|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
16.9.2010 21:42:48   
Dajica
Hvala za sprejem user posted image Sem bolj med zadnjimi se vpisala, ker imam tudi datum bolj med zadnjimi. Po moznosti bo celo maj, ker sem tudi v prvo rodila 6 dni po roku in prav tako mi je tudi g rekla, da bo verjetno tudi v drugo tako. April ali maj, ostala bom pri vas aprilcicah .user posted image
Moje stanje: bolece prsi, lulanje non stop (danes sem sla pred pregledom v roku 15 minut 3x pa se 1x ko sem mogla dat vodo za pregled-ni bilo problemauser posted image ), obcutek napihnjenosti, tiscanje v zelodcu, cim kaj pojem, slabost cez cel dan, smrdi mi vec stvari, se najbolj deodorant, ko se namazem pod pazduho, joj....skor bruham zraven ali pa lak za lase, se moram naspricat in potem par korakov stran stopit, da ne zavoham... Pa verjetno je se kaj, pa se zdaj ne spomnim. Pa lacna sem skoz, pa sploh ne vem, kaj bi mi pasalo jest.
Juti povem novico v sluzbi, domacim pa med vikendom. Me prav zanima reakcija user posted image

Jaz bom sla delat NS k dr. Megličevi. Sploh nisem vedela, da ona tudi to opravlja, pa mi je sestra rekla, da ima dovoljenje za to pribl. 2 leti. Nas je pa res ze kar nekaj na isti datum. user posted image

No, toliko zaenkrat, se beremo!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
16.9.2010 22:07:19   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

no, tut js bom po pričakovanjih simpatizer kluba... vsaj pričakujem, da od 53 kil ne bom zlezla čez 100 user posted image sm pa js tut eno tistih miniaturnih bitij - s 156 cm sem za odličnih 6 cm prekosila zakonsko mejo otroškega varnostnega sedeža!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest pa za 3 cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
16.9.2010 22:08:34   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: bušek33

baywatch 100+  user posted image user posted image  sam ne vem, če je to dober, ker pol bomo morale jacki in vse ostale pod 50kg zbrisat s seznama user posted image user posted image  

Ej, to pa ni fer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi mogle tekmovat kera se bo več zredila, ker tuki pa nikol ne veš, mogoče bom pa to jest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
17.9.2010 7:46:35   
florecita
Še ena, ki bi se vpisala v klub user posted image

Glede na to, da sem šla v prvi nosečnosti rodit Z 115 KILAMI, ( zredila sem se za PAZI TOOOOO: 35 kg),

verjamem, da bo tokrat zelo podobno. user posted image user posted image user posted image

Ampak mi ni blo videt, res ne, in G mi ni nikoli rekla, da je preveč, ker enostavno ni verjela, da ''nosim'' toliko kg na sebi,..al so bli pa vsi okrog mene toliko prijazni in so mi rekli, da mi kao ni videt user posted image user posted image user posted image
imela sem groooozen apetit, tako kot zdejuser posted image
No, te kilce sem po porodu hitro izgubila, in to nosečnost štartala samo z 2 kilcami več kot prvo... user posted image
do zdaj sem se zredila cca 3,4 kg...
pa ve?

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
17.9.2010 7:47:45   
florecita
IZVIRNO SPOROČILO: florecita

Glede na to, da sem šla v prvi nosečnosti rodit Z 115 KILAMI, ( zredila sem se za PAZI TOOOOO: 35 kg),

verjamem, da bo tokrat zelo podobno. user posted image user posted image user posted image

aja, da še ne pozabim: mislim, da sem kr rekorderka kar se tiče kilc  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
17.9.2010 8:43:34   
sreckica
dobro jutro!

jacki, ti rečem, tele babnce na grde karte igrajo.... ni fer, a ne???? user posted image user posted image user posted image
florecita js sm dala najprej 3 dol, zdej pa eno nazaj gor. bomo vidl kaj bo s tem...

Neposredna povezava do sporočila: 1231
17.9.2010 8:44:57   
Nitkica11
Dobro jutro na tako dezeven dan.

