|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
17.9.2010 9:32:54   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk teb sem še en odgovor dolžna glede Bleda. Nč nimamo na Bledu, smo samo dokaj blizu doma in gremo rada tja na sprehodka okol jezera, pa na tortico in kavicouser posted image

aha..no super...pol se pa naslednjič k gremo mi u bohinj lahko zmenmo za kavico na bledu :) če boste za seveda

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
17.9.2010 9:34:32   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

sva bila na sestanku v vrtcuuser posted image .....Hana je bila vmes pri tašči in se je mende vmes spomnila na naju in je začela jokatuser posted image .....pol ko je bil pa čas za spanje,je bil pa nekaj časa mir,pol pa jok in ko sem jo ven vzela se je privila k meni in jo je samo zmanjkalouser posted image ....koker sem jo dala v posteljo,je bilo spet jok....zgleda da je res vse skupaj prišlo za njouser posted image .....upam da ji ne bo postal vrtec mučenje oz. kazenuser posted image ....zdej pančka-upam da bo mirno spalauser posted image user posted image user posted image ....jaz imam pa itak čist zabasan nos in ne diham splohuser posted image user posted image

komentirala vas ne bom-brez zamere prosim,ampak grem le en lekadol vzeti in v posteljouser posted image

no točno tako je pri nas...in s tem razlogom že 14 dni spi v najini postelji
upam, da ne bo tolk dolg trajal kot pri nas

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
17.9.2010 9:40:35   
petrušk_

Petrušk sej moj mi pomaga, sam trenutno je bolan tko da sem bolj kot ne sama za vse. Ampak računam da kmalu primejo antibiotiki, da se pozdravi in da si jaz mal spočijem. 

aja sj res...user posted image user posted image user posted image user posted image pa naj čimprej mine ....

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
17.9.2010 9:50:13   
Čebel@
sjmm.....zato sem pa vprašala kje spi-ker imam občutek da ima Maj rahel spanec....jaz sem ravno zaradi tega razloga dala Hano v svojo sobico-da ima mir in tišino....nama pa tudi ni treba šepetati in hoditi po prstihuser posted image

petrušk......upam da ste se znebili vročineuser posted image user posted image user posted image .....glede nalezlivosti pa najboljš,da vprašaš P.....pa me smo se včeraj na sestanku zmenile,da za vse take bolezni sporočimo,da so tudi druge mamice bolj pozorne na svoje otroke......sem pa glih mojmu včeraj rekla,da bo zgleda po 1,5l prišla k nama v posteljo-ampak jaz sem trmasta in sem raje z njo v fotelju,kot pa da ji sedaj pustim da spi pri nama...sej mogoče se bere kruto,ampak noben se nebi spočil

jaz še malo lenarim,pol grem pa pucatuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
17.9.2010 9:53:33   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

Mislim, da bi bil počasi že čas, da priredimo kakšno srečanje, da se naši malčki mal poigrajo, mamice načvekajo, atiji pa vidijo kako to zgleda.

Kaj pravite na to, da bi se dobili nekje v sredini oktobra in tokrat na celjskem oz. okolici.
...
Vse tiste, ki ste zainteresirane prosim na dan s predlogom, kdaj v oktobru bi bilo srečanje in če bi prišli, da malo vidimo koliko bi nas bilo, da najdemo ustrezno velik prostor.

Lep deževen vikend vam želim.

jst sm fuulll za....sam sredina oktobra za nas žal ne ustreza k gre oči na kitajsko....tist vikend 9,10.okt bi še bil ok....če zbirate kaj predlogov seveda...če boste pa vse ostale za drug datum pa ni kejuser posted image
kraj pa ni pomemben

petrušk_

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
17.9.2010 9:56:05   
petrušk_

sjmm.....zato sem pa vprašala kje spi-ker imam občutek da ima Maj rahel spanec....jaz sem ravno zaradi tega razloga dala Hano v svojo sobico-da ima mir in tišino....nama pa tudi ni treba šepetati in hoditi po prstihuser posted image

petrušk......upam da ste se znebili vročineuser posted image user posted image user posted image .....glede nalezlivosti pa najboljš,da vprašaš P.....pa me smo se včeraj na sestanku zmenile,da za vse take bolezni sporočimo,da so tudi druge mamice bolj pozorne na svoje otroke......sem pa glih mojmu včeraj rekla,da bo zgleda po 1,5l prišla k nama v posteljo-ampak jaz sem trmasta in sem raje z njo v fotelju,kot pa da ji sedaj pustim da spi pri nama...sej mogoče se bere kruto,ampak noben se nebi spočil

