|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
15.9.2010 16:38:31   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: d´ori

Hm ne vem zakaj jaz ne najdem nič na FB-ju pod Februarke 2011 user posted image
A je slučajno kak drug naslov??

Tudi jst neuser posted image .........

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
15.9.2010 16:39:36   
suzy29
Sem dala gor novo slikico trebuščka........

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.9.2010 16:48:29   
Teyla
Skupina je skrita po novem, tako da jo po moje ne morte najdet v iskalniku. Bo Pilotgirl zrihtala, ko se vrne. Lahko pa doda še kako uporanico za moderatorko, da bomo ostale to rihtale, ko nje ne bo. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
15.9.2010 18:06:46   
MoSoNi
Dan, drage souser posted image ! Pri nas je danes tak lep sonček... js pa bolj kot ne kr ležim, ker me neki v trebuhu špika in boli. Ni neke krize, ampak rajši mal poležim, pa se še mal spočijem user posted image
Morem se mal pohvalit... sva včeri z dragim naročila baby sobico user posted image Sicer je nisem imela namena že zdej kupit, ampak ima Lesnina glih 25% popust na Alples-ov Planet, ki mi je že od nekdaj všeč in sva jo kr po hitrem postopku naročila  user posted image

Tudi vozička še nimam namena takoj kupiti (čez kak mesec, dva pa že no), sem pa že skoraj prepričana, da bova vzela trikolesnika od Baby spa. So mi všeč vzorci, pa še cena se mi zdi precej nizka glede na to kaj vse je v paketu.

user posted image pa še kr od nikoder... user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
15.9.2010 18:22:49   
cukica
MoSoNi saj bojo prišli user posted image boš vidla,...Važen je,da je vse v redu z otročkom in s teboj,...
Tako bila dvakrat na sprehodu,sedaj sem večerjala in bomo videli,če me bo kaj lakota grabla,...se pa počutim kar dobro nimam kakšnih vrtoglavic in slabosti,sej bo bom zdržala,....

Lep večer vam želim,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
15.9.2010 19:27:36   
tamy82
Oh, danes ko me ni bilo doma ste ble pa res pridne! user posted image Sej sem rabila skoraj pol ure, da sem vse prebrala user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
15.9.2010 19:33:09   
tamy82
MoSoNi bravo za otroško sobo! user posted image

Na FB najde skupino samo, če si njen član, drugače pa ne, ker je popolnoma skrita. Tako da upamo, da pride PiloGirl čimprej nazaj, da to zrihta. Držimo pesti, da je z atijem vse ok user posted image

Pa še komentar glede vozičkov ipd.: midva sva tudi gledala peg perego gt3, kjer je vse komplet, torej tudi košara. Meni se ta košara zdi fajn zato, ker jo lahko tudi doma rabiš za spat, če drugega ni pri roki. Je pa res, da jo user posted image kmalu preraste.
Po drugi strani pa se mi ne zdi smiselno kupovat nekega dragega vozička, ker se bolj nagibava k uporabi slinga ... user posted image Tako da res ne vem kako se bova odločila ...

Uživajte!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
15.9.2010 20:37:53   
valek
tudi jaz nisem nič našla----

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
15.9.2010 21:13:25   
Jo@n
Uf, ste se pa razpisale danes...

Nina33, ko sprašuješ glede NS+DHT, jaz bom ob PDP stara 35 let (lih za glih, ampak vseeno), zato mi je DHT pripadal na napotnico. Sama NS pa je bila letom primerna in še ne rizična.

Vidim, da teče debata o vozičkih in prvih nakupih... Midva bova uporabila kar trikolesnika, ki sva ga imela za prvega in sicer trikolesnika Bebe confort High Trek, je 3 v 1 in primeren tudi z malo bolj off road variante. Ker so cene pri nas ubitačne, sva vzela 3 mesece rabljenega (bil je kot nov) na Bolhi in zanj plačala dobro polovico cene novega kompleta v BC. Je pa fajn, ker je 3v1 in moram priznat, da nam je pri aprilčku globoka košara prišla zelo prav, saj male štručke v tak športni del vozička res ne moreš dat. V primeru, da košare ne boste kupovale res preverite, kako in koliko se da športni del poleči in koliko je otroček notri zaščiten, saj od začetka v vozku spijo na boku, da se vam kje ne zvrnejo. Globoko košaro smo uporabljali do 3M, potem pa jo je naš velikan prerastel in smo presedlali na povsem poležen del športnega nastavka... ki pa ni čisto zravnan, ampak rahlo v L. Je pa bil v prvi nosečnosti voziček prvi nakup ta user posted image , sva ga kupila v tretjem M user posted image , ko je bil ravno ugoden in všečen na Bolhi. Pred tem sva za prvega  user posted image  kupila le test nosečnosti, ampak to ne šteje user posted image .

