|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
20.9.2010 21:32:35   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Meso - ne bi smel nič, po moji logiki, samo dobro roke operi... Saj kak pa kuhate user posted image

Poanta je v tem, da zrak iz vrečke posrkam preko ust ... pa ko daš npr meso v vrečko, se meso tudi  tam na začetku dotakne vrečke, ki se jo jaz potem dotikam z usti... to je pa skoraj tako, kot bi se surovega mesa dotikala z usti....user posted image

zakaj pa srkaš zrak? mislim, saj jaz tudi pakiram meso, pa ne srkam zraka z usti ven user posted image ne vem no...lepo z roko stisnem od spodaj navzgor in gre lepo ven pa je. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
20.9.2010 22:56:22   
slama
Čer,
upam, da mi zdaj rata napisat oz. da me ne bo spet ven vrglo, kot že 2x popoldne user posted image
Skratka, že nekaj časa prakticiram, da parkrat na teden že zvečer pripravim kosilo za naslednji dan, tako da ne traja predolgo, ko pridemo domov. Enostavno sem sita testenin na 100 in 1 način. Se mi luštajo take domače zadeve - jote, buranja, ...

Akilene sem močno, močno stiskala pesti.
Tanjusi upam, da že lepo pančkaš in mislim tudi nate.

lasje meni so se okrepili, tako kot 1. nosečnost, saj kaj ko sem bila potem po porodu, nekje 4. mesec pa skoraj plešasta - par mesecev je letelo las od mene za znosret.

hlače danes sem dobila paket. Noro srečna, saj so mi hlače kot ulite + toleranca za pridobljene kg user posted image . Ob pasu je še nekaj prostora, no, saj tudi trebušček še ni tako velik. Skratka nakup je bil 100% uspešen.

5ra8 si že dobila hlače?

naja, mama 123 user posted image  za pregled in nuhalno
tina user posted image  čim prej se pozdravi

Sej sem gotovo še kaj pozabila komentirat ... Možgani so že na off ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
20.9.2010 22:57:27   
slama
Aja, lahko nočko oz. dobro jutro vsem ta zgodnjim user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
20.9.2010 23:05:27   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: slama

5ra8 si že dobila hlače?

v petek jih dobim. komaj čakam user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
21.9.2010 6:09:19   
tanjusi
Se odpravljam proti Mb ... držite pesti....prosim!!!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
21.9.2010 7:23:42   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Se odpravljam proti Mb ... držite pesti....prosim!!!

Držimo, držimo, nič bat... Vse bo ok user posted image ....

Jutro vsem skupej....

SaMaa - jest sem mislila, da delaš to kot 5ra8... Lih tvoje variante ne bi izvajala no....

hlače - jaz pa ne upam tkole naročvat hlač user posted image  Še v štacuni jih komej najdem ulite in mi je to riziko... Tko da dones skočim v KR pogledat, če se kej najde...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
21.9.2010 7:36:27   
SaMaa
Dobro jutro!

Naja ja pri nas je bila taka navada, da ni bilo čisto nič zraka v vrečki, da se ni nabiral led user posted image  letos bomo pa drugače pakirali user posted image  na tvoj način.

hlače: HM ima zelo lepe in dobre hlače, tudi za tiste z dolgimi nogami user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
21.9.2010 7:50:51   
naja17
Ej, sej ko boš jedla, ne boš vedla kako je blo pakirano user posted image ...

Hlače v HM-ju so ok, samo mi je trapast kupovat prevelke hlače, recimo št. 38, ko mi je pa 36 čist prav, pa luft je pr trebuhu user posted image  Al si vzamete rezervo tud pr nogah in riti? Moja kolegica si je kupla prevelke in pol je do konca nosila tiste vrečaste hlače user posted image  Meni to ni všeč.... Upam, da danes dobim kej...