heheh..čebel...tud jst sm trmasta...ampak verjemi, da po 3 večerih kavča mine tudi naša trma in se vdamo....no upam, da bo vaša manj vztrajna...pri nas ni bilo variante in smo že 14 dni 3 v spalnici.....nimam pa blage veze kako jo bom spet nazaj na svojo sobico navadla....tko da takrat bom šele rabla pikepoke in objemčke....user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
17.9.2010 10:26:35   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

heheh..čebel...tud jst sm trmasta...ampak verjemi, da po 3 večerih kavča mine tudi naša trma in se vdamo....no upam, da bo vaša manj vztrajna...pri nas ni bilo variante in smo že 14 dni 3 v spalnici.....nimam pa blage veze kako jo bom spet nazaj na svojo sobico navadla....tko da takrat bom šele rabla pikepoke in objemčke....user posted image user posted image user posted image

sej tega me je malo strah,veš-da bom popustilauser posted image ....lohk ti že zdej pošljem user posted image inuser posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
17.9.2010 10:27:31   
Čebel@
vreme pa prav mori,nouser posted image ......nimam čist nobene energije-pa še buča me hoče boletuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
17.9.2010 10:31:16   
SURF
Pozdravčke....končno dež,da je ati vsaj malo z namauser posted image ker,drugače ga tako ali tako ni do večera ali pa še dlje...

Nisem dosti bralauser posted image ...sem pa ujela tole z spancem.....popolnoma ista zgodba je pri nas....odkar je v vrtcu....ni šans,da bi spala sama...vsake pol ure se zbuja in me išče...je pa pred tem že zelo lepo spala,sva imela kdaj čas tudi zase....spala tudi že celo noč...in ja ..tako kot pri tebi Petrušk....po parih dneh si zaradi vstrjanja(jokati do onemoglosti jo ne pustim,ni šans)si tako utrujen in je to rešitev...zaenkrat...tale vrtec in bolezni ji je čisto zmešal ritem....
Je pa že spala v svoji sobici...pravi luksus je biluser posted image ampak očitno me rabi,rabi varnost in toplino.

Katjuša-ja imajo tam super igrišče...ja zmenimo se...ko bo zopet lepo vreme.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
17.9.2010 10:36:58   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Pozdravčke....končno dež,da je ati vsaj malo z namauser posted image ker,drugače ga tako ali tako ni do večera ali pa še dlje...

Nisem dosti bralauser posted image ...sem pa ujela tole z spancem.....popolnoma ista zgodba je pri nas....odkar je v vrtcu....ni šans,da bi spala sama...vsake pol ure se zbuja in me išče...je pa pred tem že zelo lepo spala,sva imela kdaj čas tudi zase....spala tudi že celo noč...in ja ..tako kot pri tebi Petrušk....po parih dneh si zaradi vstrjanja(jokati do onemoglosti jo ne pustim,ni šans)si tako utrujen in je to rešitev...zaenkrat...tale vrtec in bolezni ji je čisto zmešal ritem....
Je pa že spala v svoji sobici...pravi luksus je biluser posted image ampak očitno me rabi,rabi varnost in toplino.

Katjuša-ja imajo tam super igrišče...ja zmenimo se...ko bo zopet lepo vreme.

ja surf točno tako...pri nas spala od 10 meseca naprej v svoji sobi...takoj, ko je bla v vrtcu pa preobrat...3 dni sm vztrajala, pol pa k nama, da vsaj kaj spimo.....mah...sj bojo hitr dost veliki da jim bomo laho dopovedal, da morjo sami spančkat....nimam energije še s tem se zdaj ukvarjat...pa še bolezen in merjenje vročine vsakih pol urce....bo že moglo bit...jst tud gledam na to tko, da me zgleda rabi.....
ampak čebel@.....če se ti ponoči ne zbuja vztrajaj...pri nas žal ni šlo....

nama pa manjka skupnih trenutkov z očijem sedaj, ker grem jst z evo skupi spančkat in nimava nobenega večera več zase....to res pogrešamuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 10:48:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
17.9.2010 10:59:38   
Urša08
helov

Jaz sem že morto pa še 11 niuser posted image .

