Tincy90
|
Ja to mi pa skor usak reče d se bo nekoč use uredilo, sm lej kaj men pomaga nekoč, a nazaj ko sm ju rabila sta se obnašala do mene k da sm najslabši otrok na tem svetu. Potem k bo pa pr men že use lepo poštimano, to vem da bo, ker bom za svoje otroke nardila use sm d bodo mel lepo normalno življenje, a potem se bodo pa hodil k men slint pa kao vnučke pršli gledat. Ne, sm ful trmasta in tud sama sm veeeeeliiiiik prejokala, pretrpela na račun koga? Svojih staršev! A mislš d so me pršli pogledat v P, ko sm rodila? A mislš d so vnučki poslal kako malenkost? Nič od tega, ampak se mi ne gre za to da bi kej mela od njih, edino kar sm hotla je bla ljubezen in razumevanje, pa mi tega niso znal pokazat oz dat. Js pravm po toči je zvoniti prepozno. Kolkokrat sm se dobila z mamo še v nosečnosti, da bi se pogovorile in da bi biu že enkrat mir pr bajti, ampak ne, ona je vztrajala pr svojem in zdj je tud dobila to kar je hotla, fotr je biu pa k copat nč druzga. Ma sj škoda besed za take, k me je kr sram d mam take starše. Najbolj me je bolela izjava, da sm jim v sramoto, pa ne rečm d mi ni še kdaj hudo za vsem tem, ampak hvalabogu mam fanta k se lahk na njega zanesem in sm k pomislm pol za nazaj kaj vse sm doživela mi ni več hudo. Aja, da ne pozabm, k sm že tok u tem, najbolj jih je pa zmotlo to, da sm s tem današnjim fantom. Njega niso maral in zarad tega se je vse skup nekak začel, pol pa še nosečnost, uff pol je pa blo njim kaplja čez rob. Za svojo sestro sm ratala ku***, za starše sm bla pa sramota pa še velik več. Mah, sj nima veze, kokr bo bo, bog pa čas bosta že nardila svoje... Joj, js tud komi čakam da se mi bo lepo buši vidu, sm kaj k mi je tak trebuh ostal od 1.nosečnosti d mam sm špeh, tko kt pravte druge booooojjjnkkk, boooojjnkkk.