|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
18.9.2010 20:36:54   
netopirček
tanjusi: probaj z magnezolom in suhim sadjem... to je pomagalo moji sestrici pred časom... pa ne preveč pritiskat, nikol se ne ve... pa jabolka, grozdje tudi pomagajo za lažjo prebavo... jaz imam non stop težave s tem,pa mi magnezol res pomaga!

kaj ne bo konec dežja???? upam, da ste vse na suhem in varnem!

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
18.9.2010 20:48:55   
Poli_H
Čer!
upam da me ne boste tiste iz kriznih območij linčale, ampak meni pa prav paše ta dežek. Celo popoldan lepo na toplem in suhem, malo jedla, malo ajala, malo pucala user posted image

mama123 res srečno na NS! Naja17 srečno na pregledu! Akilene in tanjusi držim pesti za amnio, naj se najbolje izteče! Za vse pa user posted image user posted image user posted image

tanjusi jaz tudi mela take težave... 3 dni nč, pol pa malo, pa 2 dni nič, pa spet malo itd. Preverjeno - suhe slive čez noč namoči v vodo, pa zjutraj na tešče spij vodo, pa slive tud lahko popapaš. Te ravno lepo odpre, ni driske, ni trdo, meni je super. Sem si ful uredila s tem user posted image

mama123 tudi meni bolj izpadajo lasje. Sem brala v knjigi, da je od user posted image  do user posted image  različno. Nekaterim manj odpadajo, so lepši, bolj čvrsti in sijoči lasje. Drugim pa pogosteje odpadajo. Tako da ja, spet je kriva user posted image  user posted image

zobozdravnik bila tam, vendar zaradi nove uredbe o nadurah, dežurni dela samo od 08.00 do 12.00, sob. in ned. In jaz asica sem bila tam ob 12.15, tako da moram ju3 spet probat srečo. Apropo - jaz jih tudi sovražim!!!user posted image   Ampak morem si zdaj vse porihtat...

Lahko noč drage souser posted image , upam da boste imele čim več mirnega in sladkega spanca

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
18.9.2010 21:32:18   
Poli_H
slučajno naletela na to stran... fajn je, ker ne računajo poštnine ;-)

http://www.babyandmeboutique.com 

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
19.9.2010 8:01:19   
Akilene
Dobro jutro punce!

Sem prva danesuser posted image , kljub dežju mi ni do poležavanja, sicer pa sem polna adrenalina pred jutrišnjo amniocentezo. Danes se bom zamotila s sinovimi domačimi nalogami in hišnimi opravili. Držite pesti jutri zame&bebiko, da bo vse OK. Vsem iz popolavljenih območij pa čimprejšnjo vrnitev v noramlno stanje! Napovedi so obetavne!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
19.9.2010 9:24:39   
tanjusi
Pozdravljene!
Ma sem že rekla da ne bom več brala teh forumov sem včeraj spet eno grozno zgodbo ene nosečnice prebrala .... mater pol sem pa čist prestrašena, pa čeprav vem da se meni to ne sme zgodit...
Ja Akilene držim pesti zate , veš kaj mi povej :kaj boš nesla s sabo? Mene je kar strah da bom lačna tamuser posted image kak sendvič, pa kaj za brat pa kaj za pit... se menda priporoča zelo pit po ac ker se plodovnica obnavlja če dovolj piješ.... Ma me je strah priznamuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
19.9.2010 9:52:53   
naja17
akilene in tanjusi - vse bo ok, ne strašita še vidve, jest sem  že tko čist adijo... veliko user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz komej čakam jutri, ker sem vsa zaskrbljena,  ne čutim nič, bušija ni, pa še  tisto se je naredl s kolegico user posted image .... 

Lepo nedeljo vsem skupej... 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
19.9.2010 10:12:52   
slama
Živjo punce,
user posted image user posted image user posted image  za vse, ki imate črne misli.

Pri nas je noč minila mirno, mož je dežural in bil v pripravljenosti. Oba bližnja potoka sta prestopila bregove, a do nas ta voa na srečo ni prišla. Predno sva se selila 3 leta nazaj, je bila sosednja hiša v pritličju 1m v vodi. Vse so mogli premenjat. 

Upam, da ste tudi ostale na bolj ogroženih območjih preživele noč ok.

