hel32
|
En lep pozdrav še od mene in naše pikice, vidim, da ste popravile seznam , ma, komaj čakam na ta pregled, da končno izzvem za spol. Nove, dobrodošle, imena malo pozabim, pač, nosečniška pozabljivost, sem pa zasledila, da je imela Ja@n NOsečniški diabetes v prejšnji nosečnosti, no, jaz tudi, sem čakala, da se katera z podobnimi težavami oglasi, no, po porodu je bil nivo sladkorja v krvi normalen, tako tudi pri malemu, uravnavala pa sem ga samo z dieto, pa še zredila se nisem preveč, vsaj nekaj dobrega, pri tem, najbolj so me morile, seveda, preiskave, oz. pregledi vsak mesec, ko cel ljubi dan zabušiš v bolnici, kako bo tokrat, nimam pojma, ker nimam enega pretiranega varstva za nešega malčka, no, ja, si bo pa očka vzel dopust Plenice, kaj vem, jaz sem si v prejšnji nosečnosti izračunala vse možne variante, za pralne, za navadne, pa za pamperske, in, na koncu sem prišla do tega rezultata, še vedno se najbolj splača, da kupiš pampersko, in jo vržeš po uporabi stran, čeprav vem, da ni preveč ekološko, ampak,... Poskusili smo že x prizvajalcev, trenutno uporabljamo plenice iz Lidla, in so kr v redu, pač kupimo tiste, ki so relativno poceni, no, za ponoči, pa imamo vseeno še pamperske, so najboljše, pa tudi Huugies so dokaj dobre, mogoče malo bolj trde, najslabše so tiste Leclercove, trde ko šmirkl papir . Pa tiste, ki boste dobile prvega, svetujem, da ne kupovat plenic prej, prej, da ne veste za približno težo otročka, ker našemu ne bi bile prav une za novorojenčke, ker so mu že ko se je rodil bile premale(4kg), in ne jih kupit preveliko zalogo, je tudi bolj tako, da prvi mesec zelo veliko pridobijo na teži. Hayabusa za vašo princesko, da se čimprej pozdravi, bošček mali. Vsem, ki ste uspešno opravile pregled, pa lepo tako naprej! Lep dan vsem!