Hm zaradi kil sploh nebi govorila ker jih mam ze sedaj prevec upam da se ne zredim prevec ker vem kako bo tezko to dol spravit user posted image ze ko nisem bila noseca nisem mogla nic dol spravit.
Kako je tocno z mojim kilam niti ne vem ker se bom vagala samo na pregledu cene se bom prevec obremenjevala s tem user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

Neposredna povezava do sporočila: 1232
17.9.2010 9:12:36   
sesil
Dobro jutro

pa smo dočakali dež. No, da vam povem včerajšnji izkupiček: avta nisem posesala, sem pa zato naredila filane paprike prvič v življenju. Pojedla sem pa samo eno, ker enostavno ne morem jesti. Do sedaj sem shujšala 3kg. Itak jih imam preveč in se ni zasekirat da bi ratala okostnjak.

rdeče kopalke..jaz že imam ene doma, tako da sem že na pol baywatch. no, upam da do 100 vseeno ne pridem, čeprav vse dela bojjjnnnkkk, bboojjjnnnkkk....sem bolj majhne sorte 163cm. joške pa imam do koroške, pa še bolijo me.user posted image
nosim pa še moderce za dojenje od prejšnjega poroda, ker enostavno mi je vse premajhno.

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
17.9.2010 9:15:47   
pussycat
Jutro punce user posted image

darhaha84.... tud jst mam probleme s prebavo, pa mi prav nič en pomaga...dons sm se tehtala, pol kile več mam..... prebava je kriva sigurno,pišuka no user posted image

sreckica.... jooooooj, njami user posted image  stročji fižol z ocvirki.... ohohoh, js bi tut.... sam moj ne mara..... bom pa sam zase nardila celo skledo user posted image

jackie... ti miniaturno bitje....kok si lahka, ne morem vrjet user posted image  super, da so bli v službi veseli, jst povem po nuhalni, upam da bojo tut user posted image

Dajica, čestitke za srčka user posted image  upam, da ostaneš aprilčica, jeeeej user posted image

Nitkica 11... tudi jst se kr precej obremenjujem s težo...že pred nosečnostjo mi ni nikakor ni šlo dol, pa sem ful probavala.... zdej je najbolj pomembno, da se ne stradaš.Ti kr papi user posted image user posted image  Tko sm si jst rekla, pikica ne sme bit lačna user posted image  Jaz se bom vseeno vagala doma, ker si ne upam tvegat, da se bom nenadzorovano redila. Presodi sama, kaj bo zate najboljše. Na prvem mestu se pa ne obremenjuj, dojenčka nosiš user posted image user posted image user posted image

Kakšen dž...to ni res.....user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
17.9.2010 11:42:48   
pussycat
Ojoj, punce zdele sem prebrala na enem forumu zgodbo ene punce, ki je šla  nič hudega sluteč v 13. tednu na nuhalno in izvedela, da otroček ni zdravuser posted image  Morala je na abrazijo..... user posted image  grozno, pa vse znake je še vedno imela.
Joj, sem se čist zasekirala, pa dobr vem, da si s tako črnogledostjo nič ne koristim.
Huh..... kooomaj čakam da bo nuhalna in srčno upam, da bo vse ok!

A še katera kdaj dobi tak preblisk, ali jo brez razloga zaskrbi, da ne bo kaj narobe?

Katera ima prva nuhalno? Še malo pa naj bi bile izven kritičnega obdobja user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
17.9.2010 12:18:08   
Tincy90
Helou!

Pusycat stran s črnimi mislimi in ne sekiraj se vnaprej. Sploh pa itak, da bo vse v redu boš vidla. Js sama pr seb nimam nekega slabega občutka al pa kej glede NS, ker mislim in upam da bo vse ok tko kt je blo prvič. Se tolažim s tem, da sm še dokaj mlada in pri mlajših je to tveganje zlo nizko, saj tko mi je že prvič povedov G na NS. Ti pa tud tko kot ostale ste pa tud vse še mlade in nima bit kej wrong.user posted image user posted image

Evo mene v rdeči pisavi, sm se odločla d bom zdj mela skoz rdečo pisavo, sj veste baywatch bejba pa to.user posted image user posted image user posted image sm edin to mi manjka, rdeče kopalke, jih bom mogla drug let nabavt.user posted image user posted image

Aja morm se vam potožit d js ful težko tamalo previjam, ko se mi pokaka. Mislm to mi je taka muka ratala, zmer se mi dvigne (u želodcu mislmuser posted image user posted image ). Jooj, dj naj bo že hmal tega obdobja slabosti in vse teh piz***** konc.user posted image

Drgač pa, kako ste kej na ta (men bedn) deževn dan?? Ta dž čist mori...

