Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 9:32:54
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk teb sem še en odgovor dolžna glede Bleda. Nč nimamo na Bledu, smo samo dokaj blizu doma in gremo rada tja na sprehodka okol jezera, pa na tortico in kavico aha..no super...pol se pa naslednjič k gremo mi u bohinj lahko zmenmo za kavico na bledu :) če boste za seveda
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 9:34:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer sva bila na sestanku v vrtcu .....Hana je bila vmes pri tašči in se je mende vmes spomnila na naju in je začela jokat .....pol ko je bil pa čas za spanje,je bil pa nekaj časa mir,pol pa jok in ko sem jo ven vzela se je privila k meni in jo je samo zmanjkalo ....koker sem jo dala v posteljo,je bilo spet jok....zgleda da je res vse skupaj prišlo za njo .....upam da ji ne bo postal vrtec mučenje oz. kazen ....zdej pančka-upam da bo mirno spala ....jaz imam pa itak čist zabasan nos in ne diham sploh komentirala vas ne bom-brez zamere prosim,ampak grem le en lekadol vzeti in v posteljo no točno tako je pri nas...in s tem razlogom že 14 dni spi v najini postelji upam, da ne bo tolk dolg trajal kot pri nas
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 9:40:35
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk sej moj mi pomaga, sam trenutno je bolan tko da sem bolj kot ne sama za vse. Ampak računam da kmalu primejo antibiotiki, da se pozdravi in da si jaz mal spočijem. aja sj res... pa naj čimprej mine ....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 9:50:13
|
|
|
|
Čebel@
|
sjmm.....zato sem pa vprašala kje spi-ker imam občutek da ima Maj rahel spanec....jaz sem ravno zaradi tega razloga dala Hano v svojo sobico-da ima mir in tišino....nama pa tudi ni treba šepetati in hoditi po prstih petrušk......upam da ste se znebili vročine .....glede nalezlivosti pa najboljš,da vprašaš P.....pa me smo se včeraj na sestanku zmenile,da za vse take bolezni sporočimo,da so tudi druge mamice bolj pozorne na svoje otroke......sem pa glih mojmu včeraj rekla,da bo zgleda po 1,5l prišla k nama v posteljo-ampak jaz sem trmasta in sem raje z njo v fotelju,kot pa da ji sedaj pustim da spi pri nama...sej mogoče se bere kruto,ampak noben se nebi spočil jaz še malo lenarim,pol grem pa pucat
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 9:53:33
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdravljene. Mislim, da bi bil počasi že čas, da priredimo kakšno srečanje, da se naši malčki mal poigrajo, mamice načvekajo, atiji pa vidijo kako to zgleda. Kaj pravite na to, da bi se dobili nekje v sredini oktobra in tokrat na celjskem oz. okolici. ... Vse tiste, ki ste zainteresirane prosim na dan s predlogom, kdaj v oktobru bi bilo srečanje in če bi prišli, da malo vidimo koliko bi nas bilo, da najdemo ustrezno velik prostor. Lep deževen vikend vam želim. jst sm fuulll za....sam sredina oktobra za nas žal ne ustreza k gre oči na kitajsko....tist vikend 9,10.okt bi še bil ok....če zbirate kaj predlogov seveda...če boste pa vse ostale za drug datum pa ni kej kraj pa ni pomemben
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 9:56:05
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....zato sem pa vprašala kje spi-ker imam občutek da ima Maj rahel spanec....jaz sem ravno zaradi tega razloga dala Hano v svojo sobico-da ima mir in tišino....nama pa tudi ni treba šepetati in hoditi po prstih petrušk......upam da ste se znebili vročine .....glede nalezlivosti pa najboljš,da vprašaš P.....pa me smo se včeraj na sestanku zmenile,da za vse take bolezni sporočimo,da so tudi druge mamice bolj pozorne na svoje otroke......sem pa glih mojmu včeraj rekla,da bo zgleda po 1,5l prišla k nama v posteljo-ampak jaz sem trmasta in sem raje z njo v fotelju,kot pa da ji sedaj pustim da spi pri nama...sej mogoče se bere kruto,ampak noben se nebi spočil jaz še malo lenarim,pol grem pa pucat heheh..