|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
15.9.2010 10:50:13   
IsabellaLana
Sama sem za košaro, vsaj na začetku za nekaj časa. Menda se pri nobenem vozičku športni del popolnoma ne zravna in tako otroček malo visi. Poleg tega, če notri zaspi, ga lahko mirne duše pustiš, da odspi do konca, pa tudi če greš kam na pot nor. na dopust, ne rabiš s seboj vlečt prenosne posteljice, ker lahko spi v košari (dokler je seveda še dovolj velika).

Mere otročka: jaz sem bila v ponedeljek noseča 16 6/7, pa je bil obseg glavice 13,2 cm, obseg bušija 10,5 cm, FL 2,08 cm, dolžina pa 10,5 cm.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
15.9.2010 10:53:10   
Mišyka
Moj voziček se da v popolnoma vodoraven položaj, takrat sva pa zraven dobila eno tako zimsko vrečo, tako da košare nimam in mi je bi pri prvem (pa je bil rojen novembra, torej sva bla celo zimo z vozičkom okrog) to čisto dovolj. Sploh nisem imela potrebe po košari.
Nekateri potem otroka s košaro dajejo tud v avto, kar pa po mojem mnenju ni ravno varno. Za v avto smo meli mi lupinco, kjer je ostal in smo sam premontirali na voziček če sva na hitr skočila recimo po plenice al pa kej podobnega. Al pa če je slučajno zaspal, sem ga pustila v lupinci, več je pa baje nepriporočljivo.
Jst sem mela lupinco še namesto ležalnika oz. gugalnika za doma - pač kadar sem kuhala - ampak se mi zdi da je bil preveč utesnjen in mu ni bilo nikol všeč. Tko da zdej, ko nimamo več take stiske s prostorom sigurno sledi nakup ležalnika (razmišljam da bi kr rabljenega vzela).
Pa mogoče ta sling ali kaj podobnega za sprehode. Bomo še vidli...

Jst pa čakam potrditev od FB, pa očitno ni potrebna.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
15.9.2010 10:53:32   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

Sama sem za košaro, vsaj na začetku za nekaj časa. Menda se pri nobenem vozičku športni del popolnoma ne zravna in tako otroček malo visi. Poleg tega, če notri zaspi, ga lahko mirne duše pustiš, da odspi do konca, pa tudi če greš kam na pot nor. na dopust, ne rabiš s seboj vlečt prenosne posteljice, ker lahko spi v košari (dokler je seveda še dovolj velika).

Mere otročka: jaz sem bila v ponedeljek noseča 16 6/7, pa je bil obseg glavice 13,2 cm, obseg bušija 10,5 cm, FL 2,08 cm, dolžina pa 10,5 cm.

Lepo. user posted image To so že mere iz morfologije? user posted image

(odgovor članu IsabellaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
15.9.2010 10:54:36   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

IZVIRNO SPOROČILO: suzy29

Zanima me vaše mnjenje....
Ti kompleti vozičkov so res super, ker imaš v njem vse potrebno. Zanima me, kaj ve menite o teh košarah? Ker imamo rok februarja, sem mnenja, da je ne bom nič kaj rabila. V primeru lepega vremena, daš za na sprehod vozek lepo v ležeči položaj ali pa enostavno nanj zmontiraš jajčko in je........ Sama nebi kupovala reči, katere bi uporabila samo 1x ali 2x, ker imamo namreč majhno stanovanje, pa tudi škoda mi je €.....

Hm, a ni košara skoraj vedno zraven vozička? Meni se pa zdi, da mi bo zelo prav prišla, ker bo takrat še hladno in ga bo košara tak lepo "objela" in mu ne bo nič pihalo. Kasneje po parih mesecih pa bo šel v športni del. V lupinico ga pa nikoli nimam namena dajat, vsaj ne v vozičku, baje itak ni priporočljivo -zaradi hrbtenice- da je notri več kot 2-3h na dan. user posted image

Ne ni vedno zraven. Lahko kupiš vse posamezno, ali pa v kompletih. Mi2 z user posted image  sva študirala, da bi kupila športni voziček + lupinico, namesto košare pa bi kupila Base Isofix nastavek za v avto. Menim, da je varnost naše user posted image  na prvem mestu in da lupinico ne bova pritrjevala samo z avtomobilskim varnostnim pasom.  Mislim, da pa novorojenčka februarja itak ne bom vozila na daljše sprehode, potem ko bo pa že starejši, bo pa v športnem delu pokrit z zimsko vrečo ali pajacem .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
15.9.2010 11:23:34   
suzy29
IZVIRNO SPOROČILO: IsabellaLana

http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-modularni-sistem-kiwi-novo-i19167.shtml