Kje ste baywatchiče?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
17.9.2010 12:26:41   
KlaraMay
joj ste nore .... kako vam rata tooooooooooooooooooooooooook velik napisat, v tako kratkem času user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 17.9.2010 12:27:05 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
17.9.2010 12:36:12   
Erin
ooooooo KlaraMay! Kje se pa ti skrivaš? =)

pussycat - seveda tudi mene kdaj zaskrbi, ampak 99,9% mislim pozitivno in VERJAMEM da je z malim/malo vse ok. Moč misli ima (meni osebno) velik vpliv na telo..

Punce, ah dejte no, kje je kaka slikca s pregledov, ste jih obljubljale pa ni nič od tega user posted image Da še dodatno poživijo temo... trebuščkov pa še ne bomo limale gor ane... no moj bi zasedel kar nekaj strani cccuser posted image

VPRAŠANJE - a katero boli trtica? Mene je v 1. nos ful, sedaj se pa tudi že začenja, ne razumem zakaj, saj teh 4g kot jih ima dete ne more tako pritiskat no...

Zej grem pa mal na net gledat za imeni.. z mojim se nikakor ne moreva uskladiti in rabim nekaj novih... meni je noro všeč ime Izak pa se mojemu obrača ko ga zasliši...in jaz sem ostala brez imena ki mi je sploh všeč za fanta.. rabim novo, edin če ga na porodni ne prepričamuser posted image No sej vem da j eše čas, ampak eno zalogo je pra treba nabrat.. za Tilna sva se odločila 2 tedna pred rojstvom... do takrat pa kreg pa nč všečuser posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
17.9.2010 13:12:09   
pussycat
Tincy90..... kaj si ti 90 letnik? potem si res še zelo mlada user posted image  aja, ful mi je všeč, da si dala hčerkici preluknjat ušeska, meni je to ful kjut user posted image aja, jst sem v 12. tednu, pa moram rečt da se slabosti umirjajo, apetit se veča, tko da gre na boljše user posted image

erin... ja vem, da moram gledat pozitivno. ampak mislim, ds je razumljivo, da me je malo strah, mogoče bi rekla, da nisem pretirana optimistka, niti ne pesimistka, prej bi rekla, da realno gledam na stvari.... glede na to da je imela mesec dni nazaj moja soseda na levi, splav v 10. tednu ( otročku ni bil srček ), moja desna soseda je pa v 7. tednu, pa mora strogo počivat, ker krvavi čim vstane, zaenkrat se plodek še drži tako kot treba. Morda me to malo strezni, da ne živim v oblakih.user posted image
Ampak.... z mojo pikico bo vse ok, komaj čakam nuhalno, pa upam da izvem spol....od tistih ki vejo za mojo nosečnost jih 5 misli da bo punčka, edino jaz mislim da bo fantek user posted image  čeprav si tudi jaz malo bolj želim punčkico, oz. v trgovinah samo punčkaste stvari gledam user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
17.9.2010 13:26:30   
Erin
pussycat, seveda, če te obdajajo slabe izkušnje avtomatsko pomisliš in se zaveš da si lahko mimogrede eden izmed njih, to je normalno. Ti si smao reci, vse bo uredu in drži tega tudi ko bo/ če bo (upam da ne) kdaj hudo... meni je bilo to v 1.nos vedno v pomoč, ko sem Tilna 3 skoraj izgubila... če pomisliš da sem krvavela v 26 tednu (ko misliš da je najhuje mino) in so mi rekli da ni srčka in me ohranili v tem prepričanju pol ure.... no kasneje je prišel dohtar, malo bolj pritisnil na trebuh s ctg-jem in smo ga spet slišali.. ampak tiste pol ure vmes je bilo...grozno no... ampak se3m si ves čas govorila da je vse uredu, da bo vse uredu, optimist do konca, pa še res je bilo... in mislim da mi je ta pozitiva tudi pomagala skozi te pol ure da se nisem zlomnila... seveda se je vse dobro končalo, hb..  ob tem moram  snet kapo za enkratno ki je dala skozi veliko hudega pa je še vedno polna optimizma, jo - te prav občudujem.user posted image
Tko da punce, vse bo ok ane =)))user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
17.9.2010 13:36:20   
pussycat
erin..... uh, huda izkušnja. si ne morem predstavljat kako bi bilo, če bi se meni kaj takega pripetilo. kapo dol, več kot očitno si zelo močna oseba, lahko se zgledujem po tebi.
nasploh občudujem vse, ki grejo čez ovire razumno in ostanejo pozitivne osebice še naprej. u go girl user posted image

