|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 9:56:33   
Arwenko
Kako si drugače lidik?

Mene tak dol pritiska beba na trenutke, pa sramna kost boli. Pa vmes četrtek-petek sem jo tak malo čutila da me je že skoraj skrbelo, no, pol se je pa spet javila s poštenimi brcikami. Zdaj jih na vsake toliko že moj čuti. aja, pa prsi oziroma bradavice me neznosno bolijo, sploh ne vem več kaj naj user posted image
Komaj se psihično prepričujem, da bi te vsaj poskusila dojit svojega otroka, pol pa me take bolečine dajejo, da se dotaknit ne smem prsi, ne da bi pomislila, da bi se kdo vlekel na njih. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 10:06:18   
lidik
hej ma kr vredu sem danes. V soboto sem sicer imela malo naporno, sem bila pridna sva končno en mini premik pri hiški spet naredila (je bil električar tam), pa še malo sem tašči pomagala, tako da ti povem,d a sem prišla zvečer ko crka domov, no včeraj je bilo pa že boljše. Dopoldan je moj sicer šel še na hiško, ker je prišel ta ki bo delal centralno pogledat, ampak potem sva si pa privoščila malo lenarjenja, počitka in carkljanja, tako da sem danes čisto super. Brcike sicer čutim, samo moj jih še vedno ne - mi je pa rekel G, da je čisto normalno, ker je naša beba tako obrnjena, da ima nogice in rokice na notranjo stran obrnejene in nam hrbet kaže. user posted image Bomo videli če bo še kaj akrobacij zganjala v tej smeri, da se bo prekobicnila. No dol me pa zaenkrat tudi še nič ne pritiska - moram hitro potrkat. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 10:28:18   
Arwenko
Ja, saj moj tudi ne čuti ravno ne, ene 2x nama je pa uspelo vlovit kakšno bolj močno, da je čutil user posted image

Povem pa po pravici, da komaj čakam Šolo za starše, še 14 dni.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 11:25:11   
lidik
jaz sem pa se ravnokar pogovarjala za vozičke. No še vedno ne bo nič. user posted image Ampak sem pa bolj vesela, mi je stric povedal da so res prišle nove barve za takšne model ven, ko bi ga jaz imela - pa še model je malo spremenjen, in povedal mi je tudi kje naj najdem katalog. Seveda sem si ga že pošteno ogledala. V glavnem zdaj se pa ne morem odločiti med tremi. Sicer mi jih je 5 ful lepih, ampak ok, sem uspela zreducirat na 3. Samo kako se bom pa med temi tremi odločila pa nimam pojma. Verjetno bom šla potem na to, katerega bo možno prej dobiti. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 11:31:40   
obcinarka
punce živjo, jaz v gužvi, tu v službi kar pestro zarad poplav-no vsem mormo ustrečt, čeprav to ni moje področje, ker nas je pa malo, je pač treba... pa še začetek uvajanja nove-sicer že itak poznooooooooo če mene vprašate....
drgač naporen, delaven vikend, smo na fino pokitali okrog oken, sobica je 1x zbeljena na belo-ker morva oranžno prekrti, dans nadaljujeva, ... sm pucala šipe, sesala, prala...vmes sm mal počila, ker mi je mala nagajala...
povejte mi, se javim kasneje, ampak a jutr gre ktera v porodnišnico celje kot smo neki sanjale???user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 11:38:24   
Arwenko
lidik in kaj imaš v ožjem izboru, povej še nam malo?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 11:54:07   
lidik
ja še vedno peg perego in sicer še vedno switch modularni sistem - sej zdaj je problem samo pri barvah. Pri modelih 2010 so mi bile všeč dve barvi ful in ena tako tako. In ostala je še samo tista tako tako. In ko sem prvič klicala so mi rekli, da naj malo počakam, da bodo kmalu prišli modeli 2011. Ja in zdaj so res že prišli. Prvi bodo v Slovenijo nekje okoli 15. oktobra. No v glavnem pri teh modelih mi je pa 5 barv ful všeč - 3 še posebej. Ena je pa spet tako - tako. user posted image user posted image user posted image user posted image In zdaj čakam na naslednji teden ko v Trzinu zvedo kdaj bo dobavljiv. Trenutno še nimajo nobenih podatkov ker se je baje šele v nedeljo v Kolnu končal sejem in so šele zvedeli novosti. Sej tudi na slovenski spletni strani še ni novih barv, ampak so zaenkrat samo še na Italijanski. Tako da upam, da že glede roka dobave zvedo kaj ta teden (da se Italijani za spremembo malo podvizajo) in takoj ko se to zve, se ga bo dalo naročiti. Jupi !!!! Aja  barve ki so mi všeč so pa: zelena, modra, siva, ful temno modra, bež. Tako tako mi je pa rjava. NO vam pa kmalu sporočim kakšna je dokončna odločitev. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 12:12:07   
Arwenko
Aham, se pravi za voziček si ti že odločena, samo barva je še vprašanje če prav razumem?