Tudi sedaj nisva še ničesar kupovala, edino naročila sva večjo posteljo za našega prvega, da bo potem malo posteljico predal dojenčku. Pa na bazarju so na Popkovi stojnici tiskali kjut napise na bodije na preklop, pa sva morala enega kupitiuser posted image .

Mirno nočko vam želim!

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
15.9.2010 22:22:29   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Nina33... Sama NS pa je bila letom primerna in še ne rizična.

Jej, sam si res skrivnostna user posted image , sem na kašno številko upala user posted image . No, sej leta si "izdala", me "vodiš" za švoh leto user posted image .
Teyla, to s piškoti se pa zgodi, če imaš oči +/-sam za Grancereale user posted image . Tko, de zalogo mam, sam ne čist popolne.
PilotGirl miljontavžent user posted image .
Hayabusa, kako princeska?
Meta, user posted image . Hormoni so user posted image . Vem, ker sem na podobnem, čeprav trenutno bolj grizem user posted image . Bom vidla,kako bom po piškovem RDju user posted image Kako ste praznovali?
D''ori super za brcike, jee . A ne kok fajn?
MoSoNi, kere farbe? So men tut lepe, sam kaj, ko bomo mi samo posteljo rabili user posted image Zaradi denarnice in prostora pač user posted image . Pa naj ti user posted image čimprej frfotat začnejo, da ti ne bomo preveč luštov kle naredle. No, al pa že kar brcike, mogoče boš pa user posted image preskočila.
Suzy, user posted image za bauhija.
Babynitka, šebela, Berti2 dobro opravite jutri user posted image user posted image user posted image !
D3lfink4, ciccina mal poročajta kako je bilo dons! Če nisem kere zgrešila, sta prvi z opravljeno morfologijo user posted image . Mormo vse zvedt user posted image
A, pa še sanje: meni se zdi kot bi ves čas ko spim bila tam nekje med resničnostjo in sanjami, tut jaz nimam pojma kaj se mi je sanjalo in kaj je res user posted image Najhujše (nesramne user posted image ) so mi tiste, ko zjutri vstanem, zrihtam malega, pa že en kup stvari porihtam... poj se pa zbudim in me vse to še čaka!!! Jaz pa že od unga dela v sanjah zmatrana user posted image user posted image
Ja, pa še enkrat hvala za CTRL+Z! Zakon je user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 15.9.2010 22:24:23 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
15.9.2010 22:47:04   
hayabusa
En dan nisem bila aktivna pa ste prišle do 113 strani, bolj kot berem, bolj te strani rastejo in že je 116! Madona, ne gre mi več, sem preutrujena sem končala na 115 in malo goljufam, bom morala jutri nadoknadit.
Itak mi je po vsega kar sem hotela napisadušlo iz glave, nekaj pa je še ostalo...

Košara za voziček -nekateri vozički se res ne dajo spustit čisto do ravnega položaja, drugi se. Mi košaro imamo in hčerko sem v njej vozila dokler je ni prerasla. Eden od razlogov je ta da je košara trda in je dobra za otrokovo hrbtenico, drugi pa to, da nimamo vozička ki bi se mi prestavljale ročke in bi otroka v športnem delu lahko gledala - upam da se razumemo.

Pralni stroj živa res je, da je Miele "ferari" med njimi, je pa temu primerna tudi cena. Pozanimaj se za Beko stroj. Jaz imam njihovo zamrz. omaro. To bi naj bila full velika firma, mislim, da turška in baje v svetu kar priznana. Kolega ki dela v Big bengu mi je rekel da z njimi niso imeli še nobenih težav in da je pri nas urejen servis. Mi je blo malce sumljivo ker je razmeroma poceni, ampak smo zadovoljni.

