|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
15.9.2010 8:59:04   
cukica
Misyka hvala,ja v soboto bom šla z bratom pa njegovo ženo mal pogledat in,če mi bo kaj padlo v oči bom uzela.Moj je že reku,da mi da sabo sam 20€,...user posted image user posted image user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
15.9.2010 9:07:36   
sara1986
cukica, user posted image  , mene sploh po štacunah več ne pusti. Pravi da bom cel december doma in ne bom imela kaj početi, če bom zdaj vse nakupovala, bom potem samo še dodatne nepotrebne stvari. Posteljico in gugalnik pa sem že kupila :) Voziček, lupinico in nekaj oblekic bom podedovala po sestri  user posted image  A se držiš jedilnika?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
15.9.2010 9:11:15   
cukica
Ja moj me tud kr vn vleče k gledam cunce,...user posted image
Ja no kaj take smo,....
Ja se držim jedilnika in zaenkrat sem v redu,mam pa tud nižji pritisk že od včeraj tako,da mam res sindrom belih halj,...Doma ga mam 125/76,sej grem še 4 oktobra v ljubljano potem bom začela pa tu v Cerknici hodit,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
15.9.2010 9:11:51   
Mišyka
Ko sem si šla jst zadnjič za oblečt kupovat z eno kolegico, je reku, da lahko zapravim 66 eur (nimam pojma od kje mu ta cifra). No, za ene hlače sem pa res dala skor tolk. Ampak seveda ni ostalo pri enih hlačah!

Pri prvi bebici pa sploh hitiš kupovat, ko ti je vse luštn. Meni recimo zdej v drugo sploh ni še, da bi kej kupovala. Takrat se pa spomnim, da ko sem si šla prvič kupit za oblečt začetek 4.meseca, sem mogla še neki za malega kupit, se nisem mogla upret.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
15.9.2010 9:11:54   
hel32
En lep pozdrav še od mene in naše pikice, vidim, da ste popravile seznamuser posted image user posted image user posted image , ma, komaj čakam na ta pregled, da končno izzvem za spol.
Nove, dobrodošle, imena malo pozabim, pač, nosečniška pozabljivost, sem pa zasledila, da je imela Ja@n NOsečniški diabetes v prejšnji nosečnosti, no, jaz tudi, sem čakala, da se katera z podobnimi težavami oglasi, no, po porodu je bil nivo sladkorja v krvi normalen, tako tudi pri malemu, uravnavala pa sem ga samo z dieto, pa še zredila se nisem preveč, vsaj nekaj dobrega, pri tem, najbolj so me morile, seveda, preiskave, oz. pregledi vsak mesec, ko cel ljubi dan zabušiš v bolnici, kako bo tokrat, nimam pojma, ker nimam enega pretiranega varstva za nešega malčka, no, ja, si bo pa očka vzel dopustuser posted image

Plenice, kaj vem, jaz sem si v prejšnji nosečnosti izračunala vse možne variante, za pralne, za navadne, pa za pamperske, in, na koncu sem prišla do tega rezultata, še vedno se najbolj splača, da kupiš pampersko, in jo vržeš po uporabi stran, čeprav vem, da ni preveč ekološko, ampak,... Poskusili smo že x prizvajalcev, trenutno uporabljamo plenice iz Lidla, in so kr v redu, pač kupimo tiste, ki so relativno poceni, no, za ponoči, pa imamo vseeno še pamperske, so najboljše, pa tudi Huugies so dokaj dobre, mogoče malo bolj trde, najslabše so tiste Leclercove, trde ko šmirkl papiruser posted image . Pa tiste, ki boste dobile prvega, svetujem, da ne kupovat plenic prej, prej, da ne veste za približno težo otročka, ker našemu ne bi bile prav une za novorojenčke, ker so mu že ko se je rodil bile premale(4kg), in ne jih kupit preveliko zalogo, je tudi bolj tako, da prvi mesec zelo veliko pridobijo na teži.

Hayabusauser posted image user posted image user posted image user posted image za vašo princesko, da se čimprej pozdravi, bošček mali.
Vsem, ki ste uspešno opravile pregled, pa lepo tako naprej!
Lep dan vsem!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
15.9.2010 9:27:02   
cukica
Ja sej pravim dostkrat mojmu,kaj pa ti ko greš na pijačo in si tam 3 ure,kok pa ti zapraviš?
Pa pravi to je drugač,..ja sej res ja,...
Ne sej,tud on pogleda cotke in tud on bo kaj kupil,sam ni tko kot jaz k moram vse pregledat pa prefirbcat,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
15.9.2010 9:28:45   
IsabellaLana
Mi smo že kupili voziček, vse ostalo pa še pride na vrsto.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
15.9.2010 9:36:12   
FoxyLady
Jutro!

