|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 11:23:24   
pikamonca
Ja, ni problema, ko boš spet urejala, pa popravi.

Ja, v petek gotovo pridem. Ful mi je žal za danes, bom šla pa potem zvečer na fitnes user posted image . Sem morala prav na tehtnico dati, kam iti user posted image . Pa je seveda sin zmagal user posted image user posted image !

Bova danes, za spremembo, zamenjala vloge in ga bom jaz 1 uro gledala, kako vadi user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače hodi z mano na telovadbo in v fitnes, pa me zadaj ali pa v igralnici opazuje in se igra, lepo pridno čaka, da mami v miru telovadi, tako da si več kot zasluži, da kdaj tudi mami pridno počaka nanj user posted image user posted image user posted image

No, v glavnem pridite v petek na telovadbo! Je ful fajn telovadba. Veliko se naučiš o pravilni drži in gibanju, pa o stiskanju mišic medeničnega dna! A kaj delate vaje za krepitev teh mišic? Te so ful pomembne pred, med in po porodu.

Tudi meni se skoraj nič ne da v službi! Pa je bilo v prvi user posted image tudi tako. Pride tak čas, ko bi delale vse kaj drugega kot pa službena dela.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 11:27:58   
lidik
pikamonca super, torej se vidimo in spoznamo v petek. Hja no te vaje ti pa po pravici povem, da sem čisto opustila. Nekje od marca ali aprila nisem nič več pridna. Prej sem pa hodla na jogo, tam so pa itak delali ful vaj za to. Si se pa čisto pravilno za danes odločila - sine si res zasluži, če je drugače tako priden. 

(odgovor članu pikamonca)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 11:28:44   
mami_1979
Držim pesti, da bo prišel!user posted image Zdaj grem pa tamalga spat spravit, potem pa proti porodnišnici, da vidimo, kaj nam bodo povedali.
Uživajte v sončku!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 11:33:11   
nadka30
no danes smo mi tak tak, imamo na polno zaštofan nos zato tudi jemo bolj slabo in potem ko zaspi jo grem čez en čas zbudit da spet malo jemo se mi zdi da sploh nima občutka ker ima nos zadelan da je trebal malo pa jesti, sem ji pa že kamnila malo mojega mleka v nos upam da bo kmalu boljš.
Drugače je pa naš ati full priden ga pošiljma kar po terenu da ureja vse papirje;
- ker je full otrok v našem koncu smo morale se naročit že k pediatru kamor jo boma dala
- otroške doklade smo uredili, se mi je čudno zdelo da niso rabili rojstenga lista, baje imajo vse v računalniku (seveda če imaš očetovstvo podpisano oz. si poročen)
- za DM bonus za starše smo oddali vlogo + kopijo rojstenga lista- zato dobimo gratis paket pleničkuser posted image user posted image user posted image ( jih kar veliko porabimouser posted image user posted image user posted image user posted image in vsaka gratis prav pride)
- na davčno številko še čakamo-user posted image
-punce ne pozabit da lahko vaši možje v firmi zaprosijo za dva dneva izrednega dopusta, ki mu pripada ob rojstvu otroka, ampak po večini lahko to urejaš šele ko rodiš in imaš rojstni list, lahko ga pa pol kadarkoli kosristiš vsaj tako imam moj v firmi, tako da naj se vaši pozanimajo če imajo te izredne dopusteuser posted image

(odgovor članu pikamonca)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 11:54:25   
Arwenko
wiiii...torej v petek telovadba user posted image

nadka...je pa res ogromno papirologije. In kje si zbrala pediatra? Se mi zdi, da je to najtežje v tem času, najt dobrega pediatra za otroka.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 12:27:00   
Anonimen
Dan!
Pa da se še jaz malce javim :)
Ne ne, nič bat, ni nas zalilo, samo lena sem ko user posted image ;)

Naš mali princ se pridno doji (ampak res pridno), tako da lepo pridobiva na teži. Popek je odpadel že v P in je že skooooraj zaceljen (ena pikica je še), tako da čakamo na prvo kopanje. Patronažna je rekla, da sem fenomen, ko me je videla na nogah prejšnji teden - mislim, potem ji razložim kako sem jaz rodila... pa je komentirala edino to, da sem morala biti na porod izjemno dobro psihično pripravljena. Sem kar zrastla za pol metra. user posted image

Vozičkanje že poteka - prvič smo šli v nedeljo ven, kakor se je pokazal sonček sem že pakirala tamalega v voz pa na teren. Sicer za kratek čas, pa potem včeraj za dlje pa danes bova šla še za dlje pa.... tako, da se mi mali tudi lepo navadi. user posted image

nadka: a dej mi reč no... a tist obroč bi lahko js domov vzela?! neeeeee buča babja, js sm ga tam pustila. ja bravo, res...

urskaf: mislim nate! upam, da je vse ok!!!

