hel32
|
No, da se na hitro javim še jaz, ena je spraševala, kje hodim, hja, na dveh forumih sem, tako je to, pa dva imam doma, tako, da imam kr dela, in mi včasih zmanjka časa. Čestitke vsem, za dobro opravljeno morfologijo, jaz tudi komaj čakam. Oprema za dojenčka, mi ne bomo kupovali ničesar,ker imamo vse, razen, vozička za dvojčke, sem enega ful dobrega od JAne dobila, rabljenega, tega, ki ga imamo, pa bomo tudi obdržali, ker z dvema ne bom uspela kam prit, ker naš malček še ne hodi, in vprašanje, gdaj bo , in smo bolj na deželi, in je sam ozka cesta, in ni pločnika, pa še ta voziček je blazno težko vodljiv z eno roko, tako, da tako smo se odločili. Posteljico bo tastarejši odstopil, in dobi novo, mi imamo kr tavelkiko, ki se da nardit v mladinsko posteljo! Oblačila imamo, ostalo pa dobimo, ker smo namreč lani dobili v ožji žlahti kar 7 otrok+ enega letos.Dete dobi sam nov komletek za iz bolnice, dudico, flaško. Delfinka za dve punčki, in da sta zdravi, sicer pa jaz dobim 3 in tudi polovico teh kratic več ne vem, kaj pomenijo, mislim, da sem ekrat nekje zasledila razlago, sam, bog si ga vedi, kje? Bibaleze Hajabusa, meni je najhujše, če se ne naspim, in se mi mali joče ponoči, pa valda, je tvoj otrok, ampak, malo si pa živčen, že zaradi hormonov, mi zadnje tedne bolj slabo spimo, ker nam rastejo 4ke, in to boliiii, trenitno je na vrsti zg.leva in, spet, nismo spali, no trenutno spiiiii. Občutljivost-hm, jaz nisem, ne 1x ne 2x, ne zdaj nič jokasta, se ne jočem, sem kr trdna, niti, me ne mika, da bi, mogoče, sem v 1 malo, mislim, pa, da bi to lahk pomenilo, da nosiš punčko Tolk za danes, se javim kaj več, obljubim , častna skavtovska