Jaz zgodbic s slabo vsebino ne berem več. Ker sem potem preveč napsihirana. Raje lepe zgodbice user posted image .

naja buši bo še zrastel. Meni se ni poznalo nič do 17. tedna, prve brcike pa sem začutila nekje v 20. tednu in to res blage.
Zdaj sem pa že konkretno napihnjena in sanja po izkušnjah drugih mamic je buši v drugo izrazito večji in hitreje zraste.

akilene in tanjsi držim sepsti in navijam za vaju in vajine bebije.

Lep dan.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
19.9.2010 10:40:46   
gamet
Zdravo,

mene pa zanima, kako dolgo se čaka na izvide iz Lj za dvostopenjski hormonski test. 2.9. sem bila na NS pri dr.Pelkič v Mb. Zaradi višjega utripa user posted image (185) in malo rizične vrednosti za patauev sindrom. Naslednji dan sem dala kri in so rekli, da bodo v 1 tednu izvidi pri meni doma. Pa jih še ni user posted image .
Na NS sem vprašala, če se že vidi spol otroka. Rekla je, da ne more nič reči, a da je zaradi velikega klitorisa bolj punčkasto. Ali bi to naj pomenilo, da je večja verjetnost , da bo punčka? Takrat sem bila user posted image 12t 2d.
Zdaj pa grem pogledat malo za gobe. Rastejo jo nore user posted image .

Uživajte! 

FSM!

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
19.9.2010 10:43:16   
tanjusi
jaz sem dobila izvid dht v parih dneh, je bil pa kar kritičen in grem zaradi njega na ac user posted image

(a camus)

(odgovor članu gamet)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
19.9.2010 10:47:00   
gamet
Res? Moram poklicati, kje se je moj zgubil!

Držim pesti za tebe Tanjuši!!!!!

FSM!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
19.9.2010 10:56:11   
tanjusi
ej brez panike , za Akilene pa vem da ga je kar dolgo čakala ... tako da ne vem od česa je odvisno , škodi pa ne če malo podrezaš in povprašaš user posted image

(a camus)

(odgovor članu gamet)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
19.9.2010 10:57:28   
Akilene
gamet - jaz pa sem čakala na izvid dht 3 tedne in še na koncu sem se morala sama pozanimat za njega! Imela pa sem slabega, tako, da moram na amiocentezo (jutri!)

tanjusi - ti odgovorim na ZS

Hvala, punce, veliko mi pomeni vaša podpora!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu gamet)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
19.9.2010 12:08:04   
netopirček
dobro jutro... ja saj vem, je že sredi dneva! ponoči sem se ob treh zbudila in mi je bilo slabo od lakote... sem si šla po sendvič in si ga prinesla v posteljo, je bilo takoj boljše! user posted image  

vse, ki imate jutri AC, držim pesti in verjamem, da bo vse OK!

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
19.9.2010 14:03:45   
SaMaa
Hejj kako ste?

Upam, da bo čimprej konec tega dežja, ker razmere so nekje res katastrofalne. Včeraj sem se peljala iz Rudnika proti Kranju in je res cel Vič oz.Barje pod vodo. Groza.

Aha da se malo pohvalim shopping je včeraj uspel user posted image  v C&A sem dobila zelo lepe elegantne nosečniške hlače za še sprejemljivo ceno 30 EUR, pa še podaljšan model. Tudi H&M ima zelo lepe nosečniške cunjice, vendar za moje pomoje še preveč poletne.
Drugače smo pa ravno kosilo pojedli, sedaj grem pa še malo likat. Kaseje pa na sprehod user posted image

Lepo, pa čim manj poplavljeno nedeljo.

Neposredna povezava do sporočila: 2989
19.9.2010 14:18:46   
emilija2008
Ojla po dolgem času!!! pri nas je celo posijalo sonce! Upam,da ste vse iz ogroženih območij na varnem! Sploh si ne znam predstavljati, kaj voda lahko naredi.user posted image

Skratka jaz sem še kr ok, sem v 17.tednu. Občasno mi je še slabo, boli me pa grozno križ, noge, pa občasno maternica. Takih bolečin pri prvi hčerki ni bilo, ampak me je gin. pomirila, da  je to vse čisto normalno. Tudi utrujena sem precej bolj, energije ni od nikoder. Na zadnjem pregledu sem bila pred tednom dni, kjer sva samo na hitro premerili bebico in poslušali srčka. Kaj več pa  18.10., ko bo verjetno morfologija.

