Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: plamen bejbike, res smo se poslabšale s pisanjem. Naš pikec pančka, včer sva se namakala v Podčetrtku, je užival, dopoldne pa se je igral pri sestrični in na poti domov mrknil in sem ga iz lupinice sam prestavila v posteljo. čmrlika - seveda te pogrešamo! Pa skoz govorijo da se GER izboljša z uvajanjem GH. Tudi pri nas je slabše, je pa spet odvisno od dneva, ne vem več kaj naj delam, saj nimamo nekih drugačnih navad. A si dobila še kakšen strokoven odgovor na t, zakaj je slabše? Mi2 imava jutri posvetovalnico in bom vprašala, 6.9. pa kontrolo na pediatrični. Da slišim, kaj bo rekel. Je pa res, da imamo sedaj nekje 2 obroka GH na dan. Pa še miksam mu, da se mi ne bi s kakim koščkom zadavil, ko golta kar mu pride v usta. Drgač pa smo super. Se lepo igra, čeblja, za obračanje je še len, ampakje že pokazal da zna. Lažje se je razjezit kot stegnit za igračo. Drgač ga pa igrače spravijo ob živce, če se ne dajo zdemolirati, dati na pol, se strgati in tako naprej. Rata čisto živčen . Jutri bova probala meska, potem pa počasi gluten. Verjetno gres, pa pol makarončki in tako naprej. Čestitke vsem mini rojstnodnevnikom Še info: V torek 31.8. od 10h dalje se dobimo v Tivoliju, vabljene VSE. Lakaya, prideš? ne nobenga odgovora še ne, jutri greva v P, bom rekla za nnapotnico za kontrolo.... meni se sicer udi, da je vse skupaj malo močneje zdaj tudi zaradi gibanaj in sedenja, malo fizika zdaj ko sedi vse skupaj tudi pospeši po moje...ma kaj vem
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|