zoey
|
We're back Smo bili malo v hribih, malo na morju, povsod ga je vreme malo sračkalo, ampak smo se imeli lepo. Mulči je dobil 2. zobek in ta ga je pa dajal na polno. Jok stok in še 1x jok. Pa huda potreba po mlekomatih, ene 2 dni me je samo grabil in vlekel in praskal, sploh ga nisem mogla crkljat, čist je bil divji. Da ne govoim, kako mi je majice razvlekel Ni jim lahko, telim 6-mesečnikom. Zdaj prehajajo v fazo, ko se zavedajo, da niso več eno z mamo in jim to na momente pač ni všeč. In zgleda da je ugotovil, da joška ni njegova, ampak pač moja in da jaz razpolagam z njo. Življenje ni potica Je pa pred dopustom lepo spal do 6h zjutraj, zdaj pa spet ne več Je bilo kratko, a sladko Je pa tak migetalkar, da ne vem, kako bi ga še prijela. Na kavi ostali lepo ležijo v vozičku ali sedijo pri mamicah, jaz pa švicam, ko izvaja gimnastične vaje v naročju Pa že nekaj časa se postavlja na kolena in dlani in potem se ziba naprej in nazaj in mu ful dogaja Ful se mu nasmejimo, res je cuker. Ni pa smešno, ko to naredi v vozičku. V sekundi se obrne na trebuh, hopla v počep in potem je akcija z moje strani Sedenje ga pa še nekaj ne zanima. Prejle se je 1. dvignil v sedeč položaj, naslonjen na mojo nogo in sem samo pogledala, ker do zdaj ni kazal nobenih znakov. Kar počasi, meni se nič ne mudi . V stolčku pa lepo sedi pri hranjenju. Je pa ful. Včeraj ga je pazila mami in je bila čisto paf, koliko poje Temu primeno tudi polni pleničke Aner - Arne se že nekaj časa mlati, pa mislim da ni nič hudega, vsaj jaz se ne sekiram. A bi se morala Ne obvladajo še toliko rokic, pa spoznavajo se. Se pa včasih tako mahne, da po moje ka kako zvezdo vidi t_anja - upam, da Ana ne dobi noric. Saj jih je fajn peboleti, samo naj še malo počaka. Nosečka - upam, da so afte izginile, revček mali Lina - Če se je šefe odločil, da ne bo več, nimaš kaj. Je bilo pa meni fuuuul težko zdaj črpat, ko sem si za bio kašice. Sem se že mal sekirala, ampak mulčki čisto drugače potegnejo. Zdaj si ne več, ker se še veliko doji in mu kupujem tiste, ki imajo že Aptamil notri. Ta teden imava grozno naporen. Fizioterapija, pediater + cepljenje, pa patronažka pride, smo jo malo podrezali, kaj se bo švercala tkole Naj mi da še kak recept, ker temu revežu dajem v glavnem bučke pa korenje + ponavadi krompir ali kosmiči Je pa jedel še riž, polento in kus kus. Ni bilo navdušenja, ampak pojedel je pa No, potem imam pa še zobarja, 1 pedavanje, servis za avto pa še kaj. Bom čist zmatrana