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 12:35:55   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Držim pesti, da bo prišel!user posted image Zdaj grem pa tamalga spat spravit, potem pa proti porodnišnici, da vidimo, kaj nam bodo povedali.
Uživajte v sončku!



bo prišel. user posted image user posted image user posted image Me je prej klical, da bo kakšno urco zamudil, tako da sem lahko še eno urco dlje v službi. In se bom zdajle počasi odpravila proti domu. Jupi. Pa bomo imeli ne samo lučko v hiški, ampak tudi toploto. user posted image No ti pa le sporoči kaj so vam povedali !!!

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 12:41:28   
lidik
o nadka božica mala, upam da bo res pomagalo in da bo nosek kmalu spet odštofan da bo lahko pridno papcala naprej. Ojeje, toliko papirologije? Kaj me to vse čaka? Pa mene očitno še več, glede na to, da nisva poročena. user posted image

T.Z.
pa vidim da ste že čisto utečeni !!! Super, le tako naprej !!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 13:56:00   
nadka30
ne ne t.z. tisti obroč si dobila samo na izposojo, to sem povedala samo zato da če ga katera ne bo imela sabo da ve da ji ga bodo tam posodili.

Lepo da vam popek tako lepo celi pri nas pa nekaj zeza je še kar dober krvav, in tako ga vsak dan čistim z alkoholom, upam da bo kmalu na vrsti tudi naše prvo kopanje, odpadel je pa tudi nam že v P ampak celi nam bolj počasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj bo.

Pediatra imam pa kar v konjicah istega kot za nadjo, smo kar zadovoljni z njim.

Lidik pa saj ni tolikop apirologije je pa res da večinoma lahko urejaš šele ko imaš rojstni list.Očetovskega pa le zrihtajte prej se full pozna, ko dobiš domov že očeta tudi gor napisanega, ker drugače bosta pa potem morala okoli lavfat- user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 14:22:06   
Arwenko
Ja, nama to z očetovstom ne bo treba urejat, ker sva poročena, saj ostalo bomo pa že, bo ati laufal naokoli.

Aja, danes je moj ugotovil, da je tamali ali tamala že malo prevelik za črmlja in zdaj je po novem kengurujček, me zanima kak dolgo user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa finančno broke, moram se potožit user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 14:28:25   
mami_1979
Nič niso povedali, ker sva prišli z obcinarko v Celje samo na obračanje. Je rekla sestra, da se opravičuje, ampak, da imajo vse porodne sobe zasedene in nama nimajo kaj za pokazatuser posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: lidik
Ojeje, toliko papirologije? Kaj me to vse čaka? Pa mene očitno še več, glede na to, da nisva poročena.


Glede podpisa očetovstva, je najbolje, da ga uredita (pred rojstvom otroka), na občini-matični urad. Najmanj komplicirajo. Pri CSD je pa obupno. Če ne bosta prej podpisala, boš dobila prvi otrokov rojstni list brez vpisanega očeta.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 14:30:34   
mami_1979
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Drugače sem pa finančno broke, moram se potožit user posted image

Naj te potolažim, da nisi edinauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 14:54:00   
Arwenko
Hja, se bo treba ven skopat iz tega, ne gre drugače user posted image

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
   RE: Celjske srečke nosečke
21.9.2010 19:38:26   
obcinarka
ojla, živ... kot vam je že mami 1979 povedla, dans nisva ble ravno uspešne v ce porodnišnici.. ni blo časa!!!!!!!!!! sm pa dobla št. in kolkor se poznam bom zdej klicarla in se zmenla za termin..
pol sm odletela v trgovino... hja arwenko, mami tud jaz ta mesec ne vem kam vse je odletel evroooooooooo  joj, joj... zase mi je pa zlo težko dat 40 eur za usnjene čevlje, take fajne nizke.. hja.. za malo sm pa zapravla spet .. ampak zdej grem še sam k frizerju ta teden... nobenih nakupov več!!
bomo oktobra kupli še kakšno dekico, pa kopalno brisačko, kozmetika pa novembra... in jaz pozabm še na previjalno¨!!!  uffffffff
naj bo dost, sm utrujena ko user posted image ...
bravo t.z.... jaz ne bi rekla da si lena in se ti nč ne da..če ste pa že aktivni!!!!!!!!!!.. nadka.. enako... prav fajn je ko sta vedve že mim...
jutr služba, dans je sploh nisem pogrešala.. fino ne...user posted image user posted image
grem pod tuš, v planu je blo še likanje, ampak ....  

