|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
18.9.2010 19:53:53   
Ula33
Witch hvala ti!!! Si res dobra dušica!!

Tudi jaz navijam za roza!!!

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.9.2010 20:04:14   
Nutry
Pozdravljene!

Sporočam, da je žal tudi moja tečka prišla.
Vse, ki ste ta mesec zagledale + iskrene čestitke jaz pa se selim v oktober.

Srečno ostalim, ki čakate na +.

Lp Nutry

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.9.2010 20:50:10   
nati29
No, meni se že dva dni vleče neki čuden izcedek, par kapljic v celem dnevu. Me jezi tale user posted image grrr, naj že pride, če že mora.

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.9.2010 21:10:24   
Ula33
Nutryuser posted image user posted image user posted image !

Nati29 Morda pa je vgnezditvena...Koliko dne pa je od O?

Pri meni pa so krči v spodnjem delu vse močnejši... Mam občutek, da bo tečka vendarle prišla...

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.9.2010 23:08:30   
nati29
Ja, pomoje da ni, čeprav upam še vedno. O ne vem točno, kdaj naj bi bila približno 11, 12 dni nazaj, M pa naj bi dobila čez 3 dni. Bolš da ne mislim, da je vgnezditvena, bom potem preveč razočarana.

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 480
19.9.2010 13:03:48   
lily32
Ula33, res si imela dobre občutke. Kako je situacija pri vas? So se poplave umirile?

user posted image user posted image user posted image user posted image Močno navijam, da boste tudi ve: witch anonimna , nutry, cori, anonimna, ula33, bučkabb, poka, anonimen zagedale user posted image user posted image in da je bomo družile pri majčicah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 481
19.9.2010 13:13:31   
cori
Moja M je prišla, se selim v oktober.....mi je po eni strani kar odleglouser posted image

Witchi, koliko dni do user posted image imaš še?

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 482
19.9.2010 13:28:51   
lily32
user posted image user posted image Joj, škoda! Glede na to, da sva imeli identične znake, sem bila prepričana, da je tudi tebi uspelo. user posted image

Veliko veliko sreče naslednji mesec! user posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 483
19.9.2010 13:34:20   
witch

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetka
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arualuser posted image
user posted image x.9. ana banana

user posted image x.9. SRCE
user posted image x.9. anonimna user posted image
user posted image  x.9. petrussauser posted image
user posted image 1.9. didi82user posted image

user posted image 2.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image  2.9. *viva*user posted image
user posted image 5.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorožuser posted image
user posted image 7.9. tejchy*user posted image
7.9. hanna80user posted image
user posted image  8.9. pikicaa25user posted image
user posted image  8.9. anci banciuser posted image
user posted image  10.9. Nutry
user posted image
user posted image 12.9. lily32user posted image
user posted image  13.9. coriuser posted image
user posted image 13.9. mladikauser posted image
user posted image 15.9. TEDIGOuser posted image
user posted image  16.9. Anonimna
user posted image  17.9. Ula33
user posted image  17.9. bučkabb

user posted image  18.9. Poka
user posted image 18.9. anonimen
user posted image 21.9. nati29
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 25.9. Žirafica*
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 28.9. TMS82
user posted image 28.9. zebr4
user posted image 29.9. ribica88

user posted image 30.9. anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image  = 4

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007,
didi 82,hanna80.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 484
19.9.2010 13:35:58   
witch
Nutry in cori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cori pa  tako dober občutek sem imela glede tebe.... naj ti v oktobru uspe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa do M še 3 dni user posted image 22. je naj nebi bilo. Datum pa imam malo poznejši, ker je bolj sigurno, da ne delam testkov prehitro user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 485
19.9.2010 14:16:29   
Anonimen
Pozdravljene,

končno mi je uspelo preiti do računalnika. Situacija pa je taka da je prišlauser posted image točno na dan ko je nebi smelo bit. Grem v naslednji krog.

anonimna (16.09.)

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
19.9.2010 15:02:51   
Ula33
tistim, ki jih je obiskala user posted image pošiljam en velik user posted image !!! Vam pošiljam user posted image user posted image user posted image za naslednji krog.

Drugače pa je pri nam še kar vse pod vodo. Na srečo pa ne dežuje več, tako da bomo morda torek že lahko šli normalno ven...upam...

user posted image še ni... Če je do torka še vedno ne bo, bom  pa naredila test, da vidim na čem sem...

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 487
19.9.2010 15:08:59   
twetka
Tudi js se po dolgem času javljam in sporočam, da je moja user posted image danes prišla in me lahk obarvate modro

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 488
19.9.2010 15:40:31   
Ula33
Twetka user posted image !

Lily še enkrat iskrene!!Pa je mel tudi tvoj dragi prav, ko je reko, da je bil test made in China:)) Kako se pa drugače počutiš? Maš kake tipične user posted image znake?