Bolha je zakon! nič ne kupujem kar ni po povzetju al pa ne vidim v živo (npr. kako večjo zadevo). Marsikaj se dobi malo rabljeno v odličnem stanju za zelo bolj poceni kot novo.

Plenice trenutno uporabljamo Hoferjeve. Smo zadovoljni. Tudi cenovno. Največje sra*** ki smo ga kdaj imeli (smo dobili) pa so Eurospinove plenice, groza od groze! PRALNE PLENICE? Bomo sprobali. Sem bila zadnjič pri bivši sošolki na preverjanju info. iz prve roke. Ima tretjega otroka in od prvega dne uporabljajo pralne plenice - štorklja. Rekla je da jih pere na 60 stopinj vsak drugi dan, da jih poleti suši na soncu, pozimi na radiatorju (kot jaz je brez sušilca), da plenice v teh dveh treh dneh preden jih da prat ne smrdijo. Da jih ne pere z mehčalcem ker baje niso tako  vpojne in da jih je potrebno vske toliko oprat z lanolinsko kopeljo (se ne spomnim al prekrivne hlačke al vse). Prekrivne hlačke imajo volnene in otroci se tudi poleti ne potijo. Jaz sem na bolhi kupila trojne za probo edino čakam še da mi pošljejo prekrivne hlačke (to me edino moti pri teh plenicah) in bomo vidli kaj bo.

Moja boljana princeska nas je včeraj lepo iztirila. Bila stanje se ni nič kaj izboljšalo, le slabše je bilo. Sem bila v vrtcu na roditeljskem in me moj kliče, da ima otrok 39,3 vročine kdaj je nazadnje dobila sirup? Otroku smo zbijali vročino in je bila vsakič samo še višja, jedla ni skoraj nič že tri dni in zelo se trudimo da bi vsaj kaj pila. Ker je bila čist adijo sem jo popatrala in peljala k dežurnemu pediatru kjer sem morala z otrokom ki je gorel od vročine 2 uri čakat, da pridem na vrsto ker so oni imeli sistematske. Itak sem od nedelje že u ku*** ker je otrok bolan, včeraj pa mi je sredi čakalnice nabite z ljudmi počlo in sem se začela tako cmerit da je blo nekaj neverjetnegauser posted image Po moje je folk mislil da se mi je obrnilo. No danes je princeska ž
e veliko bolje, jaz pa sem se včeraj tud spucala solz za nekaj dni user posted image mi je pa zanimivo, da v prejšnji nosečnosti nisem pol toliko jokala kot tokratuser posted image

Vem, kdo bo vse to zdaj bral, žal bom drugič manj,
grem spat, L.P.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
15.9.2010 22:55:43   
Nina33
Kdo bo bral?!? Jaz takoj, ostale, kt lohk spijo pa jutri user posted image .
Super, da je mala bolje, pa tut zate, da si se mal "spucala". Solze morjo itak ven user posted image .
Sem pa jaz to pot tut bolj jokava kot v prvo. No, trenutno ne, na splošno pa user posted image .

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
15.9.2010 22:56:33   
Nina33
Joj, Teyla, hvala za link(a)! Ma sem sklerozna user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
16.9.2010 3:09:30   
hayabusa
Glede na uro niti ne vem če spadam v kategorijo zadnjih ali prvih. Možno da prvih glede na to da sem eno kitico že spala Se mi je zdelo, da je prelepo da bi blo res. Sem že drugič auf, iščem po netu čudež ki bi nam popravil vneto ritko. No če bi bila vneta bi še šlo, to pa niti ne vem več kako naj imenujem ker revež kar žari. Hvala bogu imama jutri kontrolo in me prav zanima če je to od vročine, zdravil... ? Sicer pa bedenje bi še šlo moram priznat da me to tuljenje sredi noči psihično ubija, najprej zato ker se počutim popolnoma nemočno ko otrok vrešči in to da si ga vzameš v naročje ni več dovolj v kombinaciji s tem da nisem naspana oz. sem utrujena. Če bi mi to ko rekel preden sem imela otroka bi si tudi svoje mislila. Kako sipa lahko nervozen? saj pa gre za tvojega otroka!?!
Sem ji podturila flašo, upam da nama do 4h uspe zaspat;) Aja in kot ponavadi ko je ponoči "akcija" sva sami, je očka v nočni - kako prikladno
Če ne druga sem vsaj do tukaj vse uspela prebrat, malo šparajte črke jutri, da ne bo spet cel kup za brat do takrat ko uspem prit do interneta! ;)