Berem vas redno, in tudi mene zelo presunejo kakšne žalostne zgodbe iz morfologije. Prvič se sploh nisem obremenjevala s tem. Morfologijo sem jemala kot en UZ, da si dojenčka malo bolj natančno ogledava, premeriva, določiva spol. No,zdaj,ko pa berem, kaj vse odkrijejo itd., me je prav strah teh UZ.

gamet, tudi jaz sem v prejšnji nosečnosti delala DHT in na izvid čakala kake tri tedne. Groza!!! Sem pa bila kar s dr. Pelkičevo na vezi in na koncu mi je tudi ona kar preko maila sporočila rezultat. No, tokrat  smo tudi mi ugotavljali spol, vendar je bila bolj prepričana,da je user posted image , čeprav, tako kot je dejala tebi, bi lahko bil tisti lulček, ki smo ga ogledovali, klitoris. Moj mož je sicer malo debelo gledal user posted image , češ, to bi bil klitoris. No ja, bomo videli. Si pa je v računalnik zapisala, da nam je napovedala fantka in da naj marca javimo, kaj imamo. Nekam fejst je bila prepričana okoli spola, se spomnim, da pri prvi ni želela nič komentirat. Mi bomo veseli obojega, samo da bo vse ok...

Tanjuši, Akilene... vse dobro jutri na AC. user posted image

Aja, nič še ne čutim tistih čudežnih mehurčkov, čeprav sem drugorodka, pa tudi trebuh je bolj mali, čeprav imam lego posteljice spodaj in spredaj. Prvič sem jih začutila nekje v 16.tednu. Čakam....user posted image  Kile pa seveda gredo pridno gor.user posted image

Tako,zdaj sem se pa razpisala. Vsem lep preostanek nedelje.

Neposredna povezava do sporočila: 2990
19.9.2010 15:30:49   
*Ninočka*
Pozdravljene pupe.

Tudi jaz skuhala, se najedla in malo pospravila. Kar produktivna nedelja. Zdaj pa čakamo na obiske.

Tudi sama sem v mislih s tistimi, ki s strahom zrejo na deroče reke. Mi smo na srečo na varnem, ampak ko gledam vsa ta poročila, me kar zmrazi. Upam, da se situacija čimprej umiri.

Sem pa včeraj od kolegice dobila AS !!! in seveda ga je bilo potrebno ob enajstih zvečer tudi preiskusit.user posted image
Srček pa je bil malo na sramno kostjo. Zanimivo. Sem mislila, da bi moral biti višje. Kje pa ga najdete ostale? Mislim, da ste nekaj že pisale o tem, pa vendar ne najdem tiste strani. Je prevečuser posted image

Lep preostanek nedelje želim.

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
19.9.2010 18:14:40   
tanjusi
Saj tudi jaz najdem srček še kar nizko ene 4 cm pod popkom levo ali desno... je rekla gin v torek da je nizko ampak da ni panike...
Sem pa danes videla mojo malo nečakinjo kaka sladka je pa kar spala je se ji ni dalo ukvarjat z ljudmi okrog njeuser posted image ....
Komaj čakam da stisnem svojo bebico k sebi user posted image ...

(a camus)

(odgovor članu *Ninočka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
19.9.2010 23:08:25   
nina42
Jaz sem čakala na dht izvid malo več kot en teden, pač si vzamejo čas...
Akilene vso srečo ju3 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
20.9.2010 6:48:50   
lina10
Akilene vso srečo danes na AC,boš videla vse se bo dobro končalo,samo najhuje je čakanje
na izvide.
lpuser posted image user posted image .

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
20.9.2010 7:15:05   
naja17
Jutro....

Kje pa je 5ra8 user posted image  Ni 5re,  ni seznama... Upam, da je ok, nisem zasledila, da bo kam šla user posted image

Vse k mamo dones preglede in seveda predvsem za Akilene a lot of user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
20.9.2010 7:21:35   
pikachu
Dobri jutro.
Sem že vstala, zdaj malo pozajtrkujem potem pa po nakupih v avstrijo.