Vidim,da že nekatere kr zavzeto gledate al pa kupujete stvari za malčka. Jz pa še kr čakam. Pa sej tud ne bom kej velik kupla,ker me je za prve mesece zelo dobro založila sestrična.user posted image No seveda rabim posteljco pa jajčko sam razmišljam da bom to kr v paketu vzela ki ga dobiš.Voziček pa tudi že mam.

Hja pa še to naj povem,da že čutim našouser posted image kako razgraja po trebuhuuser posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
15.9.2010 9:40:40   
tamy82
Oh, jaz nisem pa še čisto nič kupila! user posted image Ma me niti ne mika toliko, da bi šla kej zapravljat za user posted image . Ko pa vidiš cene (vsaj ponekod) te pa itak kar mine ... user posted image
Ma ja z vozičkom se itak še ne mudi, posteljico bova dobila (čeprav je vsaj na začetku ne bova rabila), drugo bova pa že sproti. Za oblečt me ne skrbi, ker bom gotovo kej dobila od prijateljic in žlahte (celo en sodelavec od mojga je že rekel, da nam bo dal par stvari user posted image ). Tako da tu ne bo problema.

Sicer pa je res tako, da ko greš kupovat za oblečt se kar ne moreš ustavit in potem ko vse preračunaš se kar nabere ... ah, babe user posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
15.9.2010 9:44:09   
IsabellaLana
Midva sva ga kupila, ker sva cel komplet, nov, dobila 20 % ceneje za gotovino. Kupila sva komplet modularni sistem- voziček, lupino, košaro in torbo.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
15.9.2010 9:53:26   
vipercat
lepo pozdravljene

včeraj sva bile na pregledu. samo poslušali smo srčka, zmerla je trebuh, stehtali so me - za eno kilo sem se zredila user posted image , drugega pa ni bilo nič takega. sedaj imam naslednjega 18.10 - za tiste ki boste preurejale seznam.

tud jaz mob mogla - kljub temu da bo drugi otrok - kar nekaj nakupit. predvsem oblekice, ker sedaj imam vse fantovsko. no saj na začetku niti ni tak problem od pol leta naprej pa je red vse plavo ali temno. malo čakam če bo kolegica ki je ravno tako noseča in ima prvo punčko, sedaj dobila fanta haha potem bi lahko samo zamenjale :)

joj boga cukica - da te tkole matrajjo med nosečnosto. men bi se kar zmešalo brez kakšnega obilnega sendviča.

dobrodošla jo@n user posted image

glede plenic, sem jaz v prvi nosečnosti probala ene par varijant in najbolj sem bila zadovoljna iz lidla. so najceneejše in niti enkrat nam ni premočila, pa je naš mali gankster pravi hiperaktivec (pri 7 mesecih se je gržal za moje prste in hodil okoli z 10m pa je shodil sam. tudi sedaj jih bom kupovala
mogoče je več odpatkov, vendar prišparam na elektriki in vodi, ker je dobesednno vsaka plenica bila pokakano in bi to res bilo preveč skos prat- že tako več kot enkrat ene stvari ne moram dat nanjga, kar je takoj vse umazano

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
15.9.2010 10:11:42   
suzy29
Dobro jutro- dober dan čveke

Včeraj dopoldan sem bila nazadne na forumu, pa sem mela zdele kar precej dela z branjem, da sem pršla na tekoče....prave čvekice,  ni kajuser posted image .
Hvala za virtualni zajterk. Zgleda odlično.....

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
15.9.2010 10:12:28   
Teyla
sara1986 in FoxyLady čestitke za brce  user posted image

Joj, zapravljivke ene. user posted image   Jaz sem tudi zadnjič skorajda kupila še majčko "pridem februarja", pa sem potem vidla, da bi dala skoraj 100€ za dve stvari in sem rekla, da raj ne. Že tako sem bolj na slabem z denarjem, ker ne vem kako bo naprej.
Sem pa mojemu predlagala, da bi kako majčko kupila preko bolhe, ker so tak poceni pa ok zgledajo, pa ni bil ravno navdušen.
Drugače pa tudi midva gledava voziček, kjer vse dobiš v kompletu- se mi zdi, da se najbolj splača. IN vse lupinice imajo certifikate. čeprav en najin kolega pravi, da se pi teh stvareh ne sme šparat in je dal za lupinico več kot 150€. user posted image
Se mi zdi to občutno preseravanje, saj jo je mala itak že prerasla. Jaz se sploh nimam take namena okol peljat, vsaj prve mesece ne, ker mam občutek, da bo dela čez glavo. user posted image

hel32  kje si ti, da se nič ne oglašaš? Glede plenic pa zanimivo, jaz sem preračunala, da ko naju bodo pralne plenice prišle skoraj pol manj, oz tretjino manj kot če bi vzela "navadne". No saj vsakemu svoje, da ne bomo začeli debato o tem pa popisale ne vem kolko stvari.