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
16.9.2010 6:26:38   
d3lfink4
Jutro, jutro user posted image
Madonca ... sem bla na mini dopustu, pri domačih na mini počitnicah, "v učenju" treh izpitov (2 naredla, enga mi ni uspel) in poleg tega še malo napsihirana, jokava in brez energije --> zato me ni blo kr neki časa tle. Sicer sem vas brala, ampak napisat mi pa nekak ni ratal nič.
Ste pa čveke, priznam, sem komaj na tekoče prišla user posted image Ampak, če tekmujemo z marčevkami in so nam za petami, pol pa kr dejmo user posted image

No, da poročam:
user posted image še ni in ni ... pa sem u bistvu prva od februark (noseča dobrih 20t) pa z dvojčki pa nč podlage od prej ... Hm, tko da sem bla že res u strahu, da je kej narobe, ampak smo včiri vidl male čmrlike, ki niti slučajno niso pri miru, tko da je vse ok. Hvalabohu user posted image
Morfologija je bla včiri super. Najprej vag.UZ, meni ga naredi vedno. MV  je še zaprt in dovolj dolg, 40mm, pri dvojčkih pa je kritična meja 25mm (drugače 15mm). Potem pa še navaden UZ: Moj je bil zraven, zdravnica si je pa vzela čas, sva bla pri njej 45min, kar se mi zdi res zakon. Je potrdila dve babnci in je rekla, da je pa to zej kr 98%. Hihi user posted image Pogledala je vse organe posebej, vse zgleda čist tko kot more bit, sta pa res živahni, mogoče je tud zato tok dolg trajal, da je lahk vse zmerla, kar more ... Pa na levi strani trebuha mata obe glavo, na desni pa nogice in se ful brcata ena drugo ...
Še mere za tiste bolj firbčne:
Jst se res opravičujem, ampak moja zdr. pa res takooo kraca. Grrr user posted image Bom prepisala iz materinske tisto kar znam prebrat ...
Ena leži glavično, ena prečno.
HC, OBSEG GLAVICE-51/46
AC, OBSEG TREBUHA-178/169
FL, FEMUR-146/161 --> kaj je to??
GLAVA: IKS, OBRAZ- 31/32 --> kaj je to??
UTRIP SRČKA-155/147
TEŽA-324/360

Ja ... kilce user posted image Pred nosečnostjo 52, zdaj 60. Je rekla zdravnica, da je to čist ok (mene je blo pa strah, da bo preveč ...), samo pritisk imam pa tam vedno do neba, ampak je doma še čisto ok. Dala sem še vodo za hitri urinski test (vse ok), in kri za toksoplazmozo, drugič.
Naslednji pregled = 14. 10. 2010

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
16.9.2010 6:57:52   
d3lfink4
No, da še mal nadoknadim, se mi glih piše  user posted image
Glede košare ... itak vsaka sama zase ve kaj ji bo najbrž prišlo prav in kaj ne ... meni osebno se zdi košara uporabna. aja, a ve katera mogoče kako pa je kaj s temi bolj mehkimi košarami (mogoče se jim reče kako drugače, ne vem user posted image ). Ima trdo dno, samo ob straneh je pa bolj mehka. Bojda tudi čisto primerno za novorojenčke. Kakšne izkušnje? Jaz sem u bistvu že 95% odločena za tegale (ker ima vse, kar hočem da ima + ugodna cena), samo tale košara me še mičkeno bega ... http://www.otroskivozicki.net/duet.html  Tam na levi pod "podrobnost duet" lahko vidite, kako potem izgledata dve takšni košari in še vse čez je pokrito ...tako da po mojem bi moglo bit ok?! user posted image

Jajčko (oz. dve user posted image ) bova pa tudi mi2 vzela Maxi cosi - pri Recinkotu pride 114EUR, kar je ful bolj ugodno kot v drugih trgovinah ... Tudi iso fix je kar cenejši, poglejte si ...

