenijo pikico na pravem mestu mladika saj moram priznati, da sem bila ko si ti čakala bolj nestrpna kot sem zdaj ko sama čakam kaj bo hvala ti za pesti sama pa veš, da tudi jaz močno navijam za tebe, da bo G povedala dobre novičke in da bo oktobra že plusek bevcika viroze ne maramo, tak da upam, da je pikica prišla na obisk tetka viroza pa naj kar lepo pakira kufre in gre drugam SRCE oj joj tebe tudi heca ta M ali pa pikica jaz držim pesti, da če je pikica da se pokaže, če je pa ni, pa naj pride M, da lahko greš v nove boje mojamura super da se nekaj premika jaz pa vseeno upam, da boš takrat na pregled prišla že s pikico v trebuščku Ula33 jaz mislim, da je tista črtica prava. Ti pa kar ponovi testek, da boš res prepričana
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 11:31:49
|
|
|
|
mojamura
|
witch ja, tudi jaz tako upam. verjamem v tvoje uroke. upam pa, da boš tudi sama sebi kaj nakuhala
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 12:44:04
|
|
|
|
SRCE
|
Pri meni se je nekaj pokazalo in zgleda,da bo prišla tečka ..... ...tako,da grem tudi med oktober-ke.....pa gremo naprej .....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 14:06:18
|
|
|
|
mojamura
|
SRCE
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 20.9.2010 18:26:59
|
|
|
|
smeška83
|
Čestitke vsem nosečkam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 21.9.2010 8:16:28
|
|
|
|
witch
|
SRCE Ka je zdaj punce? Kako vam kaže? Ula si še lulala? Poka, anonimen, anonimna kako je pri vas? Meni je moja BT danes padla za 0,2 stopinje. Ampak še vedno ni pod črto. Tak da malo upanja pa še je... Me je pa začelo že včeraj zvečer malo bolj boleti v spodnjem delu trebuha. No saj bomo videli...
< Sporočilo je popravil witch -- 21.9.2010 8:20:10 >
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 21.9.2010 8:50:15
|
|
|
|
mojamura
|
včeraj so se mi zaluštale testenine z bolonjsko omako....jih naredim, potem pa ko sem dala prvo žlico v usta je bil okus bljaaaaaaaaak . mislila sem da zaradi sira ki sem si ga malce potresla po testeninah.nato sem si naredila čokoladne kosmiče....mi tudi niso teknili. laačna pa ko pes. poskusila sem si narediti sendvič s pariško....bruuhuhuuu. ma kar koli sem si dala v usta je imelo nek čuden okus. ne vem kaj mi je...ali sem ali pa se mi je totalno sufuzlalo
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 21.9.2010 8:59:08
|
|
|
|
lananai
|
mojamura, upam, da je to nosečnost!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 21.9.2010 9:00:35
|
|
|
|
Ula33
|
Jutro punce! kako ste kaj? Bučkab! Čestitam!!! Lepo !! Srce ! Vseh pa hvala za vzpodbudne besede!!! Si seveda nisem mogla pomagat in sem danes ob 1 h ponoči šla delat nov test (tokrat Baby Check). Ja, je spet pokazal rahlo drugo črtico -sicer vidno, vendar ni bila nič bolj močna kot v ponedeljkem. Očitno imam še bolj malo hormona. Verjetno je pri mojih nerednih ciklih bolj težko vedeti, koliko mi sploh zamuja. Nekako vedno bolj verjamem, da sem res . Upam samo, da bo čez par dni res močan ! No, pol pa od vznemirjenosti sploh nisem mogla spat celo noč...Pa danes sem se peljala parkirat v 3 nadstropje, namesto v 2 . No, samo da še omenim, da mi ravno ta mesec O testi sploh niso pokazali dveh črtic. Sem bla že ziher, da sploh nisem imela O. Sam sva bla res pridna in skozi cel cikel na dva dni ... Witch drugače pa jaz tudi že teden dni čutim rahlo bolečino v sp. delu trebuha. Ne pa tako močno kot pri teti.... Res bi ti iz srca bi ti privoščila, da ugledaš . No, prav vsaki od vas!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2010 21.9.2010 9:06:27
|
|
|
|
mojamura
|
Ula33 zelo sem vesela zate. hehehe, a kar v 3. nadstropje si se odpeljala? to bo najbrž posledica tega, da so tvoje misli bile povsem nekje drugje. povej, kako pa je tvoj reagiral na novičko?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?