No, super da si se odločla vsaj za model user posted image
Meni je ful fajn ta premišljanja poslušat, čeprav imam voziček že doma.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 12:47:30   
nadka30
hay en lep sončen pozdrav upam da ste vse ok da vas ni zalilo, no jaz sedaj upam da bo vsaj nekaj časa sonček.
Smo hoteli iti na sprehod pa se je meni še zvrtelo sem še preslabotna tako da potem raje nisem šla in sma kar uzunaj na sončku, naša spi sedaj že cca 3 ure zunaj na sončku, zredili mso se ponovno za 60g baje je ok, meni je važno samo da napredujemo imamo pa pravo malo crkljivko saj je rada na ziziki, pa čeprav se dojima skozi nastavek, drugače sploh noče zgrabit bradavice imam občutek da ji hodi prevelika, mogoče nama pa kasneje ko bo malo zrasla uspe brez nastavka ampak zaenkrta ji ne bom težila še stem, ker potem se razburi in imajo jok.
Glede spanja ponoči je tako enkrat full spimu drugič pa bolj jočemo v bistvu še bolj kot ne iščemo naš ritem.

IN naj mi nekdo reče da jaz nisem slabotna zaradi mučenja v P, nikoli mi ne bo nobeden mogel rečt da jaz nisem uničena zaradi 24 urnega mučenja z popadki potem pa cr, ker vidim razliko med prvim in drugim cr, pri prvem sem bila v 10dneh ok sedaj pa me kar nekaj lovi tako da punce, če vidite da ne gre zavzemite se zase in se jim postavite gor, niso bogovi v belemuser posted image
lp

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 13:03:06   
nadka30
pa še nekaj da ne pozabim za vašo informacijo tiste, ki naravno rodite in ste šivane dobite v celjski porodnišnici obroč za sedenje za uporabo za tisti čas ko ste v P, tako da imate eno skrb majn, če ga doma nimateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 13:05:11   
lidik
aha Arwenko čisto prav si razumela. Voziček - model vse izbrano, samo barva je vprašanje. Sva pa odločena za ta model, ker se da športni del vozička obrnit tudi tako, da gleda otrok proti tebi.

nadka hahoj !!! Ojej, jaz upam, da te ta omotica kmalu mine in da se kmalu pobereš. Ja seveda, sej to je čisto normalno, če so te tako dolgo mučili, da si sedaj tako zdelana. Važno pa je da je z babiko vse vredu. Ritem boste pa tudi ulovili. Kaj ati je tudi doma in vas carklja?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 13:26:50   
Arwenko
super lidik, ja pri našem se tudi športni del obrne v obe smeri, je kr praktično, sploh pomoje na začetku ko so v fazi prehoda iz košare v športni del. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 13:27:50   
Arwenko
Punce, eno vprašanje, rabim en fensi-šmensi modrc, push up varianto, brez naramnic ali pa eventuelno s prozornimi, za mojo D košarico, kam naj grem iskat?

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 13:35:30   
lidik
Arwenko kateri voziček že imaš ti? Sej vem da si že napisala, samo ti po poravici povem, da mi je zletelo iz glave.

Hmmm glede moderca pa nimam pojma, ker jaz sem trenutno v dilemi ali kupiti navadnega, ali že kar unega za dojit. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 13:46:54   
Arwenko
Bebeconfort High Treck imam jaz. Tegale: http://www.newbabyland.com/walk-time_trio-bebe-confort-high-trek_product-0-88-11188-l2.aspx# samo v zeleni barvi, ki ga očitno v tej spletni ni na zalogi več.

