|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
19.9.2010 7:54:55   
matcar
Spali do 6.45 nekje,ker Maksu ni blo več za spat.Zdaj tak gleda Garfilda,moj se počasi odpravlja delat,jaz pa na netu bluzim.Počasi se boma porihtala,da grema v Qulandijo pa Tuš-a.Pol pa domov kuhat.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
19.9.2010 8:57:03   
ly117
Jutro! user posted image

Spali do pol8. user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak vstat se mi pa vseeno ni bilo. user posted image
Me tak noge bolijo od totega vremena. Zdaj pa sem na dozi kapučinuta L pa poleg mene pa gleda risanke - malo, malo pa se igra.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
19.9.2010 8:57:58   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Babe jaz sem drugi teden popoldan in bi se dopoldan lahko na kaki kavi doble. Je kera za to? 

ja....
Te pa če ste Za,bi se kr za sredo dopoldan ob kakih 9-9.30 zmenle.user posted image

Meni paše.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
19.9.2010 9:10:01   
Sacherca

Babe jaz sem drugi teden popoldan in bi se dopoldan lahko na kaki kavi doble. Je kera za to? 

ja....
Te pa če ste Za,bi se kr za sredo dopoldan ob kakih 9-9.30 zmenle.user posted image

Meni paše.

Zgučano user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
19.9.2010 9:33:19   
botrca
Jutro,

mi smo super spali do 8.30, zajtrkovali smo že oz. Jan. Midva pijeva kavo, vmes pa gledamo pika nogavičko.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
19.9.2010 9:35:55   
botrca
Za kavo v sredo ne morem še nič rečt, ker ne vem kako moj dela, ker se vozi z mojim avtom, njegov se je pokvariluser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
19.9.2010 9:43:49   
arabela*
morninguser posted image

Spali do pol desete...sedaj pa na dozi kofeinauser posted image

Še vedno vreme za user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
19.9.2010 9:54:17   
tasa_m

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
19.9.2010 9:59:28   
tasa_m
Načeloma tudi meni paše sreda za kofetek. V sredo sem itak v nočni v Lidlu user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
19.9.2010 10:27:53   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Načeloma tudi meni paše sreda za kofetek. V sredo sem itak v nočni v Lidlu user posted image  user posted image  

A nocne tudi imate?? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
19.9.2010 10:33:34   
marta82
Poglejte v album, če bi katera kaj imela. So pa male stvari. http://www.mojalbum.com/almuska82/podarim

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
19.9.2010 10:47:35   
tasa_m
Marta, kako sta vidve z Tinejem in kahlico? A je že brez pleničke ali še ne?

Mene je Lija prej povlekla za rokico in rekla: akat. Jo vprašam, če greve na kahlico in reče da ja. Jo slečem, hočem dat na kahlico in jok. Kr noge je pokrčla, tak da je niti sedet nisem mogla dat. Akala pa je ampak v mojo roko, ko sem jo hotela posedet.
Ma ne vem zakaj ima tak odpor user posted image saj pa je nikdar nismo silili na kahlico.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
19.9.2010 10:55:25   
marta82
Ne ni še brez. Včasih pove za kakat, ampak ko je že plenička polna pa tudi, če pove prej, ni šans da bi šel na kahlo ali wc (sedi ampak čaka da dobi plenico in se not pokaka). Čez poletje smo se nekaj trudili, ampak še ne gre, sploh za lulat mislim, da še res ni "pripravljen". Bomo še malo počakali.

BE NICE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
19.9.2010 11:37:27   
katy83
dan babike.

Mi smo spali do 10-ih, zdaj pijemo kavico, počasi o nekem kosilu razmišljamo, T se plazi po dnevni sobiuser posted image .
Danes ne bomo nič kaj konkretnega počeli, Timoteju bova črke lesene za njegovo ime v sobo na steno namontirala, jaz bom vabila za krst naredila, pa je to to. user posted image

aja, Marta, jaz bi imela one tople jeans hlače (68), če še imaš. user posted image

kava v sredo, načeloma mi ne paše, ker je moj dopoldan doma, ampak se bom potrudila, pa prišla. user posted image

lepo nedeljo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
19.9.2010 11:41:23   
sami0804
Dan!

Posijal je sonček,jeeeeuser posted image .

Na kavo me,po vremenskih napovedih sodeč ne bo,ampak do srede je še par dni,pustimo se presenetituser posted image .

Se bom vtaknila v debato o kahlicah.
Mitja se je odvadil pleničke pri dveh letih in sedmih mesecih,v dveh dnehuser posted image
Saro sem začela odvajati pri dveh letih i petih mesecih in je trajalo dva meseca,torej je suha od dveh let in sedem mesecev...