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
21.9.2010 8:30:25   
5ra8
jutrooo.

lačnaaaaaaaaaaa...bi tole jedla zdej user posted image
user posted image

drgač pa jst sm naročila hlače tako številko kot mam svoje ''navadne''. Upam, da bodo OK user posted image  če ne jih lahko še zmer prodam user posted image  upam user posted image  ampak itak mi bojo prav user posted image

inia - srečno na pregledu user posted image
pupica25 - srečno na NS user posted image
tanjusi - srečno na AC user posted image

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 21.9.2010 8:31:47 >

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
21.9.2010 8:30:38   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2 , 0 , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 70 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 9
št. user posted image
user posted image : 52 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
21.9.2010 8:31:01   
5ra8

user posted image

user posted image

pikachu - 22.09
_sanja_ - 22.09
Eva07 - 22.09
*piškotek* - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Klemy81 - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
Musty - 05.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
jasa - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10
Sitnoba - 11.10
maja1985 - 12.10
libna - 13.10
netopirček - 18.10
rožica86 - 21.10
naja17 - 25.10

user posted image

Klemy82 - 22.09

user posted image

tarikata - 29.09
Musty - 11.10
tanjusi - 13.10
daissy - 14.10
Akilene - 18.10
emilija2008 - 18.10
naja17 - 25.10
discoamela - 27.10
SaMaa - 29.10
rožica86 - 18.11

user posted image

Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
21.9.2010 9:24:52   
slama

Dajmo tanjusi user posted image user posted image  Srečno in mislim nate user posted image
inia, pupica25 srečno na pregledu in NS user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Al si vzamete rezervo tud pr nogah in riti? Moja kolegica si je kupla prevelke in pol je do konca nosila tiste vrečaste hlače user posted image  Meni to ni všeč.... Upam, da danes dobim kej...

Jaz gledam na rezervo samo pri trebuhu. Saj je tista elastika itak predvidena za velike bušije. Za noge in rit pa so optimalne. Saj tut mislim, da se ne bom več redila v te predele. Zalog je dovolj user posted image  
res je smešno, če vse visi, pa še ves čas moraš hlače gor vlečt, pa popravljat.

Srečno na nakupih in upam, da najdeš kaj ustreznega. Drugače je pa soseda par hlač predelala, tako da je našila širok pas elastike. Zgleda res lušno, pa še poceni.

Nič, zdaj pa delat, delat, pa še mal delat ... uf, kljub malo spanju se počutim super !!!

Lep dan.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
21.9.2010 10:27:59   
pikachu
Pozdravljene!

Najprej pestke za vse ki imate danes preglede.

Jaz pa včeraj nisem nič hlač našla, mi je bilo vse preveliko. Bom mogla še naprej legice nosit.Mam pa jutri pregled in že komaj čakam upam, da mi bo UZ naredil da vidim svojo dojenčico.
Pa še to bi vas vprašala, ali katera tudi ima v spodnjem delu trebuha take rahle bolečine? Mene že dva dni vedno tako narahlo boli notuser posted image .

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
21.9.2010 10:30:46   
pikachu
Aja pa na seznamu še nimam let napisanih tak da lepo prosim če katera vpiše 26let.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
21.9.2010 10:38:36   
Klemy82
Jutrčka!
Sem vas kar malo zanemarila... za vikend sem delala, včeraj sem delala generalko po kuhinji, danes sem pa taka, kot da sem najmanj hišo sezidala.user posted image
Upam, da vam je vsem šlo na pregledih super! Jaz pa upam, da jutri le dočakam NS, rabim pestke! Aja, imam pa ob 13h.
Drugače bolj ali manj vse po starem, na vago si še vedno ne upam stopit, ker imam res filing, da kile od mene stran bežijo.user posted image Pa jem, samo zdaj, ko sem se rešila slabosti, me pa zgaga matra.user posted image HB za Donat, ampak vseeno moram ful pazit, kaj jem, pa včasih me kar matra, pa sploh ne vem, po čem. Napade lahkote dobim zvečer, potem pa samo nekaj malega pojem, toliko da mi ni tečno v želodcu, drugače pa spat ne morem zaradi zgage.  Bomo videli, kaj bo G v ponedeljek rekla.

