|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
17.9.2010 14:32:57   
Čebel@
sem tok vesela-se je Hana zjutraj takoj umirila in lepo uživala dopoldneuser posted image user posted image user posted image .....zdele z atijem malicata-čokoladni krofuser posted image

salt....pol sem pa vesela,da je dež,da ste vsaj malo skupajuser posted image user posted image user posted image ...uf pri vas tudi težave s spanjem-naj se pošlihta vse tko kot je trebauser posted image

mama kolumbo.....uf kok hudičkov si narisalauser posted image user posted image .....upam da ugotovite od česa vam teče čez stropuser posted image

urša.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojedva bolančka.....držim pestke,da bo Žigec še naprej užival v vrtcuuser posted image user posted image user posted image

tamika.....upam da si sebi kaj lepega kupila v včerejšnem šopinguuser posted image

ajvy......kako ste?

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
17.9.2010 14:34:06   
Čebel@
simona.....vato daj v ušesa in ne biš slišala sesalčevih klicevuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
17.9.2010 15:04:03   
Urša08
čebela super da se Hana takoj potolažiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
17.9.2010 15:04:58   
Urša08
kolumbo o kriza user posted image user posted image user posted image naj tvoj čim prej poštima

Simonakr ah pusti sesanje, sej bo počakalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
17.9.2010 15:06:54   
Urša08
Mi smo pojedli kosilo. Še dobr da sem včerej skuhala ta velik pisker juhce, zraven sem nardila pečen krompirček s papriko in smetanco. Nejc se igra, zaenkrat je kar ok, Žiga spi, men se pa nč ne dauser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
17.9.2010 15:23:20   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Dan!
Vreme, dež user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image   DEJTE DRŽAT PESTO DA PŠATA (en mali potoček tlele zraven) NE BO SPET POPLAVLJALA! 3 leta nazaj je la cela štala! Letos je nočem!

Kolumbo vso srečo z cevmi in ventili.

Katjuša - ko bova midva opremljala hišo te pokličem! Ti si mojster za vse! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tamika - hvala za kavico! Dej se v ponedeljek k men najavi bom mojga hot loverja vn zvlekla! user posted image

Šibam pospravlat! Me sesalec kliče! user posted image  

lahko, samo bom kar svojga zraven vzela user posted image

user posted image

bo hiteje user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
17.9.2010 15:31:45   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem tok vesela-se je Hana zjutraj takoj umirila in lepo uživala dopoldneuser posted image user posted image user posted image .....zdele z atijem malicata-čokoladni krofuser posted image

user posted image user posted image user posted image Hana
tamika.....upam da si sebi kaj lepega kupila v včerejšnem šopinguuser posted image

ja, ja, za čuda tudi sebi user posted image user posted image ... nekaj podobnega user posted image

user posted image

pas, majčke, spodnje perilo in nogavice za naju z user posted image , pa bodyje za Tristana ... je šlo, kar nekaj € user posted image user posted image user posted image ......psstt... samo nekaj zaloge pa tudi je user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 17.9.2010 15:32:27 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
17.9.2010 16:20:46   
sjmm
hej hoj

5 minut pauze...k mi vzhaja testo za rogljičke...itak...je mraz prtisnu, pa smo si neki zaželeluser posted image

ob 12h smo pojedl juho z ribano kašo..pol pa smo se napokal in pobrali Saško pred šolo..pa via city park...v leonardotu dobili fuuul lušno torbo in peresnico...vse vkup 50€

Maj v avtu zadrnjohal...prstavl u pojstlouser posted image

pol pa še preostanek kosila...riž s smetanovo+ por omakco, melancani na žaru, paradajz u solat

posoda že v prjatlčkuuser posted image user posted image

otroc neki po tv gledajo in brisače zlagajo, moj se prpravla d bo neki predsobo poštimu...no, jz bom pa tele rogljičke vkup sklamfala...not pa mau marmeladics..k upam, da ne bo vsa vn steklauser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 17.9.2010 16:28:03 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
17.9.2010 16:22:04   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image user posted image Hana

ja, ja, za čuda tudi sebi user posted image user posted image ... nekaj podobnega user posted image

user posted image

pas, majčke, spodnje perilo in nogavice za naju z user posted image , pa bodyje za Tristana ... je šlo, kar nekaj € user posted image user posted image user posted image ......psstt... samo nekaj zaloge pa tudi je user posted image user posted image

tamika...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za šoping..pa še posebej fajn za alergije k so zginle!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
17.9.2010 16:27:06   
sjmm
mama kolumbo...upam, da se zrelaksiraš in d ata Šime popedena težavce!!!user posted image user posted image

čebel@....ful lepo brat d je s Hanči bolje!!!

petrušk...kak kej Evica bogica???? pa ti in oči???