čebel...tud jst sm trmasta...ampak verjemi, da po 3 večerih kavča mine tudi naša trma in se vdamo....no upam, da bo vaša manj vztrajna...pri nas ni bilo variante in smo že 14 dni 3 v spalnici.....nimam pa blage veze kako jo bom spet nazaj na svojo sobico navadla....tko da takrat bom šele rabla pikepoke in objemčke....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 10:26:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ sjmm.....zato sem pa vprašala kje spi-ker imam občutek da ima Maj rahel spanec....jaz sem ravno zaradi tega razloga dala Hano v svojo sobico-da ima mir in tišino....nama pa tudi ni treba šepetati in hoditi po prstih petrušk......upam da ste se znebili vročine .....glede nalezlivosti pa najboljš,da vprašaš P.....pa me smo se včeraj na sestanku zmenile,da za vse take bolezni sporočimo,da so tudi druge mamice bolj pozorne na svoje otroke......sem pa glih mojmu včeraj rekla,da bo zgleda po 1,5l prišla k nama v posteljo-ampak jaz sem trmasta in sem raje z njo v fotelju,kot pa da ji sedaj pustim da spi pri nama...sej mogoče se bere kruto,ampak noben se nebi spočil jaz še malo lenarim,pol grem pa pucat heheh..čebel...tud jst sm trmasta...ampak verjemi, da po 3 večerih kavča mine tudi naša trma in se vdamo....no upam, da bo vaša manj vztrajna...pri nas ni bilo variante in smo že 14 dni 3 v spalnici.....nimam pa blage veze kako jo bom spet nazaj na svojo sobico navadla....tko da takrat bom šele rabla pikepoke in objemčke.... sej tega me je malo strah,veš-da bom popustila ....lohk ti že zdej pošljem in
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 10:27:31
|
|
|
|
Čebel@
|
vreme pa prav mori,no ......nimam čist nobene energije-pa še buča me hoče bolet
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 10:31:16
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke....končno dež,da je ati vsaj malo z nama ker,drugače ga tako ali tako ni do večera ali pa še dlje... Nisem dosti brala ...sem pa ujela tole z spancem.....popolnoma ista zgodba je pri nas....odkar je v vrtcu....ni šans,da bi spala sama...vsake pol ure se zbuja in me išče...je pa pred tem že zelo lepo spala,sva imela kdaj čas tudi zase....spala tudi že celo noč...in ja ..tako kot pri tebi Petrušk....po parih dneh si zaradi vstrjanja(jokati do onemoglosti jo ne pustim,ni šans)si tako utrujen in je to rešitev...zaenkrat...tale vrtec in bolezni ji je čisto zmešal ritem.... Je pa že spala v svoji sobici...pravi luksus je bil ampak očitno me rabi,rabi varnost in toplino. Katjuša-ja imajo tam super igrišče...ja zmenimo se...ko bo zopet lepo vreme.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 10:36:58
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravčke....končno dež,da je ati vsaj malo z nama ker,drugače ga tako ali tako ni do večera ali pa še dlje... Nisem dosti brala ...sem pa ujela tole z spancem.....popolnoma ista zgodba je pri nas....odkar je v vrtcu....ni šans,da bi spala sama...vsake pol ure se zbuja in me išče...je pa pred tem že zelo lepo spala,sva imela kdaj čas tudi zase....spala tudi že celo noč...in ja ..tako kot pri tebi Petrušk....po parih dneh si zaradi vstrjanja(jokati do onemoglosti jo ne pustim,ni šans)si tako utrujen in je to rešitev...zaenkrat...tale vrtec in bolezni ji je čisto zmešal ritem.... Je pa že spala v svoji sobici...pravi luksus je bil ampak očitno me rabi,rabi varnost in toplino. Katjuša-ja imajo tam super igrišče...ja zmenimo se...ko bo zopet lepo vreme. ja surf točno tako...pri nas spala od 10 meseca naprej v svoji sobi...takoj, ko je bla v vrtcu pa preobrat...3 dni sm vztrajala, pol pa k nama, da vsaj kaj spimo.....mah...sj bojo hitr dost veliki da jim bomo laho dopovedal, da morjo sami spančkat....nimam energije še s tem se zdaj ukvarjat...pa še bolezen in merjenje vročine vsakih pol urce....bo že moglo bit...jst tud gledam na to tko, da me zgleda rabi..... ampak čebel@.....če se ti ponoči ne zbuja vztrajaj...pri nas žal ni šlo.... nama pa manjka skupnih trenutkov z očijem sedaj, ker grem jst z evo skupi spančkat in nimava nobenega večera več zase....to res pogrešam
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2010 10:48:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 10:59:38
|
|
|
|
Urša08
|
