darhaha84
|
Da se še jaz malo oglasim. Mene zadnje čase zelo matra zgaga Sploh nič mi ne paše jesti. Že kakšen teden ne morem jesti sadja, mleka in sladkarij (prej sem pojedla ful sadja in spila tudi do liter mleka – to je bila moja glavna hrana ), zadnje dva dni pa nič ne morem, ker me tako zgaga peče Najraje bi pila samo navadno vodo. Nimam ideje kaj naj naredim – če katera ve, so ideje dobrodošle. Prebava: Ker imam zelo velike pobleme s prebavo (grem na WC tudi samo 1x na teden), mi posledično tudi kile nihajo. Razlika je tudi do 1,5 kg. Jaz za prebavo poizkušam marski kaj – aktivia, probiotični jogurti, Donat (zjutraj, popoldne, zvečer), namočene suhe slive – nič mi ne pomaga. Ah, saj bo minilo Trebušček: Drugače sem normalne postave in sem prej imela raven trebuh, zdaj se mi pa že pozna izboklinica (v bistvu sem po moje tok napihnjena ). Sem pa šla že ½ kg gor. Kile: nekje sem brala, da naj bi šle v prvem trimesečju vsak mesec po 0,5 kg do 1 kg (oz. tiste, ki bruhajo lahko celo shujšajo), potem pa naj bi šle nekje po 0,5kg na teden gor. Po nekaterih priporočilih naj bi nosečnice, ki so bile pred nosečnostjo zelo vitke, do poroda pridobile 13 do 15 kilogramov, tiste, ki vas je bilo pred nosečnostjo ravno prav skupaj, 11 do 14 kilogramov, tistim malce močnejših mamicam pa je dovoljeno, da v devetih mesecih pričakovanja pridobijo od 7 do 11 kilogramov. Ampak pomembna je uravnotežena prehrana, ne toliko pridobljeni kilogrami! Telovadba: Jaz hodim na aerobiko 4x na teden in moram reči, da mi ful paše in sem rekla, da bom hodila dokler bom lahko potem bo pa verjetno kakšna joga na vidiku, do drugega leta uživajte…
|