simona...pridna kr s sesalcem strašiš..mene pa ju3 čaka...sesanje, pa nujn po tleh pomit, pa kopalnica...upam, da mi bodo kake roke na pomoč priskakljale in ne bojo vsi sam šlafal k je tak super vreme

ajde...moje testo...je pripravljenouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
17.9.2010 16:38:34   
petrušk_
juhejjjj...naš oči se je pa dons izprsil....eva j dobla novga nodija pa tavelko škatlo duplotov, mami pa nov prstančekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
17.9.2010 17:01:40   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

juhejjjj...naš oči se je pa dons izprsil....eva j dobla novga nodija pa tavelko škatlo duplotov, mami pa nov prstančekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iiiiiiiiiiiii user posted image user posted image jaz bi tudi, sam tistga tapravga user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
17.9.2010 17:17:14   
TAMIKA3
pozno kosilo oz. večerja kuhano user posted image user posted image ... piščančji paprikaš + njoki + radič s krompirjem user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
17.9.2010 17:19:07   
TAMIKA3
zdaj še sčaram SJMM sladico za pozneje user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
17.9.2010 18:06:53   
Katjusa
dan punce:)
Sem v vitanju cakam mojga da pride dons boma tuki spala otroka sta pa v dramljah, boma poskusla da spanja cim vec nardit in potem zgodaj zacet, brat bo pa doma sam kuhinjo rezmontiral in nalozil na tovornjacka.... In nama jo jutri dostavi:) sej ne morem verjet da bomo pocasi res tukaj...

Vidim da kmam nekaj narocil.... Bom mogla urno postavko pogruntat:)

Brkn jst sem tud za srecanje na cekjskem koncu....

Lepo se imejte in drzte pesti, da nam rata cim vec nardit do nedelje.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
17.9.2010 18:11:34   
Urša08
Tamika uvau kok luštna jaknica user posted image user posted image user posted image user posted image super da kdaj tud ti prideš na vrsto user posted image user posted image user posted image user posted image mjami kosilo

Sjmm rogljički kakšne lušte delaš, dej še k nam ene 4 pošlji user posted image user posted image user posted image

Katjuša pridna sta user posted image user posted image user posted image se veselim z vami ob skorajšnji vselitviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
17.9.2010 18:14:54   
Urša08
Jaz sem pa popoldan mal začorila na kavču, me je kar zmanjkalo. Jutri pa res upam, da bomo mel dobro nočko in da uspem kaj narest. Moj user posted image je danes že malce boljši tko da mi je pomagal mal kuhinjo pospravit, pa tisto urco ko sem spala me je pustil in mel otročka čez. Se morva mal zmenit glede spanja ta vikend da se oba spočijeva.

Sedaj bo treba pa počas eno večerjico narest za tamaledva, pa umit in v pidžamico. Mam občutek da bo Nejc okol 7 že spal.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
17.9.2010 18:15:30   
Urša08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
17.9.2010 18:16:08   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
17.9.2010 18:16:58   
Urša08
čebela jaz sem danes tud v trgovini tamalima kupla krof, sta ga mela za malico pa šalco mlekauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
17.9.2010 18:17:45   
Urša08
Tamika kake dobrote, jaz bi jedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morm jutri kej spečt k ste me čist zdražleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
17.9.2010 18:18:06   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz sem pa popoldan mal začorila na kavču, me je kar zmanjkalo. Jutri pa res upam, da bomo mel dobro nočko in da uspem kaj narest. Moj user posted image je danes že malce boljši tko da mi je pomagal mal kuhinjo pospravit, pa tisto urco ko sem spala me je pustil in mel otročka čez. Se morva mal zmenit glede spanja ta vikend da se oba spočijeva.

Sedaj bo treba pa počas eno večerjico narest za tamaledva, pa umit in v pidžamico. Mam občutek da bo Nejc okol 7 že spal.

user posted image user posted image user posted image za spanje in tvojega user posted image , da je ta čas user posted image user posted image čuval ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nočke

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
17.9.2010 18:49:02   
sjmm
no, zadnja runda rogljičkov na hlajenju...prvo so pa že pohamsal...kaki požeruščkiuser posted image user posted image user posted image ...je Jan strokovno preštel in je ratalo 42 rogljičkov, tak d upam, da jih bo še kaj za čez vikenduser posted image user posted image

joj, urša....bom jih posebej zate spekla k se tvoj pozdravi...pa jih dostavimo in se oddolžimo za cd.....k ga glih zdele z očijem vred gledajo vsi..od ta velke do Majčija...majo tok na glas, da kr odmevauser posted image user posted image

petrušk...vau...super za darilca!!!user posted image user posted image

urša...super za dremuckanje in, da je tvoj bolje!!!!user posted image user posted image

tamika...fajn pozno kosilce!!!!itak naj naj pridna!!!!!

no, zdej me pa prjatuček pomivalc kliče...sam še tole spraznim, Majčija nafutram, mleko prštimam za spat in mam počas dost, eno galono čaja sm glih skuhala...upam, da bo dost do zjutriuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
17.9.2010 19:25:07   
Čebel@
tamika......vav lep plaščekuser posted image user posted image user posted image .....ti ti ti lumpa delaš lušteuser posted image user posted image

katjuša...lepo,mirno noč v novem domu ti želimuser posted image user posted image user posted image .....pa danes bosta imela mir-lahko stanovanje krstitauser posted image user posted image user posted image user posted image

urša......a ne kakšen luksus je zaspati za 1 urco?user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm....ti tudi delaš lušteuser posted image ....moram nujno najdet neki sladkegauser posted image user posted image

2 dni zaporedoma mi je Hana prišla povedat ko je bila pokakanauser posted image ...reče kaka,ampak tko zamomlja,da če nisi pozoren sploh ne veš da ti nekaj razlagauser posted image

user posted image  pod tuš

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
17.9.2010 20:21:40   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iiiiiiiiiiiii user posted image user posted image jaz bi tudi, sam tistga tapravga user posted image user posted image

kaj tapraveg??? ne štekam?

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.