|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
21.9.2010 9:07:03   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

mojamura, upam, da je to nosečnost! user posted image

lananai izpod tvojih prstov v božja ušesa

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 526
21.9.2010 10:09:15   
witch
mojamura upam, držim pesti, da ti tvoja pikica nagaja user posted image user posted image user posted image user posted image

ula če je pa že drugič črtica potem je pa res to to user posted image user posted image user posted image upam, da mi počasi daš dovoljenje za barvanje na ROZA user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 527
21.9.2010 10:11:41   
mojamura
witch btw....kako pa si ti?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 528
21.9.2010 10:51:01   
tejchy*
ojla punce user posted image da se vam spet malo oglasim, držim pesti in še kar upam da boste tudi ostale lahko razglasile da ste user posted image user posted image !!!
se nemorem oglasit več tako pogosto, ampak stiskam pesti da vsakič ko vas pridem pogledat lahko zagledam kakšno user posted image več user posted image .

vsem našim novim srečkam nosečkam čestitke user posted image !!! čimlepših 9 mesecev vam želim user posted image !!
mojamura - user posted image mogoče pa bo tale mesec kar veljala tvoja vraževernost pod navijačicami user posted image iskreno upam user posted image !
Ula33 - držim pesti da bo naslednji test jasno pokazal user posted image user posted image
witch - kakšne dobre novičke?
Klaraklara30 - user posted image

za vse punce, držim pesti da bo september čim lepši za vas user posted image , za vse nas ostale user posted image , nam, bo pa witch skuhala čarobni napoj, da se bomo pridno farbale namesto v jesenske barve, v user posted image .

uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 529
21.9.2010 11:49:38   
cori
Witch- kdaj delaš testek?

Zelooooo zelooooo ti želim, da zagledaš en lep + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Dajmo Witchuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 530
21.9.2010 12:14:42   
mojamura
witch ena lepa čarovnica zate....da bi uspelo kuhanje ...hehehe

tu pa še res urok za spočetje:

One week prior to ovulation, Mom-to-be should increase her consumption of citrus/acidic foods (tomatoes, oranges, lemons, etc), nuts and leafy greens like kale or spinach. Avoid greasy or oily meats (sausages, pepperoni, pork). If you aren't already, consider taking a folic acid supplement.
The day before your most fertile day, the actual day, and the day after, place three new candles of equal size (1 blue, 1 pink, 1 white) near the bed.
The father-to-be should light the blue candle and say the following:
"Divine Father, We call thee El, Priapus, Ing, Min and Cernunnos,

You, whose sheltering arms shield and comfort your young,

Whose power is seen in the mighty river, the nourishing Sun,

Bless this union of man and mate.

The mother-to-be should light the pink candle and say the following: 

"Divine Mother, We call thee Inanna, Asherah, Freya, Vesta and Hathor

You, who bear, nurture, and defend your young against all dangers,

Whose power is seen in the fertile fields, the moonlit breezes,

Bless this union of woman and mate.

Together, you both should light the third candle and together repeat the following:

"Lord and Lady, Mother and Father, Life Divine.

As two are made one, we seek your sacred blessing,

Gift us with a healthy child,

One who embodies the best of us both.

Imagine a warm light filling the room as you make love. Let the candles burn until they go out on their own. Repeat with new candles for each of the remaining nights.

(odgovor članu cori)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 531
21.9.2010 14:45:58   
witch
Evo mene user posted image da vam povem še mojo današnjo zgodbo. Sem šla mimo pekarne in se mi je tako zaluštal krof, da bi po mojem umrla če ga nebi pojedla user posted image kar sline sem požirala dokler mi ga prodajalka ni dala user posted image user posted image user posted image pojedla sem ga pa s takim užitkom kot še verjetno nikoli user posted image user posted image
Doma sem se za kosilo najedla in mi je po kosilu postalo kar slabo. Cel trebuh čutim, na bruhanje mi gre. Kavo sem komaj živa popila... Me pa še vedno boli v spodnjem delu trebuha. Včasi kar močno in samo čakam če bo prišla ali ne...
Bom jutri zjutraj videla kaj pravi BT. In če bo še visoka riskiram en testek in ga polulam user posted image user posted image

mojamura hvala  za čarovnico in urok user posted image user posted image če ne uspe bom pa naslednjič po tem uroku kuhala user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 532
21.9.2010 15:02:25   
mojamura
ooooo witch nama se nekaj res kuha izgleda user posted image user posted image user posted image . tebi dišijo krofi meni pa pohano mesouser posted image .

daj reskiraj testek jaz pa bom držala pesti močno močno močnouser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 533
22.9.2010 6:31:04   
cori
ooooo Witchi, tako se dela!!!!!!!!!  Dajmo, en veliiiiik plus !!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 534
22.9.2010 7:08:46   
lananai
Witch, lulat, lulat! In seveda plusek nalulat! user posted image  user posted image Držim pesti.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 535
22.9.2010 7:39:32   
witch
Evo mene user posted image BT visoka, spet nazaj 36,6. Rezultat na testu pa mi nič ne preseneča user posted image negativen je user posted image user posted image user posted image bi bil res čudež, če bi se pojavile dve črtice...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 536
22.9.2010 7:39:58   
Ula33
Ojla punce!!!

Jaz, sem danes spet testek lulala in je tudi druga črtica že bolj močna. Ja, vse kaže, da sem res user posted image !!! JUPI, sem presrečna!!! V službi sploh ne morem delat, ker skoz o tem razmišljam... Moj je pa tud tolk vesel...čisto presrečen-sva pa skoz teste skup delala, ker si je želel bit zraven, tako da ga nisem nič presenetila...