V glavnem ponoč sem mela z zgago težave in sem bla mal pokonc, ko sem ravno zaspala me je pa Nejc zbudi da gre lulat. Potem ga pa pobožam in ugotovim da ma vročino. Zjutraj peljem Žiga v vrtec, ga oddam , šibam v trgovino po tedensko zalogo hrane, potem hitim domov po Nejca in user posted image , gremo nazaj po Žigca. Nč ni jokcal, lepo se je igraluser posted image . Sem bila tok happy ker ko sem not prišla sta dve punčki prav tulili, se je men srček kar ustavil tok sta bili bogi. Iz vrtca smo šli pa direkt z Nejcem do pediatrinje in ma virozo tko da bo do srede doma. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
17.9.2010 11:03:19   
Urša08
Vidim da je debata o spanju v ta veliki postli. Pri nas je to standard, al pride en, al ta drug al pa kr oba. No sej je tud kaka taka noč k mava z možekom postlo sam zase user posted image . Ma jaz se sploh več ne sekiram, se pač stiskamo, pa kako brco dobiš,...user posted image user posted image user posted image user posted image itak bodo pa tok hitro odrasli, da bomo še pogrešali tole crklanjeuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
17.9.2010 11:04:48   
Urša08
čebela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
17.9.2010 11:05:47   
Urša08
Šibam mal pospravit, pa en stroj cot v sušilca dat, pa kakšenga v pralnega. Vas pridem še prebrat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
17.9.2010 11:05:48   
TAMIKA3
dan user posted image

včeraj cel dan na terenu, sve s kolegico user posted image user posted image peljale v Laško na kontrolo in babe ne bi bile babe, če ne bi šle v šoping user posted image user posted image ... skratka s Tristanom je dosti boljše user posted image user posted image ... od vseh možnih alergij, je ostala samo alergija na beljak ( mejna vrednost) in na ovčjo volno user posted image ...

čebel@
... hvala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za bolančke, da se čimprej pozdravijo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse mamice

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
17.9.2010 11:06:37   
Urša08
Tamika to je pa super novička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je pa s Tristanom v vrtcu? Se je že čist navadil?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
17.9.2010 11:10:22   
TAMIKA3

Tamika to je pa super novička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je pa s Tristanom v vrtcu? Se je že čist navadil?

v vrtcu ... odvisno od dneva ... v sredo zjutraj ni nič jokal, danes je pa malo pojamral ... joka, ko pridem po njega user posted image ... vzgojiteljice pravijo, da je v redu, da je, spi ... včasih se mogoče še kaj spomni in spusti kako solzico to pa je tudi vse

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
17.9.2010 11:10:52   
TAMIKA3
user posted image hot lover mi že žvižga 

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 12:21:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3845
17.9.2010 12:45:31   
Ajvy
helou......

ČEbela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn.
..jst se strinjam s srečanjem.....kjerkoli......
Dej malo povej kako ste kaj....

sjmm
....hvala za lepe besede....kuhinja je pa fantastična

kolumbo
....ojej...pol se pa res tvoj dan D približuje.....držte se..
Lepo porihtajate tole s spuščanjem....

Urša..
..bogec Nejc...naj se čimprej pozdravi in krasno, da gre Žigu tako lepo

TAmika....jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee the best za to stanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Tristan

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
17.9.2010 13:37:27   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image hot lover mi že žvižga 

zmagaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
no, ja na pol user posted image , so še srajce ostale user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
17.9.2010 13:38:42   
TAMIKA3
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
17.9.2010 13:54:16   
TAMIKA3
user posted image user posted image via vrtec in šola

lep dan, čeprav je deževen user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
17.9.2010 14:30:05   
simonakr
Dan!
Vreme, dež user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image   DEJTE DRŽAT PESTO DA PŠATA (en mali potoček tlele zraven) NE BO SPET POPLAVLJALA! 3 leta nazaj je la cela štala! Letos je nočem!

Kolumbo vso srečo z cevmi in ventili.

Katjuša - ko bova midva opremljala hišo te pokličem! Ti si mojster za vse! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Tamika - hvala za kavico! Dej se v ponedeljek k men najavi bom mojga hot loverja vn zvlekla! user posted image

Šibam pospravlat! Me sesalec kliče! user posted image  

< Sporočilo je popravil simonakr -- 17.9.2010 14:32:53 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.