Redno (ja, pridna sem user posted image ) hodim na telovadbo ... in babica (in fizioterapevtka) ki jo vodi, me je v pon. čisto prestrašla ... Je gledala pri vsaki koliko imamo razmaknjene trebušne mišice. Te mišice so v nos. že tako bolj ohlapne, po 30t pa se pri večini to še poslabša. No in nekako normalno je, da jih imaš razmaknjene čisto malo, po 30.t pa "do dva prsta". Jaz pa jih imam že zdaj "dobre tri prste" user posted image sicer na to ne moreš nič vplivat, pač pride tak ko je ... se pa priporoča potem tisti trebušni nos.pas, da vse skupaj skupaj stisne. Ampak (saj ena z dvojčki je že pisala o tem, ne vem točno katera) te pasove pa nekateri odsvetujejo zaradi tega, ker naj bi ovirali rast otročkov. Hm?! Zmedena ... user posted image user posted image Sem pa včeraj vprašala zdravnico in je rekla, da to tako pač je, pri dvojčkih pač še bolj izrazito, zaradi teže trebuha in tako.

Hodiva pa tudi že v mat.šolo, je super ... ampak se kar vleče (2-2,5 ure/dan). Je pa vedno kaj novega za slišat, tako da je ok. Še 4x morava it pa sva konc.

Joj, za bebici doma nimava še ničesar. Prav nič ... aja, lažem user posted image dobila sva dva slinčka in en bodi ... dva kompleta posteljnine in eno veliiikooo vrečo cotk, ampak te pa so večje (za cca.3EUR).
No, kupla pa RES še nisva nič nič.
Drugače pa voziček dobiva za darilo, jupiii user posted image Od kolegice dobim še dve zibki (ne vem kako se to obnese, ampak po mojem bo ok), eno škatlo cotk od njene punčke (ne vem kakšne velikosti bo kaj, je mala stara že 5let, ampak baje dobim vse do zdaj).
Kupla bova zdaj samo previjalno mizico in eno veliko omaro (oboje od Lip Poljčane, komplet). Potem ko bosta zibki prerasli pa še dve posteljici. Več pa tko ne bomo rabli od opreme ... pa tud prostora v otroški sobici ne bo več veliko.
Pa pač tisto osnovo za nego, kozmetiko ...tisto še moram tudi kupiti. Nagledano imam že vse, samo morem se spravit pa kupit - ampak se mi zdi, da potem kar na hitro € kopnijo, tako da mi nekak kar ni ...

Po mojem bo mojega monologa dovolj za neki časa user posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
   [Brisano sporočilo]
16.9.2010 7:13:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu d3lfink4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
16.9.2010 7:19:34   
Mišyka
Dobro jutro punce!

hayabusa prov bogi ste. Res je grozno gledat bolnega otroka, sploh če veš da mu v bistvu ne morš dost pomaga. Pol pa še tole naše stanje, mene bi sigurn čist iz tira spravl (če me je še komentar vzgojitelja v vrtcu skor!). Upam, da vam bo šlo zdej samo še na gor, da tako mala kot ti prideta spet na zeleno vejo. Možno, da ima vneto ritko zaradi zdravil. Mi smo tudi meli velikokrat probleme z vneto rito, ampak ne v kombinaciji z zdravili (ker do zdej je bil relativno malo bolan), in smo najbolj uspešno to reševali s hladilnim mazilom narejenim v lekarni (bolj kot z vsem ostalim, npr. Bepanthenom in ostalimi zadevami).

d3lfink4 čestitke za uspešno opravljeno morfologijo. Kr dve punčari, kaj! Res lepo, da je vse ok, pa da si jih videla v gibanju...

Mene čaka še 4 tedne do takrat. Sej bo, lažje je čakat, če čutiš, da nekej živi v tvojem trebuhu. Zdi se mi, da sem in tja čutim že kako brciko ampak se ne ponovi takoj, pa vedno mislim, da se mi samo zdi. Sej v enem tednu se bo že kej okrepilo.