Witch zdej bi te pa prosila, da me da v rozauser posted image !!! Močno stiskam pesti zate!!!!! Aja, je pa res, da sem tudi jaz imela (no še vedno imamuser posted image ) močno željo po salami oz. mesu. Sladkarije pa mi ne teknejo toliko kot običajno, ker drugače sem pravi sladkosneduser posted image ...Pa tudi rahla bolečina/špikanje v spodnjem delu trebuha je pri meni prisotna 

Punce držim pesti!!!!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 537
22.9.2010 7:44:44   
witch
Ula te pobarvam ko pridem do drugega računalika, ker ta je user posted image user posted image pa čestitam ti še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa kar lepo uživaj in nehaj delati teste user posted image user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 538
22.9.2010 7:47:32   
srečica17
Čestitke Ula......držim pesti za vse ostale, ki še pridete na vrsto. user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 539
22.9.2010 8:10:10   
lananai
Ula user posted image  user posted image  user posted image in lepih 9 mesecev!

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 540
22.9.2010 8:26:07   
Klaraklara30
Dobro jutro...

dnevi minevajo tako počasi, da se mi zdi še cela večnost do moje M.

Ula33 Čestiiiiiitkeeeee!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ž

witch Stiskam, stiskam, stiskam pesti, da vse tole pomeni user posted image

mojamura Tudi zate stiskam, stiskam, stiskam, do je to user posted image .

Jaz pa odštevam...še 5 dni...bom kar sama sebi pikepoke prilimala user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 541
22.9.2010 8:36:01   
bevcika
Dobro jutro punce.... danes je bila pa dolga noč...ker sem zadnje čase taaako zmatrana, da se nemorem naspati... witch, js imam tud eno podobno zgodbo...men se je pa zluštalo morske pice...sma mogla it z mojim takoj u picerijoi, da sem se jo nažrla...komaj sem uspela požirat,tak sm jo jedla...da ne govorim o čakanju, ko se je poekla...potem na poti proti domu mi je mlo pa tak slabo, da sma mogla 2x počakat.... je še pa skos prisotna bolečina v spodnji strani trebuha...včasih bol, včasih majn... Bomo še počakali kaj bo...

Ula...tebi pa čestitam in ti želim lepouser posted image

Za vse nas ostale pa bom pripopala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 542
22.9.2010 9:00:13   
mojamura
to Ula33, čestitke za roziko!!!user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 543
22.9.2010 9:53:26   
lily32
Bravo! user posted image Ula33, čeestitkee! 

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 544
22.9.2010 11:50:12   
witch

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetkauser posted image
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arualuser posted image
user posted image x.9. ana banana

user posted image x.9. SRCEuser posted image
user posted image x.9. anonimna user posted image
user posted image  x.9. petrussauser posted image
user posted image 1.9. didi82user posted image

user posted image 2.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image  2.9. *viva*user posted image
user posted image 5.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorožuser posted image
user posted image 7.9. tejchy*user posted image
7.9. hanna80user posted image
user posted image  8.9. pikicaa25user posted image
user posted image  8.9. anci banciuser posted image
user posted image  10.9. Nutry
user posted image
user posted image 12.9. lily32user posted image
user posted image  13.9. coriuser posted image
user posted image 13.9. mladikauser posted image
user posted image 15.9. TEDIGOuser posted image
user posted image  16.9. Anonimna user posted image
user posted image  17.9. Ula33user posted image
user posted image  17.9. bučkabb
user posted image
user posted image  18.9. Poka
user posted image 18.9. anonimen
user posted image 21.9. nati29user posted image
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 25.9. Žirafica*
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 28.9. TMS82
user posted image 28.9. zebr4
user posted image 29.9. ribica88

user posted image 30.9. anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image  = 6

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007,
didi 82,hanna80.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 545
22.9.2010 12:20:40   
agataema
Witch, kako si kaj? Sem videla,da je test neg., si ga delala prezgodaj? Držim pesti, vsak mesec se spomnim nate in hodim kukat sem okrog tvojega datuma.user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 546
22.9.2010 14:37:14   
witch
oooo agataema user posted image kako si? Pa pikica? Kako napredujeta? Vidim da je tudi ns že mimo... Lepo user posted image user posted image user posted image a že veš kaj boste imeli? user posted image Uuu kako hitro je šlo... si že 23tem tednu user posted image
Jaz sem ok... Danes je 14 dni od O. Mogoče je bil testek res narejen prehitro. Danes ni več bolečin, krčev, niti joške me ne bolijo (to me pred M vedno ful). Ma že bi bil čas da neham smetiti te teme na upajmo skupaj user posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 547
22.9.2010 18:49:21   
Ula33
Hvala vsem za čestitke in lepe želje!

Witch se popolnoma strinjam s tabo - sem končala s testiuser posted image !

Držim pesti!!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 548
23.9.2010 9:13:16   
davorjeva pikica
ula33- cestitke se od mene za user posted image ...in lepo nosecnost ti zelim!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 549
23.9.2010 9:32:09   
witch
Kaj zdaj babe? Kje se skrivate? user posted image user posted image user posted image

Moja bt je tudi danes visoka... bomo videli kaj to pomeni user posted image

Poka, anonimna, Luna, anonimna user posted image kako pa pri vas kaže? Držim pesti in navijam za pluske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?