girl79
|
Čao punce , Evo, mi smo bili skoraj 4 dni na morju, je bilo prav luštno, vreme je bilo vredu, v senčki sicer že malo mrzlo na plaži, ampak morje je bilo pa še vedno kar OK za kopat, tako da je tudi Neža veselo čofotala v vodi Sem mislila da ji bo premrzla voda, pa ji je očitno bila prav všeč ker je bila zelo zadovoljna Smo pa v tem času tudi mi praznovali 6 mesecev Nežka se sicer še vedno upira spanju čez dan, ne vem kako jo bomo mi navadili da bi kaj sama zaspala, običajno zaspi med dojenjem ali pa če jo nosim, no pa v avtu seveda, v vozičku je pa že treba malo pojokat prej preden zaspi....očitno ji je svet čisto preveč zanimiv da bi ona šla z veseljem spat ....mah bomo že nekako... Je pa res pravi mali migetalkar, na tleh se nonstop obrača in prevrača, tudi sedi že zelo lepo, v vozičku se je iz polsedečega položaja enkrat že sama usedla, tako da jaz to štejem za znak, da je že skoraj pripravljena za sedet, čeprav se jaz vseeno raje z njo igram tako da leži... Sicer se pa full smeje če jo žgečkaš, pa če se delaš da jo boš pojedel, prav cvili od veselja Uvajanje GH- mi smo še na začetku, zelenjave očitno ne mara, s sadjem nam gre zdaj nekoliko boljše, čeprav smo še vedno daleč od tega, da bi en cel obrok mleka nadomestila z GH, običajno poje kakih 10 žličk in je to to.... Previjanje- naša se bi tudi obračala na trebuh med previjanjem, ampak protestira pa ne sicer ko ji damo plenico gor, no malo bolj pa potem protestira pri oblačenju majčk oz. bodyjev, pa ljubitelj kapic tudi ni ravno Uživajte
|