Včerej sem bla tko zmatrana popoldne, da bi stoje zaspala. Ampak sva se z malim potepala okrog. Dons pa roditeljski sestanek, da bom spet polna enih informacij in vtisov... ki pa niso vendo dobri. Ampak to je že druga tema.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
   [Brisano sporočilo]
16.9.2010 7:50:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2894
16.9.2010 8:27:27   
Teyla
dobro jutro sonosečke user posted image

hayabusa
  lepo, da je mala bolje, solze so pa tudi zdrave. user posted image   Drugače pa jaz vse preberem, mi je prav fajno, ko zjutraj vstanem in imam kaj za delat. user posted image   Aja, glede prekirvnih, če te moti, ker so prekrivne posebej-obstajajo pralne, ki imajo vse skupaj (wonderoos, bambinomio...) in zgledajo kot pamperske. user posted image

Sem zdajle prebrala drugi del-jooj upam, da zrihtate ritko, ker tole ne zveni prav nič fajn.user posted image   Sporoči, kako je šlo na pregledu, pa upam, da si se vsaj malo naspala.

Nina33, važno da je zaloga, vrsta ni pomembna, lahko drugič nadoknadiš. user posted image Jaz sem si v torek kupila čips v tubi in ga je danes že pol manj. dragi me samo očitajoče gleda in pravi, da tega ne bi smela jest. No, pa saj ga cel mesec nisem. Poleg tega sem mu pa včeraj rekla, da kako je možno, da on ki rad je toliko sadja non stop in na sploh zdravo živi (brez čipsov...), da je večkrat bolan kot jaz. Mi je samo žalostno odgovoril "To se tudi jaz sprašujem". Sem se mogla kar nasmejat. user posted image

d3lfink4  čestitke za narejena izpita  user posted image   user posted image    Pa še za user posted image user posted image .  Vau kar 45min, pa to je rekord. Kaj so si une v čakalnici mislile, da dela s tabo. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
16.9.2010 8:28:10   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj,....
Mi smo pokonci že od 5 zjutraj,je naše dete danes blo kr mal bl aktivno,...se mi kr mal smeje,...
Hayabusa želim,da tvoja princeska čim prej pozdravi,...
D3lfink4 super za opravljeno morfologijo in za dve punčki,jaz jo imam v torek in sem kr mal nervozna kaj bo,...Mi morjo ravno tako zmerit maternični vrat in pa pretok za nevem kaj (TRR). Kje pa si bla na pregledu?
A gre katera v Porodnišnico v Ljubljano? Ali je katera že bila tam?Kakšni so kaj dr.?
Nisem pripravljena zopet kaj poslušat sploh zdaj ne,ker sem še vsa jezna in razdražena,da ne govorim o občutljivosti,...
Nisem vam niti vsega napisala,ker me je groza,da bi o tem govorila,...

Hvala vam vsem za spodbudo pri dieti in za enkrat nam kar gre,pa tud pritisk se je normaliziral,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
16.9.2010 8:30:53   
cukica

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 15.9.

2.2.
user posted image bella, __, ___, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , M: 27.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9., P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 27.9., M: 4.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:28.9., P: 27.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 20.9.
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:27.9.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image
valek
, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M.11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 27.9., M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P:
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 69 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

[/quote]

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
16.9.2010 8:31:35   
cukica
Še to vsem želim danes dobro opravljen pregled,tiste,ki jih imate,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
16.9.2010 8:54:19   
sara1986
Dobro jutro!

Kako ste user posted image  ? user posted image  

Jst nevem a se to sam men dogaja, ampak ponoči sem se vsaj 6 krat zbudila in šla na wc . user posted image  Vsako uro in pol skoraj se zbujam. Res da čez dane veliko pijem, ampak vseeno je tole naporno. Drugače pa hodim spat že ob osmih user posted image  in spim do pol sedmih. dobrih 10ur. Ko pridem iz službe , nekaj pojem, malo pred tv, potem pa me zmanjka.
Aja, pa še to. Nenormalno mi pašejo sladke stvari. Vse kar je čokoladno, bi lahko skos jedla. Če ne pojem po zajtrku vsaj vrstice milke, nisem dobra cel dan user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
16.9.2010 8:57:49   
sara1986
d3lfink4,  tebi in tvojemu pa čestitke za dve princeski!! Jaz tudi že prav nestrpno čakam 27. ko imam morfologijo in da mi pove kaj bomo imeli. user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.