Naključje...user posted image ...mogoče...user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
19.9.2010 11:41:53   
katy83

kak sweet user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
19.9.2010 12:00:46   
matcar

Marta, kako sta vidve z Tinejem in kahlico? A je že brez pleničke ali še ne?

Mene je Lija prej povlekla za rokico in rekla: akat. Jo vprašam, če greve na kahlico in reče da ja. Jo slečem, hočem dat na kahlico in jok. Kr noge je pokrčla, tak da je niti sedet nisem mogla dat. Akala pa je ampak v mojo roko, ko sem jo hotela posedet.
Ma ne vem zakaj ima tak odpor user posted image saj pa je nikdar nismo silili na kahlico.

Kaj pa če bi jo probala dat kr na wc? Ker pri Maksu je bilo na začetku sicer ok na kahlico it,pol pa tudi naenkrat več ne,pa sem ga probala kr na wc dat in sedaj hodi veselo.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
19.9.2010 12:01:35   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

ja....

Meni paše.

Zgučano user posted image

user posted image user posted image user posted image Samo povejte še lokacijo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
19.9.2010 12:02:26   
matcar

user posted image user posted image user posted image Saj naslednjič pa bo mene doletelo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
19.9.2010 12:27:47   
Sacherca
Glede odvajanja... Skrat je od 2leti in 4 mesecev bil brez plenice podnevi, letos avgusta se pravi pri 3 in 4mesecih se ponoci brez.
Ampak za kakanje pa se vedno rece,da bi kakal v plenicko.Drugace sploh ne gre kakat.Celo leto v vrtcu ni tam enkrat kakal...
Mi gremo bolj pocasi...Za podnevi in ponoci je sam rekel,da bi bil brez.Upam,da tudi za kakanje...

Juhica kuhana, pohan mesek tudi,solata pa tud bo ;).

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
19.9.2010 12:28:51   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, Marta, jaz bi imela one tople jeans hlače (68), če še imaš. user posted image  

Sorry, ravnokar sem jih eni preko zs obljubila. Imam pa ene rjave, meni so frajerske, št. 74, samo, ker so spodaj stisnjene, jih lahko že prej nosi, samo malo bolj "nabrane" so. Nimam še poslikanih. Ti jih prinesem pokazat, ko se vidimo pa boš videla, če ti bodo prišle prav.

BE NICE!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
19.9.2010 13:00:24   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Sorry, ravnokar sem jih eni preko zs obljubila. Imam pa ene rjave, meni so frajerske, št. 74, samo, ker so spodaj stisnjene, jih lahko že prej nosi, samo malo bolj "nabrane" so. Nimam še poslikanih. Ti jih prinesem pokazat, ko se vidimo pa boš videla, če ti bodo prišle prav.

ni panikeuser posted image
sem ravno včeraj ugotovila, da nimam nobenih toplih hlač za zimo.
no, prinesi, da vidim. super. user posted image hvalauser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
19.9.2010 16:42:12   
botrca
Pri nas pa sonček sije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da v ostali del Slovenije tudi kmalu posije, ker so slike in prispevki grozoviti kaj lahko voda naredi.user posted image

Mi pa smo danes dop. šli na sprehod pa v trgovino pol pa je ati kuhal kosilo, jaz sem si lase oprala in imam še navite, Jan se je pa igral. Jedli smo juho, zelenjavni riž, popečene sv. in puranje zrezke z jajčko in sirom, solato.

Spali po kosilu in je ful pasalo. Grem počasi narest Janu sadje pol pa mogoče dobimo obiske. Mogoče pride moja sestra z družino, če ne pa mi gremo k enim ker že dolgo nismo bili. Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
19.9.2010 20:36:08   
matcar
Čer!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
19.9.2010 20:40:16   
matcar
No še raport.
Dopoldan bla v Qulandiji v Pami-ju,seveda nič dobila za Maksa,ker ni bilo njegove številke,mali nagajal 100/h,sem ga od jeze domov peljala k mojim,pa šla sama v Tuš-a.Tam pa vse trgovine zaprte,ker so imeli inventure.Pa sem lahko šla nazaj domov.Pol mi mama reče,da bo šla z nama in smo šli nazaj v Qulandijo v deichmana.Dobila teniske za maksa in copate,za Saš-a copate,pol pa sem še v Kik-u kupla Lei majčke,pa legice,pa maksu spodnje hlačke,pa sebi zokne.In smo šli domov kuhat.Kuhala sem piščanjčje fileje v smetanovi omaki z grahecom in korenčko,pečen kropir z sirom,govejo juho in solato iz kitajskega zelja z krompirčkom in jajčko.pol sma šla malo počivat,popoldan pa k tastu na obisk in k tašči po Saš-a.Zdaj pa Saš že spi,Maks in Lea,pa seveda malo  jaz,gledamo Princeskin dnevnik 2 na pop-u.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?