mislim da mi je mal zrastu trebušček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
17.9.2010 13:47:24   
Tincy90
Ja js sm 90 letnik pussycat.user posted image zard tega kr sm postala tko mlada mamica sm mela tud velik problemov s svojimi starši, pršlo je tko daleč d sm šla od doma kr so ble nevzdržne razmere in zdj živim srečno pr fantu in njegovi mami. Da ne govorim kake besede so vse padale name in to sm poslušala od lastnih staršev, k se zdj zamislm d bi bla js taka do svoje hčerke, ma nism zmešana d mi kej tazga pade na pamet, zto sm jo pa mela d jo bom mela rada, ji stala ob strani in ji pomagala ko bo potrebovala mojo pomoč. No zdj sm mal zapelala u eno smer, ne bom več dolgovezla, u glavnem js sm tud optimistka in upam na najbolš do zadnjega.user posted image

Js mam tud filing d bomo mel spet punčko, kaj bo pa u resnici bomo pa vidl, upam da že na nuhalni.user posted image user posted image user posted image

Ja men je prou fajn zdj k ma naša miss preluknana ušeska, me vsaj ne bodo več sprašval če je punčka al fantek, mislm halo k da se ne vid d je punčka, če ma pa same punčkaste oblekce.user posted image user posted image user posted image

Erin bravo tudi zate! Ma js občudujem vse punce tuki gor k so tok pozitivne in grejo dalje in ne obupajo, čeprov včasih ni lahko.user posted image user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
17.9.2010 13:56:01   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: pussycat

erin..... uh, huda izkušnja. si ne morem predstavljat kako bi bilo, če bi se meni kaj takega pripetilo. kapo dol, več kot očitno si zelo močna oseba, lahko se zgledujem po tebi.
nasploh občudujem vse, ki grejo čez ovire razumno in ostanejo pozitivne osebice še naprej. u go girl user posted image

mislim da mi je mal zrastu trebušček user posted image user posted image user posted image
  Oh, mi bo še nerodn no.. hehe. ma hočem smao povedat da se s pomočjo pozitivnih misli da premagat najhuje, ok preprečiti najhujše ne, prebroditi pa...

