|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
17.9.2010 14:02:29   
nati29
Ula33, jaz sem imela na začetku nosečnosti probleme s povečanimi izcedki, lahko potem povzročijo glivice. Tako da je možno.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.9.2010 14:49:49   
davorjeva pikica
evo da se vam malo javim :)
vsem ki ste zagledale user posted image vam pošiljam user posted image user posted image user posted image in naslednji mesecuser posted image user posted image user posted image ...
vsem pa ki še čakate pa vam želim da zagledate user posted image in vam pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image
lep dan še naprej!!!user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.9.2010 15:59:36   
witch
Ula33 mogoče pa vsi ti znaki ne napovedujejo M, ampak plusek user posted image jaz držim pesti in vem pošiljam dobre misli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cori realnost je taka...da si pa mogoče user posted image user posted image

lily pravim, da vsak mesec čaram, ampak uroka se prime samo določenih žensk in na žalsot še nimam teh sposobnosti, da bi lahko na daljavo uročila določeno žensko user posted image user posted image

Arual jaz bom tudi naslednji teden držala pesti za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejbe upam pa, da boste tudi ve za mene navijale naslednji teden user posted image user posted image močno, močno, močno fejst, tak da bom kar dve črtici nalulala user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.9.2010 16:43:26   
nati29
No, meni se že neki roza izcedek kaže, tako da ta mesec izgleda, da ne bo nič.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 454
17.9.2010 17:20:02   
~Minnie~
Čao punce,
jst imam pa zdele 2 dni isti filing kot pred tečko rdečko - čutim čisto rahle krče, ampak je do user posted image še cel teden ... tako, da grem prav vsakič s strahom na WC da ne bom zagledala user posted image .... sploh ne vem kaj si naj mislim, pomoje ma psiha tak močan vpliv user posted image

@Ula33 držim pestiiii, da so ti znakci dveh črtic in ne tečke!!user posted image
@witch, sem vidla na seznamčku da bova istočasno lulali (če mene glede na znake,  že prej ne preseneti user posted image ), navijam za naju in seveda za vse ostale, da zagledamo user posted image user posted image user posted image
@nati29 - roza izcedek?? Kaj pa če je vgnezditvena, ne prehitro obupat, dokler se user posted image ne prikaže, je še vedno upanje!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.9.2010 18:23:39   
lily32
Ko je prišel moj dragi iz službe, me je vprašal, če je user posted image že prišla. In ko sem mu rekla, da je še ni, mi je rekel, da bi pa mogoče morala test obrnit narobe, da je gotovo made in china in ne kaže prav.user posted image user posted image

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.9.2010 18:46:30   
nati29
Žirafica, ampak 4 dni pred M se mi zdi že malo pozno za vgnezditveno. Sem pa spet že vse forume prebrala na temo vgnezditvene krvavitve user posted image namesto da bi magistrsko pisala.
Imam pa seveda upanje, potem bo pa tolk večje razočaranje.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.9.2010 18:52:26   
Arual
No, pa so se moje slutnje uresničile, user posted image  se je že začela kazat user posted image . Tako da me lahko barvate v moodro, no nič za to. Enkrat bo tudi meni uspelo.

Vsem želim, da vam uspem user posted image user posted image  

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 458
17.9.2010 19:46:17   
nati29
Arual, bo pa drugi mesec user posted image , če te to kaj potolaži. Meni se je tudi že začela kazat tista grrr, tako da zdaj bova pa oba začela pit krvomočnico, laneno olje, laneno seme, jaz še matični mleček, on pa L - karnitin - to baje izboljša gibljivost in št. semenčic. TAKO NAMA JE ZADNJIČ USPELO. Sem mislila, da zdaj ne bo treba, pa izgleda da bo. Pa še zeleni čaj sva pila oba. Mogoče bo tako lažje šlo user posted image .

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.9.2010 20:45:04   
Arual
nati29 - seveda da bo uspelo, po 3 letih še nisem izgubila upanja user posted image user posted image . Tako da bom tudi jaz začela pit rmanov čaj in jest matični mleček. Pa da vidimo kako bo!!

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.9.2010 21:01:58   
nati29
Za rmanov čaj jaz ne vem, za krvomočnico sem pa že nekajkrat zasledila, da pomaga, odebeli maternično sluznico, poveča ovulacijsko sluz, tako da meni tudi po pol leta poizkušanja mi je v prvo uspelo, ko sva oba pila krvomočnico. Tako da nekaj mora biti na tem.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.9.2010 21:31:30   
Arual
Jaz sem pila krvomočnico 1 mesec, no bom si tudi to nabavila.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.9.2010 8:37:25   
lily32
Sem naredila BC mini, je pokazal user posted image . user posted image user posted image user posted image

wich, očitno je čarovnija uspelauser posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.9.2010 8:39:59   
srečica17
Bravoooooooooooooooo.Kakšna lepa novica na to deževno jutro. Veliko sreče, lepo nosečnost in zdravega dojenčka ti želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.9.2010 8:40:48   
bevcika
lily32 ČESTITAM ZA user posted image !!!user posted image

Full sem vesela, da je končno ena user posted image ... Zdaj pa lepih 9 mesecev...