helov Jaz sem že morto pa še 11 ni . V glavnem ponoč sem mela z zgago težave in sem bla mal pokonc, ko sem ravno zaspala me je pa Nejc zbudi da gre lulat. Potem ga pa pobožam in ugotovim da ma vročino. Zjutraj peljem Žiga v vrtec, ga oddam , šibam v trgovino po tedensko zalogo hrane, potem hitim domov po Nejca in , gremo nazaj po Žigca. Nč ni jokcal, lepo se je igral . Sem bila tok happy ker ko sem not prišla sta dve punčki prav tulili, se je men srček kar ustavil tok sta bili bogi. Iz vrtca smo šli pa direkt z Nejcem do pediatrinje in ma virozo tko da bo do srede doma.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 11:03:19
|
|
|
|
Urša08
|
Vidim da je debata o spanju v ta veliki postli. Pri nas je to standard, al pride en, al ta drug al pa kr oba. No sej je tud kaka taka noč k mava z možekom postlo sam zase . Ma jaz se sploh več ne sekiram, se pač stiskamo, pa kako brco dobiš,... itak bodo pa tok hitro odrasli, da bomo še pogrešali tole crklanje .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 11:04:48
|
|
|
|
Urša08
|
čebela
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 11:05:47
|
|
|
|
Urša08
|
Šibam mal pospravit, pa en stroj cot v sušilca dat, pa kakšenga v pralnega. Vas pridem še prebrat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 11:05:48
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan včeraj cel dan na terenu, sve s kolegico peljale v Laško na kontrolo in babe ne bi bile babe, če ne bi šle v šoping ... skratka s Tristanom je dosti boljše ... od vseh možnih alergij, je ostala samo alergija na beljak ( mejna vrednost) in na ovčjo volno ... čebel@ ... hvala za bolančke, da se čimprej pozdravijo za vse mamice
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 11:06:37
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika to je pa super novička Kako je pa s Tristanom v vrtcu? Se je že čist navadil?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 11:10:22
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika to je pa super novička Kako je pa s Tristanom v vrtcu? Se je že čist navadil? v vrtcu ... odvisno od dneva ... v sredo zjutraj ni nič jokal, danes je pa malo pojamral ... joka, ko pridem po njega ... vzgojiteljice pravijo, da je v redu, da je, spi ... včasih se mogoče še kaj spomni in spusti kako solzico to pa je tudi vse
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 11:10:52
|
|
|
|
TAMIKA3
|
hot lover mi že žvižga
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2010 12:21:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 12:45:31
|
|
|
|
Ajvy
|
helou...... ČEbela... petrušk.... Brkn...jst se strinjam s srečanjem.....kjerkoli...... Dej malo povej kako ste kaj.... sjmm....hvala za lepe besede....kuhinja je pa fantastična kolumbo....ojej...pol se pa res tvoj dan D približuje.....držte se.. Lepo porihtajate tole s spuščanjem.... Urša....bogec Nejc...naj se čimprej pozdravi in krasno, da gre Žigu tako lepo TAmika....jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee the best za to stanje Bravo Tristan
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 13:37:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 hot lover mi že žvižga zmagaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! no, ja na pol , so še srajce ostale
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 13:38:42
|
|
|
|
TAMIKA3
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 13:54:16
|
|
|
|
TAMIKA3
|
via vrtec in šola lep dan, čeprav je deževen
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 17.9.2010 14:30:05
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Vreme, dež DEJTE DRŽAT PESTO DA PŠATA (en mali potoček tlele zraven) NE BO SPET POPLAVLJALA! 3 leta nazaj je la cela štala! Letos je nočem! Kolumbo vso srečo z cevmi in ventili. Katjuša - ko bova midva opremljala hišo te pokličem! Ti si mojster za vse! Tamika - hvala za kavico! Dej se v ponedeljek k men najavi bom mojga hot loverja vn zvlekla! Šibam pospravlat! Me sesalec kliče!
< Sporočilo je popravil simonakr -- 17.9.2010 14:32:53 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.