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 489
19.9.2010 18:11:27   
Klaraklara30
Se oglašam po dolgem času...sem se malo potepala in nisem imela neta pri roki. No, poleg tega pa tudi z user posted image nisva bila dosti skupaj in nisva user posted image toliko kot bi bilo potrebno. user posted image user posted image user posted image user posted image Zato imam bolj malo upanja ta mesec, pa bomo že kako...enkrat bo ratalo user posted image .

Čestitke vsem novim user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čeprav sem upala, da vas bo več, ko bom prišla nazaj. Tiste, ki pa ste se preselile v naslednji mesec, pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image . Skor sigurno se vam pridružim. Sicer imam še kar nekaj dni do M, potem pa se vidimo pri oktobrskih borkah.

Lepo se imejte, naj vam čimprej posije sonček.

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 490
19.9.2010 18:29:37   
~Minnie~
Meni je pa danes že cel dan po malem slabo - zjutraj sem se zbudila z glavobolom in s slabostjo user posted image joooj, ko bi vsaj vedela kaj vse to pomeni ... dolg teden bo še do sobote user posted image

witch, držim pesti da vsi teli znakci pomenijo dobre novičke!!
Nutry, cori, twetka pošiljam vam user posted image in res upam, da vam v naslednjem krogu uspe user posted image user posted image user posted image
Nati29 in Ula33 kaj novega pri vama??? user posted image

Pri nas se je končno pokazal sonček, tako paše po teh temnih oblačnih dneh user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 491
19.9.2010 18:46:39   
nati29
Žirafica, meni se je izcedek malo umiril, M pa naj bi dobila 21. 9.

Ja, sonček pa res paše po teh deževnih dneh, čeprav pri nas se je sonček že skril user posted image .

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 492
19.9.2010 19:37:25   
cori
oooo Witch pol pa že močno navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image   dajmoooooo. ti čez nekaj dni želim en velik plusek!!!!

Pa vsem hvala za objemčke....zlate ste!

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 493
19.9.2010 20:33:20   
lily32
Ula33, zankov nimam praktično nobenih razen bolečih in napetih prsi. Aja, pa žejna sem bolj.
Počasi se privajam na dejstvo, da sem res user posted image . V mislih malo podoživljam dogodke iz prejšnje nosečnosti.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 494
19.9.2010 22:16:21   
davorjeva pikica
lily32-user posted image user posted image lepo in mirno nosecnost ti zelim!!!user posted image user posted image
vsem ostalim ki ste zagledale user posted image pa posiljam user posted image user posted image user posted image in za naslednji mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 495
19.9.2010 23:23:57   
mladika
Lily32 user posted image user posted image user posted image ,tko se dela!!!user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim!!
wichi zate močno močno držim pesti in morem priznat da sem zlo neučakana,kaj nam boš sporočila...kot da sama čakam na rezultatuser posted image
cori user posted image user posted image user posted image bove upale v oktobruuser posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 496
20.9.2010 7:43:30   
nati29
No, mene lahko barvate modro, me je tečka ponoči obiskala, tako da se selim v oktober. Čim več user posted image  vam želim.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 497
20.9.2010 7:45:53   
bevcika
nati29, Luna*, Monstera, witch,Žirafica* navijam ta teden za vas, da bi res tiste čarovnije uspele...in da potem vam nebi bilo treba čakati 9 mesecov vsak mesec nauser posted image  user posted image

Js pa nevem če to fantaziram...al se res kaj dogaja z mano...ob jutrih me v spodnjem delu trebuha boli, da si komaj obujem zokne...pa neki mi je že slabo...sploh mi ne paše jest...ko pa začnem jest, pa nemorn nehat...ampak ko se pa najem, mam pa občutek, ko da bi mogla it bruhat... jooj...šr bom mogla čakat...da bom vidla. če te znake pripišem user posted image ali kakšni virozi...

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 498
20.9.2010 7:49:04   
bevcika
oooo škoda nati29....sočustvujem s tabo...vem kak se zdaj počutiš...potem pa polna optimizma v naslednji mesec...bom še navijala zate... pa si mela kake znake za kaj druga?

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 499
20.9.2010 8:00:24   
nati29
Bevcika, držim pesti, da so znaki za user posted image . Ja, vsak mesec je tako, da so kakšni znaki, čeprav za M ali za nosečnost so bili pri meni (vsaj na začetku) zelo podobni. Tako da jih poskusim malo ignorirat, vendar podzavestno vseeno vsako spremembo opazim. Ko nisem čakala, ali sem user posted image  ali ne, nisem opazila nobenih znakov, čeprav sem jih sigurno imela, tako kot vsak mesec. Tako da se takole psiha igra z nami user posted image .
Saj nisem tako zelo zelo razočarana, vsaj malo prej je prišla, da ni zamujala. Malo se tolažim, da je bolje dve M po ss, kot ena, pa je zato tako, da je prišla.

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?