Bauhi raste, wohoooo!!! Oujeaaaaah! user posted image MEni se bo pa poznal šele v 9 mescu, lol...oki, šalo na stran.. v prejšnji se mi je poznal šele v 16 tednu tko da predvidevam da švoh mišice od prej + špeh od prej = kr približn na istem aneuser posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
17.9.2010 14:03:14   
Erin
Tincy - žalostno da so ti starši tako obrnili hrbet ko si ju najbolj potrebovala.. upam da bosta dojela da si čeprav mlada odgovorna mati in ti vračala spoštovanje nazaj... jaz vsaki mladi mamici rečem, svaka čast da se je opogumila in imela tako mlada otroka...ampak no, sej včasih je bilo to nekaj normalnega, ne razumem takih staršev...mogoče nista dojela da si odrasla ženska ki ima svoje življenje in te na nek način želela obržati za vedno ob sebi..nekateri enostasvo odraslosti otrok ne znajo sprejeti in jih imajo v očeh še vedno kot male nagajivčke ki so jih stskali k sebi ko so padli s kolesa...
Ljubezen med starpi/otroci je najmočnejša vez in verjemem da se bodo zadeve med vami nekoč uredile...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
17.9.2010 14:30:36   
Tincy90
Ja to mi pa skor usak reče d se bo nekoč use uredilo, sm lej kaj men pomaga nekoč, a nazaj ko sm ju rabila sta se obnašala do mene k da sm najslabši otrok na tem svetu. Potem k bo pa pr men že use lepo poštimano, to vem da bo, ker bom za svoje otroke nardila use sm d bodo mel lepo normalno življenje, a potem se bodo pa hodil k men slint pa kao vnučke pršli gledat. Ne, sm ful trmasta in tud sama sm veeeeeliiiiik prejokala, pretrpela na račun koga? Svojih staršev! A mislš d so me pršli pogledat v P, ko sm rodila? A mislš d so vnučki poslal kako malenkost? Nič od tega, ampak se mi ne gre za to da bi kej mela od njih, edino kar sm hotla je bla ljubezen in razumevanje, pa mi tega niso znal pokazat oz dat. Js pravm po toči je zvoniti prepozno. Kolkokrat sm se dobila z mamo še v nosečnosti, da bi se pogovorile in da bi biu že enkrat mir pr bajti, ampak ne, ona je vztrajala pr svojem in zdj je tud dobila to kar je hotla, fotr je biu pa k copat nč druzga. Ma sj škoda besed za take, k me je kr sram d mam take starše. Najbolj me je bolela izjava, da sm jim v sramoto, pa ne rečm d mi ni še kdaj hudo za vsem tem, ampak hvalabogu mam fanta k se lahk na njega zanesem in sm k pomislm pol za nazaj kaj vse sm doživela mi ni več hudo. Aja, da ne pozabm, k sm že tok u tem, najbolj jih je pa zmotlo to, da sm s tem današnjim fantom. Njega niso maral in zarad tega se je vse skup nekak začel, pol pa še nosečnost, uff pol je pa blo njim kaplja čez rob. Za svojo sestro sm ratala ku***, za starše sm bla pa sramota pa še velik več. Mah, sj nima veze, kokr bo bo, bog pa čas bosta že nardila svoje...

Joj, js tud komi čakam da se mi bo lepo buši vidu, sm kaj k mi je tak trebuh ostal od 1.nosečnosti d mam sm špeh, tko kt pravte druge booooojjjnkkk, boooojjnkkk.user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
17.9.2010 14:42:55   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

oooooooooooh že vidim, seksi prizor z vročimi rdečimi kopalkami! lahkotno tečemo po plaži in ...... bonnnnng boooooong, booooonnnnnnggggg tresljaji! user posted image user posted image user posted image user posted image

pa polulala se bom haha

Itak ena prvih in soustanoviteljica kluba baywach 100+ se javljam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Hvala za sprejem user posted image Sem bolj med zadnjimi se vpisala, ker imam tudi datum bolj med zadnjimi. Po moznosti bo celo maj, ker sem tudi v prvo rodila 6 dni po roku in prav tako mi je tudi g rekla, da bo verjetno tudi v drugo

Dajica, moja Dajica, pa bova spet skupi user posted image user posted image , novemberke že vejo??

IZVIRNO SPOROČILO: florecita
aja, da še ne pozabim: mislim, da sem kr rekorderka kar se tiče kilc  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se greš stavt da nisi user posted image user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
17.9.2010 16:28:11   
sreckica
deklice, kok zaboga se sm gor prlima slikca, pa da je normaln velka ne pa tko ko una moja znamka zadnč?????? prosim, pomagajte ubogi računalničarki.... user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
17.9.2010 16:38:02   
ajtak
user posted image

Evo, tole je pa naš/a velikan/ka 8t1d- 1,95cm

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
17.9.2010 16:39:15   
ajtak
Srečkica, ne vem, jaz imam navadno težavo ker popam prevelike...
Kaj pa če jo poizkusiš povečat ko še urejaš mail?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
17.9.2010 16:52:48   
KlaraMay
Najlažje je sliko iz računalnika shranit na http://www.shrani.si/ iz tam pa enostavno kopiraš kodo, ki se ti izpiše in jo nalimaš tle v besedilo, po objavi se pa pokaže slika.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.