Akilene držim pestke da bo danes vse ok na pregledu. Pa itak da bo vse kot mora.user posted image

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
20.9.2010 8:20:10   
Heilie
Dobro jutro punce!

Deževen vikend končno za nami, upam, da ste vse ok in da ni bilo nič hujšega. Pri nas je bilo grozno za gledati, samo mi smo na hribu in smo jo dobro odnesli.

Mama123 meni so tudi kak mesec groozno izpadali lasje, sedaj se pa umirja. Pomojem, da so to hormoni krivi.

discoamela očitno se le dobijo tudi pri nas user posted image

http://trgovina.biba-siba.si/

Akilene veliko sreče danes!! Držim pesti!

*Ninočka* jaz najdem srčka tudi nekje na sredi med sramno kostjo in popkom, včasih bolj proti sr. kosti malo na levo ali desno.

Drugače pa mene tako vztrajno žgečka 3 dni, da sem skoraj sigurna, da so to user posted image ..jeeeej user posted image V soboto popoldne sem tako močno čutila, kot bi mi nekdo kokice notri pekel in bi mi pokale po trebuščku...tak huud filing.

Želim vam lep sončen dan in čim manj skrbi in temnih misli.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
20.9.2010 8:32:15   
5ra8
mornin....i'am back on track user posted image

br tek
user posted image

Da vam poročam, u četrtek nisem nč našla zase u btcju...prehodila gor in dol btc in city park. Nič. Ama nič. U kepici nič, u HMju majo preveč poletne cote še. U CA tud nič. Tako da čakam da dobim hlače z Nexta. Upam da pridejo kmalu.

Sem pa kupila za bebico u HM, 7 bodijev v kompletu, take bele, z različnimi napisi. user posted image  Tok so mi lepi user posted image   user posted image

Čez vikend sm bla kr pridna, u soboto pospravljala user posted image , user posted image user posted image kuhala user posted image , pekla, tako da sem potem popoldne čutila da se bebe prtožuje, ker me je dol bolelo....očitno je mel dost pospravljanja....včeri je blo mal lenarjenja, pa je vikend minil.

Jst tud še ne čutim nič user posted image , tolažim se s tem, da nisem glih pri suhicah. user posted image  V petek imam pregled, upam da mi bo delala UZ, če ne ga bom pa magar plačala, da saj vidim da je vse OK z user posted image .

Jst še kr pridno papam Elevit, ga bom do konca verjetno, pa od časa do časa vzamem tableto kalcija in magnezija. Pa pregnancy tea. To je to.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
20.9.2010 8:32:28   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

mija75, 34 let, 2 , 0 , LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 70 user posted image

št.
user posted image : 11
št.
user posted image : 9
št. user posted image
user posted image : 52 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu gamet)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
20.9.2010 8:32:49   
5ra8

user posted image

user posted image

mama123 - 20.09
Akilene - 20.09
Naja17 - 20.09
inia - 21.09
pikachu - 22.09
_sanja_ - 22.09
Eva07 - 22.09
*piškotek* - 23.09
5ra8 - 24.09
čupa - 24.09
*Ninočka* - 27.09
morowi - 27.09
Klemy81 - 27.09
Sarakitara - 28.09
nelikaa - 29.09
anina7 - 30.09
Poli_H - 30.09
seven7 - 04.10
_Sončnica_ - 04.10
Musty - 05.10
SaMaa - 05.10
Čebel@ - 05.10
lina10 - 05.10
thunder - 06.10
jasa - 06.10
slama - 07.10
pikecpokec - 07.10
Lun1ca - 07.10
Heilie - 07.10
Sitnoba - 11.10
maja1985 - 12.10
netopirček - 18.10
rožica86 - 21.10

user posted image

pupica25 - 21.09
mama123 - 20.09
Klemy82 - 22.09

user posted image

tarikata - 29.09
Musty - 11.10
tanjusi - 13.10
daissy - 14.10
Akilene - 18.10
emilija2008 - 18.10
discoamela - 27.10
SaMaa - 29.10
rožica86 - 18.11

user posted image

Akilene - 20.09
tanjusi - 21.09
Vanček* - 05.10

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......