Glede modrca...ja, nujno ga rabim za pod večerno obleko, drugače ne gre kot s tem, rabim ga pa do jutri, ko imam zadnjo probo oblek, tako da moram nujno nekaj najt. Za vsak dan pa je itak boljše čim bolj komot. Jaz sem si sicer kupila dva tista za dojenje, samo so mi navadni mehki trenutno udobnejši.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 13:57:57   
lidik
joj Arwenko nimam pojma. Bi ti z veseljem pomagala, ampak ti povem po pravici, da že tako dolgo nisem fensi šmensi modrca iskala, da bi jaz imela na tvojem mestu verjetno tudi iste probleme. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 14:06:07   
Arwenko
Jaz žal tudi ne kupujem tega normalno in seveda nimam nič takega doma...eh, kriza no...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 14:14:37   
obcinarka
punce oj... jaz sm pa tak eksplodirala tule v službi da sploh ne morm verjet... tole je za ****... ne bom težila in razlagala, ampak vse kar je prav.... zdej pa res končam 15.10, ni več šans da sem še kakšen dan solidarno tu al pa puščam dopust....in po pravici povedano, se zdejle še kar tresem, vem, da ni vredno, ampak ne morm si pomagat... kaj vse doživiš ko pridno in vestno hodiš v službo ter delaš... ja hvala..
dgač pa... modrci.... jaz za dojenje še ne bom kupla, bom počakala, fensi šmensi-pojma nimam, ker kar udobnost iščem  pa pr gatkah tud... hja.... povejte mi, al mate že kej težav z depilacijo????????? joj joj..user posted image
lidik, maš podobne težave kot jaz, več kot sm vidla vozičkov-barv slabše je blo.... pol sm se pa kar odločla, pa zdej čakamo...
no, uživajte sonček.... jaz jutr definitivno grem v porodnišnico na ogled v celje... javte če bo še kej interesea... in jaaaaaaaaaaaa očitno moja kratkolasna frizurca ni usojena... je v petek zalilo cesto, pa nism mogla k frizerki.. pa počakajmo do četrtka..user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 14:30:04   
lidik
ja sej očitno se bom jaz tudi mogla kr odločit. No ampak zaenkrat imam še en teden časa, dokler ne pridejo te nove barve še v slovenijo. user posted image Zaenkrat je samo še na italijanski strani nov katalog, na naši še ga ni in ga do naslednjega tedna tudi ne bo mi je striček od tam povedal. user posted image

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 14:43:40   
Arwenko
obcinarka jaz bi šla pofirbcat porodnišnico, samo nimam šanse da pridem tak hitro v celje iz mb, moram bit v službi. Mariborsko sem si pa imela zadnjič priliko pogledat, imam kolegico zdaj že 3. ič noter (decemberka sicer) zaradi težav z ledvicami, včeraj so jo spet sprejeli in ji do danes niso uspeli drugega kot kri in urin vzet, pa protibolečinske dat, mislim kriza. Ji bebika pritiska na odvod ledvic in je ful boga. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 15:03:54   
lidik
Arwenko kaj potem telovadbo midve prestaviva na petek? Ampak v petek pa res ! Konec prestavljanja, drugače bo prej bebika na svet prišla ! 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 15:06:02   
Arwenko
Ja, pomoje da, ker jutri moram po službi na probo oblek in tudi ne vem če mi bo zneslo do 17h bit v Celju, samo v petek pa resnično res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 15:08:05   
lidik
no super. TOrej za v petek zmenjeno. Bom jaz do petka enkrat poklicala kako imajo z zasedenostjo, če je sploh še plac, oz. kak imajo zrihtano.

aja arwenko iz firbca vprašam: kam pa greš da rabiš tako fensi šmensi oblekco? user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 15:16:02   
Arwenko
Saj sem že enkrat napisala, naslednji teden od četrtka do nedelje moderiram finalni izbor vsakodnevni evropske razstave psov v Celju in so to večerne obleke, kjer pač mora bit primeren modrc ne, tako da nekaj moram nabavit user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
   RE: Celjske srečke nosečke
20.9.2010 15:22:16   
lidik
hja veš sej zdaj ko sem še enkrat prebrala sem se pa spomnila. Kaj pol naslednji teden boš spet preskočila telovadbo? user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)


Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!