Še malo matematike:
Celi takle komplet stane z popustom 607€.
Mi2 sva pa rekla da bi kupila ravno tak komplet, le da bi imela 4 kolesni voziček, brez košare in pa z nastavkom za lupinico.Cene:
Voziček pilko P3=300€, avtosedež Primo vaggio 3-fix =147,podstavek Base Isofiks 0+=95€. Skupno torej 542€

Neposredna povezava do sporočila: 2855
15.9.2010 11:25:15   
Teyla
Aja, me je zmedlo to, ker je pri vozičkih, ki sva jih midva gledala, košara vedno zraven. user posted image

Punce, kako pa kaj vaše sanje? Jaz se jih sicer nič ne spomnem (spim kot klada9, ampak mi je moj rekel, da sem včeraj imela neke monologe zvečer in to pol urce po tistem, ko se odpravim spat. Sem mu že rekla naj me posname, ker mu čisto nič ne verjamem. user posted image

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
15.9.2010 11:34:05   
suzy29
IsabellaLana user posted image .....je pa pri slabih 17 že kr urenk.....
Sama sem mela pri 18T takele:  premer glavice(od ušesa do ušesa)=3,9cm, obseg glavice=13,7cm, obseg trebuha=12,1cm, FL(stegnenica)= 23.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
15.9.2010 11:56:52   
IsabellaLana
Teyla, morfologijo imam šele 14.10. ampak, ker imam težave z izcedki in krvavitvami, me ima G malo bolj pod kontrolo in mi vedno naredi uz.
Suzy, v tem kompletu pridejo podvozje s športnim delom, košara, lupina in torba, na netu je polna cena 818 eur in je s popustom 777 eur, midva sva dobila v trgovini znižano iz 830 eur na 670 eur. Link od spletne prodaje sem dala, ker drugega nisem najdla, nisva pa kupila preko sončka. Al kaj si mislila s tisto matematiko?

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
15.9.2010 12:01:54   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

vipercat, kolikšen pa je imel obseg trebuščka? Namreč nam ga je tudi zzmerila in glavico tudi  zadnjič v porodnišnici :)

haha mogoče sem bolj nerazločno napisala meni je merila trebuščka - razdaljo od sramne kosti do ??? sej ne vem do kam, samo vedno to meri user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
15.9.2010 12:06:51   
vipercat
jest sem voziček za prvega kupila na forumu mamina žveklanica. ker živim v božjih rovtah, sem rabla enega z amortizerji haha je bol masiva. ena ga je prodajala, ker ji je bil prevelik in pretežak za po mestu, meni pa je super prišel prav.  imel je zraven tudi  košaro. stal je 150€ pa še v hrastniik sem se peljala ponjga - to pa je vse. mogoče se vam splača malo tudi rabljene pogledat

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
15.9.2010 12:13:39   
sara1986
IsabellaLana, kakšne težave pa imaš? Jaz sem prejšnič imela malo sluz krvavo, ampak čisto malo, sem šla na pregled ampak je hvala bogu vse ok. Samo sem se kr ornk prestrašila. Imam samo vnetje nožnice, ki se baje v nosečnosti rado naredi in mi je predpisala canesten tablete za v nožnico.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
15.9.2010 12:15:14   
IsabellaLana
Na začetku sem imela težave z rjavimi izcedki, potem pa mi je dvakrat razkuževala nožnico in sem krvavela nekaj dni.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
15.9.2010 12:25:31   
maurica
Midva bova tudi imela košaro, k sreči nama jo bo posodil možev sodelavec user posted image . midva bova veliko zunaj z malim in se mi zdi, da je v prvih mesecih res najboljša košara. če je ne bi dobila, bi verjetno malo po bolhi pobrskala, se da ful fajn dobit, pa še rabljene so izredno malo.
Vsekakor bova nabavila novo lupinico (varnost je prva!). maxi-cosijeve naj bi bile nekako najboljše, so pa tudi drage (160 eur lupinca + 160 eur iso fix). je ful, ampak meni se to ne zdi preseravnaje. raje prišparam pri kakšni drugi stvari. lupinico je rabljeno priporočljivo vzeti samo od nekoga, ki ga dobro poznaš in ti garantira, da ni bila udeležena že v kakšni nesreči. glede uporabe lupinic na vozičku pa se ful odsvetuje, zaradi dojenčkove hrbtenice, ki jo lahko ukrivi.
Midva se glede vozička zaenkrat najbolj nagibava k muri 3 user posted image  