Kaj pa ostale današnje??

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.9.2010 8:54:19   
nati29
Lily32, to je res super. Čestitke in lepih 9 mesecev, pa seveda tudi naprej user posted image .

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.9.2010 10:33:12   
Arual
Super, čestitike nosečka!!

No, jaz jo imam user posted image , ampak zaenkrat tak normalno. Sem pa si BT še zjutraj izmerila, pa ni nič padla. Bom spremljala, kaj se dogaja.

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.9.2010 10:36:26   
cori
lily 32 bravoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....joj kolk sem vesela zate!

jaz se tudi ne vdamuser posted image user posted image , M še ni, jaz pa še kar tupim, da bo, četudi so testi negativni....jim kar ne verjamem glede na moje počutje............Witchi čaraaaaj čaraaaajuser posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.9.2010 10:39:23   
~Minnie~

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Sem naredila BC mini, je pokazal user posted image . user posted image user posted image user posted image

wich, očitno je čarovnija uspelauser posted image user posted image

Juuuhuuu, čestitam lily!!! user posted image user posted image user posted image
Res super novička na tako turobno jutro.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.9.2010 10:40:54   
witch
žirafica bove obe lulale in nobene ne bo prej presenetila user posted image

arual user posted image user posted image user posted image

lily evo pa so resno testki made in china pokvarjeni user posted image user posted image user posted image   končno moji uroki delujejo user posted image user posted image user posted image ALELUJA user posted image user posted image user posted image čestitam ti in ti želim lepo nosečnost user posted image

Punce meni je rmanov čaj fajn cikel uredil user posted image user posted image user posted image tak da jaz ga že 4 mesece pijem.

cori čaram čara in upam na plusek  user posted image boš videla, da bodo uspeli moji uroki  user posted image   Aja pa daj kupi test, ki ni made in china user posted image user posted image user posted image naj ti lily svetuje kateri je tisti pravi user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.9.2010 10:42:28   
witch

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetka
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arualuser posted image
user posted image x.9. ana banana

user posted image x.9. SRCE
user posted image x.9. anonimna user posted image
user posted image  x.9. petrussauser posted image
user posted image 1.9. didi82user posted image

user posted image 2.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image  2.9. *viva*user posted image
user posted image 5.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorožuser posted image
user posted image 7.9. tejchy*user posted image
7.9. hanna80user posted image
user posted image  8.9. pikicaa25user posted image
user posted image  8.9. anci banciuser posted image
user posted image  10.9. Nutry

user posted image 12.9. lily32user posted image
user posted image  13.9. cori
user posted image 13.9. mladikauser posted image
user posted image 15.9. TEDIGOuser posted image
user posted image  16.9. Anonimna
user posted image  17.9. Ula33
user posted image  17.9. bučkabb

user posted image  18.9. Poka
user posted image 18.9. anonimen
user posted image 21.9. nati29
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 25.9. Žirafica*
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 28.9. TMS82
user posted image 28.9. zebr4
user posted image 29.9. ribica88

user posted image 30.9. anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image  = 4

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007,
didi 82,hanna80.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.9.2010 10:44:56   
lily32
Hvala vsem za čestitke. Se mi kar smeje že celo jutro. user posted image Upam, da se bo obdržalo, osebno ne zaupam zelo BC  mini, zato bom v začetku prihodnjega tedna naredila še CB, da bo ziher in potem bom klicala g.

cori, če user posted image ni, potem vsekakor ohrani upanje. Tudi jaz sem imela 3 negativne teste, zadnjega v sredo, 3 dni po pričakovani M in danes končno ...user posted image

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.9.2010 11:56:07   
SRCE
oj...lily32user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pri meni pa še kr niuser posted image ....en teden zamuja...test negativen,znakov pa nobenih....user posted image  a je res tale mirena čist vse zmešalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.9.2010 12:32:30   
Ula33
Lily32 sem rekla, da imam dober občutek!!!! ČESTITAM!!!! Sem zaznala nek urokuser posted image user posted image user posted image user posted image JUPPIIIIII!!

Pri meni je zaenkrat še belo in upam, da tako tudi ostane...Sam sem pa pogosto na stranišču in preverjam.

Drugace sem pa ujeta v bloku. Imamo neverjetne poplave. Celo dvorisce in klet sta pod vodo, ceste zaprte,...Ojej...Upam, da kmalu preneha deževati!!

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.9.2010 13:13:37   
witch
oh Ula to pa ni fajn brati... mi smo na srečo v takem delu slo, kjer ni plazov, poplave se nas pa hvala bogu (trkam na les) izogibajo. Držim pesti, da se to čim prej uredi, da dež neha in boste spet lahko šli iz sob user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image , nutry, cori, anonimna, ula33, bučkabb, poka, anonimen držim pesti za vas in upam, da vas vse pobarvam z roza barvo user posted image user posted image user posted image
je pa res za user posted image user posted image user posted image spet ta naš seznamček user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 18.9.2010 13:14:19 >

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?