Jst.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
21.9.2010 11:43:31   
nadka30
TANJUSI MIDVE Z MELANIE DRŽIMA PESTI NA POLNO, PA LE JAVI SUPER REZULTATEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
21.9.2010 11:47:26   
aischa1
Pozdravljene.
Upam,da ne bo Tanjusi bila jezna ampak vas morem obvestit tako,da ne boste u skrbeh ac je opravila in sedaj lepo počiva in aja mi je sporočilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
21.9.2010 12:18:42   
*Ninočka*
Hej.

Tudi jaz grem danes na lov za hlačamiuser posted image  Sicer jih bom dala nekaj predelat k šivilji, ampak tak malo, za lušte.
Drugače pa se mi zdi počutje boljše (če izvzamemo zadelan nos in boleče grlo). Imam malo več energijeuser posted image (sem celo perilo zlikala po dolgem času), tudi slabo mi je manj (tako ne rabim več dnevno menjat tuš gelov, ki so mi nenormalno smrdeliuser posted image ), se pa je ob vsem tem pojavil tudi apetit. Zdi se mi, da je trebušček celo maaalo zrastel, poleg tega pa tudi ostali bližnji predeli, ki pa ne bi rabili!

Drugače pa -Pikachu - tudi mene boli v spodnjem delu trebuha. Oziroma ne boli, špika. Zdaj levo, zdaj desno, zdaj pod popkom. Pikne, če prehitro vstanem, če se narobe uležem. V glavnem pikanje. Ne vem, če je pri tebi isto.

Nič, gremo še malo delat. Pa pa

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
21.9.2010 13:00:44   
_sanja_*
Zdravo, punce!

Za nama z Nalom je katastrofalna posvetovalnica. Groza no, nisem si predstavljala, da je lahko tak grdo. user posted image
Na začetku je bilo še ok, je naredil Denverjev test, potem pa konec. Ujezilo ga je, ko mu je hotla zmerit obseg glave in trebuščka. Potem se ni pustil zmerit, stehtat, zdravnica ga je na silo pregledala, se je zelo vznemeril, potem ga je še položila na mizo, pogledala lulčka in ugotovila, da mamo še pol leta časa zaradi fimoze, potem bo mogel pa na operacijo. In seveda je še bolj jokal, kar 40 min, groza, tak fejst da se je začel dušit, hropet in potem sma mogla it še na inhalacije in ga še tam na silo držat. Groza v glavnem, js sem se zram jokala že potem na koncuuser posted image

Ugotovila je, da ma laringitis in zdj me je strah. Ponoči in zjutraj je bilo vse ok, pač kašelj, ampak ni bilo sile, zdaj ko se je pa tako jokal, ma pa vse razdraženo. Težko diha, hropi, kar kašlja, skoz joka, ful je bogiuser posted image

V glavnem zrihtala nisma nič, v sredo morma it spet tja. user posted image  

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 21.9.2010 13:02:26 >

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
21.9.2010 14:34:33   
naja17
aischa - hvala... no, lepo, da je mimo, zdej nej pa kr počiva ja user posted image ...

ninočka - jaz sem dala predelat ene za službo, črne, sam kavbojk mi je pa žal user posted image

sanja - saj bo z nalom vse vredu... naslednjo rundo predn gresta, se probaj pogovorit z njim, da mora zdravnica narest mere itd. Tole z lulčkom mi ni čist jasno, ampak to lahko vprašaš še kakega kirurga, ki te posege opravlja, ker se ponavadi precej razlikujejo od pediatrov...
Drgač je pa najhuje, ko morš otroka nekaj na silo vlečt...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
21.9.2010 14:36:09   
inia
O sanja to pa res ni bilo luštno no. Upam, da bo vsaj Z Nalom zdaj vse vredu in ne bo nekih problemov z dihanjem in kašljanjem. Glede fimoze tako mogoče boljše da gre prej. Moja dva jo imata oba. In je zdravnica skoz odlašala, da mogoče se bo pa samo popravilo in da bi ona še malo počakala. No zdaj pri petih letih pa nam je dala napotnico. Enkrat smo že imeli dogovorjeno operacijo in so nam jo odpovedali, ker sta bila ravno nekaj prehlajena. Tako da imamo zdaj spet pregled v tem mesecu.