Plenice: hm, meni se tudi pralne zdijo ful OK, samo se moj neki upira. tako da bova verjetno pristala na pamperskih (oz. kakšnih drugih). prve so vsekakor bolj ekološke, kr neki pa so tiste pol ekološke (varianta pamperske, ki so iz polovice materiala eko). če se plenica razkraja 500 let pol je vseeno, če se manjši del znotraj nje razgradi prej (ker se itak mora razgraditi še vse ostalo). user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
15.9.2010 12:44:14   
iluzija
Teyla jaz vsako noč sanjam tako žive sanje, da ko se zbudim moram prav pomislit če sem to doživela ali samo sanjala. Ne vem no ponavadi ne sanjam vsako noč, zdaj pa pa kar naprej in to take sanje da se kr zgrozim včasih user posted image . Pa tudi moj pravi da ponoči na veliko razpravljam, ampak on me baje še spraševati mal začne ker sem mu zabavna, jaz pa veselo odgovarjam seveda čist nejasne stvari, se pa vsaj nasmeji, tako da nam tudi ponoči ni dolgčas user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
15.9.2010 13:27:34   
Teyla
Haha, to more bit zabavno.user posted image   Zanimivo mi je, da se nobenih sanj ne spomnem, vedno pa sanjam. Pa ravno zdaj naj bi mela najbolj nore sanje. mislite, da je krvio to, da preveč spim? Vsako noč imam namreč okoli 8,5 h spanja, ker se mi ob 22h že ful spi. 

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
15.9.2010 13:51:27   
Nina33
Teyla, dej kakšen link do teh plenic napopaj, de si mal pogledam user posted image . Bajta je sicer še zmeri vlažna, ampak.... Joj, več ko osem ur spanja user posted image , jaz bi mislila, de sem Ameriko odkrila user posted image . Sem včeri poj do cca. dveh knjigo brala, pa nisem nč kej zaspana postajala - utrujena pa ko pes. In grem ležat...in ležim user posted image , ke do ene treh skor pol štirih, poj me pa le zmanjka. Ob sedmih pa auf user posted image . Ah, piškote sem pa pozabla te Crvenkine pogledat, ma sem pozabljiva user posted image .
Naš voz se tut da čist poležat, za čez zimo (prvo) sem ga imela v taki mehki košari s trdim dnom noter, pa vrečo od vozička čez, to zimo sem ga imela pa kar v spalni vreči in od vozka uno čez. Tko de ... ne rabim košare user posted image . Glede lupinic se pa podpišem pod Maurico: mi imamo Maxi-cosijevo, brez isofixa sicer, ker ne gre v avto user posted image , pa noter je bil res samo v avtu in pa če je zaspal. Za ostalo sem bila mama user posted image . ne, sej je ležalnik tut prav prišel, dokler se ni začel vsedat.
Šoping: sem si obljubila ene par bodijev na preklop za malo user posted image , so mi grozno prav prišli, bi jih imela še, pa jih ravno takrat ni bilo nikjer v akciji. Sem pač Gorenka. In zdej so v Leclercu kar poceni user posted image . Ostalo pa imam oziroma si bom spet sposodila. Je pa kar mal žalost včasih, ker mi ni "treba" nič kupit user posted image , sem pa ke taka šoping terapija prav sede.
Grem počas kosilat, lepo se imejte, souser posted image !

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
15.9.2010 13:56:41   
Nina33
Tale post je pa sam zato, de marčevke prehtimo user posted image . Ste pridne drgač user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
15.9.2010 13:57:16   
Nina33
Na, tale pa res, tut one pridno klofajo user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
15.9.2010 14:34:55   
Teyla
Nina33, tu je link od slovenskih pralnih plenic Racman:
http://www.pleniceracman.si/si/   Na levi strani imaš tudi pojasnjeno Zakaj so pralne plenice boljša izbira. Je pa teh plenic drugače ogromno vrst (tudi tujih znamk),  tudi sestava je drugačna (poliester, bombaž...) ali pa "sestava" pleničke (vse v enem, prekrivne hlačke posebej...).