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 8:09:14   
lidik
hej punce dobro jutro.
Pa mami_1979 ne mi rečit da sta šle res na obračanje. user posted image No vsaj jaz sem imela srečo in je naš delavec prišel in tudi poštimal tako, da zdaj je moj na vrsti, da nekaj naredi (ok, sej včeraj sem še vedela kaj, samo glede na to, da se bolj slabo spoznam na to, nimam danes več pojma kaj user posted image ), potem pa pride čez kakšen teden spet in končno bomo menda lahko zakurili. user posted image user posted image user posted image

Arwenko veš kaj, se mi zdi, da nase je kar nekaj s tem problemom.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 8:44:32   
Arwenko
Jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa 3D/4Duser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob 5.30 pa intervju na TV Celje, za tole našo evropsko, samo da bo to šlo zelo na knap s časom, da pridem iz Ptuja do Celja, ampak bo že nekako.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 9:04:43   
lidik
ooo kaj bo v živo na tv celje? 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 9:07:22   
Arwenko
Nimam pojma, v živo pomoje ne bo, bo pa menda danes. Sploh ne vem v katero oddajo spada vse skupaj, ker pri nas ni TV Celja (pa čeprav smo na meji občine Celje), prav mrk je na tistem kanalu, kjer bi moral bit. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 9:14:56   
lidik
hmmmm. Ok, pol bom pa od pol šestih naprej imela celje prižgan - upam da te ujamem. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 9:23:44   
Arwenko
Pomoje takrat ni treba, ker se bo snemalo, ti javim kdaj bo v programu, da ne boš čakala user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 9:31:28   
lidik
o super, le javi, ker drugače bom zelo neproduktivna danes, ko bom skoz zraven tv-ja stala. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 10:40:33   
Arwenko
Rabim eno pomoč oziroma mnenje, pa boste ve kr taprave...se pravi, če prideš v Celje z vlakom, pa moram do sejmišča prit ne (Celjski sejem), razen taksi a imamo kakšne realne opcije? Mislim razdalja je 2km, meni se to zdi kr precej, da bi ljudi po defaultu peš poslal, ne vem pa kako je z busi ali tam kaj vozi? Pri Sparu je sicer postaja, a lahko rečemo, da grejo na vse buse v smeri Vojnika, Slovenskih konjic ali kaj tam vozi?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 11:39:00   
lidik
joj Arwenko ne znam ti povedati. Ampak po mojem če gre bus v tisto smer je normalno da počaka na vsaki postaji. Sam ne me zdaj za besedo držat.

Drugače pa končno sem dočakala !!! Jutri greva po posteljico in previjalno !!!!  Juhu kako sem vesela !!!!

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 11:47:56   
obcinarka
ja bravo, končno bi rekli, hahahah... jaz sm se pa mal spičla z mojim k jaz kao težim in priganjam k beljenju, glede na to, da je za zbelit še cel štuk spodnji hiše, jaz bi pa pol tud rada uredila počas sobico s previjalno, stvarmi, en dvosed še morva kupit, karniso, tepih, gugalni stol.. eh sm slabe volje, res... on pa kar ja sej bo... pa še vreme je in se suši dobro... sm se odločla da mu sploh ne bom več rekla...
drgač pa sm mal preveč živčna ker gre v službi proti koncu praktično bolj , pa mam zdej jaz slabo vest ka ve bi še nardila in ehhhhhhhhhhhh sploh se ne znam odklopit da bodo mogli drugi..
skratka, zunaj sonček, jaz pa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
   RE: Celjske srečke nosečke
22.9.2010 11:57:35   
Anonimen
punce punce, dejte svojim dedcom mal dihat no. dejansko na koncu naredijo VSE ampak če je kateri vsaj malo takšen kot je moj... pod pritiskom ne bo naredil ama nič. ko ga pa pustim pa porihta vse in še več. itak pa samo sebe jezite, on tako ne ve, da vas že 2 dni želodec boli ker ne prime čopiča v roke. aja... pa še eno zdravilo: jaz sem začela delat sama. tako da obcinarka - primi čopič v roke pa če je mal normalnega dedca te bo nagnal stran pa sam porihtal. user posted image

nadka30: aaaaa tako je s tem, sem že mislila, da bi ga lahko obdržala user posted image optimist user posted image

drugače je pa za mano prva malce bolj naporna noč, je imel F. krče celi 2h skupaj in sem poskusila VSE trike, ki so do zdaj delovali. no, potem sem se pa vdala in ga vzela v posteljo pa sva spala 4h v kosu oba ko topa.

(odgovor članu obcinarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Partner
hmm...

Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?

da (9%)

mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (32%)

ne (59%)


Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!