Tanjusi res držm pesti, da bodo izvidi vredu.

Klemy82 jutri veliko sreče!

Jaz sem imela danes UZ in je vse super. Me je pa na začetku ful prestrašila, ker mi je kar preko trebuha poslušala srčka in je rekla, da ga ne najde. Potem sem šla na UZ in je vse vredu. Zmerila je trebušček, pogledala hrbtenico, hotela je pogledati tudi spol še enkrat, ampak ni mogla, ker je bil obrnjen s hrbtom. Posteljico imam pa zadaj.
Zdaj morem še v četrtek iti dati kri in vodo in takrat bova določili datum za morfologijo.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
21.9.2010 15:20:02   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: inia

Jaz sem imela danes UZ in je vse super. Me je pa na začetku ful prestrašila, ker mi je kar preko trebuha poslušala srčka in je rekla, da ga ne najde. Potem sem šla na UZ in je vse vredu. Zmerila je trebušček, pogledala hrbtenico, hotela je pogledati tudi spol še enkrat, ampak ni mogla, ker je bil obrnjen s hrbtom. Posteljico imam pa zadaj.
Zdaj morem še v četrtek iti dati kri in vodo in takrat bova določili datum za morfologijo.

Inia: a to si imela prvi pregled po NS? Ta je najbrž UZ pregled?

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
21.9.2010 15:30:13   
inia
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

IZVIRNO SPOROČILO: inia

Inia: a to si imela prvi pregled po NS? Ta je najbrž UZ pregled?

To je bil v bistvu drugi pregled po nuhalni. Prvega sem imela takoj drugi dan po nuhalni. Ampak sem takrat dala samo vodo in kri in zapisala si je podatke iz nuhalne. Danes pa sem imela drugi pregled. Pa ta naj bi bil tudi navadni pregled, naj ti ne bi pripadal UZ, ampak mi ga je vseeno naredila.
Te navadne preglede naj bi imela na vsake 4-5 tedne. Za kri in vodo, izmeri ti pritisk, trebuh ti izmeri, pa srček posluša kar preko trebuha . UZ naj nebi bil zajet, potem je pa odvisno od ginekologa ali ti ga naredi ali ne.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
21.9.2010 15:36:08   
inia
Še nekaj..tiste, ki ste iz Celja ali okolice kam hodite ginekologu? Jaz hodim namreč v bolnico na ginekologijo in sem totalno nezadovoljna. Razmišlajm, da bi se prestavila tudi če sem sredi nosečnosti.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
21.9.2010 16:49:20   
*Ninočka*
Hej, hej.

Kaj pa ko nisem našla nič pametnega za oblečt. Oziroma iskala sem hlače. Katastrofa. Nič in ničuser posted image . Bo kar zanimivo, kajti ravno sem ugotovila, da mi niti ne pridejo več prav krila (ker so seveda vse na gumb), kavbojke itak ne. Eh, bo to še zanimivo.

_sanja_ to pa je moralo biti danes res pretresljivo.user posted image Nočem biti nič pametnega....ampak kolegi imajo malo starejšo hči od tvojega Nala, ki ima/je imela izjemen strah pred zdravniki. In so ji kupili tisti kovček igrač z zdravniškimi pripomočki, se z njo igrali, zabavali...in pupa od takrat ne potoči solze več pri zdravniku. Je pa res vsak otrok drugačen.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......