Nekaj inf se najde tudi na tem forumu:  http://pepentke.forumotion.com/

Kako si pa lahko pozabila piškotke, pa lih tolko da ti načrt nisem narisala. Sme šla pa včeraj v mercator in so jih imeli kar posebej na polici trajno nizka cena, mislim da 0,94€. Zdaj jih pa res ne moreš zgrešit. user posted image   user posted image
Kja si me nasmejala z drugim postom. Saj smo marčevke že prehitele,, ker smo res čveke. Drugače so pa to verjento tudi one opazile in imamo zdaj mini tekmovanje. Drugače pa je kvaliteta bolj pomembna od kvantitete, ni tako? user posted image

Sem prejle prišla s kosila in se komaj premikam. Upam, da grem danes kej prej domov, včeraj sem delala 10,5h. Mi bo še ta zadnja odpadla, ko sam sedim.user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
15.9.2010 14:42:57   
Teyla

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , M: 15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 15.9.

2.2.
user posted image bella, __, ___, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , M: 27.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9., P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 27.9., M: 4.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:28.9., P: 27.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 20.9.
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:27.9.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image
valek
, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M.11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 27.9., M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P:14.9.
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 69 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
15.9.2010 14:42:58   
cukica
Misyka za fb te bo potrdila pilotgirl7,ko se nam zopet pridruži,...
Pilotgirl7 upam,da je z očetom bolje,....user posted image
Kar se tiče spanja jaz spim tud 10 ur,če mam dan,...danes sem spala vse skupaj 6 ur pa še to sem se premetavala,pa še potres je bil v postojni in me je ob 4-20 kr mal pretresel na postli,...

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2871
15.9.2010 16:02:44   
meta21
Ojla! Sploh vam ne sledim zadnje čase... Sem tako čudna-brez energije, jokava, razdražljiva in skoz utrujena. Zvečer dihat ne morem-kot da bi mi kdo sedel na pljučih, v trebuhu me špika, prebava me daje... Najrajš bi šla mal jamrat in na bolniško. No tolk da veste da še živim (kolikortoliko) za kakšno družbo pa ravno nisemuser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
15.9.2010 16:17:56   
d´ori

Midva tudi razmišljava, da bi vzela voziček 3v1. Se mi zdi strašno fajn, da ima tudi košaro, sploh tako, ki se da enostavno sneti. Jajčko bi pa uporabljala za v avto ali pa bi jo ven snela za kam na obisk. Tudi meni se zdi to najugodnejša varianta.

Cukica upam, da ti bo znesla ta dijeta - jaz bi bila kar naprej lačna, čeprav bi nujno rabila kako tako dijeto, saj te prekašam za 4 kg. Sem pa tako jezna na domačo vago, da bi jo kar skoz okno zabrisala. Zjutraj sem se zvagala (na tešče) in mi je pokazala 73,5. Seveda me je spet totalna panika, ker sem se ponovno zredila. Potem sem se zvagala po kosilu in mi je pokazala 72,5 user posted image No in zdaj naj pa vem kaj je taprava teža. Totalna groza. Bom kra verjela tamali teži, ker drugače se bom čisto zasekirala. Če je tako sem se zredila od prejšnjega pregleda 3+ in čeprav je grozno je vseeno napredek, ker med predprejšnjim in prejšnjim pregledom sem pridelala +5. Zdaj pa moram še zmanjšati drugače bom tudi jaz slišala drugi teden na pregledu.

Jaz še nisem nič kupovala, se še kar ne upam. Uf to vraževerje je od user posted image Čeprav se mi zdi, da bo treba drugi mesec že kar začeti, ker nikoli ne veš kaj se pripeti in če te slučajno prehiti potem bo strašno norenje za vsemi zadevami.

Dobrodošle vse novinke user posted image

Punce uživajte in pojdite kaj na sonček, jaz le še čakam, da pridem moj dragi domov in potem peljeva kužka na sprehod.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
15.9.2010 16:19:47   
d´ori

Punce naše dete že oreng brca user posted image user posted image user posted image Se čisto raznežim, ko začutim kako brcko. Vsake tolko me celo tako brcne, da če bi mel moj mož takrat roko na trebuhu bi celo on čutil user posted image

Upam, da tudi tiste, ki še ne čutite začutite čimprej, saj je res luštno.

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
15.9.2010 16:22:59   
d´ori

Hm ne vem zakaj jaz ne najdem nič na FB-ju pod Februarke 2011 user posted image
A je slučajno kak drug naslov??

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.