IsabelaLana kateri voziček sta pa kupila?

vipercat  čestitke za user posted image    user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 15.9.2010 10:13:31 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 10:15:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
15.9.2010 10:17:30   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Midva sva ga kupila, ker sva cel komplet, nov, dobila 20 % ceneje za gotovino. Kupila sva komplet modularni sistem- voziček, lupino, košaro in torbo.

Mi2 še nimava doma nič za našo bebiko...je pa res, da bom posteljico, zipko, kar nekaj cotk in prevajalno omarico dobila od snahe..tako da si bom s tem kar nekaj € prišparala. Gledala sva pa prospekte vozižkov, pa so vsi tako strašanko dragiuser posted image . Meni je tudi ta sistem všeč, me pa zanima kje sta ga kupila in koliko je bla končna cena kompleta....

Neposredna povezava do sporočila: 2840
15.9.2010 10:17:41   
IsabellaLana
Teyla, točno tale komplet, vse isto, ista barva.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
15.9.2010 10:24:48   
IsabellaLana
http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-modularni-sistem-kiwi-novo-i19167.shtml

Neposredna povezava do sporočila: 2842
15.9.2010 10:25:37   
suzy29
Vse nove user posted image ,
dobrodošle med nami  user posted image . Zdaj nas je pa res že zelo veliko................

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
15.9.2010 10:27:04   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-modularni-sistem-kiwi-novo-i19167.shtml

Res je lep. Nekaj podobnega bova verjetno tudi midva vzela, samo ne od peg perego, ampak baby boom. Barva bo pa verjetno ista. Bomo vse "zelene" okoli hodile in klicale pomlad. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2844
15.9.2010 10:27:28   
sara1986
vipercat, kolikšen pa je imel obseg trebuščka? Namreč nam ga je tudi zzmerila in glavico tudi  zadnjič v porodnišnici :)

Neposredna povezava do sporočila: 2845
15.9.2010 10:34:08   
suzy29
Zanima me vaše mnjenje....
Ti kompleti vozičkov so res super, ker imaš v njem vse potrebno. Zanima me, kaj ve menite o teh košarah? Ker imamo rok februarja, sem mnenja, da je ne bom nič kaj rabila. V primeru lepega vremena, daš za na sprehod vozek lepo v ležeči položaj ali pa enostavno nanj zmontiraš jajčko in je........ Sama nebi kupovala reči, katere bi uporabila samo 1x ali 2x, ker imamo namreč majhno stanovanje, pa tudi škoda mi je €.....

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
15.9.2010 10:38:21   
sara1986
suzy29, jaz se popolnoma strinjam s tabo in tudi ne mislim kupovati košare, ker je samo košara od quinija 160€, se mi pa res zdi škoda denarja, zato da bo 2 mesca v košari. user posted image   Tudi najin voziček se bo lepo dal v ležeči položaj, zraven pa ima še tako zadrgo, da se dodatno zaščiti pred mrazom, spodaj ga pa zavijem v dekico in ornk oblečem in mislim da ne bi smelo biti težav,. Prevč komplicirat pa tudi ni dobro user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   [Brisano sporočilo]
15.9.2010 10:39:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
15.9.2010 10:40:06   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Zanima me vaše mnjenje....
Ti kompleti vozičkov so res super, ker imaš v njem vse potrebno. Zanima me, kaj ve menite o teh košarah? Ker imamo rok februarja, sem mnenja, da je ne bom nič kaj rabila. V primeru lepega vremena, daš za na sprehod vozek lepo v ležeči položaj ali pa enostavno nanj zmontiraš jajčko in je........ Sama nebi kupovala reči, katere bi uporabila samo 1x ali 2x, ker imamo namreč majhno stanovanje, pa tudi škoda mi je €.....

Hm, a ni košara skoraj vedno zraven vozička? Meni se pa zdi, da mi bo zelo prav prišla, ker bo takrat še hladno in ga bo košara tak lepo "objela" in mu ne bo nič pihalo. Kasneje po parih mesecih pa bo šel v športni del. V lupinico ga pa nikoli nimam namena dajat, vsaj ne v vozičku, baje itak ni priporočljivo -zaradi hrbtenice- da je notri več kot 2-3h na dan. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
15.9.2010 10:40:26   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

vipercat, kolikšen pa je imel obseg trebuščka? Namreč nam ga je tudi zzmerila in glavico tudi  zadnjič v porodnišnici :)

Super user posted image
Punce dejte nam mal te mere otročka tudi napisat......sem en sam firbec..... 

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.